Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ κ. ΠΙΝΑΚΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔYΑΣΜΟ ΤΟΥ κ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΥ

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ
ΘΕΛΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.
Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ,ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ,ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. (leyteria)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΑΠΠΑ

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΝΕΑ
ΕΛΠΙΔΑ»

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ


Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες

Ο πρώτος γύρος των πρώτων «καλλικρατικών» εκλογών για τον δήμο μας τελείωσε. Όλο το προηγούμενο διάστημα τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, δώσαμε τον αγώνα τον καλό χωρίς να χαϊδεύουμε τα αυτιά σας, λέγοντας αλήθειες και ...

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Τρίτη 09 Νοέμβριος 2010
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΙΓΚ ΑΥΤΟ!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!


ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!!!!
ΚΡΑΧΤΗΣ   http://kraxtis-gr.blogspot.com

ΠΙΕΡΙΑ - Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών 2010

 PieriaLife
Τρίτη 09 Νοέμβριος 2010
Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών 2010
ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Πολίτες σε Δράση / ΕΔΡΕΣ 16
Χιονίδης Σάββας ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΗΦΟΙ

54,12 26.779
Εκλ. Περιφέρεια Ποσοστό Ψήφοι
Ελαφίνας 59,72 2.904
Κατερίνης 51,06 14.120
Κορινού 49,05 2.561
Παραλίας 60,17 2.514
Πέτρας 60,91 3.120
Πιερίων 63,83 1.560
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2010 νέος δήμος...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ                 25ης Μαρτίου 11              

Τ.Ο. ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ                                            Λιτόχωρο 60200


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Το Κίνημα μας, υπερασπιζόμενο αρχές και αξίες που πάντα το προσδιόριζαν ως κίνημα αλλαγής και ανανέωσης, έδωσε για ακόμη μία φορά μια καίρια πολιτική μάχη για την τοπική αυτοδιοίκηση στηρίζοντας τον συνδυασμό ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ με επικεφαλής το Νίκο Λάππα.
 Παραμένουμε....

ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΪΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ....;

Τρίτη 09 Νοέμβριος 2010

-Εμαθα και χάρηκα απο τη μιά.. αλλά λυπάμαι απο την άλλη..γιατί όλα γίνονται για το θεαθείναι και για την προσωπική "υπόθεση"..
- Χτές ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης.. κάλεσε αρκετούς Βροντινούς και συζήτησε για τον αγώνα που πρέπει να κάνουν όλοι στη δεύτερη Κυριακή για το ψηφοδέλτιο του Μπόλαρη..
- Εξέφρασε δέ...

"Ο μεγάλος νικητής των αυτοδιοικητικών εκλογών"

http://www.olympio-bima.gr/images/logo.gif 


Τρίτη 09 Νοέμβριος 2010

Δημοκρατία σημαίνει στην ουσία συμμετοχή των πολιτών. Γιατί πώς μπορεί να «κρατεί» (να κάνει κουμάντο, να ασκεί εξουσία) ο δήμος, ο λαός… χωρίς να συμμετέχει; Θα πείτε βέβαια πως αν λείπουν μερικοί πολίτες από μια εκλογή αυτό δεν σημαίνει ...

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Παρελθόν από χθες ο Γιώργος Χατζάρας - Νέος προπονητής ο Σταύρος Διαμαντόπουλος

Τρίτη 09 Νοέμβριος 2010

Παρελθόν από τον πάγκο του Πιερικού αποτελεί ο Γιώργος Χατζάρας.
Η σκέψη για λύση της συνεργασίας του συλλόγου με τον έμπειρο προπονητή είχε γεννηθεί εδώ και μερικές εβδομάδες στο μυαλό των μεγαλομετόχων Γιάννη Ντούμου και Δημήτρη Ελευθεριάδη, οι οποίοι δεν..

