Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Νέα Διοίκηση στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης - ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


13.11.2009

ImageΣτην εκλογή  νέου Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε μεταξύ άλλων η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) που συνήλθε σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου με απαρτία 82,35%.


ImageΟ γεωλόγος και πανεπιστημιακός Σταύρος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΒΖ και αναμένεται να αναλάβει και τυπικά τα "ηνία" από τη Δευτέρα, κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, στη Θεσσαλονίκη. Ο κ.Καλογερόπουλος υπήρξε πρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας "Δωδώνη" για σύντομο χρονικό διάστημα και καθηγητής του βρετανικού πανεπιστημίου Μπράιτον, ενώ έχει διατελέσει μέλος διοικητικού συμβουλίου της ΑΤΕBank.
Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει ο μηχανολόγος μηχανικός Λάμπρος Χαραλάμπους, προϊστάμενος Διεύθυνσης Βιομηχανίας στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και αντιπροέδρου ο τραπεζικός Πέτρος Γάτσος, προερχόμενος από τους κόλπους της ATEBank.
Τους τρεις πρότεινε ως εκτελεστικά μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΒΖ (λόγω λήξης της θητείας του προηγούμενου), ο βασικός μέτοχος (ATEBank). Η πρόταση εγκρίθηκε.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο, που θα συγκροτηθεί σε ...

ΕΠΕΙΓΟΝ : ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 -11-2009
ΕΠΕΙΓΟΝ : ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒLOKERS ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ:

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ EMAIL: 

ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Απόφαση - βόμβα του ΣτΕ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-11-2009


Πρόκριμα για την τύχη των έκτακτων εισφορών, που επιβάλλονται σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα και έχουν αναδρομική ισχύ, αποτελεί η απόφαση - σταθμός 1912/2009 του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κρίνει παράνομη και κυρίως αντισυνταγματική σχετική περίπτωση, που αφορά σε έκτακτη εισφορά στα αποθεματικά των εταιρειών και μάλιστα αναδρομικά.
Ουσιαστικά, με την απόφαση του ΣτΕ, φαίνεται ότι πλέον η αναδρομική επιβολή εισφορών σε παρελθούσες χρήσεις έχει σοβαρό συνταγματικό κώλυμα και απαλλάσσει από αντίστοιχο βάρος χιλιάδες επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα, που ζούσαν με την… αγωνία των αναδρομικών εισφορών κατά την κρίση και την ανάγκη της κεντρικής κυβέρνησης. Ουσιαστικά, η απόφαση αυτή δρομολογεί αρνητικές εξελίξεις και για την έκτακτη εισφορά Παπαθανασίου.
Βεβαίως, η υπόθεση αυτή αφορά σε εισφορά που είχε επιβληθεί το 2004 ως έκτακτη φορολογία στα αποθεματικά των εταιρειών, αλλά ....

Αυξήθηκαν οι φυλακές με αποχή από το συσσίτιο

13.11.2009 |
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι ανακοινώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης μάλλον δεν έπεισαν τους κρατούμενους στις φυλακές.
Από έξι φυλακές που έκαναν αποχή από το συσσίτιο τώρα έγιναν 9! Οι κρατούμενοι αντιδρούν στους τρόπους κράτησης τους και ότι πλέον δεν χωράνε μέσα στις φυλακές από τους πολλούς φυλακισμένους.
Οι φυλακές που κάνουν αποχή από το συσσίτιο είναι: Κορυδαλλός, Ελαιώνας Θηβών, Μαλανδρίνου Φωκίδας, Αγ. Στεφάνου Πάτρας, Ιωαννίνων, Γρεβενών, Κομοτηνής, Διαβατών και Χανίων
Από τους 5.436 κρατούμενους αυτών των φυλακών απέχουν από το συσσίτιο 2,247. Δηλαδή ένας στους δύο. 
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι συνολική συμμετοχή στις φυλακές των Χανίων όπου όλοι οι κρατούμενοι, 151 στον αριθμό, απέχουν από το συσσίτιο. Στις φυλακές Ιωαννίνων από τους 255 απέχουν οι 225, στην Πάτρα από τους 673 απέχουν οι 632 και στον Κορυδαλλό από τους 2180 απέχουν οι 400! 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ - Έβαλαν φωτιά σε 9χρονο στη Νίκαια - Τετράχρονη στους δρόμους με εγκαύματα - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009
Δειτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που εκολουθεί:
 
Βάναυση επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ένα 9χρονο αγόρι στη Νίκαια.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, την ώρα που το παιδάκι έπαιζε μπάλα με άλλα παιδιά, στην περιοχή Λόφου Βόχου, τέσσερις ....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ - ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-11-2009
Δείτε στο βίντεο ρεπορτάζ αποσπάσματα απο την "ώρα του πρωθυπουργού" στη βουλή. τί είπε η Αλέκα Παπαρήγα, Ο Γιώργος Καρατζαφέρης,ο Αλέξης Τσίπρας και τί απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου...

