Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Επίθεση κατά πεζής περιπολίας αστυνομικών

ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2009


Επίθεση δέχθηκε πεζή περιπολία του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων στις 18:45, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέος και Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα περίπου δέκα ατόμων επιτέθηκε με πέτρες και καδρόνια κατά τεσσάρων αστυνομικών, που πραγματοποιούσαν πεζή περιπολία στην περιοχή...

Οι νέες ρυθμίσεις για τον Τειρεσία - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2009
"Τους επόμενους μήνους έρχεται νομοσχέδιο και για τα επιτόκια των τραπεζών" είπε η Υπουργός Οικονομίας.

ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Μουντιάλ ερχόμαστε! Ηρωϊκή πρόκριση της εθνικής μας...

ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2009
Δείτε όλα όσα έγιναν στην Ουκρανία και πως η εθνική μας κατάφερε να κερδίσει 1-0:

ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Ο Νικόλας Πατέρας ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει 100.000 ευρώ Πριμ Παναθηναϊκού στους Έλληνες διεθνείς

Πριμ 100.000 ευρώ θα προσφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους παίκτες της Εθνικής ομάδας για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Νότιας Αφρικής. Ο πρόεδρος του “τριφυλλιού”, Νικόλας Πατέρας έστειλε σχετική επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.
Ο κ. Πατέρας αναφέρει ότι η οικογένεια του Παναθηναϊκού αισθάνεται υπερήφανη, καθώς 10 από τους 32 παίκτες που κάλεσε στη διάρκεια των προκριματικών ο Ότο Ρεχάγκελ ανήκουν στην ομάδα.
Η επιστολή της ΠΑΕ στην ΕΠΟ:
«Με την παρούσα επιθυμούμε αφενός να σας συγχαρούμε θερμά για την πανάξια πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2010 και αφετέρου να σας δηλώσουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει το ποσό των € 100.000 ως χρηματική επιβράβευση των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη που στην πορεία προς αυτήν την επιτυχία η Εθνική μας ομάδα στελεχώνεται .....

Συρρίκνωση 1,3% στην οικονομία φέτος Παπακωνσταντίνου: «υπάρχει προκλητικός πλούτος που φοροδιαφεύγει»

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009
Επίθεση κατά των φοροφυγάδων εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, επισημαίνοντας πως «υπάρχει προκλητικός πλούτος που φοροδιαφεύγει». Παράλληλα, επανέλαβε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να εφαρμόσει ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου ουσιαστικά σχολίασε τα στοιχεία που ζήτησε και έλαβε από τις αρμόδιες Οι φοροφυγάδες βρίσκονται στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικώνυπηρεσίες για δηλωθέντα καθαρά εισοδήματα όσων διαθέτουν ιατρεία στο Κολωνάκι. Όπως ανέφερε, από τα 150 άτομα τα οποία έχουν ιατρεία στην περιοχή, τα ......

Ο Πρόεδρος της Κύπρου στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2009                   Στην αποκλειστική του συνέντευξη στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και τον Ευγένιο Ολύμπιο ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, υπογράμμίζει ότι η πορεία επίλυσης του Κυπριακού εξαρτάται όχι από τις αλλαγές κυβερνήσεων στην Ελλάδα, αλλά από την στάση που τηρεί η Τουρκία, η οποία είναι κατοχική δύναμη.
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας δίδει ιδιαίτερη έμφαση στη διαδικασία του ερχόμενου Δεκεμβρίου, οπότε η Τουρκία θα λογοδοτήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την ένταξή της η μη στους κόλπους της Κοινότητας. Μεταξύ των θεμάτων που κρίνουν την πορεία της Τουρκίας προς την Ευρώπη είναι και οι σχέσεις καλής γειτονίας με τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Τουρκία όμως δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία.
Σύμφωνα με τον κ. Χριστόφια η πρόταση για την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία είναι του 1977, αποτελεί δέσμευση της ελληνοκυπριακής πλευράς. Το νέο δεδομένο που έχει προστεθεί είναι η εκ περιτροπής προεδρία της Κύπρου τόσο από ελληνοκύπριο, όσο και από τουρκοκύπριο
Ο κ. Χριστόφιας εκτιμά ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα έχει ως αποτέλεσμα να αναδεικνύονται σωβινιστικές και εθνικιστές τουρκοκύπριοι πρόεδροι, καθώς θα μετρούν για την ανάδειξή τους οι ψήφοι των ελληνοκυπρίων.


ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2009
Ενα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του ποδοσφαίρου έλαβε χώρα στο "Σταντ ντε Φρανς", όπου η Γαλλία προκρίθηκε χάρις σε ένα γκολ που προήλθε από διπλό χέρι του Τιερί Ανρί. Οι κάκιστοι Γάλλοι έφεραν 1-1 στην παράταση με τους Ιρλανδούς που έχασαν ευκαιρίες για να γλεντήσουν τους Γάλλους στο Παρίσι.(novasports)
Αν αυτό είχε συμβεί σε αγώνα Ελληνικού πρωταθλήματος επι ημέρες θα ασχολούνταν  οι παντες και οι διατητές θα πήγαιναν σπίτι τους, εδώ θα μου πείτε είναι Ευρώπη;
Δείτε το γκόλ σκάνδαλο της πρόκρισης της Γαλλίας...

Δείτε το σκόλ της Ιρλανδίας εδώ:

H δικαίωση του Ότο Ρεχάγκελ και... επιστημονικά Η εμμονή είναι προτέρημα;

ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2009
Η Ελλάδα προκρίθηκε πανηγυρικά στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στη Νότια Αφρική το 2010. Τώρα, μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα έρχεται να αποκαλύψει το μυστικό της επιτυχίας μιας ομάδας - και να δικαιώσει μάλλον τον Ότο Ρεχάγκελ για την εμμονή του, εδώ και χρόνια, σε ορισμένους δοκιμασμένους παίκτες.
Η έρευνα διαπίστωσε ότι τις περισσότερες διακρίσεις, νίκες και τίτλους έχει εκείνη η ομάδα που αλλάζει λιγότερο την 11άδα της.
Η έρευνα, υπό τον καθηγητή Άλαν Νέβιλ του πανεπιστημίου του Γουλβερχάμπτον, μελέτησε 40 χρόνια βρετανικού πρωταθλήματος και κατέληξε στο......

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ - ΒΙΝΤΕΟ - ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ


ΠΕΜΠΤΗ 1-11-2009
Δείτε δώ τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων:
Δείτε εδώ τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων:

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ - ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ!!!

ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2009


ΑΓΑΠΗΤΟ BLOG "ΚΡΑΧΤΗΣ "

Πρωί πρωί σήμερα περνούσα απο την κεντρική πλατεία ΚΑτερίνης, που έχει μεταττραπεί σε ένα εργοτάξιο.Ξηλώνεται η πλατεία του "Γιάννη Αμοιρίδη" και φτιάχνεται η πλατεία του "Σάββα Χιονίδη".
Είναι όπως λέεΙ και ο θυμόσοφος λαός μας "ράβε ξήλωνε δουλειά να μήν σου λείπει".
Δέν ξέρω πό΄τε θα σταματήσει αυτό.Δέν κρίνω τί είδους πλατεία θα γίνει, πρέπει πρώτα να την δούμε..Αν και έγω γνώση περίπου για το σχέδιό της.Εκείνο που προκαλεί απορία στον κάθε σκεπτόμενο πολίτη αυτής της πόλης.Ηταν τόσο μεγάλη ανάγκη να ξοδευτούν τόσα χρήματα για να γίνει άλλη πλατεία, όταν η υπάρχουσα δέν έχει ζωή ούτε πενταετίας;Ητνα τόσο χάλια η πλατεία μας; Εγώ να δεχτώ ότι δέν ήταν τέλεια, ούτε ότι δέν θα μπρούσε να γίνει καλύτερη τότε, ή με διαφορετική φιλοσοφία.Μπορούσε νάταν και αλλιώς.Ομως αξίζει να ξοιευτούν τα χρήματα του πολίτη, για να φτιάξουμε καινουργια πλατεία, δέν προέχουν άλλα έργα ίσως πολύ μεγαλύτερης ανάγκης απο την σχετικά νέα πλατεία μας;

Ερωτήματα θέτω.Τόση πρεμούρα να αλλάξουμε την πλατεία γιατί; επειδή η νύν δημοτική αρχή είχε δηλώσει τότε την αντίθεσή της; Τί είναι τα χρήματα του Ελληνικού λαού, μαρουλόφυλλα; Τόση συνετή διαχείρηση, τί είναι, παράδειγμα προς μίμηση;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Έργο μικρό, αλλά θαυματουργό


