Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Το κυπριακό "ΟΧΙ" τινάζει στον αέρα όλη την προπαγάνδα περί μονοδρόμου (Ηχητικό)


Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Το κυπριακό "ΟΧΙ" τινάζει στον αέρα όλη την προπαγάνδα περί μονοδρόμου (Ηχητικό)

ΑΚΟΥΣΤΕ: «Οι Ευρωπαίοι "εταίροι" μας, έχουν θυμηθεί τις άθλιες παραδόσεις της ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας και προσπαθούν ουσιαστικά να βάλουν χέρι στον ενεργειακό πλούτο της μεγαλονήσου», δήλωσε στον αέρα του "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στην ..

ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ " BUSINESS MINDERS" ΚΑΙ ΟΧΙ "YES SIR" ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ


Κύπρος: Το ΟΧΙ της βουλής και η επόμενη μέραΤετάρτη 20 Μαρτίου 2013 
To  Εδω Αλεξανδρεια γνωριζοντας οτι η Ρωσια θα λυσει το οικονομικο προβλημα της Κυπρου ειχε δημοσιευσει  πριν 3 ημερες το εξης αρθρο παροτρυνοντας τον προεδρο της Κυπρου Αναστασιαδη να στραφει στην Ρωσσια και να φερει πισω την κυπριακη λιρα η το ρωσσικο ρουβλι (βλ δημοσιευμα 17/3)
(ΕΔΩ!! http://alexandria323232.blogspot.com/2013/03/blog-post_5462.html
Οι "λεονταρισμοι"  του Γερμανου υπουργου ...

Μεντβέντεφ: Το σχέδιο οικονομικής βοήθειας για την Κύπρο έχει περιπλεχθεί «Η λύση για τη Λευκωσία να μην βλάψει τις σχέσεις Ρωσίας - ΕΕ»

 
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013
Κάθε λάθος που ήταν δυνατό να γίνει στην υπόθεση της Κύπρου, έχει γίνει, δήλωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ, ο Ντιμίτρι Μεντβέντεφ εκφράζοντας παράλληλα την ευχή να βρεθεί λύση που να μην έχει ..

Ι. Στουρνάρας: «Η Ελλάδα είναι θωρακισμένη» Επικαλέστηκε την διαβεβαίωση της ΕΚΤ και του Eurogroup – Υπάρχει plan B «αλλά δεν θα σας το πω» είπε αναφορικά με τις κλειστές κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/951E7D3585B27DC84858AB58CC7E444A.jpg 
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013
«Η Ελλάδα είναι θωρακισμένη. Υπάρχει διαβεβαίωση και από την ΕΚΤ και από το Eurogroup», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρας στην Βουλή κατά την ενημέρωση των μελών των Επιτροπών Ευρωπαϊκών και ...

Από τέλη Μαρτίου τίθεται σε ισχύ διαμεσολαβητής στη Δικαιοσύνη Στόχος του θεσμού να συμβάλλει στην αποσυμφόρηση της Δικαιοσύνης, ενώ έχει το πλεονέκτημα πως είναι σαφώς οικονομικότερος από την προσφυγή στα δικαστήρια

http://www.skai.gr/files/temp//F28EF1346BA0DD576BCB85BA9E1D675D.jpg 
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013
Πρόκειται για θεσμό ιδιαίτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό, που στόχο έχει να συμβάλλει στην αποσυμφόρηση της Δικαιοσύνης, ενώ έχει το πλεονέκτημα πως είναι σαφώς οικονομικότερος από την προσφυγή στα δικαστήρια.
Καταφεύγοντας στη διαμεσολάβηση τα....

Θα αφήσουν την Κύπρο να χρεοκοπήσει; Και μετά;

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013
Την ημέρα του έκτακτου Eurogroup για την Κύπρο, οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών κατέφθαναν ο ένας μετά τον άλλο, χωρίς να δίνουν ένδειξη γι’ αυτό που θα ακολουθούσε. «’Έχουμε μια...

Απίστευτο! 14χρονη προέβλεψε το θάνατό της στο Facebook!‏

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2013_03/sad-facebook-girl-1024x768.jpg 
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013
«Νομίζω ότι θα πεθάνω. Φιλιά σε όλους. Σας αγαπώ». Λίγα λεπτά αφού ανέβασε αυτό το μήνυμα στον τοίχο της στο Facebook μια 14χρονη μαθήτρια από την Αμερική σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Το άτυχο κορίτσι ήταν μαζί με τον...

Σήκωσε στον αέρα το smart του Πρωτόπαπα!

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 
Το υλικό από τις κάμερες της Αττικής Οδού, τις εξετάσεις που έγιναν στον οδηγό του βαν αλλά και στοιχεία από διερχόμενους οδηγούς εξετάζουν με μεγάλη προσοχή οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ λίγο πριν κλείσουν το φάκελο με το σοβαρό...

Το στρες σπρώχνει τους εργαζόμενους στο ποτό

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 
Το στρες στη δουλειά είναι ο κυριότερος παράγοντας που ωθεί τους ενήλικες στο ποτό, τα χάπια και την κατάθλιψη, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση.
Περισσότεροι από ένας στους τρεις συμμετέχοντες (το 34%) είπαν ότι η δουλειά τους είναι ο πιο..

Εκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο στη Λευκωσία ψάχνοντας το Σχέδιο Β


Εκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο στη Λευκωσία ψάχνοντας το Σχέδιο Β
H επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάαρτεν Βερβέι καταφθάνουν στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία για συνάντηση με
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 
Σε εξέλιξη βρίσκεται έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο στην Κύπρο υπό τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, στη σκιά των δραματικών εξελίξεων των ...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Νέο δάνειο 5 δισ. ευρώ ζήτησε η Κύπρος από τη Ρωσία - Ακυρώθηκε η συνέντευξη Τύπου

Νέο δάνειο 5 δισ. ευρώ ζήτησε η Κύπρος από τη Ρωσία - Ακυρώθηκε η συνέντευξη Τύπου
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 
Σε ναυάγιο οδηγήθηκε η πρώτη φάση των διαπραγματεύσεων μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας για μια νέα δανειακή συμφωνία που θα βοηθούσε τη Λευκωσία να ξεπεράσει την κρίση που αντιμετωπίζει.
Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών...

Financial Times: Τα 4 σενάρια για την Κύπρο

Financial Times: Τα 4 σενάρια για την Κύπρο
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 
Η οικονομική κρίση στην Κύπρο έχει εισέλθει σε μια νέα και επικίνδυνη φάση μετά την απόρριψη από το κοινοβούλιο του προγράμματος διάσωσης 10 δισ. ευρώ από το ΔΝΤ και την ΕΕ, που περιλαμβάνει «κούρεμα» 5,8 δισ. ευρώ στους κυπριακούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Αν δεν βρει η Λευκωσία μια εναλλακτική ....

Συνεστίαση της Σ.Ε. Πιερίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κατερίνη Β. Καπερνάρος: «Χειρότεροι είναι οι εσωτερικοί προδότες από τους εξωτερικούς»

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 Τοπικά
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της συνεστίασης που πραγματοποίησε η Συντονιστική Επιτροπή Πιερίας στην Εκάβη.
Τον βουλευτή προλόγισε, ο κ. Φιλοκώστας, μέλος της Σ.Ε Πιερίας, ο οποίος αναφέρθηκε στη...

Στην Κατερίνη χθες ο Μανώλης Κεφαλογιάννης - Συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη, την Δ.Ε. του Επιμελητηρίου, ενώ προήδρευσε στη διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. Πιερίας


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013  Τοπικά
Με τα προβλήματα των επιχειρηματιών ήρθε αντιμέτωπος ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
Στην Κατερίνη βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής...

Βοήθεια από Μόσχα ζητά η Κύπρος - Απειλεί η ΕΕ

Βοήθεια από Μόσχα ζητά η Κύπρος - Απειλεί η ΕΕ
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 
Η Κύπρος ζήτησε νέο δάνειο από την Ρωσία την Τετάρτη σε μια προσπάθεια να γλιτώσει την οικονομική κατάρρευση μετά την ομόθυμη απόρριψη του σχεδίου διάσωσης από την Βουλή της νήσου.
Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής δήλωσε μετά από μία πρώτη συνάντηση με τον...

Οι ενεργειακές επενδύσεις στο επίκεντρο των συζητήσεων του Αλεξέι Μίλερ με τον Κ. Χατζηδάκη

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9_4VMYKf6pH4PeCY72uVceK9Rb8ANCRrAA2sFn88YTlFsTC8K 
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 
Οι ενεργειακές επενδύσεις ήταν το θέμα της συζήτησης που είχε ο Αλεξέι Μίλερ της Gazprom με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κ. Χατζηδάκη.
Κύκλοι του υπουργείου σχολίαζαν μετά τη...

Ηχηρό «Όχι» - Απορρίφθηκε η πρόταση με 36 ψήφους έναντι 19 αποχών

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013
Με 36 ψήφους κατά και 17 αποχές καταψηφίστηκε από την Κυπριακή Βουλή το νομοσχέδιο για το "κούρεμα" των καταθέσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπήρξε ούτε μία θετική ψήφος για το επίμαχο ν/σ, το οποίο όπως και αναμενόταν δεν "πέρασε" από την Βουλή.
Το νομοσχέδιο, παρά τις τροποποιήσεις του, είχε γνωστοποιηθεί ότι θα ...

Πανηγύρισαν οι διαδηλωτές μετά το ΟΧΙ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013
Την φωνή τους με τους πολίτες ένωσαν οι βουλευτές από όλους του κομματικούς χώρους, μαζί με τους χιλιάδες διαδηλωτές που βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από την Βουλή των Αντιπροσώπων.
Η συγκέντρωση ...