 

Πέθανε η Αλίκη Καραμανλή Από τις 5 Οκτωβρίου νοσηλευόταν στο «Ερρίκος Ντυνάν» με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009
Πέθανε σε ηλικία 90 ετών η Αλίκη Καραμανλή, μητέρα του τέως πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, η οποία νοσηλευόταν σε
«Έφυγε» η μητέρα του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή
κρίσιμη κατάσταση από τις 5 Οκτωβρίου.
Η Αλίκη Καραμανλή κατέληξε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, μετά από σταδιακή επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της.
Νοσηλευόταν στο «Ερρίκος Ντυνάν» με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, ενώ είχε υποστεί και εγκεφαλικό επεισόδιο.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ - ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΕ ΠΥΛΩΝΑ - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 -11-2009
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΔΙΑΜΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΙ...


ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Αλεξανδρούπολη: Λειτουργία... για ξενύχτηδες!



Θεία λειτουργία - ΦΩΤΟ EUROKINISSI


Όσοι δεν είναι του πρωϊνού ξυπνήματος θα μπορούν να πηγαίνουν εκκλησία αργότερα...

Από την ερχόμενη Κυριακή, η Θεία λειτουργία θα γίνεται δύο φορές. Η δεύτερη θα ξεκινά στις 10.45 το πρωί και θα ολοκληρώνεται 45 λεπτά αργότερα. Στόχος της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, που πήρε την απόφαση, είναι να δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία σε εκείνους που δεν πηγαίνουν εκκλησία... λόγω ύπνου! Παράλληλα συνεχίζονται και οι βραδινές λειτουργίες κάθε Δευτέρα και Τρίτη...

Σήμερα η "Ώρα του πρωθυπουργού"

13.11.2009 | 


Φωτο: EUROKINISSI

Πρεμιέρα κάνει σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου στην "Ωρα του Πρωθυπουργού".
Ο πρωθυπουργός θα απαντήσεις σε τρεις επίκαιρες ερωτήσεις των αρχηγών της αντιπολίτευσης εκτός της...ΝΔ!
Η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση για τις εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη αναφορικά με τις αμοιβές των golden boys σε οργανισμούς και εταιρείες του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Τέλος, ο κ. Παπανδρέου θα δώσει απαντήσεις και στην επίκαιρη ερώτηση του κ. Τσίπρα για τη μεταρρύθμιση και τη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος.

Το NewsIt.gr στις πρωϊνές εκπομπές


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 -11-2009

Πώς σχολιάστηκαν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
 

Η Καλομοίρα σε talent show;

13.11.2009 | http://www.newsit.gr

Η γλυκιά Καλομοίρα ενδέχεται να  επιστρέψει, εκεί από όπου ξεκίνησε, σε ένα talent show.
Αυτή τη φορά όμως όχι ως διαγωνιζόμενη αλλά από τη θέση της παρουσιάστριας στο ελληνικό Pop Idol, ένα πρόγραμμα που οι ιθύνοντες του Alpha σκέφτονται να εντάξουν στο πρόγραμμα της νέα σεζόν.

Η Υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε χθες ριζικές αλλαγές στις προσλήψεις εκπαιδευτικών

http://www.olympio-bima.gr/images/mainimage/Big


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 -11-2009

Διορισμοί - αναπληρώτες μόνο μέσω ΑΣΕΠ


Περιορισμός αποσπάσεων & δηλώσεις για κενά και γρίπη

Ριζικές αλλαγές στο σύστημα προσλήψεων των εκπαιδευτικών ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου.
Μόνιμοι - Αναπληρωτές
Η υπουργός τόνισε ότι οι μόνιμοι διορισμοί, όπως και εκείνοι των αναπληρωτών, θα γίνονται μέσω του ΑΣΕΠ. Δεν θα υπάρχουν εκπαιδευτικοί αποσπασμένοι σε υπηρεσίες ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται στα σχολεία και μάλιστα να παίρνουν και τα σχετικά μόρια των σχολείων, όπου υποτίθεται ότι διδάσκουν. Επιπλέον, ουδεμία απόσπαση θα γίνεται αν πρώτα δεν βρεθεί ο αντικαταστάτης.
Μοριοδότηση - Κίνητρα
«Επανεξετάζεται συνολικά το σύστημα μοριοδότησης και κινήτρων, έτσι ώστε, όταν μετακινείται ο εκπαιδευτικός δεν θα τον ακολουθούν τα μόρια. Κύριο κριτήριο μεταθέσεων θα είναι οι ανάγκες των.....

