Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Βενιζέλος: Η δικαίωση της Ελλάδας δικαίωση του ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: Η δικαίωση της Ελλάδας θα είναι και δικαίωση του ΠΑΣΟΚ «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ».Βενιζέλος: Η δικαίωση της Ελλάδας θα είναι και δικαίωση του ΠΑΣΟΚ...

Μπακογιάννη: Η συζήτ στη Βουλή έπρεπε να γίνει νωρίτερα

Ντ. Μπακογιάννη: Η συζήτηση στη Βουλή έπρεπε να γίνει νωρίτερα.Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την άποψη ότι η συζητήση στη..

Κατέρρευσε η τιμή του ροδάκινου λόγω ρωσικού εμπάργκο

Κατέρρευσε η τιμή του ροδάκινου λόγω του ρωσικού εμπάργκοΚατέρρευσε η τιμή του ροδάκινου λόγω του ρωσικού εμπάργκο.Οι μέσες τιμές παραγωγού για το 2014, διαμορφώθηκαν από 0,12 ευρώ έως 0,29...

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:Στη φαντασία της υπάρχει ανάπτυξη

Aγιασμός χθες στη Bουλή, με τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς να σταυροκοπιούνται μήπως βγάλουν το χειμώνα
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.Μόνο στη φαντασία ..

Ο Πετρ Τσεχ απειλεί ότι θα αποχωρήσει από την Τσέλσι

Απειλεί με αποχώρηση ο Τσεχ.Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Πετρ Τσεχ για τον παραγκωνισμό του στην Τσέλσι. Δηλώνει ότι θα ..

Επίλεκτος: Επαφές με την Τράπεζα Πειραιώς για την ΕΒΖ

Επίλεκτος: Επαφές με την Τράπεζα Πειραιώς για την ΕΒΖ Επίλεκτος: Επαφές με την Τράπεζα Πειραιώς για την ΕΒΖ.Βusiness Plan για την ΕΒΖ έχει υποβάλει η Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία. Σύμφωνα..

ΡΕΘΥΜΝΟ - «Μας έκαψαν οι ναζί αλλά είμαστε ζωντανοί»Σε εξέλιξη το δεύτερο




κρύα βρύση μαυροτσουπάκης ντοκιμαντέρ κανελλάκης παντινάκης
Σε εξέλιξη το δεύτερο ντοκιμαντέρ για τις θηριωδίες των Γερμανών ναζί στα χωριά του «Κέντρους».Συζήτηση με κατοίκους μέσα στο ιερό..

Ο Έμπολα θάρθει στην Ευρώπη, λέει ο Παγκόσ Οργανισ Υγείας

 
Ο Έμπολα θα εξαπλωθεί στην Ευρώπη, λέει ο ΠΟΥ.Σε κατάσταση συναγερμού πρέπει να τεθεί η Γηραιά Ήπειρος μιας και απειλείται..

Δεν θα είναι ψήφο εμπιστοσύνης οι προφυλακισμένοι της Χ.Α

Αρνητική ήταν η απάντηση του εισαγγελέα των φυλακών Κορυδαλλού στην αίτηση των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής για να συμμετάσχουν στη συζήτηση και για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση 
Δεν θα μετάσχουν στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης οι προφυλακισμένοι της Χ.Α.Αρνητική ήταν η απάντηση του ..

Σταθάκης: «Το μνημόνιο ευθύνεται για την οικονομ κατάρρευση

Γ. Σταθάκης: «Το μνημόνιο ευθύνεται για την οικονομική κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας».Ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ.

Τουρκία: 14 νεκροί στον ξεσηκωμό των Κούρδων - BINTEO

Συνεχίζεται το σφυροκόπημα του Κομπάνι Επικίνδυνη κλιμάκωση.Τουρκία: 14 νεκροί στον ξεσηκωμό των Κούρδων για το Κομπανί.Διαδηλωτές προσπαθούν να αποφύγουν..

Η "έδρα" της ομάδας των Διόσκουρων "άναψε τα αίματα"

Το θέμα της "έδρας" της ομάδας των Διόσκουρων ήταν αυτό που "άναψε τα αίματα".Επεισοδιακή συνεδρίαση! Επεισοδιακή ήταν η προχθεσινή..

Άμεσα η ρύθμιση για τις 100 δόσεις σε ληξιπρόθ. οφειλές

Άμεσα η ρύθμιση για τις 100 δόσεις σε ληξιπρόθεσμες οφειλές.Συμφωνία για τους πλειστηριασμούς. Εποικοδομητική χαρακτήρισε..

Ασθενής επέστρεψε από τον άλλο κόσμο , διηγείται τι είδε

Η σπάνια περίπτωση ασθενή που επέστρεψε από τον άλλο κόσμο και διηγείται τι είδε Η σπάνια περίπτωση ασθενή που επέστρεψε από τον άλλο κόσμο και διηγείται τι είδε.Για τον μέσο άνθρωπο είναι ένα βασανιστικό..

Τ.Νεράντζης:Κοινοβο εκπρόσ της ΝΔ για την ψήφο εμπιστοσύνης

Τ.Νεράντζης:Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για την ψήφο εμπιστοσύνης Τ.Νεράντζης: Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για την ψήφο εμπιστοσύνης.Θα αντικαταστήσει τον Αδ. Γεωργιάδη λόγω του εμπάργκο..