Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Focus, pocus και fiki-fiki για τις ευρωεκλογές...

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2009 (Γ.ΚΡΟΓΙΑΣ)

Δείτε πως τσιμπάει η φερόμενη ως υποψήφια για το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. κα Πυργιώτη, που της έθιξε την εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων της FOCUS του Καραμανλή, αλλά και της εφημερίδας της (RealNews)


Ο Πάγκαλος είπε -με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο- την αλήθεια και για την FOCUS και για την προπαγάνδα "περί 3% διαφοράς"... για τα οποία είχα μιλήσει έγκαιρα και σε ανύποπτο, για πολλούς, χρόνο:

- Focus στην Focus: "Θα έχετε παρατηρήσει όμως ότι υπάρχουν δύο εταιρείες δημοσκοπήσεων, η RASS και η FOCUS, οι οποίες έχουν αναλάβει εργολαβία το ρόλο της αποτροπής γενίκευσης του νεοδημοκρατικού πανικού. Όσο γίνεται βέβαια... Κρατούν συστηματικά τη διαφορά μεταξύ των 2 κομμάτων σε "ελεγχόμενα επίπεδα" (κάτω και γύρω στο 3%) έτσι ώστε τα δελτία ειδήσεων να μιλάνε για "διαφορές που κυμαίνονται από 3 εώς 5%"...
- "Οι σουπιές και τα αβγά": "Αυτοί που κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ ότι δήθεν ποινικοποιεί την πολιτική ζωή, ποινικοποιούν την φιλία! Πετάνε λάσπη με τον κουβά, για να καταφέρουν τι; Να χάσουν με κάτω από 3% στις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με το επικοινωνιακό και προπαγανδιστικό "δόγμα" της Ν.Δ. .."

O Πάγκαλος είπε ότι "θα δούμε πολλά έως τις εκλογές από τις FOCUS, POCUS και... FIKI-FIKI"
Δηλαδή, μπορεί να δούμε ακόμη και ότι νικάει η Ν.Δ. Καθόλου απίθανο.
Χθες ο επικοινωνιολόγος του Καραμανλή το προανήγγειλε, προσπαθώντας να δημιουργήσει στο λαό αμφιβολίες για τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας...
Για να μπορούν να λένε ότι: "Η διαφορά είναι από 2% έως 4-5%. Στα όρια του στατιστικού λάθους... Το παιχνίδι ακόμη παίζεται".

EDIT: Ορίστε... να τα πρώτα ποστ.
Δεν έπαιζα καλύτερα ένα Lotto...

Είναι φανερή η προσπάθεια συσπείρωσης της σκόρπιας Ν.Δ., με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο..
kraxtis-gr.blogspot.com

Η διαχείριση των σκανδάλων - είναι ίδιοι?

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2009

Σαφώς και δεν είναι ίδιοι.
Ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο από την "Πολιτική Ανάλυση"

Πάσχος Μανδραβέλης: "To μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι το κλείσιμο της Βουλής"

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2009 (ΑΠΟ Γ. ΚΡΟΓΙΑΣ)

Ο Πάσχος Μανδραβέλης πήρε πολλών τις "ταυτότητες" σήμερα...

Συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα είπε.
Κατάφερε μέσα σε 2 λεπτά να καταδείξει την ηθική εκτροπή του Καραμανλή.
Ο Σωκράτης Ξυνίδης είπε κάτι που είπε και ο Πάσχος σήμερα:
"Τι φοβήθηκε, προσωπικά, ο κ. Καραμανλής;"
Έχω την αίσθηση ότι δε θα αργήσουμε να το μάθουμε...

kraxtis-gr.blogspot.com

ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

(ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΛΕΥΤΕΡΙΑ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2009
Σε μία μεγάλη και συγκέντρωση στην Κατερίνη (στην ΕΚΑΒΗ) μίλησε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης.
Μετά την ομιλία του αναχώρησε για την Κοζάνη στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ Παπανδρέου.
kraxtis-gr.blogspot.com
.

