Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΤO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TOY ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2014



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 43ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ 
ΟΛΥΜΠΟΥ 2014
ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ
 ΨΗΦΙΔΩΤΩΝ ΔΙΟΥ
Ιούλιος – Αύγουστος...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αμανατίδης, στον Μητροπολίτη κ.Γεώργιο

Αντιπροσωπεία του Συριζα Ν.Πιερίας με επικεφαλή τον βουλευτή του Συριζα Θεσσαλονίκης Αμανατίδη Γιάννη,υπεύθυνο Θρησκευμάτων..

Με οδηγό το διαβήτη - Πανελ.εκστρατεία πρόληψης,ενημέρωσης

Με οδηγό το διαβήτη - Πανελλαδική εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης Η Εκστρατεία “Με οδηγό το Διαβήτη”, είναι μια προσπάθεια Αφύπνισης, Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Διαχείρισης που αφορά τη ..

“ALERT”: Σπουδή στο έργο «Λήθη» του Δημήτρη Δημητριάδη

Πρεμιέρα: Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 και για έξι (6) μόνο παραστάσεις -Σάββατο 7,    Κυριακή  8   &   Δευτέρα    9   Ιουνίου 2014-Σάββατο 14,  ..

Ρωσία: Ισόβια σε 2 για το φόνο της Α. Πολιτκόφσκαγια

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScWZmVYz0-0VMdJabkVz-fVz9WJAQZL4TIXg2t0sQIJG_4ydMn Ρωσία : Ισόβια σε δύο κατηγορουμένους για το φόνο της δημοσιογράφου Α. Πολιτκόφσκαγια.Σε ισόβια κάθειρξη ...

Ινδία: Αγνοούνται φοιτητές που παρασύρθηκαν σε ποτάμι

india Τέσσερις φοιτητές σκοτώθηκαν και ακόμη 20 αγνοούνται όταν απελευθερώθηκε μεγάλος όγκος υδάτων από φράγμα τηστιγμή που έκαναν..

Επιμένει ο Σύριζα.. να έχει λόγο για τον ορισμό του διοικητική της ΤτΕ

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQYumkxNOzu4wWDU8aG9tiIe2YziwkQlla79d1o57a1h6AGoT0mUA Επιμένει ο Σύριζα να ερωτηθεί και να συμμετάσχει στην απόφαση για τον ορισμό του Διοικητρή της Τράπεζας της Ελλάδος, ισχυριζόμενος ότι, ..

Αναστέλλει τις εργασίες για τον South Stream η Βουλγαρία

Αναστέλλει τις εργασίες για τον South Stream η Βουλγαρία Ο αγωγός σχεδιάζεται να μεταφέρει 63 δισ. κυβικά μέτρα αερίου το χρόνο κάτω από τη Μαύρη Θάλασσα και μέσω της Βουλγαρίας σε χώρες της ...

"Σφάζονται λεβλέντες" για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο..

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTv9s06m8riVIvLAca-gOkp-FTgfMU2u1GSg9fms-FCN5X9fs8x "Σφάζονται λεβέντες ". όπως λέει και το λαικό άσμα για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. ΑΥτό συμβαίνει στην Ιταλία, αφού δύο ομάδες..

Στο στόχαστρο της Μίλαν ο Γιάννης Φετφατζίδης μετά τις εμφανίσεις..

Στο στόχαστρο της Μίλαν ο Γιάννης  Φετφατζίδης μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε με τη φανέλα της Τζένοα.Η φετινή χρονιά και η ..

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας Πιερίας: Συνεχίζει με Αποστόλη Στύλο

Αχιλλέας: Συνεχίζει με Στύλο Ανανέωσε με τη Νεοκαισάρεια ο φιλόδοξος γηγενής τεχνικός, με τους Κατερινιώτες να βάζουν πλώρη για ακόμα μια επιτυχημένη ..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ - Μετεκλογικό πολιτικό χάος.......

Πανικόβλητη η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, έκλεισε ξαφνικά τη Βουλή. Από τη σκοπιά της, σωστά έπραξε. Πρώτα πρώτα έτσι διαγράφονται ..

Ε.ΜΠΑΡΤΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ:Η δημοκρατική παράταξη θα ξανασταθεί όρθια


Θα ήταν αφελείς όσοι φαντάζονταν ότι το 8% της Ελιάς θα λειτουργούσε κατευναστικά στις εσωκομ­ματικές διεργασίες του ΠΑΣΟΚ. Και 10% ή..

ΕΤΕΑ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ :Πώς θα γίνει η νέα μείωση στις επικουρικές

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQr0PRQaLaXFbF3gYHeT6H8_j43gmhgZ_7mLCHo3Wd3NbXRCPgmlQ 
Πριν την παρακράτηση του αναλογούντος φόρου θα γίνει η νέα μείωση στις επικουρικές συντάξεις, προκειμένου να τηρηθούν όσα προβλέπονται..

Κίνα:Διαγραφή από το κόμμα στελέχους της Cosco για διαφθορά

 
Κίνα: Διεγράφη από το κομμουνιστικό κόμμα πρώην στέλεχος της Cosco για διαφθορά.Πρώην στέλεχος της Cosco Holdings διέγραψε το..

Ρε τί ξεφτύλα.Με 2 μόνο ασθενοφόρα ολόκληρη η Χαλκιδική..βιντεο

 
Ρε τί ξεφτύλα.Με 2 μόνο ασθενοφόρα ολόκληρη η Χαλκιδική.Εν ψυχρώ θα χαθούν (άν δέν έχουν χαθεί) ζωές.Απο τα Μουδανιά που έχει έδρα ..

17 αυτοκτονίες για το success story! - δείτε το βιντεο..

http://i1.ytimg.com/vi/hgnzE7X0HYE/0.jpg Λέει ψέματα το βίντεο;όχι.Για να δούμε προσεκτικά την ανάλυση των γεγονότων που αναφέρονται σε πραγματικά περιστατικά αυτοκτονιών.

Pepper: Ανθρωποειδές ρομπότ με...συναισθήματα

 
Την ανάπτυξη από κοινού της «Pepper» - του πρώτου προσωπικού ρομπότ στον κόσμο που μπορεί να «αντιληφθεί» συναισθήματα ...

Το πιο οικονομικό όχημα στον κόσμο καταναλώνει 1 λίτρο .

Το πιο οικονομικό όχημα στον κόσμο καταναλώνει 1 λίτρο κάθε 3.330 χλμ.  
Το πιο οικονομικό όχημα στον κόσμο καταναλώνει 1 λίτρο κάθε 3.330 χλμ.To περίεργο σε εμφάνιση Microjoule καταναλώνει 1 λίτρο ..

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΑΡΘΡΟ: Ανασχηματισμός χωρίς οπισθοδρόμηση

http://s.kathimerini.gr/resources/authors/grypas_final1-thumb.jpg 
Το μήνυμα των εκλογών ήταν διπλό. Οι πολίτες εξέφρασαν τον θυμό τους για την υπερφορολόγηση και τον αντίκτυπο της κρίσης στη...

«Πλεονάζοντες» 4.933 δημοτ.υπάλληλοι - Κινδυνεύουν με απόλυση

«Πλεονάζοντες» 4.933 δημοτικοί υπάλληλοι - Κινδυνεύουν με απόλυση
Στον "αέρ" βρίσκονται 4.933 υπάλληλοι των δήμων γιατί βρέθηκαν πλεονάζοντες και αναμένεται να τους πλήξει το επόμενο κύμα ...

Εικόνες καταστροφής στην Κατερίνη και Τρίκαλα

Εικόνες καταστροφής στην Κατερίνη από το χθεσινό μπουρίνι (ΦΩΤΟ) Οι εικόνες θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο.Σπασμένες βιτρίνες,..

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το μεγάλο αγκάθι του ανασχηματισμού, το πρόσωπο του νέου υπουργού Οικονομικών βρέθηκε, αναφέρουν πληροφορίες από το Μέγαρο..

Ένας ΑΕΚτζής, ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης “ρίχνει” τον Πανιώνιο!

Ένας ΑΕΚτζής “ρίχνει” τον Πανιώνιο! Το γεγονός ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος παρουσιάζεται ασυνεπής απέναντι στις οφειλές του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη μπορεί να πληρώσει η ομάδα..