Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Πρόγραμμα Τηλεοπτικών Μεταδόσεων


Οι παρακάτω μεταδόσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα 05/12/2009.

14:00 conn-X TV sports 2

pointer
B' κατηγορία Γερμανίας
ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

14:45 NOVASPORTS 1

pointer
Αγγλικό Πρωτάθλημα
ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΠΕΡΝΛΙ

15:00 ET-3......

ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ


ΣΑΒΒΑΤΟ 5-12-2009


Αδικη ήττα γνώρισε η ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ απο την αντίστοιχη του Αγροτικού Αστέρα με σκόρ 2-3.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με σκόρ 2-0 στο εικοσάλεπτο , φανταστική αποδόση.Σύμφωνα με την μέχρι τότε ροή του παιγνιδιού φαινότνα ότι η ομάδα μας θα έπαιρνε την νίκη και με μεγάλο σκόρ.Η

ομάδα ξεκίνησε δυνατά έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, άν και είχε αρκετές ελλείψεις.

Ομως οι νέοι παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Η

μπάλλα ανεβοκατέβαινε με φρενήρη ρυθμό και σωστο ποδόσφαιρο.Προηγήθηκε ο Πιερικός στο 7 λεπτό με τον Χάρη Καμπερίδη, μετά απο έξοχη ενέργεια του Ανέστη Παναγιωτίδη, που έκλεψε την μπάλλα, μπήκε σητν περιοχή και σου΄ταρε σοτ δοκάρι και στην επαναφορά ο Καμπερίδης έκανε το ένα μηδέν.Στη συνέχεια με ένα γκόλ του κορυφαίου παιτη μας Νίκου, το σκό΄ρ έγινε 2-0.Ομως μία βλακώδης ενέργεια του Χάρη Καμπερίδη, που είδε αναιτιολόγητα την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, άφησε την ομάδα μας με δέκα παίκτες.Παρά ταύτα μέχρι και το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, δέν κινδυνέψαμε.Ομως η ομάδα έπιαζε με δέκα παίκτες απο το 23 λεπτό περίπου και οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν σημάδια κώπωσης, στο βαρύ τεραίν του γηπέδου.Αποτέλεσμα ήταν ανδεχτούμε 2 γκόλ και στο 93 να

δεχτούμε και το 3ο γκόλ.

Η ομάδα του Πιερικου αγωνίστηκε με τους :

Τσιντώτας, Τσιανάκας, Καραγκούνης, Νίκου, Κωτσιόπουλος, Μπαρέκας, Μάρκογλου, Καμπερίδης, Παναγιωτίδης,Τ σικαδέρης, Μίγκος, επίσης αγωνίστηκαν και οι Πουτσίκης, Μετενίδης και Ατανάσωφ.

Κουρυφαίος του γηπέδου ο Στέργιος Νίκου, τον ακολούθησε σε απόδοση ο Ανέστης Παναγιωτίδης, πολύ καλοί επίσης ήταν ο Κωτσιόπουλος, ο Μπαρέκας και ο Καραγκούνης.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Ο Αντώνης που ξέφυγε από τους λύκους...

ΣΑΒΒΑΤΟ 5-12-2009
http://www.nooz.gr/Image.ashx?fid=501577&v=0&q=80&w=300&h=225
"Οποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώνε οι λύκοι" έλεγε ο Ευάγγελος Αβέρωφ, πρόεδρος της ΝΔ τα δύσκολα χρόνια μετά τη συντριβή του 1981. Τον διέψευσε το πολιτικό του παιδί, ο Αντώνης Σαμαράς, που επέστρεψε αρχηγός στο "μαντρί", έπειτα από μια νέα ακόμη μεγαλύτερη συντριβή της ΝΔ.
 Η πολιτική ιστορία του Αντώνη Σαμαρά μοιάζει με παραμύθι.

Tενίστας ή ντράμερ; Tίποτα από τα δύο. Πολιτικός, πρόεδρος της ΝΔ είναι η απάντηση. Σύμφωνα πάντως με συμφοιτητή του στη Βοστώνη εργάστηκε και σε πιτσαρία και μάλιστα "έκανε κόλπα στον αέρα". Το βέβαιο είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς ως τενίστας φύλαγε το καλύτερό του σερβίς, αλά Φέντερερ, για το τέλος. Ως ντράμερ «έπαιξε» τη διαδοχή στο....