Δημοσκοπήσεις: Σταθερά πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ

Σκληρό μπρα-ντε-φερ Καραμανλή - Παναδρέου καθ' οδόν προς τις ευρωεκλογές Με φόντο την κλειστή Βουλή

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2009 - ΤΑ ΝΕΑ
Βαριές κατηγορίες σε προσωπικό επίπεδο αντήλλαξαν την Κυριακή Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου, με φόντο το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής που δημιουργεί συνθήκες πόλωσης και ανεβάζει στο «κόκκινο» την πολιτική αντιπαράθεση εν όψει των ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου.

«Επενδύει στη σκανδαλολογία, την πόλωση και την παραπληροφόρηση» δηλώνει ο πρωθυπουργός για τον Γιώργο Παπανδρέου από τη Θεσσαλονίκη. Αντεπιτίθεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από την Κοζάνη, καταγγέλλοντας φίμωση της αλήθειας, θεσμική εκτροπή και παραγραφή σκανδάλων με πρωτοφανή κίνηση αυθαιρεσίας.

Την ίδια ώρα, οι δημοσκοπήσεις του κυριακάτικου Τύπου δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ διατηρεί σταθερό προβάδισμα έναντι της ΝΔ. Για τις ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ προηγείται με ποσοστό από 2,1 έως 4,5%, ενώ όσον αφορά τις εθνικές εκλογές η ψαλίδα ανοίγει και το ΠΑΣΟΚ προηγείται από 3,4% έως 5,5%.

Σταθερό προβάδισμα διατηρεί το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις

Ανέβηκαν οι τόνοι

Σε νέα προσωπική επίθεση εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου προχώρησε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής, κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «επενδύει στη σκανδαλολογία, την πόλωση, την παραπληροφόρηση

Κατά την ομιλία του στην Περιφερειακή Διάσκεψη της ΟΝΝΕΔ το πρωί της Κυριακής, o κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε για το κλείσιμο της Βουλής, λέγοντας απευθυνόμενος προς το ΠΑΣΟΚ:

«Ρωτούμε ευθέως: Είναι εκτροπή να διακόπτει η Βουλή τις εργασίες της, όπως κάνει, σχεδόν κάθε φορά που έχουμε ευρωεκλογές; Είναι πρόβλημα η βούληση της Κυβέρνησης να διεξαχθούν οι ευρωεκλογές με καθαρούς πολιτικούς όρους; Είναι δυνατόν να διαστρεβλώνονται τα πάντα;.

Το είπα πολλές φορές και θέλω να το επαναλαμβάνω και σήμερα: Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ στον κατήφορο που επέλεξε. Δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε τα άκρα και τις ακρότητες που τον βολεύουν. Χάρισμά του. Επιτέλους όμως. Δεν πάει άλλο η απόπειρα ισοπέδωσης. Δεν πάει άλλο η διαστρέβλωση των πραγμάτων».

Νέα επίθεση Καραμανλή κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Θεσμική εκτροπή καταγγέλλει ξανά ο Γ.Παπανδρέου

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτόξευσε βαρύτατες κατηγορίες κατά του Κώστα Καραμανλή για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής ανεβαίνοντας το βράδυ της Κυριακής στο βήμα ανοιχτής συγκέντρωσης στην Κοζάνη. Ο Γ.Παπανδρέου κατήγγειλε φίμωση της αλήθειας, θεσμική εκτροπή και παραγραφή σκανδάλων. .

Μιλάει όλη η κοινωνία και δίνει απάντηση στη σιωπή που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση στη φίμωση της αλήθειας, απάντηση στη θεσμική εκτροπή που αποφασίστηκε στα κρυφά, στη θεσμική εκτροπή που εκτελέστηκε αφινδιστιακά τη νύχτα της Παρασκευής» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Ρωτώ γιατί αιφνιδιαστικά να κλείσει η βουλή των Ελλήνων κύριε Καραμανλή» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου, στρέφοντας ξανά τα πυρά του προσωπικά στον πρωθυπουργό. «Είναι ύβρις προς την αξιοπρέπεια του κάθε Έλληνα» τόνισε.

«Κλείνοντας την πόρτα της Βουλής κλείσατε την πόρτα στο φως της διαφάνειας, κλείνοντας την πόρτα του ελληνικού Κοινοβούλίου έκλεισαν την πόρτα στην απόδοση Δικαιοσύνης. Τους τρομοκράτησε η διαφάνεια, τους τρομοκρατεί η αλήθεια τους φοβίζει το Κράτος Δικαίου» συνέχισε ο κ. Παπανδρέου.

kraxtis-gr.blogspot.com


Σέ θανάσιμο κίνδυνο ο Παπανδρέου. Τό σχέδιο τών Βενιζελικών καί τών φίλων τους στά ΜΜΕ...

Κυριακή, 10 Μάϊος 2009


Εχουμε πλέον επαρκείς ενδείξεις γιά τό σχέδιο τών Βενιζελικών και βέβαια τών φίλων τους στα ΜΜΕ...
Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι θα τόν στριμώχνουν στή γωνία κατηγορώντας τον ότι ασχολείται συνεχώς με τα σκάνδαλα και δέν παράγει πολιτική...
Φυσικά το κίνητρό τους δέν είναι τόσο αγνό...
Είναι κοινό μυστικό ότι το Σημιτικό σύστημα είναι αυτό πού είναι βουτηγμένο ώς τον λαιμό στα σκάνδαλα...
Ασχολούμενος λοιπόν ο Παπανδρέου με τα σκάνδαλα στην πραγματικότητα τούς βγάζει έναν έναν στη σέντρα καί τούς εξουδετερώνει...
Σέ λίγο δέν θα μείνει κανείς...
Λέγεται δέ ότι υπάρχουν και σκάνδαλα πού αγγίζουν καί πρόσωπα πολύ ψηλά στό σύστημα τών εκσυγχρονιστών (αλλά βέβαια ποιός τολμάει να τα βγάλει...).
Φαίνεται ότι το σύστημα Παπανδρέου έχει πάρει αυτή την στρατηγική απόφαση σύγκρουσης μαζί τους...
Τό σχέδιο τών Βενιζελικών τώρα είναι να ροκανίσουν τη διαφορά καί άν είναι δυνατόν να την εκμηδενίσουν....
Εάν αυτό συμβεί το βράδυ τής 7ης Ιουνίου θα έχουμε πάλι ιστοριες γιά αγρίους....
Ο Παπανδρέου θα είναι τελειωμένος...
Γιαυτό οι ΓΑΠικοί - βλέποντας τόν θανάσιμο κίνδυνο- μιλάνε πλέον γιά νίκη έστω και με μία ψήφο...
Μιλάμε γιά θανάσιμη μάχη ανάμεσα στα δύο συστήματα...
Τό σημερινό αρθρο Πρετεντέρη είναι ενδεικτικό...
Η αυτοί ή εμείς είναι η άποψη πού κυριαρχεί και στα δύο συστήματα....
ΥΓ Καταλύτης γιά αυτές τίς τελικές αποφάσεις υπήρξε βέβαια η ιστορία με το περίφημο 2% (βλέπε και σημερινό άρθρο Χιώτη στό Βήμα) , απόφαση πού έδειξε ότι το σύστημα Παπανδρέου είναι αποφασισμένο να οδηγήσει τη σύγκρουση στα άκρα...

Με "Κάρα" για Τσάμπιονς Λιγκ!


ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2009 - novasports.gr
Ο Γιώργος Καραγκούνης πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του

Χάρη σε ένα υπέροχο γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στο 87', ο Παναθηναϊκός έφυγε με μια σπουδαία νίκη από την Τούμπα, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 1-0 και αποκτώντας σαφές προβάδισμα για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο ο "δικέφαλος" του βορρά, λόγω αποβολής του Γκαρσία, που ξεπέρασε και πάλι τα όρια.

kraxtis-gr.blogspot.com

Επεισόδια οπαδών Αρη-ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2009

Νέο κρούσμα βίας μεταξύ οπαδών. Συγκεκριμένα, δέκα άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, σε σοβαρά επεισόδια, που σημειώθηκαν στη 1 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Κατερίνη, μεταξύ οπαδών του ΑΡΗ και του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «...250 φίλαθλοι του ΑΡΗ συγκεντρώθηκαν μπροστά από τα γραφεία του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Κατερίνης, στα οποία εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν περίπου 50 φίλαθλοι».

