Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Πολύ βαρύς σήμερα ο Καραμανλής(video)

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010 
Αμίλητος,ανέκφραστος και αγέλαστος παραβρέθηκε σήμερα στη Προσυνεδριακή διάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην Πρωθυπουργός της χώρας Κ.Καραμανλής.Παρακολουθούσε την ομιλία του αρχηγού του κόμματος Α.Σαμαρά με σοβαρό ύφος,χωρίς να βγάλει κουβέντα, δείχνoντας μας πως δεν θέλει να συμμετέχει πλέον σε τέτοιες εκδηλώσεις.
Δείτε το σχετικό βίντεο...











ΠΙΕΡΙΚΟΣ: "ΤΡΙΠΟΝΤΟ" ΜΕ "ΤΡΙΑΡΑ" ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
ΟΑΚΑ Κατερίνης
Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας
22η αγωνιστική
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ
Διαιτητής: Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς)
Βοηθοί: Κουρομπιλιά (ΕΠΣ Καρδίτσας), Ναλμπάντης (ΕΠΣ Κιλκίς)
4ος διαιτητής: Μαντάκης (ΕΠΣ Ημαθίας)
Γκολ: 38’ Μαρτίνεζ σουτ, 51’ Φρέντερικς σουτ, 82' Γκουγκουλιάς σουτ.
Δοκάρια:
Κίτρινες κάρτες: Θάνος, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Μαρτίνεζ-Ελ Χαλαουάνι.
Κόκκινες κάρτες:
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Παν2τελιάδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Πέντα (57’ Ρέγιες), Φρέντερικς (89’ Τσιτλακίδης), Θάνος (76’ Γκουγκουλιάς).
Στον πάγκο: Καρακούτσης, Κοντέων, Γκουγκουλιάς, Ρέγιες, Λαζαρίδης, Τσιτλακίδης, Πλάτανος.
Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Παγούδης, Κεφαλούκος, Μπέριος, Τσερκέζος, Γάλας (67’ Σιδέρης), Φουρτάδο, Παπαζούδης Απ., Παπαζούδης Σωτ. (32’ λ.τ. Λανγκλέ), Σάλτο, Μωραΐτης, Ελ Χαλαουάνι.
Στον πάγκο: Πουρής, Σιδέρης, Κριστόρι, Ευαγγελάτος, Πεδάνο, Λανγκλέ, Ρουσάκης
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
  • 7’ Σουτ του Γιαζιτζόγλου δυνατό, διαγώνιο, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παγούδη.
  • 25’ Σέντρα από τα αριστερά του Γιαζιτζόγλου, δεν πρόλαβε ο Πέντα να βρει τη μπάλα με το κεφάλι.
  • 28’ Από πλάγιο του Παντελιάδη από δεξιά, ο Φρέντερικς πηδάει ψηλότερα από όλους, πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
  • 29’ Σουτ Χατζηζήση από μακριά, δεν αιφνιδιάστηκε ο Παγούδης που μπλόκαρε τη μπάλα.
  • 30’ Αντεπίθεση του Ιωνικού, ο Γάλας μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Γουμάγιας σε ετοιμότητα απέκρουσε τη μπάλα.
  • 38’ ΓΚΟΛ! 1-0: Πλάγιο του Παντελιάδη από δεξιά, η μπάλα έσκασε μέσα στην περιοχή, κατέληξε στον Μακρή που έκανε το σουτ, η μπάλα προσέκρουσε σε σώματα, έφτασε στον Μαρτίνεζ ο οποίος από κοντά στόπαρε και πλάσαρε επιτυχημένα κάνοντας το 1-0.
ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
  • 47’ Ο Λανγκλέ παρά λίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά
  • 47’ Ο Γιαζιτζόγλου πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ παίρνοντας τη μπουκιά από το στόμα του Φουρτάδο.
  • 49’ Σουτ του Φρέντερικς από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Παγούδης.
  • 51’ ΓΚΟΛ! 2-0. Ατομική προσπάθεια του Φρέντερικς, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από το κέντρο, και με άψογο πλασέ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 2-0.
  • 69’ Η μπάλα χτυπάει εμφανώς στο χέρι του Σιδέρη μέσα στην περιοχή, από προσπάθεια του Φρέντερικς, αλλά ο διαιτητής λέει «παίζετε».
  • 72’ Μακρινό σουτ του Φουρτάδο, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γουμάγια.
  • 76’ Ο Γκουγκουλιάς περνάει στον αγώνα, στη θέση του Θάνου.
  • 82’ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Φρέντερικς από τη γωνία της μικρής περιοχής και δεξιά, ο Γκουγκουλιάς από τη γωνία της μικρής περιοχής και αριστερά με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Παγούδη που είχε πέσει από την άλλη μεριά κάνοντας το 3-0.
  • 90’ Αντεπίθεση του Πιερικού με τελικό αποδέκτη τον Τσιτλακίδη ο οποίος πλασάρει από αριστερά αλλά η μπάλα φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παγούδη.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ.
  • Ένεση ξυλοκαΐνης έκανε ο Πέντα προκειμένου να μπορέσει να παίξει χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις στον ώμο. Μετά το 2-0 άφησε τη θέση του στον Ρέγιες.
  • Λίγος ο κόσμος για άλλη μια φορά στο γήπεδο της πόλης, με τους φιλάθλους να μη ξεπερνούν τα 1500 άτομα.
  • Περίπου 15 φίλοι του Ιωνικού παρακολούθησαν τον αγώνα ενισχύοντας την ομάδα τους.
  • Στο 10’ ο Παπαζούδης Απ. Τραυματίστηκε σε σύγκρουσή του με τον Μακρή και έλειψε από τον αγώνα για 5 λεπτά. Στο 32’ αποχώρησε.
  • Στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύτηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού Λάκης Παπαιωάννου και Πόλυς Φουλίδη από την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Κατερίνης, το σύλλογο παλαιμάχων του Πιερικού τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας ΣΟΠ-Θύρα 5 και Club Μελανόλευκοι και τον Σύλλογο Φίλων Ιστορίας Πιερικού για την προσφορά τους στο πιερικό και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η βράβευση έγινε με αφορμή την υποψηφιότητα των δύο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στις χρυσές ενδεκάδες της εποχής που έπαιξαν ποδόσφαιρο αλλά και την τελική ανάδειξη του Λάκη Παπαιωάννου στη χρυσή ενδεκάδα του 1980, στο διαγωνισμό που πραγματοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ σε συνεργασία με τη Super League.
  • ΚΡΑΧΤΗΣ
    http://kraxtis-gr.blogspot.com/
     

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ


ΚΥΡΙΑΚΗ 21-2-2010
Δείτε τί έκανε ο αέρας.
Πρωί και ο αέρας στην Κατερίνη πολύ δυνατός.Σφήνωσε δύο κυπελάκια του καφέ στα κάγγελα κερκίδας γηπέδου και δείτε θέαμα....

ΔΙΟΔΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - Η ΕΤΑΙΡΙΑ "ΑΙΓΑΙΟΝ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΟΜΗΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ....


ΚΥΡΙΑΚΗ 21-2-2010
Καταγγελία του Δημητρίου Καλαϊτζή - Δικηγόρου
Μέλους του ΔΣ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σάββατο 20-2-2010,8.45 πρωί,Διόδια Λεπτοκαρυάς.Για άλλη μία φορά οι υπάλληλοι της εταρείας "ΑΙΓΑΙΟΝ" θέωρησαν καλό, να μήν ανοίξουν την μπάρα να περάσει αυτοκίνητο, γιατί αρνήθηκα να πληρώσω το "χαράτσι" των διοδίων, ενός απαράδκετου και κλειστού δρόμου.Πρίν όμως γίνει η συζήτηση διευθέτηση, αναφέρω στην υπάλληλο,ότι "κυρία μου ανοίξτε την μπάρα να περάσουμε, μεταφέρω μικρούς ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, για  να δώσουν φιλικό παιγνίδι στο γήπεδο των ΠΟΡΡΩΝ και δέν πρέκειται να πληρώσω διόδια". 

Θρασύτατα μου απαντά, εντάξει αλλά δέν σας ανοίγω".Της απαντώ δέν έχετε το δικαίωμα,  και της ζητώ να ειδοποιήσει το 100.Αντ αυτού ήλθε ο αρμόδιος εν υπηρεσία υπάλληλος, ο οποίος έπραξε το ίδιο.Δηλαδη δέν άνοιγε την μπάρα.Μου ζήτησε ταυτότητα.Του απάντησα, γράψτε το ΝΟ του αυτοκινήτου και ανοίξτε να περάσουμε.Τελικά για να μήν καθυστερήσουμε, αφού έπρεπε οι μικροί ποδοσφαιριστές να είναι σε 10 λεπτα΄στο γήπεδο, έδωσα
στοιχεία, υπέγραψα τα έγγραφα και έφυγα, αφού πρώτα φωτογράφησα τις σκηνές απείρου κάλλους  των υπαλλήλων της ΑΙΓΑΙΟΝ. 
Δείτε τα έγγραφα...
Δείτε τον ...πόσο απολαυστικά, ακουμπάει στο αυτοκίνητο, σάν να είναι όργανο της τάξης αντικαθιστώντας την αστυνομία και αφού γράφει τα στοιχεία, μετά ανοίγει την μπάρα και απελευθερώνει το δρόμο.

Καταγγέλω την ενέργεια αυτή και επιφυλάσσομαι για κάθε δικαίωμά μου.Δηλώνω δέ ότι εκ πεποιθήσεως δέν ήθελα να  καταβάλλω το αντίτιμο των 2,30 ΕΥΡΩ γιατί θεωρώ ότι εμπαίζονται οι συμπολίτες μας, όταν τους ζητείται να πληρώνουν διόδια  σε δρόμο που δέν είναι ανοικτός και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κίνηση αυτοκινήτων εντός του νομού μας. (Καλαιτζής Δημήτρης) ...

Τώρα που έρχεται την Τρίτη στο νομό μας και ο Ρέππας, ευκαρία να του δώσουμε να καταλάβει ότι ένας ολόκληρος νομός είναι όμηρος... "του κεφαλαίου " και δέν μπορεί να απολαύσει ούτε την ελεύθερη διακίνηση εντος του Νομού..

Διόδια Λεπτοκαρυάς: Νέα καταγγελία από τον δικηγόρο κ. Δ. Καλαϊτζή


21.02.10
Image 
Φίλες και φίλοι,

Λάβαμε την παρακάτω καταγγελία από τον κ. Δ. Καλαϊτζή – Δικηγόρο από την Κατερίνη και την προωθούμε σημειώνοντας τα παρακάτω:

Όσοι από σας βρεθήκατε στη θέση που περιγράφει ο κ. Καλαϊτζής, καταλαβαίνετε το θυμό και την αγανάκτηση του συμπολίτη μας. Ο εμπαιγμός αυτός πρέπει επιτέλους να λάβει ένα τέλος! Αφού όμως η πολιτεία αδυνατεί να προστατέψει τους πολίτες της και αρέσκεται σε γενικόλογα του τύπου «επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης και επανεξέταση του θέματος» (πότε άραγε;), αφού κανείς δεν φαίνεται να είναι ικανός σε αυτή τη χώρα να πει όχι στους αποικιοκράτες, πρέπει εμείς οι απλοί πολίτες να καταργήσουμε τα διόδια στην πράξη:

Παρακαλώ προσέξτε τα παρακάτω 3 βήματα!

  • Λέμε  στο υπάλληλο: «Αρνούμαι να πληρώσω. Παρακαλώ ανοίξτε την μπάρα να περάσω». (Αυτός βέβαια δεν θα την ανοίξει. Αυτή είναι η εντολή που έχει λάβει και θα ειδοποιήσει τον προϊστάμενό του)
  • Συμπληρώνουμε λέγοντας: «Παρακαλώ σημειώστε τον αριθμό του αυτοκινήτου μου, δεν μπορώ να περιμένω».
  • Τέλος! Κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητό μας, σπρώχνουμε την μπάρα προς τα εμπρός (έτσι ανοίγει και όχι προς τα πάνω) και φεύγουμε.
Δεν ανοίγουμε συζήτηση με κανέναν! Δεν υπογράφουμε ούτε παραλαμβάνουμε οποιοδήποτε έγγραφο!
Η παραπάνω περιγραφή είναι υπόθεση 30 δευτερολέπτων! Κάντε το! Πείτε όχι στην πράξη!
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΝΕΟΙ ΙΩΝΙΚΟΥ 5-0

KYRIAKH 21-2-2010
Μεγάλη νίκη με 5-0 επι του Ιωνικού για την ομάδα Νέων του Πιερικου.Η ομάδα του Κώστα Μυστακίδη κυριάρχησε όλο το παιγνίδι, έπαιξε καλό ποδόσφαιορ και ευτύχησε να πετύχει 5 γκόλ.Εδειξε πολύ καλά στοιχεία.Φάνηκε δε ότι δέν επηρέασε την ομάδα η ήττα απο τον Ολυμπιακό Βόλου την προηγούμενη Κυριακή.
Οι φίλαλθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Μυλαυλάκου παρακολούθησηαν ένα αρκετά καλό παιγνίδι.
Φάσεις και γκόλ: 
Στο 20 λεπτό του αγώνα ο Καμπερίδης μπήκε απο τα αριστερά στην περιοχή, πάσαρε στον Τσικαδέρη και εκείνος έκανε το 1-0.
Στο 37 λεπτό ο Σίμος ΠΑπαδόπουλος με ατομική ενέργεια, σούταρε μέσα απο την περιοχή και έκανε το σκόρ 2-0.
Στο 62 λεπτό μετά απο ωραία εκτέλεση κόρνερ του Μίγκου, ο Κραγιόπουλος με άπιστη κεφαλιά έκανε το 3-0.
Στο 85 λεπτό Φοβερό γκόλ φάουλ απο τα 30 μέτρα του Καμπερίδη και το σκόρ γίνεται 4-0
Στο 88 λεπτο γίνεται το 5-0, με ένα όμορφο γκόλ με σούτ του Τσιανάκα, μετά απο σέντρα του Καραγκούνη.
ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ :ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ :ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΓΚΟΥΡΙΔΗΣ: ΤΣΙΝΤΩΝΤΑΣ , ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΜΙΓΚΟΣ, ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΟΣΗΣ, ΜΠΑΡΕΚΑΣ, ΤΣΙΚΑΔΕΡΗΣ, ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ , ΣΕΧΟΛΑΡΙ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. (ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΝΙΔΗΣ, ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ)

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Δημήτρης Ελευθεριάδης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Γκοτζαμανίδης, οι οποίοι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα Νέων και παρακολουθούν συνεχώς την ομάδα Νέων.

Νεκροί δύο γερμανοί σκιέρ από χιονοστιβάδα στην Ελβετία Τραγωδία στα χιόνια

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-2-2010
Δύο γερμανοί σκιέρ, ένας 30χρονος κι ένας 50χρονος, έχασαν τη ζωή τους, ενώ ένας τρίτος κινδύνεψε σοβαρά από χιονοστιβάδα, την ώρα που περπατούσαν στα χιόνια ορεινού όγκου στο καντόνι Γκριζόν στη νοτιοανατολική Ελβετία.
Και οι τρεις ανήκαν σε ομάδα αλπινιστών, που προέρχονταν από την Γερμανία.
Το περιστατικό συνέβη κοντά στην τοποθεσία Τομιλπάς. Οι υπόλοιποι έξι της ομάδας κατάφεραν να βγουν ζωνταντοί από τους σορούς χιονιού και να καλέσουν βοήθεια.
Ο περίπατος μέσα στο χιονισμένο τοπίο ξεκίνησε από την κοντινότερη κοιλάδα και όλοι οι σκιέρ είχαν φορέσει τις ειδικές συσκευές εκπομπής σήματος κινδύνου, σε περίπτωση χιονοστιβάδας, ανέφερε η αστυνομία.(ΝΕΑ)

Το ΣτΕ επέτρεψε το κυνήγι στο Δέλτα του Έβρου

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-2-2010 (ΠΗΓΗ)
http://www.hunter.gr/foto/20050209.jpgΤο «πράσινο φως» έδωσε ο πρόεδρος του Ε’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Κ. Μενουδάκος για να ξεκινήσει το κυνήγι στο Δέλτα του Έβρου ποταμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας κυνηγετικής περιόδου που λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2010.
Ο κ. Μενουδάκος ανακάλεσε την απόφαση του δασάρχη Αλεξανδρούπολης με την οποία είχε απαγορευθεί η θήρα την κυνηγετική περίοδο 2009-2010 (20.8.2009 - 28.2.2010) στο Δέλτα του Έβρου.
Ανάλογη απαγορευτική απόφαση είχε εκδοθεί και κατά την προηγούμενη κυνηγετική περίοδο. Η απαγόρευση της θήρας έγινε, καθώς η χερσαία και θαλάσσια περιοχή των υγρότοπων του Δέλτα στις εκβολές του Έβρου έχουν χαρακτηριστεί ως Εθνικό Πάρκο.
Όμως, το ΣτΕ το περασμένο έτος είχε κρίνει ότι παράνομα η περιοχή των Δέλτα έχει χαρακτηριστεί ως Εθνικό Πάρκο με υπουργική απόφαση και όχι με Προεδρικό Διάταγμα όπως απαιτεί το Σύνταγμα και η νομοθεσία.
Εν συνεχεία το δασαρχείο Αλεξανδρούπολης δεν ανακάλεσε την απαγόρευση κυνηγιού στο Δέλτα, αλλά αντίθετα ενημέρωσε ότι ισχύει η απαγόρευση θήρας. Μάλιστα το δασαρχείο στις 5.1.2010 εξέδωσε νέα απαγορευτική απόφαση με ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο με την προηγούμενη απόφασή του.
Κατόπιν αυτών το ΣτΕ ανακάλεσε για λίγες μέρες την απαγόρευση της θήρας στο Δέλτα. Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο είχαν προσφύγει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης και η ΣΤ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ VETO

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-2-2010

http://www.zougla.gr/Uploads/thomas/veto-big.jpg

































Αποφασισμένος για σκληρές μεταρρυθμίσεις ο Πρωθυπουργός

papandreou_s_84Την αποφασιστικότητά του να πιέσει για την εφαρμογή σκληρών οικονομικών μεταρρυθμίσεων παρά τις επικείμενες απεργίες τονίζει ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπανδρέου απαντά στις ανησυχίες των Γερμανών ότι θα χρειαστεί να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση, αφού αντιμετωπίσουν τις δικές τους περικοπές. "Η Ελλάδα χρειάζεται την πολιτική στήριξη της ΕΕ απέναντι στους κερδοσκόπους και όχι οικονομική βοήθεια" επανέλαβε την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στο Λονδίνο σε διεθνές συνέδριο για την αντιμετώπιση της....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-2-2010
http://www.makthes.gr/images/newspapers/newspaper.jpg

ΝΕΑ - ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Νέοι Πιερικού.....στις 11.30 το πρωί πάμε Μυλαύλακο

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-2-2010
ΣΕ δύο ώρες στις 11.30 το πρωί, η ομάδα Νέων του Πιερικού αγωνίζεται στο γήπεδο του Μυλαυλάκου (Ατρομήτου) με την αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού, για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Καλό είναι να πάμε να ενισχύσουμε την ομάδα των Νέων του Πιερικού..
SPORTS NEWS ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Παράνομη η απεργία των τελωνιακών

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-2-2010

Παράνομη έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την απεργία των τελωνιακών. Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αγωγή του Υπουργείου Οικονομικών.
Μαραθώνια ήταν η διαδικασία εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, στην οποία το υπουργείο Οικονομικών ζητούσε να κηρυχθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική.
Τελικά, το Μονομελές Πρωτοδικείο την έκρινε παράνομη. Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι η απόφαση θα επιδοθεί το Σάββατο στους τελωνειακούς υπαλλήλους, οι οποίοι από αύριο, Κυριακή, οφείλουν να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους.
Στο Λεκανοπέδιο τα πρατήρια καυσίμων έχουν «στεγνώσει», αντίθετα στη βόρεια Ελλάδα οι τελωνειακοί «έσπασαν» την απεργία και ....