Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Κατά επέμβασης του ΔΝΤ ο Τρισέ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqvIYYTShEe_MZBiv9wNMVgUsXL3SUwWCmzGZTDedK7Pw7wG2dKSpjjrebdDcDtgqDAc5kubYicG6jeVPNCLQ2OA7Sbj5RYUNH437xelKb_iGjrS5WH253d4-Sb6iMZ7XCN1y9uMIWN8U/s400/%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%95.jpg 

ΠΕΜΠΤΗ 25-3-2010
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν-Κλοντ Τρισέ, προειδοποίησε κατά μίας επέμβασης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου προκειμένου να βοηθηθεί η Ελλάδα, εκτιμώντας ως «πολύ, πολύ άσχημο» χώρες της ζώνης του ευρώ να μην αναλάβουν τις ευθύνες...

Μεγάλη μέρα για την Ελλάδα - Το ΔΝΤ αν ζητήσουμε μας δίνει 20δισ ευρώ χωρίς όρους

ΠΕΜΠΤΗ 25.3.10

Troktiko

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ
Μεγάλη ημέρα σήμερα για την Ελλάδα αφού το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι αν ζητήσουμε θα μας δώσει δάνειο 20δισ. ευρώ μέσα σε 18 μήνες με υψηλότερο επιτόκιο το 2,44% ενώ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ότι θα δεν θα χρειαστεί να μας επιβάλλει άλλα μέτρα αφού αυτά που έχει πάρει η Ελλάδα είναι ήδη ικανοποιητικά. Μόνο αν δεν πιάσουν θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις.
Τα γράφουμε απλά για να το καταλάβουμε όλοι μαζί.

http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Συνελήφθη 22χρονος για συμμετοχή στους «Πυρήνες»

ΠΕΜΠΤΗ 25-3-2010
Με αποδεικτικό στοιχείο ένα αποτύπωμα του σε πλακάκι του μπάνιου στη γιάφκα της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς"στο Χαλάνδρι συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία ο 22χρονοςφοιτητής Ε.Ρ με την κατηγορία της συμμετοχής του στην οργάνωση.
Σε βάρος του είχε ...

Αυτοκτόνησε και σκότωσε πεζό

ΠΕΜΠΤΗ 25-3-2010
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 72χρονος στις Βρυξέλλες, όταν 67χρονη που πήδησε από το 12ο όροφο για να αυτοκτονήσει, έπεσε πάνω του.
Η γυναίκα έπασχε από χρόνια κατάθλιψη και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από το από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Η ελληνική κρίση είναι «η κορυφή του παγόβουνου», λέει η κινεζική κεντρική τράπεζα «Ισπανία-Ιταλία το κύριο πρόβλημα»

ΠΕΜΠΤΗ 25-3-2010
Η κρίση χρέους που πλήττει την Ελλάδα δεν είναι παρά «η κορυφή του παγόβουνου», με το φάσμα μιας δημοσιονομικής κατάρρευσης να απλώνεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη, εκτιμά ο αναπληρωτής διοικητής της κινεζικής κεντρικής τράπεζας.«Η Ελλάδα είναι μια περίπτωση, αλλά δεν ..

Από τις απώλειες στα κέρδη το ευρώ ενώ ξεκαθαρίζει το κλίμα για τη βοήθεια στην Ελλάδα «Ασανσέρ» το ενιαίο νόμσιμα

ΠΕΜΠΤΗ 25-3-2010
Έντονες διακυμάνσεις σημείωσε το ευρώ την Πέμπτη, καθώς το πρωί υποχώρησε κάτω από τα 1,33 δολάρια, για πρώτη φορά από το Μάιο του 2009, επηρεασμένο από την αβεβαιότητα αναφορικά με την στάση της ΕΕ για την ελληνική κρίση χρέους, ωστόσο μετά το απόγευμα ενισχύθηκε καθώς επιτεύχθηκε η πολυπόθητη γαλλογερμανική ..

Προβλέπει και τη συμμετοχή του ΔΝΤ Γαλλογερμανική συμφωνία για την Ελλάδα

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010
Ο Γάλλος προεδρος Νικολά Σαρκοζί και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ κατέληξαν στις Βρυξέλλες σε συμφωνία για την οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα. Η συμφωνία θα υποβληθεί στον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρόμπαϊ. 
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές η ..

Τα απομνημονέυματα του Μακρυγιάννη.

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010



Διαβάστε το κείμενο με τα απομνημονεύματα του στρατηγού Μακρυγιάννη.Εδώ


πηγή: ΟΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ

Λαθραία τσιγάρα στην Πιερία . . .