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ «άρχισαν να πετούν προς τα γραφεία, πέτρες, ξύλα και μπουκάλια. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν περίπου 250 φίλαθλοι, με αποτέλεσμα να σημειωθούν διαπληκτισμοί, συμπλοκές και ρίψεις διαφόρων αντικειμένων».

Τα επεισόδια αποκλιμακώθηκαν με την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, που έφθασαν στο σημείο. Από τις συμπλοκές προκλήθηκαν φθορές σε προθήκες - βιτρίνες πέντε καταστημάτων και σε οκτώ αυτοκίνητα. Οι τραυματίες, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης, αποχώρησαν.

kraxtis-gr.blogspot.com

Με ποδήλατα γέμισαν σήμερα κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/5/2009 Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Με ποδήλατα «γέμισαν», σήμερα, κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 2ης Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας.
Μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, το μέλος της διοργανώτριας ομάδας ποδηλατών Θεσσαλονίκης, Βασιλική Τζούβαλη, τόνισε πως στην ποδηλατοπορεία συμμετείχαν ποδηλάτες κάθε ηλικίας, παιδιά και ηλικιωμένοι.
Οι ποδηλάτες ζητούν, μεταξύ άλλων, την επικαιροποίηση και ολοκλήρωση των μελετών για δημιουργία ποδηλατοδρόμων σε κεντρικούς και μη οδικούς άξονες της πόλης και την εξασφάλιση πόρων για την άμεση υλοποίηση του δικτύου ποδηλατοδρόμων.
Με αφετηρία την οδό Βενιζέλου, οι ποδηλάτες συνέχισαν τη διαδρομή τους σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξαν στον Λευκό Πύργο.

kraxtis-gr.blogspot.com

"Τελευταίο καταφύγιο ενός αδύναμου πρωθυπουργού"

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2009 - ΕΘΝΟΣ

"Η πόλωση, οι ύβρεις κατά του ΠΑΣΟΚ και του αρχηγού του, και η σκόπιμη παραποίηση της αλήθειας είναι το τελευταίο καταφύγιο ενός αδύναμου πρωθυπουργού. Ενός πρωθυπουργού που ξεκίνησε τη θητεία του με την «απογραφή» και την κλείνει με την παραγραφή" δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην περιφερειακή διάσκεψη της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη.


 Τελευταίο καταφύγιο ενός αδύναμου πρωθυπουργού

Ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε επίσης ότι ο Κώστας Καραμναλής "αφήνει πίσω του μία χώρα σε ύφεση, υπερχρεωμένη, με το κράτος σε διάλυση, τους θεσμούς απαξιωμένους και την εμπέδωση στον πολίτη της αίσθησης της ανομίας και της ατιμωρησίας".

Αναφερόμενος στη διακοπή των εργασιών της Βουλής σημείωσε ότι ο ίδιος δεν διστάζει να κλείσει τη Βουλή νύχτα, αιφνιδιαστικά, ένα μήνα πριν τις Ευρωεκλογές, ενώ εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη υποθέσεις σκανδάλων, και με προφανή στόχο την παραγραφή όλων των αδικημάτων για την πρώτη περίοδο διακυβέρνησής του ενώ σχετικά με τα περί "βουλιμίας για την εξουσία" ο εκπροσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι ο κ. Καραμανλής και η είναι ο τελευταίος ο οποίος μπορεί να επικαλείται αυτήν την έκφραση.

"Η Ελλάδα μπορεί πολύ καλύτερα. Οι Έλληνες πολίτες το ζητούν πλέον επιτακτικά. Και αυτό το μήνυμα θα το λάβει ο κ. Καραμανλής και η ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές", κατέληξε.

kraxtis-gr.blogspot.com

Ομιλία Κ. Καραμανλή στην Περιφερειακή Διάσκεψη της ΟΝΝΕΔ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2009 -ΕΡΤ3