Φρούριο η Αθήνα για την αποτροπή επεισοδίων



ΣΑΒΒΑΤΟ 5 -12-2009

"Επί ποδός πολέμου" βρίσκονται 10.000 αστυνομικοί στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, εν όψει των συγκεντρώσεων και των εκδηλώσεων μνήμης, για τον ένα χρόνο από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Ο φόβος της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η πιθανότητα να επιχειρηθεί η επανάληψη των περυσινών «Δεκεμβριανών», γι αυτό το λόγο στέλνει σαφές μήνυμα διαφύλαξης της ζωής, της ασφάλειας και της περιουσίας των πολιτών από κάθε πράξη ανομίας που ενδεχομένως να προγραμματίζουν για το επόμενο 24ωρο, ομάδες αντεξουσιαστών που σύμφωνα με πληροφορίες συρρέουν στην ελληνική πρωτεύουσα από αρκετές πόλεις της Ευρώπης.
Στα υψηλόβαθμα κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας θεωρούν ως ένα είδος «ασκήσεως ετοιμότητας» τα επεισόδια που συνέβησαν στα Εξάρχεια, όπου υπήρξαν δυο ταυτόχρονα σχεδόν επιθέσεις κατά

Κρίτων Αρσένης


ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Δεκεμβρίου 2009


O Πωλ Μακάρτνεϊ και o Κρίτων Αρσένης συζητούν για Κλιματική Αλλαγή και πολιτική τροφίμων στο Ευρωκοινοβούλιο

"Less Meat = Less Heat" είναι ο τίτλος του συνεδρίου για τη διατροφική πολιτική και την Κλιματική Αλλαγή που διοργανώνεται σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γέρζι Μπούζεκ, ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ για το δικαίωμα στην τροφή Ολίβιερ ντε Σούτερ, ο Πωλ Μακάρτνεϊ και ο Κρίτων Αρσένης είναι βασικοί ομιλητές της συνάντησης.
Είναι η δεύτερη εκδήλωση που αφορά την Κλιματική Αλλαγή μέσα σε δύο μέρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά το χθεσινό συνέδριο με τίτλο "How to get REDD right?", που συνδιοργάνωσε ο Κρίτων Αρσένης, ο οποίος ήταν και  συντονιστής της ειδικής συζήτησης για τη προστασία των δασών ως αποθηκών άνθρακα παράλληλα με την προστασία των δικαιωμάτων των γηγενών πληθυσμών και της βιοποικιλότητας.
Με αφορμή τις παραπάνω εκδηλώσεις ο Κρίτων Αρσένης δήλωσε:

Πλημμύρισε και πάλι ο Δήμος Δίου, ζημιές και στο Μακρύγιαλο


DSC00574
Εκτός λειτουργίας τέθηκαν με την πρώτη νεροποντή τα έργα αποκατάστασης των ζημιών της προηγούμενης πλημμύρας, του Οκτώβρη, στον πολύπαθο δήμο Δίου
Νέα προβλήματα δημιούργησε στο δήμο Δίου η δυνατή βροχή που έπεσε το βράδυ της Τετάρτης, κάνοντας αδιάβατο το δρόμο προς Καρίτσα. Από το πρωί χθες μηχανήματα της Νομαρχίας προσπαθούσαν να καθαρίσουν το δρόμο, στο ύψος της διασταύρωσης του δρόμου με τη Βροντού, καθώς η βροχή τον γέμισε με χαλίκια, όπως και τα παρακείμενα χωράφια.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πιερίας Γ. Παπαστεργίου τόνισε ότι από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας ετοιμάζεται μία μελέτη για την περιοχή, σύμφωνα με την οποία θα κατασκευαστούν τσιμεντένια αυλάκια, στις άκρες του δρόμου, που θα δέχονται τα νερά για να μην πλημμυρίζουν τα χωράφια.
Στην περιοχή πάντως, παραμένει ζητούμενο το έργο της ...

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009
Φτάσαμε και στην επέτειο για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Θα δούμε πολλά αυτές τις μέρες και θα θυμηθούμε.
Τις απίστευτες μέρες που έζησε η Ελλάδα ολόκληρη πριν από ένα χρόνο, βράδυ του Αγίου Νικολάου.
Εκεί που κάποιοι επιχείρησαν να όχι απλώς να πάρουν τη ζωή ενός παιδιού αλλά να του τη «χρεώσουν» κιόλας.
Εκεί που η ανικανότητα της ελληνικής πολιτείας, της τότε ηγεσίας της Αστυνομίας και όχι μόνο έφερε την Ελλάδα σε μια πρωτοφανή αναταραχή.
Και τότε πάλι οι ίδιοι, οι γνωστοί –άγνωστοι κουκουλοφόροι της δημοσιογραφίας και όχι μόνο επιχείρησαν να «χρεώσουν» στους μαθητές, στους νέους και τις νέες, τις δικές τους τεράστιες ευθύνες.
Κατάφεραν να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον μιας νεολαίας που διαμαρτύρονταν, φώναζε, πονούσε, οργισμένη νεολαία ίσως, αλλά ....

