Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
Ο Τύπος σήμερα ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΔΩ!!
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Τρομερές συμπτώσεις στην τρόικα των σκανδάλων!

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009


Περίεργες καταθέσεις ποσών έως και 14.000 ευρώ την ημέρα, βρέθηκαν στον λογαριασμό του αδερφού του Αριστοτέλη Παυλίδη στην Εθνική Τράπεζα της Βουλής, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega. Όλες οι περίεργες καταθέσεις αφορούσαν σπαστά ποσά (δηλαδή κάτω των 10.000 ευρώ για ευνόητους λόγους...) τα οποία συνολικά ανέρχονται στις 324.000 ευρώ. Το Mega και ο δημοσιογράφος κοινοβουλευτικός συντάκτης Δ. Τάκης μετέδωσε επίσης ότι τα ποσά κατέθετε κάποιος Κλέαρχος Ρούτσης. Αυτό, όμως που δεν είπε και αποκαλύπτει το pressmme είναι ότι ο Κλέαρχος Ρούτσης είναι εργολάβος Δημοσίων έργων με εξειδίκευση στις λιμενικές κατασκευές! Επειδή είστε έξυπνοι αναγνώστες, πιστεύουμε ότι έχετε καταλάβατε τι έχει γίνει...

Το blog "Πελασγία" βρήκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κλέαρχου Ρούτση, τα λιμενικά έργα που έχει αναλάβει ΕΔΩ!
και ο νοών νοείτω...

Και όπως πάντα... σύμπτωση ήταν και η επίσκεψη του στενού συνεργάτη του Παυλίδη στον Μανούση...

Συνέχεια...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΡΟΓΙΑΣ

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ !...


ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Το ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για το κυβερνών κόμμα είναι κάτι παραπάνω από προ-φανές. Προφανής είναι όμως και η δυσαρέσκεια του λαού για το πολιτικό σύστημα γενικότερα.
Το στοίχημα για το Γιώργο Παπανδρέου, που αυτή τη στιγμή εμφανίζεται σαν το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη στις εθνικές, αλλά και στις ευρωεκλογές, είναι να πείσει ότι θα κυβερνήσει με έντιμους και εργατικούς πολιτικούς, διατεθειμένους να δουν την πολιτική σαν εθελοντισμό και όχι σαν ευκαιρία πλουτισμού...
Δεν αμφιβάλουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι έντιμος και κυρίως εργατικός!Αρκεί να διαλέξει στελέχη που θα έχουν την ίδια με αυτόν φιλοσοφία και όρεξη για προσφορά,αν πείσει για τις επιλογές του η αυτοδυναμία είναι κοντά!
Γιατί δυστυχώς και το ΠΑΣΟΚ έχει αμαρτωλό παρελθόν, κατά το οποίο η προσφορά κάποιων στελεχών του, αμαυρώθηκε από τις λεηλασίες κάποιων άλλων!!

Βέβαια για να φτάσουμε μέχρι την κυβέρνηση Παπανδρέου θα πρέπει πρώτα να απαλλαγεί ο τόπος από την κουστωδία του Καραμανλή! Κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο καθώς πεισματικά αρνούνται να παραδεχτούν την παροιμιώδη ανικανότητά τους και την εγκληματική λεηλασία του δημόσιου πλούτου, μέσα σε μόλις πέντε έτη διακυβέρνησης, και κυρίως πεισματικά αρνούνται να παραδεχτούν την τεράστια απέχθεια που έχει η πλειοψηφία του λαού, για τη γαλάζια λαίλαπα!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΗΜΕΝΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 (www.antinews.gr)
Το παρασκήνιο της αλληλογραφίας Ζήμενς – Μητσοτάκη


__________________________________________________________________________________________________
Η επιστολή της Ζήμενς προς τον κ. Μητσοτάκη που περιγράφουμε στο προηγούμενο post εστάλή στις 30/8/1993. Στην ίδια επιστολή ο κατηγορούμενος σήμερα κ. Η. Γεωργίου αναφέρεται σε μια «απογοητευτική συζήτηση» που είχε προηγουμένως για το θέμα των 1.100.000 ψηφιακών παροχών η Ζήμενς και με τον τότε υπουργό Εθνικής Οικονομίας Στέφανο Μάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!


