Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Για το πρωτάθλημα των Νέων Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009
Σήμερα στις 11 το πρωί στο γήπεδο Καρίτσας
Μόνο τη νίκη βλέπουν οι Νέοι του Πιερικού
Πιερικός – ΟΦΗ

Με νίκη επί του ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι θέλουν ν’ απαντήσουν οι Νέοι του Πιερικού μετά την ήττα από τον Εθνικό Αστέρα την περασμένη Κυριακή.
Οι Νέοι του Πιερικού υπερέχουν σ’ όλους τους τομείς απέναντι των αντιπάλων τους, του ΟΦΗ, και είναι το φαβορί για τη νίκη. Μια νίκη που θα τους διατηρήσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο σημερινό παιχνίδι οι Νέοι μας αναμένεται να προσφέρουν το καλό ποδόσφαιρο που ξέρουν και που μας έδειξαν στα προηγούμενα παιχνίδια.
Είναι το φαβορί για τη νίκη και αναμένεται να συνοδευτεί και με καλό θέαμα. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Καρίτσας σήμερα και θ’ αρχίσει στις 11 το πρωί.
Ο προπονητής των Νέων κ. Κώστας Μυστακίδης ολοκλήρωσε την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του και οι δεκαοκτώ από τους οποίους θα καταρτίσει την αρχική εντεκάδα είναι οι: Τσιντώτας, Αλεξίου (οι δύο τερματοφύλακες), Νίκου, Πανανός, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Μετενίδης, Τσικαδέρης, Μπαρέκας, Κόιτς, Τσιτλακίδης, Μίγκος, Σεχολάρι, Μάρκογλου, Τσανάκας, Καμπερίδης, Ντόσης και Καραγκούνης.

Για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009
Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης σήμερα 15:00
Καλό ποδόσφαιρο και τη νίκη
Πιερικός – ΟΦΗ

Το νέο ξεκίνημα του Πιερικού μετά την πρόκριση στο Κύπελλο και αποκλείοντας την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Α’ Εθνικής, τον Εργοτέλη, και συνεχίζοντας με επιτυχημένα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατάφερε να απαγκιστρωθεί από τις τελευταίες θέσεις και να βρίσκεται τώρα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με δώδεκα βαθμούς, μαζί με άλλες τρεις ομάδες, και να στοχεύει ν’ ανέβει ακόμα ψηλότερα. Με τον ερχομό του Σούλη Παπαδόπουλου ο Πιερικός παίζει καλό ποδόσφαιρο και στο σημερινό παιχνίδι έχει για στόχο μόνο τη νίκη για να πάρει τους τρεις βαθμούς και παράλληλα να νικήσει και την άλλη ομάδα του ...

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια το Σάββατο 21 Νοεμβρίου

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

A1_20-11
Εμ δεν ήξερε, δεν ρώταγε ο Αντώνης Σαμαράς;
Μπορεί η ΝΟΔΕ Πιερίας, να «μιλάει» σπανίως, αλλά όταν πρόκειται για θέματα κομματικής τάξης τότε τίποτα δεν την σταματά.
Η αντίδραση του προέδρου της ΝΟΔΕ, για τη μη επίσκεψη του κ. Σαμαρά στα γραφεία της Οργάνωσης, μάλλον αναμενόμενη ήταν για όσους τον ξέρουν.
Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που έκανε το ίδιο λάθος, ο Κωστής Χατζηδάκης, όταν ως υπουργός Μεταφορών επισκέφθηκε την Κατερίνη…
Και τότε η αντίδραση ήταν έντονη και ίσως και πιο σκληρή.

A2_20-11
Ένας Χερμαν βαν Ρομπάι και μια Κάθριν Άστον.....

Ψήφισμα για τις πλημμύρες εξέδωσε το νομαρχιακό συμβούλιο Πιερίας

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009
Ζητούνται αντιπλημμυρικά!