ΑΝΦΕΡ απο την στήλη "ΕΝ ΨΥΧΡΩ" .. της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ της ΠΙΕΡΙΑΣ..για το Νίκο Λάππα

Τρίτη 09 Νοέμβριος 2010

Φίλος ο συντάκτης της στήλης "ΕΝ ΨΥΧΡΩ" ο Γιάννης Χατζηιωάννου, αλλά περισσότερο φίλος και συνδαιτημόνας των ανθρώπων που υποστηρίζει με τέτοιο "χοντροειδέστατο τρόπο".Και βέβαια εννοώ ότι ώς δημοσιογράφος και "όχι ώς μπλόκερ" πρέπει να παίρνει υπόψιν του και άλλες αντικειμενικές δημοσιογραφικές παραμέτρους.
Σήμερα φίλε Γιάννη στην στήλη εν ψυχρώ κάνεις "ανφέρ" και δείχνεις ότι ξέχασες τα "νειάτα σου".
Το λέω με όλο το σεβασμό και την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπό σου..
- Λές ότι "πού το πήγατε το παδί ρέ Στέργιο;...τα χρίσματα δέν δίνονται στα βουλευτικά γραφεία κλπ..."
α) πρώτον είναι υποτιμητικό για κάθε "Λάππα" όταν είναι 38 ετών, ειρωνικά να τον αναφέρεις ώς "παιδί", με ότι αυτό συνεπάγεται.
β) είναι υποτιμητικό όταν "το παιδί αυτό" είναι ολοκληρωμένος επιστήμονας, σοβαρός και οικογενειάρχης..
γ) Τα "βουλευτικά γραφεία.. όπως τα αποκαλείς.." να σου θυμίσω ότι κάποτε έδωσαν χρίσματα (για βουλευτές.. Δημάρχους κλπ)  και σε "άλλα παιδιά" τότε (σάν τον Παπαθανάση.. σάν τον Παπαχρήστο και άλλους πολλούς).. για αυτούς δέν ίσχυαν τα ίδια;Δέν ήταν νέοι;Ηταν έμπειροι;Γεννήθηκαν Δήμαρχοι;
- Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης "μας" πώς πήρε το χρίσμα.. το του έδωσε απευθείας ο Παπανδρέου;ή μήπως επειδή ήταν "πετυχημένος" και "αναγνωρίσιμος";
Και έτσι να είναι,πρέπει εις το διηνεκές να μήν γίνεται ανανέωση στελεχών;Να σου θυμήσω ότι είσαι απο αυτούς που σε ιδιωτικές κουβέντες πάντα ήσουν φανατικός υπερασπιστής της ανανέωσης (όπως πχ.Ραγκούσης).. τώρα γιατί; γιατί αφορά φίλους που δέν πρεπει "πολιτικά να αποτρατευτούν....";
- Μερικοί απο εμάς που στηρίξαμε τον Λάππα, νοιώθουμε προσβεβλημενοι, γιατί νομίζουμε ότι δέν στηρίξαμε "κάποιο ανώριμο μωρό - παιδί.
- Νοιώθουμε προσβεβλημένοι, γιατί θεωρούμε ότι είναι άξιος να ηγηθεί συνδυασμού της δημοκρατικής παράταξης.
- Δέν λειτουργήσαμε με γινάτι.. Γινάτι εναντίον ποιού; του Παπαθανάση;
- Ξέχασες μήπως ότι τράβηξε το δρόμο δηλώνοντας υποψηφιότητα.. πρώτος.. μόνος και με δήλωση ανεξάρτητου;
- Ξέχασες μήπως ότι και ο "έτερος φίλος", προτίμησε άλλη υποψηφιότητα και χρίσμα;
- Μήπως εκείνος πήρε το χρίσμα με διαφορετικό τρόπο;Οχι όλοι πήραν το χρίσμα με ίδιο τρόπο, γιατί έτσι λειτουργούν τα κόμματά μας.
- Επομένως η θέση σου εδώ και πολύ καιρό, είναι επηρεασμένη (ανθρώπινο και κατανοητό) απο τις ιδιαίτερες φιλικές σχέσεις. 
- Αλλά αυτή σου η τοποθέτηση, δέν πρέπει και δέν είναι δυνατόν να φέρεται σε στήλη εφημερίδος που εκδίδεις ώς "πολιτική κριτική" και πολιτικό σχόλιο με σοβαρή πολιτική βάση.. μάλλον κινείται απο έντονο συναισθηματικό στοιχείο.
- Εκτός και άν νομίζεις ότι το να ζητήσεις χρίσμα.. ,να λειτουργήσεις στα πλαίσια ενός κόμματος.. είναι προνόμιο μόνο ολίγων.. προνόμιο που το είχαν όταν ήταν "πολιτικά" και ηλικιακά νέοι και ότι πρέπει εφόρου ζωής να ελέγχουν εκείνοι τα κόμματα και την παράταξη για να μήν δίνεται η δυνατοτητα και σε άλλους νεότερους να αναδειχθούν και να προσφέρουν και εν πάσει περιπτώσει να γίνουν και αυτοί "αναγνωρίσιμοι", αφού αυτό επικαλούνται κάποιοι σε τέτοιες περιπτώσεις.
- Δέν είναι δέ και πολιτικά ορθό να δεχόμαστε να ξεκηνούν ανελέητο πόλεμο (όχι γιατί είχαν κάτι προσωπικό να του προσάψουν), αλλά μόνο και μόνο για να μήν μπορέσει κανείς άλλος να "βγεί στο προσκήνιο".
Αρα φίλε μου Γιάννη... άσε τα φιλικά αισθήματα.. για άλλους χώρους και όχι για "την στήλη" της εφημερίδος..
Να με συμπαθείς για την "κριτική" που σου κάνω.. πιστέυω ότι μου επιτρέπεις να  έχω το δικαιώμα κριτικής ώς φίλος και ώς αναγνώστης.. πιστεύω ότι ώς Γιάννης αποδέχεσαι τυχόν κριτική...
Η σημερινή σου τοποθέτηση, δέν παύει να με κάνει φανατικό σου αναγνώστη  και φίλο σου..
Ετσι απλά και φιλικά
Δημήτρης Καλαιτζής.

ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

Τρίτη 09 Νοέμβριος 2010


Η δημοτική σύμβουλος και διατελέσασα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λιτοχώρου, Ιωάννα Παπαδιαμαντή - Καρπώνη, μετά τις εκλογές της 7ης...

Σοφία Μαυρίδου: Για ένα ακόμη δυναμικό αγωνιστικό παρόν στις 14 Νοεμβρίου

MAYRIDOU
 

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους πολίτες της Πιερίας που με τίμησαν με την ψήφο τους δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και επιβραβεύοντας την εκλογική μου προσπάθεια.
Με εξέλεξαν στην πρώτη θέση δίνοντάς μου την εντολή να αγωνιστώ με ευθύνη, συνέπεια και εντιμότητα για το μέλλον της Πιερίας σε μια Δυνατή Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Αυτή η προσπάθεια είναι συλλογική και θα επισφραγιστεί την επόμενη Κυριακή γι’ αυτό και σας καλώ για ένα ακόμη δυναμικό αγωνιστικό παρόν στις 14 Νοεμβρίου.
Δεσμεύομαι ότι θα τηρήσω την υπόσχεσή μου και θα σας τιμήσω με το έργο μου την επόμενη ημέρα.

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Στο δεύτερο γύρο, ο «αντάρτης» του ΠΑΣΟΚ κι ο επίσημος της Ν.Δ.

  anat.olympou
Απόλυτος, σχεδόν άρχων, στη δημοτική ενότητα Λιτοχώρου ο νυν δήμαρχος Θανάσης Τσιφοδήμος, έμεινε εκτός νυμφώνος, καθώς δεν κατάφερε να επικρατήσει στους άλλους δυο καποδιστριακούς δήμους του Δίο και του Ανατολικού Ολύμπου.
Τρεις δήμοι, τρεις διαφορετικές...

Η Πιερία παραμένει μπλέ

psomiadis
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των περιφερειακών εκλογών
Περίπου 7 ποσοστιαίες μονάδες έχασε το ΠΑΣΟΚ στην Πιερία μέσα σε ένα χρόνο. Οι λόγοι; Μπορεί να φταίει το Μνημόνιο, μπορεί να φταίει η καθυστέρηση στην ανακήρυξη του υποψήφιου ..