Η αλληλογραφία του Μητσοτάκη με την Ζήμενς

Oταν ακόμα ήταν πρωθυπουργός, η Ζήμενς είχε στείλει στον κ. Κ. Μητσοτάκη μια επιστολή με την οποία ζητούσε την παρέμβασή του για την κατακύρωση σε αυτήν των περιβόητων 1.100.000 ψηφιακών παροχών για την οποία ασκήθηκε αργότερα η πολύκροτη ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα βάσει του γνωστού στην υπόθεση «πορίσματος Ζορμπά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ!!


Σκιές του παρελθόντος …



__________________________________________________________________________________________________
«Σκιές του παρελθόντος: Ο Volker Jung είναι ο πρώτος υψηλόβαθμος παράγων της μητρικής Ζημενς που καλείται ως κατηγορούμενος σε ελληνικό δικαστήριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!!


«Κοσμικό» ρεπορτάζ για την Ζήμενς

Ή “όποια πέτρα κι αν σηκώσεις…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!!

kraxtis-gr.blogspot.com

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ





ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 Τα οικονομικά προβλήματα και τα χρέη των μελών της διοίκησης της Αγροτικής Κολινδρού και τις ρυθμίσεις που πρέι να γίνουν απο την Αγροτική Τράπεζα, φέρνει στη Δημοσιότητα με ερώτησή του Βουλευτής Πιερίας Κ Κουκοδήμος.
kraxtis-gr.blogspot.com

ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡ. ΠΑΥΛΙΔΗ





ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
Θέμα αξιοπιστίας θέτει η αντιπολίτευση.Πολύ χρήμα σε λογαριασμούς τουΠαυλίδη.Ασφυκτικός ο χρόνος για την επιτροπή.Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου πρίν απο λίγο.
Ο Γιάννης Μανώλης δέ είχε δηλώσει ¨΄οτι δέν είναι χαζός να ψηφίσει κατά του Παυλίδη και να πέσει η κυβέρνηση" και ο νοών νοείτο.
kraxtis-gr.blogspot.com

ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 4,6% ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 3,7% ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/4/2009 -pressmme.gr


Στο 4,6% βρίσκεται η διαφορά στην πρόθεση ψήφου υπέρ του ΠΑΣΟΚ στη δημοσκόπηση που θα παρουσιάσει το βράδυ η GPO στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη "Ανατροπή". Στις εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ παίρνει 32,6% και η ΝΔ 28%. Στις Ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ παίρνει 30,7% και η ΝΔ 27%. Στα ενδιαφέροντα στοιχεία η παράσταση νίκης, η οποία διευρύνεται εντυπωσιακά υπέρ του ΠΑΣΟΚ και η καταλληλότητα για την πρωθυπουργία στην οποία η διαφορά κλείνει στα όρια του στατιστικού λάθους. Στα αρνητικά για τα δυο κόμματα η πολύ μεγάλη απογοήτευση και δυσφορία των ερωτηθέντων για το πολιτικό σύστημα και την σκανδαλολογία.
kraxtis-gr.blogspot.com

ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΕΙΡΑΣ



ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 Ευνοική ρύθμιση του Υπουργείου Οικονομικών για τις Επιχειρήσεις της Πιερίας, με δεκαετή περίοδο ρύθμισης χρεών., με την εγγύηση του Δημοσίου, αυτό ανακοινώθηκε αποτ νο ρπόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας και τον Βουλευτή Κ Κωσταντόπουλο.
Οι αιτήσεις δεκτές απο αύριο, σχετικές πληροφορίες στο Επιμελητήριο.
kraxtis-gr.blogspot.com

ΠΑΣΟΚΑΡΤΑ - ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ



ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

kraxtis-gr.blogspot.com

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!



ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
kraxtis-gr.blogspot.com

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ
ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 09.05.2009 ΩΡΑ : 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ
 ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6930 304 442

Το Ελληνικό FACEBOOK είναι γεγονός

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009












Το Ελληνικό FACEBOOK είναι γεγονός. Δύο Ελληνες φοιτητές ακολούθησαν το παράδειγμα του δημιουργού του facebook. Μπράβο στα παιδιά. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!! .kraxtis-gr.blogspot.com . ή Μπείτε και δείτε το http://www.zino.gr

kraxtis-gr.blogspot.com

Σε θέση μάχης για την αύξηση 5,5%



ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Την τρίτη δόση της διετούς σύμβασης περιμένουν οι εργαζόμενοι. Εκφράζονται όμως φόβοι πως με πρόσχημα την κρίση ορισμένοι εργοδότες δεν θα δώσουν την αύξηση. Αλ. Καλύβης: Είμαστε έτοιμοι για μεγάλες συγκρούσεις «E» 27/4 .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!!.. .kraxtis-gr.blogspot.com

Η πρώτη οργανωμένη και μαζική Πρωτομαγιά

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009


Γιορτάστηκε στον Ρέντη με το νέο ημερολόγιο, παρά τον στρατιωτικό νόμο και τα εμπόδια των κρατικών αρχών. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!!.kraxtis-gr.blogspot.com.

Ρίξτε το βάρος στα παιδιά

Γρίπη των χοίρων: Παγκόσμιος συναγερμός με τον φόβο πανδημίας


ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
Παγκόσμιος συναγερμός για μια πανδημία, που μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα, αλλά μας απειλεί, επικρατεί ύστερα από το ξέσπασμα της γρίπης των χοίρων, που ξεκίνησε από το Μεξικό, πέρασε στις Ηνωμένες Πολιτείες και δείχνει να εξαπλώνεται απειλητικά. Ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης είναι το γεγονός ότι αύριο πραγματοποιείται έκτακτη συνάντηση εμπειρογνωμόνων στην έδρα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ) στη Γενεύη, ενώ χθες έγινε ειδική σύσκεψη για το θέμα στο Λευκό Οίκο. Μέχρι χθες το βράδυ ο συναγερμός της ΠΟΥ ήταν στο επίπεδο 3 της εξάβαθμης κλίμακας, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει περαιτέρω άνοδό του, ανάλογα με τις εξελίξεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ!
'ΚΡΑΧΤΗΣ'' - kraxtis-gr.blogspot.com

Η υπόθεση Παυλίδη και η ανάλυση των λογαριασμών

Η υπόθεση Παυλίδη και η ανάλυση των λογαριασμών
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Η έκθεση των εμπειρογνωμόνων της Τράπεζας της Ελλάδος στους οποίους ανετέθη η ανάλυση της κίνησης των λογαριασμών των οικογενειών Παυλίδη και Μανούση παραδόθηκε αργά χθες Κυριακή στα μέλη της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης.

Ο πρόεδρος της επιτροπής κ.Νεράντζης θα διαβιβάσει το πόρισμα στα κόμματα και σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση προκειμένου να ληφθούν υπόψη τα στοιχεία του πορίσματος.
Η ακριβής ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαχθεί η μυστική ψηφοφορία στη Βουλή δεν έχει οριστικοποιηθεί με το αιτιολογικό ότι θα πρέπει να κατατεθεί πρώτα το πόρισμα.
Από την πλευρά τους, τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν ήδη ζητήσει την παραπομπή του κ. Παυλίδη για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση, ζητώντας παράλληλα διεύρυνση του κατηγορητηρίου.

ΑΠΕ - ΜΠΕ kraxtis-gr.blogspot.com .