Ψήφισμα με το οποιο ζητάται η άμεση χρηματοδότηση του νομού Πιερίας για έργα αποκατάστασης σε δίκτυο υποδομών που καταστράφηκαν λόγω των πλημμυρών του Οκτωβρίου εξέδωσε το νομαρχιακό συμβουλιο Πιερίας.
Στο ψήφισμα αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: “Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Πιερίας, κατά την τακτική συνεδρίαση στις 3-11-2009, αποφάσισε ομόφωνα να καταθέσει στα συναρμόδια Υπουργεία το παρακάτω ψήφισμα, σχετικά με τις ζημιές που καταγράφηκαν στην Πιερία από τις πλημμύρες του Οκτωβρίου.
Ο Νομός Πιερίας κατά την 24η και 25η Οκτωβρίου 2009 πλήγηκε από ....

ΛΙΤΟΧΩΡΟ - Αλέξης Τσίπρας: Το φυσικό περιβάλλον το δανειζόμαστε από το μέλλον



TSIPRAS_1
«Απορώ πως δεν έχουμε υποστεί ακόμη τις συνέπειες της οργής των θεών» είπε ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας που βρέθηκε χθες στην Πιερία για να δει από κοντά το πεδίο βολής και να συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων της περιοχής του βουνού.

Ο κ. Τσίπρας που έφθασε χθες το μεσημέρι στο Λιτόχωρο, συνοδευόμενος από τη βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελία Αμανατίδου και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, επισκέφθηκε το πεδίο Βολής Λιτοχώρου, όπου τον δέχθηκε και τον ....

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009
Πίσω από τις λέξεις, κρύβεται ο Αλέξης…. Όχι ακριβώς δηλαδή πίσω από τις λέξεις….και ούτε κρύφτηκε ο άνθρωπος, γιατί  ο Αλέξης της δικής μας επικαιρότητας είναι ο Τσίπρας….
Ηρθε ο Αλέξης στο πεδίο βολής Λιτοχώρου, συσκέφθηκε, δήλωσε, έφυγε. Αυτή είναι η τύχη μας και η ατυχία μας μαζί.
Όλοι έρχονται, βλέπουν, ακούν (όχι πάντα αυτό το τελευταίο) και μετά απλώς φεύγουν.
Για να έρθουν οι επόμενοι και οι μεθεπόμενοι και να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία με θρησκευτική ευλάβεια.
Κι εμείς πάντα στο ίδιο σημείο, με τα ίδια λόγια να .....

Βολές του προέδρου της ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ στον Αντ. Σαμαρά: Η βάση της Ν.Δ. απαιτεί σεβασμό


Antonis_Basdras
Νερό στο μύλο της εσωκομματικής αντιπαράθεσης ρίχνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας, Αντ. Μπάσδρας, που με ανακοίνωσή του, καυτηριάζει την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να μην επισκεφθεί τα γραφεία της κομματικής οργάνωσης, σημειώνοντας ότι η βάση του κόμματος απαιτεί στοιχειώδη σεβασμό και δεν πρόκειται να ανεχθεί απαξιωτικές συμπεριφορές, ακόμη κι αν αυτές προέρχονται από υποψήφιο πρόεδρο.

Με μια «αιχμηρή», αλλά προσεκτική ανακοίνωση ο κ. Μπάσδρας, υπενθυμίζει στον υποψήφιο πρόεδρο ότι η Πιερία παρέμεινε μπλε στο χάρτη των....

Στη Σκιά του Ολύμπου με τον Δημήτρη Π. Κεραηλίδη

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009
Με Αντώνη Παπαγιαννούλη και Πιερικό στο Μπάσκετ ΒΟΥΡ για μεγάλα Μπασκετικά πράγματα στην Πιερία μου
*         Και που λες αγαπητή Λου για σήμερα θα σου γράψω ένα γράμμα που να ‘χει μέσα την ψυχή μου.
*         Έλεγε ο Γιάννης Πάριος. «Έλεγα να σου στείλω έεεενα γράμμα, να ‘χει μέσα την ψυχή μου»
*         ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΒΑΖΩ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΨΥΧΗΣ!
*         Έ τουλάχιστον εσύ βρε Λου ξέρω κατάλαβες, όταν .....

