Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ώρες αγωνίας για τους τραυμ ποδοσφ στην Κρήτη

Ώρες αγωνίας για τους τραυματίες ποδοσφαιριστές στην Κρήτη 
Ώρες αγωνίας για τους τραυματίες ποδοσφαιριστές στην Κρήτη.Ο ένας είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.Αίσθηση προκάλεσε,
από την πρώτη στιγμή, το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, πάνω από την Αγία Πελαγία, με τρεις από τους τέσσσερις τραυματίες να είναι ποδοσφαιριστές του Αετού Ανωγείων.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές καθώς και ο οδηγός του άλλου οχήματος μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Ο 35χρονος οδηγός του έτερου εμπλεκόμενου οχήματος και ο 25χρονος ποδοσφαιριστής Αντώνης Βασιλάκης νοσηλεύονται στη ΜΕΘ, αν και ο Βασιλάκης που φέρει χτύπημα στο κεφάλι ενώ έσπασε και το πόδι του, εισήχθη στην Εντατική για προληπτικούς λόγους

Ο 20χρονος επίσης ποδοσφαιριστής Χάρης Ρούλλιος τραυματίστηκε στο πόδι και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο 15χρονος Γιάννης Ρουσάκης υπέστη μόνον ελαφρά διάσειση.

Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο επέβαινε και η 20χρονη κόρη του προπονητή της ομάδας η οποία επίσης τραυματίστηκε ελαφρά στον αυχένα.

Στην ποδοσφαιρική ομάδα επικρατεί θλίψη και αγωνία για την πορεία των τραυματιών όπως και στα Ανώγεια όπου όλοι προσεύχονται να αναρρώσουν γρήγορα τα παιδιά.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: