Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Χαρδούβελης και Στουρνάρας μαζί σε Συνέδριο στην Αθήνα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJ0pFHtk9hq0SDUFqTUkKewdEYo0ULFrDAZ4Bt5X1TXSYLCbORd34qgAGbNUo7-kNDLz_MRY0K8DjvTR58UGSUskuaxgh2syYmzhXeM0Qb1swk4Zhhwtjadl3Q8hYr3L6ypJtJIXyqq3OW/s1600/thumbnail.jpg Το ΚΕΠΕ από κοινού με το Multinational Finance Society και το Μ.Β.Α. του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου
Αιγαίου, ..συνδιοργανώνει το Διεθνές Συνέδριο “2014 Multinational Finance Society Winter Conference”, που θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 14-16 Δεκεμβρίου 2014, με θέμα: “Global Financial and Economic Crisis: Challenges and Prospects”.
   Οι βασικοί ομιλητές του Συνεδρίου (Keynote Speakers) θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών Καθηγητής κ. Γκ. Χαρδούβελης και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Καθηγητής κ. Γ. Στουρνάρας.
   Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (roundtable) με θέμα “Η Κρίση στην Ευρωζώνη: Οι περιπτώσεις της Ελλάδας και της Κύπρου”.
   Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν με αλφαβητική σειρά οι: Δ. Βαγιανός, Καθηγητής Χρηματοοικονομικής και Διευθυντής του Κέντρου για τη Μελέτη των Δυσλειτουργιών των Κεφαλαιαγορών Paul Woolley, London School of Economics, Ν. Μηταράκης, Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Φ. Σαχινίδης, Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου (Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ), Γ. Σταθάκης, Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου (Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) και Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Χρ. Σταϊκούρας, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Κ. Χασάπης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου και Αναπλ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Από Onus News  

Δεν υπάρχουν σχόλια: