Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΒΒΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ


ΗΡΑΚΛΗΣ - Κωφίδης: «Ή εγώ ή αυτοί»
07/01/2010

Πυρ και μανία ήταν ο Σάββας Κωφίδης για τα όσα συνέβησαν στην ανάπαυλα του χθεσινού (06.01) αγώνα με τον Πανθρακικό. Στα αποδυτήρια των

«κυανολεύκων» βρέθηκαν μερικά απ0ό τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ συνοδευόμενα από. μπράβους όπως κατήγγειλε στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο έλληνας τεχνικός .

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε - κατήγγειλε ο Σάββας Κωφίδης: «Σας κάλεσα εδώ για έναν άλλον λόγο. Δεν πρόκειται να προδώσω τις αρχές μου ως άνθρωπος και ως προπονητής για κανέναν λόγο, ούτε για το βόλεμα και την επαγγελματική μου ασφάλεια, ούτε για τη δόξα και το χρήμα. Δεν θα το κάνω. Αντίθετα θα αγωνίζομαι μέχρι τέλος για το αντίθετο. Χθες (06.10) συνέβη κάτι που αμαυρώνει την ιστορία του Ηρακλή και τον θεσμό του προπονητή του Ηρακλή και μπορεί και γενικότερα. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε ότι μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ το σκορ ήτανε εις βάρος μας 1-0, οι παίκτες πήγανε στα αποδυτήρια να ηρεμήσουν και να ετοιμαστούν για το δεύτερο ημίχρονο προκειμένου να αλλάξουν την εις βάρος μας κατάσταση και την πίεση που υπήρχε με το εις βάρος μας σκορ» σημείωσε αρχικά ο τεχνικός του «Γηραιού».
Ενώ αποκάλυψε: «Μπήκε μέσα στα αποδυτήρια χωρίς τη δική μας άδεια και απαξίωσε τον γενικό αρχηγό και τον προπονητή και την ιστορία του Ηρακλή. Μπήκε για να μιλήσει στους παίκτες και μάλιστα με μπράβους».
Διευκρινίζοντας τις ταυτότητες των «εισβολέων» τόνισε: «Ο κ. Ζιάκκας και ο κ. Γουίλι συνοδευόμενοι με έναν ή δύο μπράβους και σε έντονο ύφος πήγαν να μιλήσουν στους παίκτες. Απαξίωσαν πάνω από όλα, πρώτα από όλα, την ιστορία του Ηρακλή και του προπονητή του Ηρακλή. Μια τέτοια φιλοσοφία και αντίληψη εμένα με βρίσκει αντίθετο και σημαίνει ότι περιττεύει να πω ότι αυτή είναι και η αντίληψη των κ.κ. Τουμπόγλου, Πουρσανίδη και Τσινού.
Λεπτομέρειες δεν ξέρω αν είναι καλό να πω. Είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην ιστορία του Ηρακλή και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τονίζω για μία ακόμη φορα ότι είμαι έξω από αυτό. Αν αυτή η τακτική και η φιλοσοφία ανήκει στον Ηρακλή, εγώ δεν ανήκω. Αυτό συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του Ηρακλή και μάλιστα με μπράβους. Δεν έχει ξανασυμβεί...» ενώ καταλήγοντας διευκρίνισε πως δεν σχετίζεται το περιστατικό με την αλλαγή του Κατσαμπή: «Δεν έχει καμία σχέση με τον Κατσαμπή που ήτανε και τραυματίας».(ΠΗΓΗ)
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

ΠΕΜΠΤΗ 7-1-2010





.
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Νέα διοίκηση στον Όλυμπο και τον Κεραυνό Βροντούς



ΠΕΜΠΤΗ 07.01.2010

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ  Υ Π Ο Υ

Νέα διοίκηση στον Όλυμπο και τον Κεραυνό Βροντούς

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δίου, Γρηγόρη Παπαχρήστου δόθηκε επιτέλους λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκονταν για αρκετό καιρό οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες της Βροντούς.
Μέσα από αρκετές διαβουλεύσεις σχηματίστηκε νέα διοίκηση, η οποία στο εξής αναλαμβάνει από κοινού τις τύχες και των δύο ομάδων του Ολύμπου και του Κεραυνού.
Επικεφαλής του νέου σχήματος είναι ο Πανωλής Θανάσης, ο οποίος διαδέχεται στην προεδρία τον Πανωλή  Γιώργο. Η συνάντηση έγινε μέσα σε κλίμα συναίνεσης, ενώ συζητήθηκαν όλα τα διαδικαστικά θέματα, που αφορούν την πορεία των ομάδων.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Πανωλής παραδίδοντας στο νέο πρόεδρο Θανάση Πανωλή δήλωσε: «Παραδίδουμε σήμερα τη διοίκηση των ομάδων μας, σε άξιους συναδέλφους. Ευχόμαστε με την βοήθεια όλων μας, η Βροντού να ανέλθει ψηλά ποδοσφαιρικά. Προσωπικά, θα είμαι δίπλα στη νέα διοίκηση για το καλό του χωριού μας και κυρίως, των νέων μας».
Ο νέος πρόεδρος Θανάσης Πανωλής, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και την απερχόμενη διοίκηση, τονίζοντας πως, «όλοι μαζί μπορούμε να ανεβάσουμε τη Βροντού ψηλά, εκεί που της ταιριάζει».
Τέλος, ο Δήμαρχος Δίου, φανερά ικανοποιημένος για την τελική έκβαση, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης, δήλωσε πως, θα είναι όπως πάντα δίπλα τους. Τόνισε πως δεν πρέπει να ξεχνούν ότι διαχειρίζονται ένα ευαίσθητο χώρο που έχει σχέση με τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση τους νέους. Τέλος, παρέδωσε τα κλειδιά του νέου αθλητικού κέντρου της Βροντούς που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, λέγοντας πως «σας παραδίδουμε ένα αθλητικό στολίδι, να το προσέχετε και να το συντηρείτε σαν το σπίτι σας».
ΦΩΤΟ:




ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/ 

Ξεκρέμαστος - ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ


Ξεκρέμαστος

07 Ιαν, 09:51 Από Γιάννη Καλλίρης


ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ Ο ΖΙΚΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΗΤΤΑ. ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕYΕΙ ΑΜΕΣΑ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ.-
Από το βράδυ της Τετάρτης και μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ο sportdog σας ενημέρωσε για το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό για τον Ζίκο. Κλίμα που δείχνει μη αναστρέψιμο για τον Βραζιλιάνο τεχνικό και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις, παρά την απουσία του Σωκράτη Κόκκαλη στις ΗΠΑ. 


Για να σώσει ο Ζίκο τη θέση του φαίνεται.......ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

ΠΑΛΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΑΚΗ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 7-1-2010



Σοβαρά τραυματισμένος στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται ο 13χρονος μαθητής ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας παρασύρθηκε από όχημα επί της οδού Τερζοπούλου 107.
Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων το παιδί βάδιζε στο πεζοδρόμιο όταν παρασύρθηκε από τον οδηγό, ο οποίος από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι το παιδί έκανε σκέιτμπορντ και πετάχτηκε στο δρόμο ξαφνικά.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ ύστερα και από τον σχετικό έλεγχο που του έγινε.
Προανάκριση - έρευνα διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.


Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος «Νιώθω πιο άνετα και σίγουρα με τους 18 που έχω παρά με τους 25-26 που βρήκα»

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010



Οι αποχωρήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών σε συνδυασμό μ’ αυτούς που δεν υπολογίζονται πλέον αλλά και τις τιμωρίες λόγω κίτρινων καρτών έχουν μειώσει αισθητά τους διαθέσιμους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές στους 18.
Όπως γράφουμε σε άλλο ρεπορτάζ από το επόμενο παιχνίδι (μετά δηλαδή το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό) ο Πιερικός θα στερηθεί των υπηρεσιών στα τρία επόμενα παιχνίδια βασικών του παικτών λόγω κίτρινων καρτών.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος αναφερόμενος στο θέμα αυτό είπε:

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010
Φωτιστήκαμε. Δεν ξέρω για όλους, πάντως εμείς φωτιστήκαμε. Και είδαμε το …φως. Αυτοί που χρειάζονται φώτιση βεβαίως κυρίως είναι αυτοί που πρόκειται να διαχειριστούν τις τύχες μας. Αυτοί φωτίζονται κάθε χρόνο…όπως εμείς αλλά χαΐρι προς το παρόν δεν βλέπουμε.
Άντε και σήμερα λίγο χαλαρά, μιας και γιορτάζει η μισή Ελλάδα κατά το γνωστό…σπίτι δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει.
Μετά, τα κεφάλια μέσα και πάμε δυνατά.
Η επικαιρότητα άκρως εορταστική φυσικά ακόμη. Κρατάμε τα ......