5 μέτρα για τη στήριξη της οικοδομής


ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ "Η"

Πέντε μέτρα για την ενίσχυση των αγοραπωλησιών ακινήτων ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Παπαθανασίου. Ειδικότερα:

Για όσους λάβουν στεγαστικά δάνεια μέχρι 31/12/2010 (τόσο για κατοικίες, όσο και για επαγγελματικά ακίνητα), το Ελληνικό Δημόσιο εγγυάται το επιπλέον 25% του δανείου που μέχρι σήμερα, δεν το χορηγούν οι τράπεζες, αλλά το καλύπτουν οι καταναλωτές.

Με τον τρόπο αυτό, το ύψος των στεγαστικών δανείων θα καλύπτει το 100% της εμπορικής αξίας των ακινήτων και όχι το 75%, που ισχύει μέχρι τώρα.
Μειώνεται η αμοιβή των συμβολαιογράφων, από το 1,2% στο 1% της αξίας του ακινήτου.

Διπλασιάζεται, από 20% σε 40%, το ποσοστό των δεδουλευμένων τόκων για τα στεγαστικά δάνεια κατοικιών, το οποίο αφαιρείται από το φόρο εισοδήματος που προκύπτει με βάση τη φορολογική δήλωση.

Επιπλέον, ενώ μέχρι τώρα η έκπτωση των τόκων αφορά την απόκτηση πρώτης κατοικίας μέχρι 120 τ.μ. και τους τόκους που αντιστοιχούν στο τμήμα του δανείου έως 200.000 ευρώ, η έκπτωση πλέον θα αφορά την απόκτηση οποιασδήποτε κατοικίας μέχρι 200 τ.μ. και τους τόκους που αντιστοιχούν στο τμήμα του δανείου έως 350.000 ευρώ. Το μέτρο αυτό θα ισχύσει για τα στεγαστικά δάνεια που έχουν χορηγηθεί από 1/01/2009 ή θα χορηγηθούν το 2009 και το 2010.

Στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013 θα προκηρυχθεί πρόγραμμα, που θα αφορά τη βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς των κτιρίων που κτίστηκαν πριν το 1980, δηλαδή πριν τεθεί σε εφαρμογή ο Κανονισμός Θερμομόνωσης (μονώσεις, αλλαγές κουφωμάτων, υαλοπινάκων κ.λ.π.). Με το πρόγραμμα αυτό δίνουμε ώθηση τόσο στη βιομηχανία δομικών υλικών, όσο και σε συναφή με τον κλάδο των κατασκευών επαγγέλματα, και παράλληλα ενισχύουμε το εισόδημα των νοικοκυριών με τη μείωση των δαπανών τους για ενέργεια.

Όπως δήλωσε ο υπουργός με τα μέτρα που ανακοινώνουμε σήμερα για τον κλάδο της οικοδομής πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά για τους εργαζομένους, τους καταναλωτές, αλλά και για την ελληνική οικονομία.

kraxtis-gr.blogspot.com

Για άλλα 2 χρόνια στον ΑΝΤ1 ο Θ. Αναστασιάδης


ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Ανανέωσε σήμερα το πρωί το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 ο Θέμος Αναστασιάδης, ο οποίος θα παραμείνει στο κανάλι και στην εκπομπή «Όλα» για δύο ακόμη χρόνια.


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΟΛΑ!! ΕΔΩ!!
kraxtis-gr.blogspot.com

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ BLOGS


Το νέο τεύχος της εφημερίδας των blogs enimerwsi-gr κυκλοφόρησε διαδικτυακά όπως πάντα. Μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλίκ ΕΔΩ. .kraxtis-gr.blogspot.com .