Αλλάζει τιμολογιακή πολιτική η ΔΕΥΑΚ

Την ανά δίμηνο έκδοση των λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ, αποφάσισε το συμβούλιό της, ώστε να ενισχυθεί η ρευστότητά της. Ευνοούνται όσοι υπερέβαιναν σε κατανάλωση τα 120 κυβικά, ανά 6μηνο
DSCN7895
Σε αλλαγή της τιμολογιακής πολιτικής προσανατολίζεται η ΔΕΥΑΚ, ύστερα από τη χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επιχείρησης, να αποστέλλει λογαριασμούς ανά δίμηνο, ενώ πλέον ο εκκαθαριστικός λογαριασμός θα φτάνει στον καταναλωτή κάθε δεύτερο δίμηνο, αντί του 6μήνου όπως γίνεται μέχρι σήμερα.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, στόχος της επιχείρησης δεν είναι μόνο να βοηθήσει τη ρευστότητά της, αλλά και τον καταναλωτή. «Μ’ αυτόν τον τρόπο ο καταναλωτής δεν θα υπερβαίνει την ανώτατη κλίμακα κατανάλωσης κυβικών νερού. Είναι λιγότερα τα κυβικά που καταναλώνει κάποιος σε τέσσερις μήνες από εκείνα που θα κατανάλωνε σε έξι» είπε ο Ν. Παπαζιώγας, σημειώνοντας ότι πλέον οι μετρήσεις θα είναι συχνότερες και θα γίνονται ανά τρίμηνο «οπότε πολύ δύσκολα θα υπερβαίνει ένα νοικοκυριό τα 120 κυβικά νερού, όριο πάνω από ...

Δ' Εθνική Κατηγορία "Ξεχωρίζει" το σημερινό ντέρμπι στον Σβορώνο, στην Φλώρινα οι Πόντιοι, στην Καστοριά ο Εθνικός

ΣΑΒΒΑΤΟ 5-12-2009


Με τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, αυτό το Σαββατοκύριακο.
Η αυλαία "ανοίγει" σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο του Σβορώνου όπου ο τοπικός ΓΑΣ υποδέχεται τον Βατανιακό, στο "ντεμπούτο" του Γιάννη Κωνσταντινίδη στον πάγκο του Βατανιακού και σ' ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες.
Η πρωτοπόρος Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης θα "επισκεφθεί" την Φλώρινα καθώς θα αντιμετωπίσει την ουραγό ομάδα του Απόλλωνα Αμμοχωρίου στοχεύοντας στο τρίποντο που θα την διατηρήσει στην κορυφή τον τοπικό Κάστωρα.
Στην Ακριτική Καστοριά θα αντιμετωπίσει ο Εθνικός σ' ένα "οριακό" για την συνέχεια του πρωταθλήματος παιχνίδι. Η ομάδα του Σιδ. Σταθμού "αγνοεί" τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές και πρέπει να "επιστρέψει" στις επιτυχίες διαφορετικά θα μπλέξει σε "περιπέτειες" θεωρητικά "εύκολα" παιχνίδια θα δώσουν ο Εθνικός Βατερού και η Νίκη Αγκαθιάς που υποδέχονται Φλώρινα και Α.Ε. Ποντίων Γρεβενών αντίστοιχα.
Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της Νάουσας που θα φιλοξενήσει σ' ένα ακόμη ντέρμπι της Ημαθίας την φορμαρισμένη Εν. Απ. Παύλου.
Αμφίρροπες αναμετρήσεις, με πιθανότητα εμφάνισης των τριών σημείων είναι τα παιχνίδια: Μακεδονικός Φούφας - Αλεξάνδρεια και Γρεβενά Αεράτα - Σιάτιστα.

