Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Για το πρωτάθλημα των Ενώσεων μεταξύ ομάδων Νέων Ε.Π.Σ. Πιερίας - Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας (Βόλου) 1 - 1 - Πλήρωσαν τον ατομισμό τους

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011 Αθλητισμός
Στη βασική εντεκάδα ο ποδοσφαιριστής του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ Γιώργος Καλαϊτζής που ήταν απο τους καλύτερους παίκτες της μικτής Νέων.
ρεπορτάζ αγώνα:
Παρά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα και τις κλασικές και άχαστες ευκαιρίες που έχασαν πριν φτάσουν στο 1 - 0, που θα μπορούσε πριν φτάσουν στο 1 - 0, που θα μπορούσε όμως να ήταν και 2 - 0 αλλά και 3 - 0 έφυγαν με τη λήξη του πρώτου μέρους με το εύθραυστο και πολύ εύκολα αναστρέψιμο 1 - 0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και έφτασαν στην ισοφάριση. Οι Νέοι της Πιερίας έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι γιατί θυσίασαν το ομαδικό και σίγουρα παραγωγικό ποδόσφαιρο στον ατομισμό.
Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και θα πρέπει να το καταλάβουν τώρα που είναι στην αρχή της ποδοσφαιρικής διαδρομής.

Η αποβολή και τα γκολ
Στο 17' αποβλήθηκε ο Ευσταθίου γιατί ήταν τελευταίος αμυντικός, ανέτρεψε τον Σάλτα που ήταν σε προφανή θέση για να πετύχει γκολ.
Στο 29' ο Ευαγγελόπουλος πήρε την κάθετη πάσα, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό συρτό σουτ έγραψε το 1 - 0.
Στο 80' ο Παρασκευόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1 - 1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Συμεωνίδης με βοηθούς τους κ.κ. Γκαραγκάνη - Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ. Πιερίας
Τσιλιγκερίδης (52' λ.τ. Μπικαρόπουλος), Κουλιανόπουλος, Καλαϊτζής (71' Κατσαμάγκας), Γιαλαμίδης, Νικόπουλος, Μουρατίδης, Ευαγγελόπουλος, Νταντίνης, Σάλτας (49' Δημητρίου), Παπαδόπουλος Ι., Κατσιούλας
Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας
Βλαχόπουλος, Παρασκευόπουλος, Αγγελής, Δαβιτίδης, Ευσταθίου, Χασιώτης, Φωτίου (69' Καρακώστας), Ασλάνογλου, Σιώμος (46' Πάσχος), Γεωργαντζής, Παπαπαναγιώτου (46' Αναγνώστου).
ΦΩΤΟ
ο ποδοσφαιριστής του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ Γιώργος Καλαϊτζής στον αγώνα
η εντεκάδα της ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ πρίν τον αγώνα


ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Για το πρωτάθλημα των Ενώσεων μεταξύ ομάδων Παίδων Ε.Π.Σ. Πιερίας - Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας (Βόλου) 1 - 2

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011 Αθλητισμός
Με βασικό στην εντεκάδα τον Δημήτρη Τζίνοβιτς του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ που τα πήγε περίφημα, στην αποστολή και ο Ανατόλης Συμεωνίδης.
Το ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Την ήττα γνώρισαν οι Παίδες της Ε.Π.Σ. Πιερίας στην..