Νεκρός ο Μπιν Λάντεν; Ο πακιστανός πρόεδρος τόνισε ότι αμερικανοί αξιωματούχοι του είπαν ότι έχουν χάσει τα ίχνη του

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 - ΕΘΝΟΣ

Νεκρό θεωρούν οι πακιστανικές υπηρεσίες πληροφοριών τον ηγέτη των Ταλιμπάν, Οσάμα Μπιν Λάντεν, ωστόσο δεν έχουν αποδείξεις, δήλωσε τη Δευτέρα ο πακιστανός πρόεδρος Ασίφ Αλί Ζαρντάρι.

Μιλώντας σε διεθνή ΜΜΕ στο Ισλαμαμπάντ, ο πακιστανός πρόεδρος τόνισε ότι αμερικανοί αξιωματούχοι του είπαν ότι έχουν χάσει τα ίχνη του Μπιν Λάντεν, ενώ συνήθως έλεγαν ότι ο αρχηγός της αλ Κάιντα βρίσκεται πιθανότατα στο Πακιστάν.

"Οι Αμερικανοί μάς λένε ότι δεν γνωρίζουν εάν είναι νεκρός ή ζωντανός και αυτοί είναι πολύ καλύτερα εξοπλισμένοι από εμάς για να τον αναζητήσουν. Οι δικές μας υπηρεσίες πληροφοριών πιστεύουν ότι ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός, αλλά δεν έχουν αποδείξεις", τόνισε ο Ζαρντάρι.

Εάν είναι ζωντανός ο Μπιν Λάντεν, η υγεία του οποίου είναι γνωστό ότι είναι κακή, συμπλήρωσε τα 52 του χρόνια στις 10 Μαρτίου.

kraxtis-gr.blogspot.com

Ολομέλεια Εφετών ζητά ο Σανιδάς


ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009-ΕΘΝΟΣ

Τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών ζήτησε από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Κ. Καρούτσο ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς, προκειμένου να οριστεί εφέτης ανακριτής στην υπόθεση Βατοπεδίου λόγω της σπουδαιότητάς της.

kraxtis-gr.blogspot.com

Σε επιφυλακή οι επιδημιολόγοι για τη γρίπη των χοίρων






«Πυρετός» συσκέψεων επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Οι Ελληνες επιδημιολόγοι βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για τον ιό της γρίπης των χοίρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!!

kraxtis-gr.blogspot.com

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ


ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009-
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

. kraxtis-gr.blogspot.com .

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΜΠΑΡΟΖΟ








ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
Θα μειώσουμε τα ελλείματα δήλωσε ο πρωθυπουργός και θα βγούμε νικητές απο αυτή την κρίση.
Θα στηρίξουμε τα μέτρα σας είπε ο Μπαρόζο.
και η ΝΕΤ επι τω έργω προώθησης του κυβερνητικού ανύπαρκου έργου. Ωραιοποίηση των πάντων.
Αχ Κακλαμάνης που σας πρέπει!!!


. kraxtis-gr.blogspot.com .

H " ΑΝΤΖΕΝΤΑ " σήμερα στα " Καφενεία " μας !!


Εν Αθήναις 27 Απριλίου 09 : Πάμε για εκλογές συμψηφισμού και λασπομαχίας? Πρέπει τα κόμματα να το επιτρέψουν ή να το αποφύγουν? Ποιόν συμφέρει το <όλοι τα ίδια είμαστε>?....
Βρυξέλλες - Βρυξέλες!. σε καθεστώς επιτήρησης - την τρίτη επι Ν.Δ- εισέρχεται και επισήμως η ελληνική οικονομία καθώς σήμερα αναμένεται να εγκριθεί -και τυπικά- από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο η σχετική εισήγηση της Κομισιόν!...
Παγκόσμια ανησυχία για τη γρίπη των χοίρων καθώς ο ιός της γρίπης των χοίρων εξαπλώνεται και δεν μπορεί να αναχαιτιστεί, έτσι ανακοίνωσαν οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές στην Ουάσινγκτον, προειδοποιώντας για αύξηση των κρουσμάτων της νόσου!...Εν τω μεταξύ όλα γύρω μας αλλάζουνε σιγά-σιγά και η Κυβέρνηση μας ασχολείται με το κόμμα και με την ψαλλίαδα της...πυρηνική ενέργεια, αγωγοί αερίου κλπ το πόκερ χοντρό και μεις στην απέξω!...Το βαρέλι στο πετρέλαιο έξω εξακολουθεί να πέφτει και στην Ελλάδα στα βενζινάδικα στα ύψη σκαρφαλώνει με τις πλάτες της Κυβέρνησης μας!...

