Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Το κυπριακό "ΟΧΙ" τινάζει στον αέρα όλη την προπαγάνδα περί μονοδρόμου (Ηχητικό)


Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Το κυπριακό "ΟΧΙ" τινάζει στον αέρα όλη την προπαγάνδα περί μονοδρόμου (Ηχητικό)

ΑΚΟΥΣΤΕ: «Οι Ευρωπαίοι "εταίροι" μας, έχουν θυμηθεί τις άθλιες παραδόσεις της ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας και προσπαθούν ουσιαστικά να βάλουν χέρι στον ενεργειακό πλούτο της μεγαλονήσου», δήλωσε στον αέρα του "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στην ..
εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός.
Μεταξύ άλλων ο κ. Λυγερός τόνισε: "Το κρίσιμο στρατηγικό διακύβευμα είναι εάν θα επιβιώσει ή όχι η Κύπρος ως χρηματοπιστωτικό κέντρο. Και η επιλογή του ευρωπαϊκού ιερατείου, του Βερολίνου, είναι να διαλύσουν την Κύπρο ως χρηματοπιστωτικό κέντρο. Αυτό όμως ξέρετε τί σημαίνει; Σημαίνει ότι ο ένας από τους δύο πυλώνες της κυπριακής Οικονομίας, που είναι οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, θα καταρρεύσει και θα συμπαρασύρει και σε σημαντικό βαθμό και τον άλλον πυλώνα, ο οποίος είναι συνδεδεμένος, τον τουρισμό. Άρα η Κύπρος θα συρθεί από την ευημερία στην μιζέρια. Πράγμα που σημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι "εταίροι" μας, έχουν θυμηθεί τις άθλιες παραδόσεις της ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας και προσπαθούν ουσιαστικά να βάλουν χέρι στον ενεργειακό πλούτο της μεγαλονήσου. Γι' αυτό και προσπαθούν να τους κόψουν όλες τις άλλες πηγές εισοδήματος, ώστε να βρεθεί εξαρτημένη και να τα ξεπουλήσει στις εταιρείες τους".
http://www.e-volos.gr
ΑΚΟΥΣΤΕ ολόκληρη την συνέντευξη του Σταύρου Λυγερού στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: