Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης ΑΡΓΩ ΠΙΕΡΙΑΣ




Το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης ΑΡΓΩ

kraxtis-gr.blogspot.com

27ο Βροντινό Καρναβάλι 2009


Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του 27ου Βροντινού Καρναβαλιού μεκορύφωση την Κυριακή 1 Μαρτίου με την Παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών στη Βροντού στις 3 το μεσημέρι, όπου θα σατιριστεί η επικαιρότητα προσφέροντας άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους με θέματα όπως: «Δελτίο καιρού από την Πετρούλα», «η εφορία στο Μαντρί» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Βροντούς, «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ στα επτά θαύματα της φύσης» από το Γυμνάσιο Κονταριώτισσας, «Διόδια (κάλιο με αεροπλάνο παρά με Ι.Χ.)» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βροντούς, «Το φράγμα της Μόρνας (Ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος για το νερό άρχισε)» ενώ θα πραγματοποιηθεί Παραδοσιακός Γάμος από το ΚΑΠΗ της Βροντούς και θα ακολουθήσουν άλλα 30 θέματα της γενικότερης επικαιρότητας.

συντάκτες του ΚΡΑΧΤΗ

Νέο κρούσμα αστυνομικής βίας στη Θεσσαλονίκη


Νέο κρούσμα αστυνομικής βίας στη Θεσσαλονίκη. Νεαρός κακοποιήθηκε απο αστυνομικούς.
Καταγγελία απο τον νεαρό.Ασκήθηκε δίωξη κατά των αστυνομικών.Το αυτόφωρο δέν έγινε αναβλήθηκε και δέν δικάστηκε ο νεαρός με την μήνυση που ώς γνωστόν καταθέτουν σε αυυτές τις περιπτώσεις οι αστυνομικοί.
Ο νεαρός που δέχτηκε την επίθεση κατήγγειλε, ότι επειδή είχε γίνει μία φασαρία, τους θεώρησαν συμμετέχοντες σε αυτή.Τους έπιασαν, τους πουζούριασαν στο τμήμα δεμένους πισθάγγονα και τον κτυπούσαν στον τοίχο.Σε αυτή την ενέργεια προέβη ένας αστυνομικός με την αοχή των υπολοίπων.Το θέμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.Οτι χτυπήθηκε στον τοίχο ισχυρίζονται οι αστυνομικοί.Μόνο που μελανιές και σημάδια στο λαιμό δέν δικαιολογούνται απο χτύπημα στον τοίχο. Εδώ έχουμε νέα ζαρτινιέρα.
Οι ίδιοι άνθρωποι οι ίδιες συμπεριφορές.

Οι συντάκτες του ΚΡΑΧΤΗ.

Πανικός στον Κορυδαλλό... Φοβήθηκαν νέα απόδραση...


Καλά η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάμματα, καθώς στην Αστυνομία και στις φυλακές Κορυδαλλού μετά το φιάσκο της απόδρασης φαίνεται να έχουν χάσει την μπάλα...Σας παρουσιάζουμε τι μας είπαν. Έπεσε τηλέφωνο από την ΕΛ.ΑΣ. και δόθηκε εντολή στους σωφρονιστικούς υπάλληλους να βάλουν χειροπέδες στον Β.Στεφανάκο και έναν ακόμα κρατούμενο ο οποίος δικάζεται επίσης στον Πειραιά, καθώς είχαν την πληροφορία ότι θα έρθει ελικόπτερο να...
τους πάρει! Τους έπιασαν λοιπόν και τους είχαν επί τρεις ώρες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο περιμένοντας μηπως και δουν το ελικόπτερο! Ο συναγερμός έληξε πριν από λίγο! Πλέον, φοβούνται και τον ίσκιο τους...

pressonice.blogspot.com

Καταιγίδα απολύσεων


Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ

Καταιγίδα απολύσεων
Τον Φεβρουάριο του 2009 ανακοινώθηκαν ή πραγματοποιήθηκαν 4136 απολύσεις
Σύμφωνα με την καταγραφή της ΓΣΕΕ το Φεβρουάριο του 2009 ανακοινώθηκαν ή πραγματοποιήθηκαν 4136 θέσεις εργασίας, έναντι 1528 τον Ιανουάριο, 3348 το Δεκέμβριο του 2008 και 3000 το Νοέμβριο του 2008.Ακόμη, 180 τέθηκαν σε διαθεσιμότητα έναντι 140 τον Ιανουάριο, 890 το Δεκέμβριο και 840 το Νοέμβριο .Δύο επιχειρήσεις εφαρμόζουν εκ περιτροπής εργασία 774 εργαζόμενοι εξαναγκάστηκαν σε υποχρεωτική άδεια ενώ στον ΟΤΕ και τον ΟΣΕ ανακοινώθηκαν προγράμματα εθελουσίας εξόδου που θα επηρεάσουν περίπου 5.500 εργαζόμενους .
Οι κλάδοι παραγωγής που πλήττονται περισσότερο είναι η Βιομηχανία,η κλωστουφαντουργία, το εμπόριο και οι κατασκευές ενώ πρωταθλήτριες περιφέρειες στις απολύσεις αναδεικνύονται η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία , η Θράκη, η Πελοπόννησος και η Αττική .
Απεργιακή κινητοποίηση για τις 2 Απριλίου αποφάσισε χθες η εκτελεστική επιτροπή της ΓΣΕΕ διαμαρτυρόμενη για το νέο κύμα απολύσεων , τα κρούσματα ανασφάλιστης εργασίας , μείωσης αποδοχών και εργοδοτικών αυθαιρεσιών που πολλαπλασιάζονται μήνα με το μήνα .
Η ΓΣΕΕ τονίζει ότι πρέπει να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και τους εργοδότες ότι την κρίση δεν πρέπει να την πληρώσουν οι εργαζόμενοι.. Τριπλάσιος αριθμός εργαζομένων βρίσκεται στον αέρα ενώ αυξήθηκαν οι εργαζόμενοι που εξαναγκάστηκαν σε διαθεσιμότητες ,άδειες η εθελούσιες εξόδους .

