Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΦΩΤΗΣ ΓΙΑΝΚΟΥΛΑΣ ΚΛΠ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΠΡΑΣ βιντεο

http://i2.ytimg.com/vi/-YOnyG3lVEc/default.jpg 


Στην φωτογραφία απεικονίζονται οι ληστές Κων/νος και Γεώργιος Σκούπρας, που συνελήφθησαν μετά τον σκοτωμό του Φώτη Γιανκούλα.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Δείτε παρακάτω σε βίντεο απο το αρχείο της ΕΡΤ του 1979 ντοκυμοντέρ για την ιστορία του Γιανκούλα, δείτε τον τελευταίο που ζούσε τότε απο το στέκι του Γιανκούλα τον Μπαρμπα Γιώργο Σκούπρα παρέα με τον εγγονό του να μιλά για τα γεγονότα εκείνης της εποχής.
Δείτε και ακούστε το τραγούδια του Γιανκούλα. Δείτε και τα άλλα βίντεο αξίζει να αφιερώσετε χρόνο... συνεχίστε παρακάτω.....

ΣΤΙΣ 15.00 Η ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝ ΕΠΙ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ Η ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΜΗΤΡΗ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012


ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Κοινωνία Αξιών το νέο κόμμα του καθηγητή Μπουραντά με Χατζημαρκάκη. Διαβάστε την ιδρυτική διακήρυξη και τα κορυφαία στελέχη

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Όπως εδώ και λίγες μέρες είχε αποκαλύψει το logia starata (δείτε εδώ) είναι έτοιμος πλεόν ο νέος πολιτικός σχηματισμός με εμπνευστή των κορυφαίο καθηγητή σε θέματα μάντατζμεντ και συγγραφέα...

Σαμαράς: Δεν θα συγκυβερνήσουμε με το ΠΑΣΟΚ

Σαμαράς: Δεν θα συγκυβερνήσουμε με το ΠΑΣΟΚ 
Παρασκευή 27 Απριλίου 2012
Απορρίπτει εκ νέου ο Αντώνης Σαμαράς το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ. Σε ομιλία του απόψε, στο..

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 27 04 2012

Μικρογραφία
Παρασκευή 27 Απριλίου 2012
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ..ΕΔΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!
Τα πιο πολλά απο αυτά τα έχει διαρρεύσει η Τρόικα είτε επίσημα είτε ανεπίσημα για να τα εμπεδώσει ο κόσμος! Άλλωστε δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει..

Ξυπνάει από τον λήθαργο η Ευρώπη

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120427/engine/assets_LARGE_t_942_43372364_type11484.jpg 


Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Δυναμικά στο ευρωπαϊκό προσκήνιο μπαίνει η ανάπτυξη. Η γραμμή που χαράζει ο Φρ. Ολάντ και οι πιέσεις των χωρών του Νότου αφυπνίζουν τις Βρυξέλλες. Ο πρόεδρος της Κομισιόν συγκαλεί έκτακτη Σύνοδο ..

Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Ολύμπιος)

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Την Αστυνομία,το Δημαρχείο Κατερίνης και το Γ.Ν. Κατερίνης επισκέφθηκε σήμερα ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" του Πάνου Καμμένου.
Συζήτησε και κυρίως άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους λειτουργούς...

Κατάληψη και διαμαρτυρία από την κίνηση Πολιτών "Κόντρα στο Ρεύμα" στη ΔΕΗ - Ζητούν να σταματήσουν οι διακοπές στους πολίτες που δεν πλήρωσαν το "χαράτσι"


Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 Τοπικά
Να σταματήσει η διακοπή της ηλεκτροδότησης στους πολίτες και τις επιχειρήσεις που δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα, να δοθεί η δυνατότητα διακανονισμού...

Θ. Παπαγεωργίου: Συνέπεια και συνεχής παρουσία στη Βόρεια Πιερία

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 
Στη βόρεια Πιερία και ιδιαίτερα στον πρώην Δήμο Μεθώνης εκτιμούν διαχρονικά την προσφορά και την παρουσία του Θανάση Παπαγεωργίου στην ...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΜΗΤΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ & ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012
 .....