ERGO_MIKRO_ALLA_1
Εξυπηρετούσαν την κίνηση των καρόδρομων πριν από 50 χρόνια, αλλά είναι «στενάχωρα» για τις σημερινές αγροτικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες στην περιοχή. Ο λόγος για τα μικρά γεφυράκια, των δρόμων του αγροκτήματος της Κατερίνης (ανατολικά της εθνικής οδού, προς τη θάλασσα), τα οποία η διοίκηση του δήμου ξεκίνησε να διαπλατύνει.
Ήδη έγινε παρέμβαση σε τρία από αυτά, στην περιοχή «Βουλίκι». Όπως επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Λιακόπουλος «πρόκειται για ένα μικρό έργο, το οποίο έχει εκτελεστεί μετά από παρότρυνση των αγροτών και των επιχειρηματιών της περιοχής», ενώ ο δήμος σκοπεύει να εντάξει τη διαπλάτυνση και άλλων αγροτικών γεφυρών στο τεχνικό πρόγραμμα του 2010.
«Πρόκειται για παλιά αγροτικά γεφυράκια», τόνισε ο κ.Λιακόπουλος, «τα οποία είχαν κατασκευαστεί πριν  από 50 χρόνια και .....

Η Άννα Καρένινα ζούσε στη γειτονιά μας


Πόλη των γηγενών και πόλη των προσφύγων …
πόλη της κατοχής και πόλη της αντίστασης …
πόλη αίνιγμα και πόλη εμφύλιο νεκροταφείο .
.πόλη αληθινών ανθρώπων ..
πόλη Δήμητρα και πόλη Ελεωνόρα …
ANNA_KARENINA_1

Συνέντευξη τύπου για την πρεμιέρα της παράστασης «Η Άννα Καρένινα ζούσε στη γειτονιάς μας», έδωσαν χθες τα μέλη του ΠΗΓΑΣΟΥ και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου Κατερίνης Χαράλαμπος Καρατζόγλου, καθώς η νέα παραγωγή του θιάσου εντάσσεται στις εκδηλώσεις των «Αικατερινείων» και στο θεματικό τους φόντο που είναι η μεταπολεμική Κατερίνη.
«Η ενδυνάμωση του ντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού, που αποτελεί στόχο του Πολιτιστικού Οργανισμού, συναντά το νέο θεατρικό εγχείρημα του «Πήγασου», το οποίο στηρίζεται σε κείμενα ΄δικών μας ανθρώπων’, όπως ο Αντώνης Κάλφας, η Φάνυ Κουντουριανού και η Ελένη Τζήκα», τόνισε ο κ. Καρατζόγλου, εκφράζοντας τη χαρά του για τη συνεργασία του Οργανισμού με το ....

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009
Έλα τώρα που γυρίζει…κάνε κι εσύ τον παράγοντα, μπορείς. Εδώ πήξαμε στον παραγοντισμό τις τελευταίες ημέρες.
Όλοι είναι …πιο μέσα στα πράγματα από τους άλλους και όλοι κάνουν κουμάντο…. Πού να’ξεραν.
Πού θα πάει, θα τελειώσουν οι εσωκομματικές της Ν.Δ. και τότε κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του, ελπίζουμε.
Η διαδικασία ανακοινώθηκε από τη Ν.Δ. Στην Πιερία 13 σημεία όπου θα στηθούν οι κάλπες. Στην Κατερίνη μόλις μια. Μάλλον πάνε με την επιφύλαξη της μη συμμετοχής. Σου λέει, καλύτερα να υπάρχουν ουρές παρά να στήσουμε κάλπες και να κοπανάμε μύγες.
Μπαίνουμε πάντως στην τελική ευθεία και καιρός του ήταν διότι άρχισαν να δοκιμάζονται και οι αντοχές μας τελευταία. Θα ....

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου


Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
EGAINIA_PANAGIA_SOYMELA

Διακομματική η παραππλάνηση
Όλοι μαζί κόψανε την κορδέλα των εγκαινίων της νέας πολιτιστικής στέγης του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, στο κτίριο του Συμβουλευτικού Κέντρου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.
Και ο Ποντιακός Σύλλογος, χωρίς να φοβάται ότι τους εκθέτει (και τους «καρφώνει» κανονικά, σε περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Ένωση θελήσει να ελέγξει πώς αξιοποιήσαμε τα λεφτά που μας έδωσε για την επιχειρηματικότητα), τους ευχαριστεί (στη σελ.10) έναν-έναν ονομαστικά.