kraxtis-gr.blogspot.com

Mε το χέρι απλωμένο...


Με το χέρι απλωμένο καταφθάνει σήμερα στις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός γράφουν τα σημερινά ΝΕΑ, δίνοντας μου την εντύπωση ότι δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί τίποτα αιτώντας κηδεμονία από την αυστηρή καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ! όπως αιτώντας γκάλοπ για καθορισμό κινήσεων ακόμη και για το "πήδημα του ψίλου", όπως αιτώντας συμβουλές από τηλεοπτικούς αστέρες και για το δείπνο του! Η απώλεια της εμπιστοσύνης στο σύστημα που τον στήριζε του δημιούργησε εμφανή...
πανικό, και η καλλιέργια της συνωμοσιολογίας προστρέξασα εις βοήθειαν του, δημιούργησε την κοινωνική αποσταθεροποίηση, ο τίτλος του καταλληλότερου πλέον τσαλακώνεται σε βαθμό επικίνδυνο για την παράταξη και η ταραχή στο δελφινάριο κάνει τρόμο στο επιτελείο. Το σενάριο της αυτοκαταστροφικής δραστηριότητας θυμηθείτε παρολίγο να λέει τις ειδήσεις των 8, ας το σκεφτεί ο Κώστας Γαβράς θα κάνει είσπραξεις ανάλογες με τις ταινίες,(Ζ), (αγνοούμενος ), και την (Απόδραση απο το Αλκατράζ) που χαρακτηρίζει την εποχή του "καταλληλότερου"!Ρε πλάκα πούχει αυτή η χώρα! Έχω άδικο;

http://diaporon-bl.blogspot.com/

Αρχιφύλακας τύφλωνε με λέιζερ διμοιρία των ΜΑΤ


Συνελήφθη χθες το βράδυ αρχιφύλακας ο οποίος τύφλωνε με λέιζερ διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Στουρνάρη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο εκινείτο επικίνδυνα στην συγκεκριμένη περιοχή και ο οδηγός του χρησιμοποιώντας ένα λέιζερ "τύφλωνε" τη διμοιρία.
Μετά από καταδίωξη ο… δράστης κατάφερε να εξαφανιστεί αλλά φαίνεται ότι ήθελε να παίξει και άλλο. Έτσι ξαναγύρισε πίσω και συνέχισε το ίδιο βιολί. Όταν η διμοιρία τον αντελήφθη βγήκε μπροστά του και του έκλεισε το δρόμο.
Όταν ο οδηγός κατέβηκε κάτω έδειξε ταυτότητα αρχιφύλακα.
Ο νταής αστυνομικός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Εκεί προσπάθησε να αυτοκτονήσει από τον δεύτερο όροφο.
Τελικά οι φρουροί του κατάφεραν να τον αρπάξουν πριν πέσει στο κενό και τον οδήγησαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για... ηρεμιστικές ενέσεις.
Αυτή την ώρα οδηγείται στον εισαγγελέα.
....
Λεωνίδας Καπερναράκος από StudioA-blog

3000 ακατάλληλοι οπλοφορούν;...


Ιδιαίτερα ανησυχητικά κρίνονται τα αποτελέσματα από τα ψυχομετρικά τεστ στα οποία υποβάλλονται αστυνομικοί που υπηρετούν κυρίως στην Αθήνα, καθώς από τους 50 που έχουν εξεταστεί οι τρεις κρίθηκαν ακατάλληλοι να φέρουν όπλο.Δηλαδή 6 στους 100;; Δηλαδή 60 στους 1000 ?? δηλαδή 3000 στους 50.000 Αστυνομικούς !!!!Πάμε καλά;;
Ήταν τόσο δύσκολο να γίνονται αυτά..

Από το http://arpaxta.blogspot.com/

Το άρμα για τις παρελάσεις....


Μετά τα μαντάτα των δημοσκοπήσεων και της Ευρώπης, στην κυβέρνηση αποφάσισαν να βγουν αύριο στις παρελάσεις μέρες που είναι και μετά να πάνε σε εκλογές....
(Κάντε κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει)

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/