Φοβούνται την υποψηφιότητά μου! Δεν φοβούνται τον λαό; Απάντηση του υποψ. Βουλευτή Πιερίας Γιάννη Αμοιρίδη στην ανέντιμη επίθεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα

http://www.eptanews.gr/media/k2/items/cache/77a1d541d7e5b1220d6ea4607688bef0_L.jpg 

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012
Τις τελευταίες ημέρες, δέχθηκα μια ακόμη ανέντιμη επίθεση από κύκλους που έχουν θορυβηθεί έντονα από την υποψηφιότητά μου, ως ανεξάρτητου βουλευτή, συνεργαζόμενου...

ΠΑΣΟΚ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012
Οι Έλληνες αγωνιζόμαστε και θα πετύχουμε
Δήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου για την αρνητική στάση του κ.Σαμαρά σε σχέση με το debate

Βρισκόμαστε δυστυχώς αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή συμπεριφορά της Ν.Δ.... και του κ. Σαμαρά προσωπικά. Κάθε φορά στην εκλογική αναμέτρηση κυριαρχεί ο τηλεοπτικός διάλογος των πολιτικών αρχηγών και πιο συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός διάλογος των αρχηγών των δυο κομμάτων, που διεκδικούν την άσκηση της εξουσίας.

Για πρώτη φορά στα εκλογικά χρονικά της μεταπολίτευσης, ο κ. Σαμαράς με προσχήματα, με υπεκφυγές, με ροκάνισμα του χρόνου, εμφανίζεται να μη θέλει κανέναν διάλογο, να αποφεύγει τον διάλογο, να υπονομεύει μια θεμελιώδη δημοκρατική διαδικασία. Και πότε; Τώρα που η χώρα βρίσκεται σε ένα ιστορικό δίλημμα. Τώρα που ο κάθε πολίτης πρέπει να ακούσει προσεκτικά, να ακούσει και να συγκρίνει, να σταθμίσει απόψεις που πρέπει να ειπωθούν ενώπιόν του, να αντικρουστούν, προκειμένου ο πολίτης να σχηματίσει την τελική κρίση, να πάρει μια ιστορική πολιτική απόφαση.

Η συμπεριφορά του κ. Σαμαρά, είπα ότι είναι αλαζονική. Δυστυχώς, δεν είναι αλαζονική. Είναι φοβική. Και ο φόβος μπροστά στο διάλογο υπονομεύει την ίδια τη Δημοκρατία. Αλίμονο εάν μετατρέψουμε το πολιτικό μας πρόβλημα σε πρόβλημα Δημοκρατίας. Αλίμονο εάν υποβαθμίσουμε την ποιότητα του δημοκρατικού διαλόγου, τώρα που μόνο η Δημοκρατία μπορεί να επιτρέψει στην πατρίδα μας να ξανασταθεί όρθια.
- - -
Like O φόβος μπροστά στο διάλογο υπονομεύει την ίδια τη Δημοκρατία on Facebook share on Twitter
Συνάντηση Ευάγγελου Βενιζέλου, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με νέους επιχειρηματίες

Βασική μας επιδίωξη είναι να αναδείξουμε την αξία της επιχειρηματικότητας. Και να την αναδείξουμε στο πρόσωπό σας, δηλαδή στο πρόσωπο νέων ή και κάπως πιο ώριμων, αλλά πάντως πάντα δυναμικών και καινοτόμων επιχειρηματιών. Η έννοια της επιχειρηματικότητας, είναι γεγονός πως στη χώρα μας είναι τις τελευταίες δεκαετίες ενοχοποιημένη, δεν έχει αποκτήσει τη θέση που πρέπει να έχει μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα και στη νοοτροπία της κοινωνίας. Διαβάστε περισσότερα.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά
O κ. Τσίπρας κάνει το μεγάλο «άλμα» και είναι έτοιμος να συνεργαστεί με την κυρία Παπαρήγα και τον κ. Καμμένο, για να κυβερνήσει την χώρα.
Άρα, οι Έλληνες ξέρουν τι έχουν μπροστά τους και μπορούν να διαλέξουν.
ΠΑΣΟΚ newsletter