Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Μπάιντεν: «Οι ΗΠΑ έτοιμες να βοηθήσουν την Ελλάδα» Η οικονομία στο επίκεντρο των επαφών του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, στην Αθήνα.

Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2011
«Συνεπής και σταθερή είναι η υποστήριξη των ΗΠΑ στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα», τόνισε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, υποδεχόμενος σε γεύμα εργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, που..

Η ομάδα του Βασίλη Χατζηδίμπα - η ομαδα του ΠΑΟΚ γεννηθέντες 1997 - βίντεο


Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2011
Αυτό είναι το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται ο Βασίλης Χατζηδίμπας.. δείτε το βίντεο και την παρουσίαση του τμήματος..

«Έξω πάμε καλά» από σεβασμό


Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2011 Πολιτικό Σχόλιο
Καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του κόμματος του, ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας Φρανκ..

Νέα διακήρυξη ζητούν 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

Νέα διακήρυξη ζητούν 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚΤρίτη 06 Δεκεμβρίου 2011
Κείμενο - παρέμβαση στο οποίο μεταξύ άλλων επαναλαμβάνεται η πρόσφατα διατυπωθείσα θέση του κ. Χ. Καστανίδη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ανετράπη από την πρωθυπουργία, έδωσαν..

Νοκ-άουτ οι αγορές από το χτύπημα της Standard & Poor's - Κοινή απάντηση Μέρκελ Σαρκοζί στην S&P για άμεσα μέτρα σταθεροποίησης της ευρωζώνης

Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2011
Στο «κόκκινο» τα ασιατικά χρηματιστήρια και οι προβλέψεις για τα ευρωπαϊκά είναι ακόμη χειρότερες από τους οικονομικούς αναλυτές μετά την προειδοποίηση του οίκου αξιολόγησης S&P για υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας ...

Έτοιμη η Κλινική Οξέων Περιστατικών του ΓΝΚ - Λειτουργικό και με εξαιρετική αισθητική κτίριο


Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2011 Τοπικά
Οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες της νέας αυτής κλινικής θα εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο φροντίδας και περίθαλψης των νοσηλευόμενων
Ένα λειτουργικό και με..

Κατά της Ελλάδας η απόφαση της Χάγης για την ΠΓΔΜ Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης δέχτηκε την προσφυγή των Σκοπίων για παραβίαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας.

http://static.doldigital.net/webstatic/8F9B00031C6A5B0D3195B5AF69949E1C.jpg 

 Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2011
Ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, δήλωσε ότι «η Ελλάδα επιδιώκει τις σχέσεις καλής γειτονίας με την ΠΓΔΜ και για το λόγο αυτό έχει υποστηρίξει την ευρωπαϊκή πορεία των..

Κυρώσεις για τους απείθαρχους - Σε συμφωνία για μια νέα συνθήκη κατέληξαν ο Νικολά Σαρκοζί και η Άνγκελα Μέρκελ


Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2011
Σε συμφωνία για μια νέα συνθήκη, που θα προβλέπει αυτόματες κυρώσεις για τα δημοσιονομικά απείθαρχα κράτη, κατέληξαν ο..

Εφιάλτης τα... Δεκεμβριανά της Εφορίας - Στις Δ.Ο.Υ το Δώρο των Χριστουγέννων - ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20111206/engine/assets_LARGE_t_1041_43318343_type11484.jpg 
Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2011
Σε έσοδα άνω των 6 δισ. ευρώ, εντός του Δεκεμβρίου, προσβλέπει το οικονομικό επιτελείο. Στα μαζεμένα χαράτσια, που καλούνται να καταβάλουν οι φορολογούμενοι, στηρίζει τις ελπίδες του για να περιορίσει τη ..

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 6 12 2011

Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2011

Να νικήσουμε τις ιδεοληψίες - του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2011
Εδώ και ενάμιση χρόνο οι πολίτες βιώνουν οδυνηρά τις συνέπειες της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που έχει περάσει η χώρα μεταπολεμικά. Η ανεργία διογκώνεται, τα εισοδήματα συρρικνώνονται, το βιοτικό..

Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης - Οικονόμος Τσαριτσάνης 1 - 1 Για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής


Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2011 Αθλητισμός
Χθες στο Στάδιο - Αντί για το δύο μηδέν ήρθε η ισοπαλία
Ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι παρακολούθησαν οι πεντακόσιοι φίλαθλοι που ήταν στο ...