Κιλκίς: 5.200 κάρτες-μαϊμού για τη μετακίνηση "αναπήρων" Το κύκλωμα στοίχισε στο Δημόσιο 1.000.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-11-2009
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


"Ο χρόνος είναι χρήμα", αλλά..., του Γιάννη Κορομήλη

 ( 13/11/2009 ) (Ο.Β)



Διαχρονικό παραμένει το ζήτημα της επιβίωσης του μικρομεσαίου πολίτη σε μια κοινωνία στην οποία παρατηρείται έκπτωση ηθών και αξιών, αυξάνεται η ανεργία και το μόνο που απασχολεί το κοινωνικό σύνολο είναι το περισσότερο χρήμα. Με το θέμα αυτό ασχολήθηκε ο Άρθουρ Μίλλερ στο έργο του “Ο θάνατος του Εμποράκου” στο οποίο πραγματεύεται την ιστορία μιας μεσοαστικής οικογένειας.

Ο πατέρας εργάζεται ακατάπαυστα για να εξασφαλίσει τα προς “το ζην”, η μητέρα έχει αναλάβει την επιμέλεια του σπιτιού και τη φροντίδα της οικογένειας, λειτουργώντας αρκετές φορές ως εξισορροπητικός παράγοντας στις συνήθεις  εντάσεις μεταξύ των μελών της και οι δύο γιοί προβληματίζονται και ανησυχούν για το μέλλον τους.

Η οικογένεια του “Εμποράκου” θυμίζει τη μέση Ελληνική φαμίλια η .....

Στη Σκιά του Ολύμπου με τον Δημήτρη Π. Κεραηλίδη


Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009


ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΛΑΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ. Δεν με νοιάζει ποιοι μας βγάζουν απ’τη ζεστούλα του σπιτιού μας, κατάλαβες κυρ Γραμματεύ του ΚΚΕ Πιερίας;;;
Έ ναι ρε Βαγγέλη. αυτοί εκεί στο ΚΚΕ όταν θέλουν ΦΩΝΑΖΟΥΝ και η φωνή τους είναι εξαιρετικά ΚΑΘΑΡΗ και ΔΙΑΥΓΗΣ.
*         ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ Μ ΑΥΤΟ) ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΙ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
*         Έστησα λοιπόν αυτί να ακούσω τι μου είπαν τώρα τελευταία για τα διόδια, αλλά κατά προέκταση για τους πολιτικούς μου εδώ στην Πιερία.
*         Τίτλος κειμένου. Απόσταγμα συνέντευξης τύπου του Γραμματέα την Ν.Ε ΚΚΕ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΒΒΙΔΗ.
*         «Όψιμες και υποκριτικές τις αντιδράσεις των πολιτευτών του νομού»
*         ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ - ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΟΥ.
*         ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ. «Το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια και κάθε άλλη υποδομή πρέπει να .....

ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΣΕΝΗΣ - "Η απαράδεκτη στάση των κρατών-μελών στο θέμα της προστασίας των δασών του πλανήτη απειλεί το κλίμα"

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009


Την απαράδεκτη στάση της πλειοψηφίας των κρατών-μελών στη τελευταία Σύνοδο Κορυφής  αναφορικά με την χρηματοδότηση των αναπτυσσόμενων χωρών για να αντιμετωπίσουν την καταστροφής των δασών τους και την Κλιματική Αλλαγή με τις τραγικές της επιπτώσεις, κατήγγειλε χθες στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κρίτων Αρσένης. Επισήμανε δε την ανάγκη να εστιαστούμε σε προγράμματα αγροδασοπονίας, αναδάσωσης και δάσωσης για την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής, παράλληλα με την προώθηση της εξοικονόμησης ενέργειας και παραγωγής καθαρής ενέργειας. Επισημαίνεται ότι στην Σύνοδο Κορυφής στις 29-30 Οκτωβρίου, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν δεσμεύτηκε σε συγκεκριμένα ποσά για την χρηματοδότηση των αναπτυσσόμενων χωρών που βιώνουν σήμερα τις τραγικότερες συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής χωρίς να έχουν συμβάλλει στη δημιουργία του φαινομένου. Σε αντίθεση δε ακόμη και ....