Στο μεταξύ γράψαμε-ξαναγράψαμε εμείς, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να απολογηθεί για την παρανομία. Προφανώς είναι σίγουροι ότι δεν θα μας πάρουν χαμπάρι οι κουτόφραγκοι.
Μόνο που να .. μας πληγώνει όταν πολιτικοί και .....

Στη Σκιά του Ολύμπου με τον Δημήτρη Π. Κεραηλίδη

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΕΡΦΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΛΩΝΕΡΟ και παιχταρά μου ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΤΖΑΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΥ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ κι εμείς ο λαός σας μετράμε τώρα

* Να τι μου ήρθε καλέ ...Σούζι και γουστάρω απεριορίστως απεριόριστα!
* Με την νέα τεχνολογία επικοινωνίας και το γνωστό σε εμάς τους ΝΕΟΥΣ - χα χα χα μη γελάς Σούζι μου, καθώς το facebook πάει σύννεφο και οι παρέες οι ηλεκτρονικές εκεί ζουν και βασιλεύουν, να τι γράμμα έλαβα!
* Πήρα λοιπόν το μήνυμα από τον Δημήτρη το Μυλωνέρο τον φίλο μου αυτό και χωρίς να πάρω την άδειά του σήμερα το δημοσιοποιώ και για σας τους ......

Σταμάτησε η αυθαιρεσία στα διόδια Λεπτοκαρυάς



Σύμφωνα με χθεσινοβραδινή δήλωση του βουλευτή Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Θανάση Παπαγεωργίου, επανέρχεται το καθεστώς της ελεύθερης διέλευσης των διοδίων της Λεπτοκαρυάς από τους κατοίκους του δήμου Ανατολικού Ολύμπου, το οποίο αιφνιδιαστικά, όπως γράψαμε στο χθεσινό μας φύλλο αποφάσισε να καταργήσει η εταιρεία ΑΙΓΑΙΟ.

Η δήλωση του βουλευτή έχει ως ακολούθως:
«Η απόφαση της εταιρίας ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. να πληρώνουν οι δημότες του Δήμου Ανατολικού Ολύμπου κάθε διέλευσή τους από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς καταργώντας την κάρτα ελεύθερης διέλευσης ήταν αιφνιδιαστική και αυθαίρετη.
Η αιτιολογία πως οι δημότες έχουν επαρκές και ασφαλές παράπλευρο οδικό δίκτυο εκτός της εθνικής οδού για τις κινήσεις τους εντός του Δήμου Ανατολικού Ολύμπου δεν ισχύσει, αφού τέτοιο οδικό δίκτυο δεν υπάρχει.
Η κυβέρνηση δια του αρμοδίου υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έδωσε άμεσα λύση-ενημέρωσα και συζήτησα το θέμα με τον υφυπουργό κ. Ι. Μαγκριώτη-και σταμάτησε αυτή η αυθαίρετη είσπραξη διοδίων από τους δημότες του Δήμου Ανατολικού Ολύμπου.
Έτσι θα συνεχίσουν να έχουν ελεύθερη διέλευση από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς. Θα πρέπει όμως να επισημανθεί η αυθαίρετη και χωρίς καμιά έγκριση και συνεννόηση ενέργεια της εταιρίας ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε., η οποία για να αποτραπεί χρειάστηκε την άμεση κινητοποίηση του αρμόδιου υπουργείου».

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009
Σε δόσεις βγαίνουν οι νέοι Γ. Γραμματείς των υπουργείων. Καθηγητές πανεπιστημίων, αναπληρωτές και επίκουροι όλων των αποχρώσεων στην πρώτη γραμμή για τη νέα σελίδα. Πάμε; Πάμε αλήθεια αλλά προς τα πού;
***
Βέβαια, το βαθύ ΠΑΣΟΚ και πάλι στον πάγκο. Ούτε χολέρα να’χαν. Είπαμε αξιοκρατία αλλά όχι κι έτσι.
***
Και αν θυμηθώ το φίλο μου τον Ψωμιάδη που λέει ότι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο είναι το πεζοδρόμιο και η αγορά μάλλον.....