Διάβασε τη συνέχεια...

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΟΥΖΑΝ ΜΠΟΙΛ


ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
Μπορείνα την κορόιδευαν για τη φυσιογνωμία της.
Μπορεί στο σχολείο να την φωνάζανε χαζούλα, αλλά η φωνή της θεική.
Εχει αφήσει άφωνους ολους στον πλανήτη.Την γνωρίζετε; Δείτε την λέγεται ΣΟΥΖΑΝ ΜΠΟΙΛ.

kraxtis-gr.blogspot.com

Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

"Κυνηγούσαν" τη μπάλα χτες οι δικηγόροι Αθήνας - Κατερίνης...




Να και η κερκίδα των δικηγόρων Κατερίνης με επικεφαλής τον Περικλή Γιδαράκο και τον Θάνο Καρασαβίδη να παρακολουθούν με αγωνία την εξέλιξη του χτεσινού αγώνα στην Καρίτσα... Τελικά όλα καλά, έτσι Περικλή;

Υπό βροχήν ο αγώνας δηκηγόρων Αθήνας - Πιερίας...




Υπό βροχήν χτες στους πρόποδες του Ολύμπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας δικηγόρων Αθηνών - Κατερίνης στην Καρίτσα με νικητές τους εντόπιους νομικούς με σκορ 3-2... Εδώ βλέπουμε σε μια φάση του αγώνα τον Κώστα Δημόπουλο τερματοφύλακα της αθηναϊκής ομάδας να έχει αποκρούσει την μπάλα μετά από δυνατή προσπάθεια...

Δικηγόροι Αθήνας vs δικηγόρους Πιερίας... 3-2 το σκορ υπέρ των Κατερινιωτών...





Και η μπάλα στα...δίχτυα...Ο τερματοφύλαξ με την ομάδα των δικηγόρων εξ Αθηνών και πολιτευτής της ΝΔ Πιερίας Κώστας Δημόπουλος μόλις έχει δεχτεί γκολ από τους συνάδελφους του της Κατερίνης και σπεύδει να μαζέψει τη μπάλα...

Δικηγόροι Αθήνας και Κατερίνης "κλωτσούσαν" χτες την μπάλα...




Συναρπαστικός αγώνας χτες στο γήπεδο της Καρίτσας, όπου η ποδοσφαιρική ομάδα των δικηγόρων της Αθήνας αντιμετώπισε τους δικηγόρους της Κατερίνης... Ο Κώστας Δημόπουλος έπαιξε τερματοφύλακας με την ομάδα των Αθηναίων που ηττήθηκε τελικά με 3-2 από του Πιεριείς... Πρόσεχε Κώστα... θα φας γκοοοοολ...

Ο... Παλαιοκώστας στον Ινδικό!


(φωτο παλιες)

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Μιμητές ανά τον κόσμο έχει βρει ο Βασίλης Παλαιοκώστας και η απόδραση με ελικόπτερο τείνει να γίνει μόδα...

Με ελικόπτερο απέδρασε τη Δευτέρα από της φυλακές της Ρεουνιόν, ενός γαλλικού νησιού στον Ινδικό Ωκεανό, ο οΤζουλιάνο Βερμπάρντ, επικεφαλής αίρεσης, ο οποίος τον Φεβρουαρίο του 2008 είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια φυλάκιση για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά.

kraxtis-gr.blogspot.com
.