Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Νικολακόπουλος¨Αν δεν το έπαιρνε κάθε χρόνο, θα ήταν στόχος;

Αν δεν το έπαιρνε κάθε χρόνο, θα ήταν στόχος; 
Αν δεν το έπαιρνε κάθε χρόνο, θα ήταν στόχος;Ο Κ. Νικολακόπουλος διατυπώνει μέσα από το blog του στο gazzetta ένα πολύ απλό ερώτημα,..

Απορρίπτει ο Κουβέλης . να μην είναι ξανά υποψήφιος

Απορρίπτει ο Κουβέλης το αίτημα της ΚΟ να μην είναι ξανά υποψήφιος 
Απορρίπτει ο Κουβέλης το αίτημα της ΚΟ να μην είναι ξανά υποψήφιος.Να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα ζήτησε η κοινοβουλευτική ομάδα..

Πιερία¨Δύο συλλήψεις για τυχερά και κλοπή αγροτ μηχανημάτων

 
Δύο συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια και μια δικογραφία για κλοπή αγροτικών μηχανημάτων στην Πιερία εχθές.Εξιχνιάστηκε από ..

Γιατί αλλάζουν στολή από τη Δευτέρα οι αστυνομικοί;

sullipseis-sto-kentro-tis-athinas-apo-astunomikous-sta-plaisia-tis-epixeirisis-ksenios-dias Γιατί αλλάζουν στολή από τη Δευτέρα οι αστυνομικοί; Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, απέστειλε σήμερα στις Αστυνομικές Υπηρεσίες, διαταγή ..

Χαρδούβελης και Στουρνάρας μαζί σε Συνέδριο στην Αθήνα

http://2.bp.blogspot.com/-d8NmsqMSsRE/U5sLdcO-KPI/AAAAAAAGa-k/uQmYnG1xFpU/s1600/thumbnail.jpg Το ΚΕΠΕ από κοινού με το Multinational Finance Society και το Μ.Β.Α. του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου
Αιγαίου, ..

Σε Νοσοκ της Θεσ Λούκας – Μήνυμα αγάπης από την Έλ Ράπτη!



rapti loukas
Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος ξαφνικά ανέβασε υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίτητη..

Η τιμή του πετρελαίου διεθνώς πέφτει.Η βενζίνη στην Ελλάδα;

 
Κάτσε ρε μάστορα. Η τιμή του πετρελαίου διεθνώς πέφτει. Η βενζίνη στην Ελλάδα γιατί δεν πέφτει;παρόλο που εδώ και πολλές εβδομάδες ..

ΒΟΡΙΔΗΣ - 'ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ''


Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο υπουργός Υγείας κ. Μάκης Βορίδης. Συγκεκριμένα, μιλώντας για το θέμα εκλογής Προέδρου..

Η 47χρονη που με κάθε έξοδό της αναστατώνει! (φωτο)




Η διάσημη σταρ έχει γεννηθεί την 1η Ιουλίου το 1967 (47χρονη) και δεν καταλαβαίνει τίποτα συνεχίζοντας να προκαλεί τους φωτογράφους με..
κάθε έξοδό της.

Ο Γιάννης, το μαντίλι, η παράδοση, .. και οι .. του Δημάρχου…


Ο Γιάννης, το μαντίλι, η παράδοση, «τα λερωμένα, τα άπλυτα» και οι χαριτωμενιές του κ. Δημάρχου… Γράφει ο Κίτσος ο Αθαμάνας.....................

7 δισ – 35.000 με πάνω από 1 μύριο – 169 δις έχασαν οι Έλληνες.

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2014/09/ploutos.jpg 7 δισεκατομμυριούχοι – περίπου 35.000 ελληνικά νοικοκυριά με πάνω από 1 μύριο – 169 δις έχασαν οι Έλληνες την περίοδο 2009-2013. Σύμφωνα..

Εθνικός Αλεξ και Ορεστιάδα μετατρέπονται σε ΠΑΕ

Εθνικός και Ορεστιάδα μετατρέπονται σε... ΠΑΕ (όπως Ξάνθη και Πανθρακικός) 
Εθνικός και Ορεστιάδα μετατρέπονται σε... ΠΑΕ (όπως Ξάνθη και Πανθρακικός).- H μετατροπή των ΤΑΑ σε Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες ..

Τσίπρας: Η Ευρώπη ακούει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ξορκίζει

Τσίπρας: Η Ευρώπη ακούει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ξορκίζει ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ.Τσίπρας: Η Ευρώπη ακούει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ξορκίζει. Την εκτίμηση πως το κλίμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλάζει και ..

Προκήρυξη από τη ΓΑΔΑ του συνεργάτη του Μαζιώτη

Προκήρυξη... μέσα από τη ΓΑΔΑ του συνεργάτη του Μαζιώτη 
Προκήρυξη μέσα από τη ΓΑΔΑ του συνεργάτη του Μαζιώτη.Άγνωστο το πώς δημοσιεύθηκε το κείμενο.Ο 31χρονος Αντώνης Σταμπούλος..