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

http://ksipnistere.blogspot.com

Τέσσερα αυτοκίνητα και ένα φορτηγό δημοσίας χρήσεως γεμάτα με λαθραία πακέτα τσιγάρων εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένα σε παραλία της Πιερίας.
Τα οχήματα με το παράνομο φορτίο βρέθηκαν στις 3 τα ξημερώματα από περίοικους, στην παραλία της Πλάκας, στο Λιτόχωρο.
Όπως πιθανολογούν οι Αρχές, οι δράστες τα παρέλαβαν από πλωτό σκάφος που προσέγγισε νυχτερινές ώρες την περιοχή, με σκοπό να τα διοχετεύσουν στην αγορά. Για άγνωστο λόγο, όμως, εγκατέλειψαν το εμπόρευμα, το οποίο κατασχέθηκε.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ... ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


ΠΕΜΠΤΗ 25-3-2010


ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.. ΠΟΜΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ .. ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΙ..
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ....
..ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΜΑΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ...

Απολυτίκιον Ευαγγελισμού

ΠΕΜΠΤΗ 25-3-2010

Από το καλοκαίρι του 2004 ήξεραν...

ΠΕΜΠΤΗ 25-3-2010

...για το τσουνάμι που ερχόταν στην οικονομία, Καραμανλής και Αλογοσκούφης, αλλά δεν έκαναν τίποτε! Tι αποκαλύπτει απόρρητο 7σέλιδο υπόμνημα...

Από τον Γιώργο Κοντίκη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Όχι μόνο μετά τις εκλογές του 2007
Συγκεκριμένα, από τα τέλη του καλοκαιριού του 2004 -πέντε μήνες μετά την άνοδο της ΝΔ στην εξουσία- με απόρρητο επτασέλιδο υπόμνημά του, ο τότε υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας τους προειδοποιούσε για τον διαφαινόμενο εκτροχιασμό των δαπανών και το ασφαλιστικό.
Σύμφωνα με το υπόμνημα αυτό με ημερομηνία 20.7.2004, που φέρνουμε στο φως (κάντε κλικ επάνω στις σελίδες για να μεγαλώσουν), το ταμειακό έλλειμμα μέχρι τον Ιούνιο είχε αυξηθεί στα 12,14 δις και η πρόβλεψη ήταν ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς «μπορεί και να ξεπεράσει τα 18 δις ή το 11% του ΑΕΠ !!».
Επίσης προέβλεπε ότι...

ΠΑΡΑΔOΣΙΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΙΣ 15.00 ΑΠΟ ΤΟΝ COSMOS FM 103,8

ΠΕΜΠΤΗ 25-3-2010
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΙΣ 15.00 ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑΙΤΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ 1821 ΕΔΩ!!
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ:

Cosmos fm 103,8 - katerini

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΩ!!

ΠΕΜΠΤΗ 25-3-2010
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΔΩ!!
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ

ΠΕΜΠΤΗ 25-3-2010
Ο ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣ ΧΟΡΟΣ - ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ, ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ θα γίνει την Παρασκευή 26-3-2010 και ώρα 21.00 μμ, ατο κέντρο δεξιώσεων "Grande Sala" , στο 6ο χιλιόμ Κατερίνης-Ελασσόνας, με   καλεσμένη την  Υπουργό Κατερίνα Μπατζελή.
 
απο τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - «Θα είναι αποτυχία για ΟΦΗ αν δεν ανέβει»


ΠΕΜΠΤΗ 25-3-2010
Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για παιχνίδι του Πιερικού με τον ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο.
Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του έρχεται στο Ηράκλειο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ενώ σχολιάζοντας τον ΟΦΗ πρόσθεσε ότι έχασε σημαντικό έδαφος λόγω της απώλειας βαθμών στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αναλυτικά η συνέντευξη του Σούλη Παπαδόπουλου στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή "Athletic Magazine":

Εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Δ.Σ. Προτάσεις Επιμελητηρίου Πιερίας για τις ειδικότητες στο ΙΕΚ Κατερίνης την περίοδο 2010-2011

ΠΕΜΠΤΗ 25.03.2010
Στο πλαίσιο των ειδικοτήτων που λειτουργούν στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Κατερίνης, κάθε ακαδημαϊκό έτος, το Επιμελητήριο Πιερίας, κατόπιν αιτήματος της διεύθυνσης του ΙΕΚ, καταθέτει τις προτάσεις του.
Το Επιμελητήριο Πιερίας ως εκπρόσωπος των παραγωγικών τάξεων είναι σε θέση να παρέχει εμπεριστατωμένη άποψη αναφορικά με τη ζήτηση εργασίας ανά επαγγελματικό...

Μάθημα κατά της μισαλλοδοξίας από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο "Σέβομαι το Κοράνιο"

ΠΕΜΠΤΗ 25.03.2010
Μία εκδρομή – πολιτιστική εκδήλωση – μάθημα κατά των γενικεύσεων, των προκαταλήψεων, της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού πραγματοποιήσαμε η ομάδα καθηγητών του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης με επικεφαλής την υπεύθυνη του προγράμματος καθηγήτρια κ. Σοφία Μπέζα και με τριάντα πέντε μαθητές από την Α' και Β' τάξη του Σχολείου μας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.
Ακολουθώντας τα χνάρια του παροικιακού ελληνισμού επισκεφθήκαμε και ...

Το μέτρο της θερινής ώρας εφαρμόζει από την Κυριακή 28 Μαρτίου η χώρα μας Αλλάζει η ώρα

ΠΕΜΠΤΗ 25.03.2010
Μία ώρα μπροστά θα μετακινηθούν οι δείκτες των ρολογιών
Το μέτρο της θερινής ώρα εφαρμόζει από την Κυριακή 28 Μαρτίου η χώρα μας. Μία ώρα μπροστά θα πρέπει να μετακινηθούν οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς τίθεται σε ισχύ η...

Ζητούνται Κηρυναίοι

ΠΕΜΠΤΗ 25.03.2010
Γράφει ο Γ.Π. Μασσαβέτας
giorgis@massavetas.gr
Όλα τα άλλα παλεύονται. Ετούτο δεν παλεύεται με τίποτα. Και πάντως όχι με ευχολόγια. Μήνας μπήκε, μήνας βγήκε, και κάθε μήνα το τελευταίο δωδεκάμηνο, προστέθηκαν στον κατάλογο των ανέργων, κατά μέσο όρο, δέκα τρεις χιλιάδες ψυχές. Και αυτό βεβαίως....

Απάντηση του Υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου σε ερώτηση της Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πιερίας κας Μαρίας Μίχου για τη λειτουργία αλλοδαπών καταστημάτων - Πρόθεση για συμμόρφωση των αλλοδαπών επιχειρήσεων

ΠΕΜΠΤΗ 25.03.2010
Η πρόθεση της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών για την συμμόρφωση των αλλοδαπών επιχειρήσεων, και η καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου με εντατικούς ελέγχους, επισημαίνονται μεταξύ άλλων, στην απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών, και του Υπουργού κ. Παπακωνσταντίνου, στην ερώτηση που κατέθεσε η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Πιερίας κα Μαρία Μίχου, για τη λειτουργία των αλλοδαπών καταστημάτων.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Στην απάντηση του Υπουργείου τονίζονται τα εξής:

Κορυφώνονται οι επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου - Κατάθεση στεφάνων χθες το πρωί από τους μαθητές των σχολείων

ΠΕΜΠΤΗ 25.03.2010
Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γ.Γ. Νέας Γενιάς κ. Γιάννης Λιβανός
Ξεκίνησαν χθες στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού οι εορταστικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του σημερινού εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου.
Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Γεωργάκη Ολυμπίου, Σχολείων των σχολείων της ...

Στόχος η συμβιβαστική λύση ως προς την παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα Διπλωματικό πόκερ

 



ΠΕΜΠΤΗ 25.03.2010
Σε εξέλιξη ο διπλωματικός μαραθώνιος, προκειμένου να βρεθεί η συμβιβαστική λύση από τις χώρες του Eurogroup ως προς την παροχή βοήθειας προς τη χώρα μας, εν όψει της κρίσιμης συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης σήμερα και αύριο.
Οι χώρες της Ευρωζώνης...

ΕΠΣΠ - Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 24-3-2010

http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος σε χθεσινές δηλώσεις «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ανατροπή»

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010
Πριν από τη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος σε αποκλειστικές δηλώσεις του και αναφερόμενος στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Εθνικό Αστέρα αλλά και τον αγωνιστικό γολγοθά που έχει την εβδομάδα από σήμερα μέχρι την Τετάρτη, μας είπε:

Στη Σκια του Ολυμπου με τον Δημητρη Π. Κεραηλιδη

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010
ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ… ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΕΜΠΟΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΡΕΧΑ ΥΠΟΨΗΦΙΕ …ΛΟΡΔΟΦΟΡΟΠΛΕΡΩΜ@Λ@ΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ …ΕΓΩ;;;
* Τώρα ρε ΛΟΥ μου τα έχω πάρει κρανίο…
* Πολύ φτώχεια και πολύ λόρδα ρε παιδάκι μου…
* ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ;;;
* ΟΧΙ ΜΙΣΘΟ – ΟΧΙ ΣΥΝΤΑΞΗ – ΟΧΙ ΡΟΥΧΑ – ΟΧΙ ΒΟΛΤΕΣ – ΟΧΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ – ΟΧΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ – ΟΧΙ ΣΧΟΛΕΙΑ…
* Κι αν ..

Ημερησιο Ματι με την Κατερινα Τσαλου

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010
Η Παλιγγενεσία σε αντιδιαστολή του όρου παλιγγένεση είναι φιλοσοφικός όρος με τον οποίο χαρακτηρίζεται η ομώνυμη φιλοσοφική θεωρία κατά την οποία τα ίδια τα γεγονότα διαδέχονται το ένα του άλλου με την ίδια σειρά και τάξη της γέννησης - θανάτου και..