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009  

 
Άρχισαν και τα ….κουτσομπολιά για τον Καποδίστρια 2. Και λέω «κουτσομπολιά» διότι περί αυτού πρόκειται.
Κουτσομπολιού. Όσο ακόμη δεν ανοίγει ο διάλογος για τις συνενώσεις των δήμων άλλο τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο να πάμε στις κάλπες τον επόμενο Νοέμβριο με ….νέο σχήμα.
Η συζήτηση βέβαια για τον αριθμό των δήμων γίνεται περισσότερο.  Αυτό είναι μάλλον που καίει αυτή τη στιγμή. Όλοι περιμένουν…για να προετοιμάσουν και τις επόμενες κινήσεις τους.
Άβυσσος η ψυχή του υπουργού προς το παρόν.
Οι γαλάζιοι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Ε, παιδιά, εντάξει. Έχει καταντήσει πια κουραστικό.
Δεν μπορείς ούτε για καφέ να πας και να το .....

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου



Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
GKARAZ
Οι πρώτοι κάδοι οικιακής κομποστοποίησης παραδόθηκαν (διαβάσαμε) χθες από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στους νομούς Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης.  
Οι 500 κάδοι αποτελούν μέρος ενός πιλοτικού προγράμματος, ώστε οι πολίτες να εξοικειωθούν με την έννοια της κομποστοποίησης στο σπίτι, που είναι αρκετά διαδεδομένη στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια.
Εμείς πάλι εδώ, δεν καταφέραμε ακόμα να εξοικειωθήκαμε με τα παλιά στρώματα και τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές.
Κι άμα συνεχίσουμε να βαδίζουμε βήμα-βήμα, δεν μας βλέπω να προλαβαίνουμε.

TSALOPOYLOY
Δεν ξέρουμε αν έχει δημιουργηθεί (δα) και κανένα κίνημα, κάποιοι πάντως κάνουν φασαρία μεγάλη για να μην αλλάξει το.....

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

 
Έχουν δίκιο οι αναγνώστες. Τους πρήξαμε με τη Ντόρα και τον Αντώνη.
***
Έχουμε όμως και μεις το δίκιο μας. Βαρεθήκαμε με τον Αλμούνια, τους φόρους, τους τόκους και το χρέος.
***
Τουλάχιστον με τους πολιτικούς είναι διασκεδαστικό. Αυτοί δουλεύουν εμάς κι εμείς αυτούς.
***
Βέβαια, κάποιοι το’χουν πάρει πολύ στα σοβαρά το πράμα και εκτίθενται. Και πρώτοι και καλύτεροι οι συνάδελφοι μας των Αθηνών.
***
Είδα έξαλλο προχθές τον Νίκο Χατζηνικολάου σαν να’ταν χούλιγκαν των γηπέδων να υπερασπίζεται με πάθος τη Ντόρα και να ....

Διεκδικούν δικαίωμα στην εργασία τα παιδιά των stage


DIKAIOMA_STHN_ERGASIA_1
Το ψήφισμα συνυπέγραψε και ο νομάρχης Πιερίας, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα φέρει το θέμα προς συζήτηση και στο Νομαρχιακό Συμβούλιο
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης οι απασχολούμενοι σε προγράμματα stage του νομού μας. Οι 300 και πλέον απασχολούμενοι με stage στη Νομαρχία, στους δήμους και σε υπηρεσίες του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα στο νομό, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας, επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο Νομάρχη Πιερίας.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης έξω από το κτίριο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, ενώ σ’ αυτήν .....

Μαύρη τρύπα" στα ταμεία

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009
Ξεκινά άμεσα ο διάλογος για το Ασφαλιστικό υπό την πίεση των ελλειμμάτων 
"Μαύρη τρύπα"
στα ταμεία
Το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει ο διάλογος με τους κοινωνικούς εταίρους για το Ασφαλιστικό, ενώ αμέσως μετά θα ανακοινωθούν τα επόμενα κυβερνητικά βήματα, όπως δήλωσαν μετά από τη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη, ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου και ο υπουργός Εργασίας Ανδρ.Λοβέρδος.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι από τον προϋπολογισμό του 2009 υπήρξαν σοβαρά προβλήματα χρηματοδότησης των ασφαλιστικών ταμείων και μαζί με τον κ. Λοβέρδο δρομολογούνται μία σειρά από πολιτικές για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του Ασφαλιστικού συνολικά.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εργασίας είπε ότι το 2009 διευρύνθηκε η «μαύρη τρύπα» των Ταμείων, καθώς «η κυβέρνηση παρέλαβε ένα σύστημα με τεράστια προβλήματα και τεράστιες ανάγκες χρηματοδότησης πέραν από τη νομοθετημένη».

Σύμφωνα......

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 -11-2009
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2013-11-2009.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)