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
Μας καταμπέρδεψαν με τα Τέμπη. Άλλος γράφει ότι τα συνεργεία αποκατάστασης δίνουν «μάχη» με το χρόνο, άλλος ότι δεν κουνήσανε λιθαράκι για να κάνουν οι εμπειρογνώμονες τις έρευνές τους για τα αίτια της κατολίσθησης.
Το μόνο ξεκάθαρο είναι ότι η «Αιγαίο» κλαίει με μαύρο δάκρυ γιατί δε λειτουργεί τόσες μέρες ο σταθμός διοδίων της Λεπτοκαρυάς και σίγουρα επείγεται να τον βάλει ξανά σε λειτουργία.

diodia

Για να μην ξεχνιόμαστε …. ραντεβού το Σάββατο.

Ολόκληρη ιστορία έγινε πανελλαδικά ......

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010
Τι περίεργη χώρα είμαστε. Μόλις προχθές ανακαλύψαμε τις αποδείξεις και πέσαμε όλοι με τα μούτρα να τις μαζέψουμε λες και ξύπνησε μέσα μας η φορολογική συνείδηση  ως εκ θαύματος.
***
Ακόμη ασχολούμαστε με τα αυτονόητα, την ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι θα εποικήσουν άλλους πλανήτες.
***
Δυστυχώς μέχρι τώρα, δεν είχαμε αντιληφθεί ότι με......

Ψαρεύοντας σε θολά νερά

ΠΕΜΠΤΗ 7-1-2010

kalphΕν αναμονή του ξεκαθαρίσματος του νέου διοικητικού τοπίου, που θα φέρει ο Καποδίστριας 2, οι αυτοδιοικητικοί άρχοντες του νομού κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Πλην του δημάρχου Κατερίνης!
Πολλοί είναι οι λόγοι που κρατούν «κουμπωμένους» τους δημάρχους της Πιερίας. Από τη μια η δραματική μείωση των δήμων που θα επιφέρει η διοικητική μεταρρύθμιση στην Πιερία (επικρατέστερο σενάριο να απομείνουν 3 από τους 13), που σημαίνει αναλογικά και δραματική μείωση των δημαρχιακών θέσεων και από την άλλη η σιγή ιχθύος των κομμάτων, που περιμένουν τον νέο διοικητικό χάρτη για να καταστρώσουν τις (και σε επίπεδο προσώπων) στρατηγικές τους, τους καθιστούν αρκετά επιφυλακτικούς.
Έτσι, αποφεύγουν να δηλώσουν ευθέως αν επιθυμούν να ξανακαταθέσουν υποψηφιότητα, αφήνουν ωστόσο ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι δεν πρόκειται απλά να κάτσουν σπίτι. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την απευθείας επικοινωνία που είχε η «Π» με αρκετούς δημάρχους της Πιερίας.
Υποψήφιος εκ νέου ο δήμαρχος Κατερίνης.......

Μπορούμε και μόνοι μας

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010
Δεν χρειαζόμαστε βοήθεια από κανένα, διαμηνύει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου
"Μπορούμε
και μόνοι μας"
Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί τη βοήθεια κανενός, καθώς λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, διαμήνυσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε νέα δηκτικά σχόλια στελέχους της ΕΚΤ, ένα μόλις 24ωρο μετά την επιτάχυνση του χρονοδιαγράμματος δημοσιονομικής εξυγίανσης. Επί τω έργω βρίσκονται ήδη οι «ελεγκτές» Κομισιόν στην Αθήνα. Η παρέμβαση Παπακωνσταντίνου ήρθε έπειτα από δηλώσεις του μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Γιούργκεν Σταρκ, ο οποίος επαναφέρει τα σενάρια πτώχευσης της ελληνικής οικονομίας.
Ο Σταρκ, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Il Sole, σημειώνει πως «οι αγορές αυταπατώνται εάν θεωρήσουν ότι τα άλλα κράτη-μέλη θα βάλουν το χέρι στην τσέπη για να σώσουν την Ελλάδα».
«Δεν περιμένουμε να σωθούμε από κανέναν, κάνουμε ό,τι πρέπει για να μειωθεί το έλλειμμα και να ελέγξουμε το χρέος» σημείωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 7-1-2010
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2007-01-2010.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/