Έχει ανάγκη άμεσης βοήθειας


EKAB_1
Χρειάζεται επειγόντως επιπλέον προσωπικό, επιπλέον ασθενοφόρα και αντικατάσταση των παλιών, νέα στέγη και, προπάντων, απεμπλοκή από την προβληματική λειτουργία του παλιού Νοσοκομείου Κατερίνης

EKAB_2Στο φιλότιμο των διασωστών-πληρωμάτων των ασθενοφόρων του και, επικουρικά, στη βοήθεια του θεού, στηρίζει την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του το Ε.Κ.Α.Β Πιερίας. Γιατί, το προσωπικό δεν επαρκεί, τα ασθενοφόρα είναι παλιά και δεν είναι αρκετά, το «επείγον» που υπηρετούν υπονομεύεται καθημερινά, τα τελευταία χρόνια, από την επικίνδυνα ελλειμματική λειτουργία του Νοσοκομείου Κατερίνης. Και δεν φτάνουν όλα αυτά, είναι και η στέγη του στενάχωρη και δε χωρά ούτε το προσωπικό, ούτε το αρχειακό του χαρτομάνι, ούτε, κυρίως, τα ........

Ανατροπές σε όλα

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009
Επιπλέον περικοπές δαπανών στο τελικό σχέδιο του προϋπολογισμού
Ανατροπές
σε όλα
Στο στόχαστρο, εκτός από επιχορηγήσεις είναι οι δαπάνες για επιδόματα, υπερωρίες και συμμετοχές σε επιτροπές
Επιπλέον περικοπές δαπανών, από 500 έως 750 εκατ. ευρώ, με έμφαση στις επιχορηγήσεις, περιέχει το τελικό σχέδιο του προϋπολογισμού του 2010, που εγκρίνει την Τετάρτη το Υπουργικό Συμβούλιο.
Με αυτές τις επιπλέον περικοπές, το έλλειμμα αναμένεται να υποχωρήσει το 2010 στο 9,1-9,2% του ΑΕΠ, έναντι 9,4% που προέβλεπε το προσχέδιο του προϋπολογισμού. Η μείωση των πρωτογενών δαπανών θα ανέλθει από τα 1,6 δισ. στα 2,5 δισ. ευρώ.
Στο στόχαστρο, εκτός από τις επιχορηγήσεις, είναι οι δαπάνες για επιδόματα, υπερωρίες και συμμετοχές σε επιτροπές.
Επίσης, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εξετάζει τις εισηγήσεις για «πάγωμα» αυξήσεων σε μισθούς και συντάξεις που ξεπερνούν τα 2.000-2.500 ευρώ. Οι αυξήσεις στα χαμηλότερα εισοδήματα θα είναι 1,5%.
Αν και αυτό το μέτρο δεν οδηγεί σε σημαντική μείωση των δαπανών, ωστόσο εκτιμάται ότι δίνει το κατάλληλο «μήνυμα» στην Κομισιόν ότι η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να λάβει αυστηρά μέτρα για την εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών. 
Στο μέτωπο των εσόδων, δεν προβλέπονται αυξήσεις φόρων, σε ......

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2009
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2019-11-2009.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ - Δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ... (video)

ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2009
Ο Σαμαράς ήταν ο δημιουργός και ο Σαλπιγγίδης ο εκτελεστής Η Εθνική μας ομάδα έκανε και πάλι το θαύμα της! Με το πρώτο γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη σε εκτός έδρας παιχνίδι με την γαλανόλευκη φανέλα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε με 1-0 την Ουκρανία στο Ντόνετσκ και στο 100ό ματς του Οτο Ρεχάγκελ στον πάγκο έγραψε ξανά ιστορία! Πλέον η Νότια Αφρική μας περιμένει...
Ο Οτο Ρεχάγκελ πραγματοποίησε μία αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι της Αθήνας, τοποθετώντας στην κορυφή της επίθεσης τον Αγγελο Χαριστέα αντί του Φάνη Γκέκα καθώς ο φορ της Νυρεμβέργης μπορεί να προσφέρει και σε άλλους τομείς σε ένα τέτοιο ματς, πλην του σκοραρίσματος.
Mε Χαριστέα αντί Γκέκα...
Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζόρβας, δεξιά ο Βύντρα και αριστερά ο Σπυρόπουλος, στόπερ οι Κυργιάκος και Μόρας, με τον Παπασταθόπουλο σε ελεύθερο ρόλο κεντρικού αμυντικού. Στα χαφ οι ........