Καθολικό "πόθεν έσχες"

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009
Προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου 
Καθολικό
"πόθεν έσχες"
Η σχετική ρύθμιση δεν θα έχει αναδρομική ισχύ
Την εφαρμογή ενός καθολικού «πόθεν έσχες» για τα εισοδήματα του 2010, την αύξηση του ειδκού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα και ενδεχομένως σε ποτά και τσιγάρα, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της φοροδιαφυγής και της αύξησης των κρατικών εσόδων. Ο κ. Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση περιλαμβάνονται η διεύρυνση της φορολογικής βάσης, η αλλαγή στο σύστημα των φορολογικών ελέγχων, η θέσπιση αντικειμενικών κριτηρίων με τη δήλωση του συνόλου σχεδόν των δαπανών διαβίωσης και με δειγματοληπτικούς ελέγχους, η διεύρυνση του «πόθεν έσχες» και η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής.
Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να αλλάξει τα έντυπα της Εφορίας ώστε να γνωρίζουν οι αρχές την ακριβή περιουσιακή κατάσταση των πολιτών που δηλώνουν προκλητικά χαμηλά εισοδήματα και διαθέτουν αυτοκίνητα, ακίνητα και άλλα περιουσιακά στοιχεία.
Οι φορολογούμενοι που θα επιλέγονται θα ελέγχονται για τον τρόπο απόκτησης των περιουσιακών τους στοιχείων και για το εάν τα χρήματα που δαπάνησαν για να αποκτήσουν την περιουσία τους προήλθαν από νόμιμες πηγές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου υπογράμμισε ότι η σχετική ρύθμιση για το «πόθεν έσχες» δεν θα έχει αναδρομική ισχύ, δηλαδή στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος του 2011 (όπου θα καταγραφούν οι τραπεζικές καταθέσεις έως τα τέλη του 2010) δεν θα γίνει αναδρομικός έλεγχος.
Από το 2011 και μετά, όπου παρατηρείται σημαντική αύξηση των καταθέσεων η οποία δεν δικαιολογείται από τα δηλωθέντα εισοδήματα, θα γίνεται έλεγχος.
Ο υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω αύξησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο, λέγοντας ότι θα υπάρξει διαδικασία προσαρμογής σταδιακά με το μέσο όρο της ΕΕ.
Στο πλαίσιο αυτό εκτιμάται ότι ο ειδικός φόρος σταδιακά θα ανέλθει στα 352 ευρώ από 302 σήμερα (είχε προηγηθεί αύξηση 20% την περίοδο 2006-2009).
Επίσης, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο αύξησης των ειδικών φόρων σε ποτά και τσιγάρα, καθώς, όπως είπε και ο υπουργός, είναι πολύ χαμηλοί σε σχέση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ


ΣΑΒΒΑΤ0 5-12-2009
Αυτός είναι ο όμιλος τη ΅εθνικής στο Μουντιάλ..
http://www.novasports.gr/media/66015.jpg

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Επιχείρηση «ανατροπή στον χώρο της Δεξιάς» Οι κινήσεις Σαμαρά για επανασυσπείρωση της ΝΔ με νέα στελέχη, κοινωνικό φιλελευθερισμό και πατριωτικούς τόνους

SAΒΒΑΤΟ 5-12-2009
Ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης (αριστερά) ανταλλάσσει χειραψία με τον κ. Αντ. Σαμαρά στη Βουλή προ ενός μηνός. Ο πρώην υπουργός συναντήθηκε χθες στη Ρηγίλλης με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ όπου του εξέθεσε τις απόψεις του για το κόμμα και τις πολιτικές προτεραιότητες της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΕURΟΚΙΝΙSSΙ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Νέο τοπίο διαμορφώνεται στη δεξιά παράταξη μετά την επικράτηση στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας του κ. Αντ. Σαμαρά που προπαρασκευάζει ριζικές αλλαγές και ανατροπές στην πορεία ανασυγκρότησης του κόμματος, έχοντας ως στρατηγική την πολιτική των «ανοικτών θυρών». Η λαϊκή νομιμοποίηση του νέου προέδρου από την κοινωνική βάση του κόμματος του δίνει ώθηση να προχωρήσει, χωρίς συμβιβασμούς, με ισχυρές δόσεις ανανέωσης και με «απόσυρση» των παραδοσιακών «βαρόνων». Η νέα εποχή που ξεκίνησε στη ΝΔ δεν θα έχει καμία σχέση με την περίοδο της προεδρίας του κ. Κ. Καραμανλή, όπως χαρακτηριστικά μεταδίδεται από τη Ρηγίλλης.

Ο κ. Σαμαράς έχει συνεχείς επαφές και συσκέψεις για ...