Στη νέα γενιά, τα οράματα και τα προβλήματά της, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, κατά την ομιλία του στο ενθουσιώδες ακροατήριο της περιφερειακής διάσκεψης της ΟΝΝΕΔ, στη Θεσσαλονίκη.
«Η εμπιστοσύνη σας είναι η μεγάλη μας δύναμη. Τιμώ, τιμούμε όλοι, τους αγώνες σας. Ακούμε και αξιοποιούμε τις προτάσεις σας, τις ιδέες που έρχονται από εσάς. Αποδεικνύεστε πρωτοπόροι στους κοινούς μας αγώνες. Αποδεικνύετε διαχρονικά ότι είστε δύναμη μεταρρύθμισης, δύναμη ευθύνης και, πάνω απ΄ όλα, δύναμη προοπτικής για τη νέα γενιά», είπε ξεκινώντας την ομιλία του και πρόσθεσε: «Απευθύνεστε σε όλες τις νέες και όλους τους νέους. Δείχνετε στην πράξη το δρόμο του αύριο. Το δρόμο του διαλόγου και της συνεννόησης. Το δρόμο της εθνικής ομοψυχίας για τα μεγάλα, τα σημαντικά, τα κρίσιμα ζητήματα του τόπου μας».

.kraxtis-gr.blogspot.com .

ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας στο ΔΙΟΝ στις 11 ΙΟΥΛΙΟΥ


ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2009

Ο Δήμαρχος Δίου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας αποδέχτηκε την πρόσκληση να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος Δίου σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ολύμπου για τα 200 χρόνια από την ανακάλυψη του Δίου και τα 40 χρόνια προσφοράς του καθηγητή κ. Παντερμαλή στο Δίον. Οι εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν στις 11 Ιουλίου.
kraxtis-gr.blogspot.com

ΔΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2009 -ΠΗΓΗ EXPRESS

AΠO τη στιγμή που έκλεισε χθες η Βουλή ζητάμε το αυτονόητο από τον κ. Καραμανλή, να προκηρύξει εθνικές εκλογές στις 7 Ιουνίου μαζί με τις ευρωεκλογές», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου μιλώντας χθες στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, από όπου έγινε και η επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.Ο κ. Παπανδρέου απεύθυνε σκληρό κατηγορώ στον πρωθυπουργό υποστηρίζοντας ότι η προσφυγή στις κάλπες θα γίνει αναπόφευκτη για την κυβέρνησή του, για αυτό με τη νίκη στις ευρωεκλογές θα γίνει το πρώτο βήμα να φέρουμε την αλλαγή στην Ελλάδα. Κλείνει την αυλαία με το στίγμα της συγκάλυψης».Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό για τον τρόπο που έκλεισε χθες τη Βουλή λέγοντας ότι «συνιστά θεσμική εκτροπή» καθώς «το φως της διαφάνειας τους τρομοκράτησε».

Η σκανδαλολογία είπε είναι αποτέλεσμα της δικής τους ολιγωρίας όπως και η ανεύθυνη στάση της συγκάλυψης.Σκάνδαλα είπε προέκυψαν, προκύπτουν και θα προκύπτουν σε κάθε κοινωνία. Το θέμα είναι εάν θα λειτουργούν οι θεσμοί ή θα υπάρχει ατιμωρησία και ανομία.Μάλιστα ανέφερε ότι η κυβέρνηση θεωρεί ότι το κόστος της συγκάλυψης είναι μικρότερο για την ίδια, από ό,τι η αποκάλυψη.Αξιοπρόσεκτο είναι ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέβλεψε ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει έξαρση της επιλεκτικής σκανδαλολογίας με στόχο το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του. Για αυτό ζήτησε από τον λαό να είναι σε εγρήγορση για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, του Συντάγματος, των δικαιωμάτων του.Είπε όμως ότι η παράταξή του «δεν φοβήθηκε και δεν φοβάται δικαιοσύνη, φως και διαφάνεια παντού».

Μιλώντας για τη διακύβευση των ευρωεκλογών είπε ότι «έχουμε να διαλέξουμε εάν θα συνεχίσουμε στον αδιέξοδο τρόπο των νεοσυντηρητικών ή θα αλλάξουμε ρότα και θα μπούμε στη λεωφόρο πράσινης ανάπτυξης με κοινωνική συνοχή». Ξορκίζοντας την αποχή και τη χαλαρή ψήφο ο κ. Παπανδρέου ζήτησε από όλους τους πολίτες να δώσουν το παρόν καθώς οι ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα που θα στείλει το μήνυμα ότι οι πολίτες καταδικάζουν τις πολιτικές της Ν.Δ.Ο κ. Παπανδρέου προέβλεψε ότι η ήττα της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές θα αποσταθεροποιήσει ακόμη περισσότερο το σαθρό οικοδόμημα της κυβέρνησης και θα αποκαλύψει ότι έχει χάσει τη λαϊκή εμπιστοσύνη, καθώς θα της απομείνει μια οριακή, εύθραυστη και διαρκώς αμφισβητούμενη πλειοψηφία.

kraxtis-gr.blogspot.com

Βίαζε την κόρη του επί 14 χρόνια.


Κυριακή 10 Μαϊου 2009

Συνελήφθη στο Αργοστόλι ο βιαστής κατά συρροή σε βάρος της ανήλικης κόρης του.Ο αδίστακτος πατέρας Βίαζε και Ασελγούσε κατ' εξακολούθηση στην Αθώα ψυχή της ίδιας του της Κόρης.

Μετά από τις καταθέσεις των παιδιών και την Ιατροδικαστική έρευνα που έγινε στην Πάτρα, μετά από την καταγγελία της 20χρονης κόρης του, που δεν άντεχε άλλο αυτόν τον εξευτελισμό από τον ίδιο της τον πατέρα.

Μετά την ανάκριση και την ολοκλήρωση της προανάκρισης και με τη σύμφωνη γνώμη της κας Εισαγγελέως και Ανακρίτριας, αποφασίστηκε η Προφυλάκιση του με της Κατηγορίες για Βιασμό κατ' Εξακολούθηση, Αιμομιξία και αλλά πολλά παραπτώματα, οδηγώντας τον στη φυλακή.

Πριν από τρεις εβδομάδες, η –ενήλικη πια- κοπέλα βρήκε το κουράγιο και την ψυχική δύναμη να αποκαλύψει την ανατριχιαστική αλήθεια, έστω και αργά… Για να πάρει τη σκληρή απόφαση, τη βοήθησαν τα δυο αδέλφια της ηλικίας 17 και 16 χρόνων που αποφάσισαν να της συμπαρασταθούν .

Και οι τρεις μαζί, κατέφυγαν στην Ασφάλεια Αργοστολίου όπου ξετύλιξαν το δράμα που ζούσε ολόκληρη η οικογένεια στους εμβρόντητους αστυνομικούς και υπέβαλλαν μήνυση κατά του 51χρονου πατέρα τους! Όπως αποκαλύπτει το kefaloniapress, κατέθεσαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από το 1995 ως το 2009, ο «πατέρας» συστηματικά εξανάγκαζε με τη χρήση βίας την ανήλικη τότε κόρη του να ερχόταν σε συνουσία μαζί του, ενώ ενεργούσε σε βάρος της και άλλες ασελγείς πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 51χρονου πατέρα, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας και ο αρμόδιος εισαγγελέας εξέδωσε άμεσα ένταλμα για την προσωρινή κράτησή του.
kraxtis-gr.blogspot.com

Πλήρης ημερών έφυγε απόψε από τη ζωή ο Ευγένιος Σπαθάρης

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2009-Πηγή ΑΠΕ



Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή απόψε ο άνθρωπος που δίδαξε στους Έλληνες την παράδοση του Καραγκιόζη, ο Ευγένιος Σπαθάρης. Ο λαικός καραγκιοζοπαίκτης νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ, μετά από μία μοιραία πτώση κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.
kraxtis-gr.blogspot.com



ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2009

Μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την "Καθημερινή της Κυριακής", το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει προβάδισμα 4,5% στις ευρωεκλογές και 5,5% στις ενδεχόμενες εθνικές εκλογές. Το 8,5% των ερωτηθέντων δηλώνει αναποφάσιστο για τις ευρωεκλογές.

Για την πρωθυπουργική καταλληλότητα, ο Κ. Καραμανλής, προηγείται του Γ. Παπανδρέου

Για την πρωθυπουργική καταλληλότητα, ο Κ. Καραμανλής, προηγείται του Γ. Παπανδρέο

kraxtis-gr.blogspot.com