Ντόρα Μπακογιάννη: Ήμουν πάντα στη Νέα Δημοκρατία


Συνέντευξη στην «ΕΠΤΑ», ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας

NTORA_MPAK._1

Κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα πριν τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στην ΕΠΤΑ, μιλάει για την επόμενη μέρα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και για αυτήν καθ’ αυτήν την αναμέτρηση, χαρακτηρίζοντας την αμιγώς πολιτική.
Η εκλογική αναμέτρηση της 29ης Νοεμβρίου, θα κρίνει αν η Νέα Δημοκρατία θα είναι κόμμα εξουσίας ή αν θα γίνει κόμμα διαμαρτυρίας, αναφέρει η πρώην Υπουργός Εξωτερικών, θέτοντας όρους καθαρά πολιτικούς για την επιλογή του επόμενου προέδρου.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλάει για τη διεύρυνση του κόμματος, επιμένοντας ότι αυτή θα πρέπει να είναι και προς τα δεξιά, αλλά και προς το κέντρο, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει με πολιτικούς όρους και όχι για να εξυπηρετήσει ευκαιριακές συμμαχίες προσώπων.
Η υποψήφια πρόεδρος,  κάνει λόγο για ορατές διαφορές της δικής της πρότασης σε σχέση με εκείνη του βασικού της αντιπάλου την οποία χαρακτηρίζει ως «πρόταση περιχαράκωσης», επισημαίνοντας ότι αυτό που έχει σημασία είναι, ποιος προτείνει, τι.
Η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφέρεται στην πολιτική της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με την ΠΓΔΜ, εμμένοντας στην «κόκκινη γραμμή» που χάραξε  ο Κ. Καραμανλής και η οποία οδήγησε «στη μεγάλη εθνική νίκη του Βουκουρεστίου».  Η πρώην υπουργός, αφήνει αιχμές για τον βασικό αντίπαλό της υποστηρίζοντας οτι αποφεύγει να δώσει απάντηση στο αν είναι υπέρ ή όχι της εθνικής κόκκινης γραμμής για σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση.
Αναφερόμενη στη δική της πορεία στο κόμμα, τονίζει ότι έχει μια σταθερή πορεία αγώνων από τους οποίους δεν έλλειψε ποτέ και δεν υπέστειλε την σημαία του κόμματος, χαρακτηρίζοντας την ιδιότητα του Νεοδημοκράτη τίτλο τιμής.
Η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος, θέτει τέσσερις βασικές κατευθύνσεις για την ανασυγκρότηση του κόμματος, ενώ στέλνει σαφές μήνυμα σε όλους εκείνους όσους διαπραγματεύονται  ρόλους στο κόμμα για την επομένη της εκλογής της…
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21-11-2009
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2021-11-2009.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Έτος μεγάλων αλλαγών

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009
Κρίσιμη χρονιά για τη χώρα το 2010 είπε ο πρωθυπουργός με αφορμή την κατάθεση του προϋπολογισμού
Έτος μεγάλων
αλλαγών
Για προώθηση όλων των ανατροπών και ρήξεων που είναι απαραίτητες «για να βγει η Ελλάδα από την εντατική» δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός αμέσως μετά την κατάθεση του προϋπολογισμού. Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι θα καλέσει σε εθνικό διάλογο όλους τους κοινωνικούς εταίρους για τις απαραίτητες αλλαγές, ενώ μετά την εκλογή προέδρου στη ΝΔ θα συγκαλέσει διακομματική σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα θέματα της διαφθοράς και της ανομίας.
Ο πρωθυπουργός περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση της οικονομίας, κάνοντας λόγο για τις «δυσκολότερες εποχές» για τη χώρα από τη Μεταπολίτευση. Σημείωσε όμως ότι η κρίση είναι γενικότερη και αφορά στην απώλεια της εμπιστοσύνης του πολίτη απέναντι στην ίδια του τη χώρα.
Όπως τόνισε, πάντως, στην «κρίση αυτή καμπή» η κυβέρνηση δεν αναζητά άλλοθι, αναφέρθηκε σε λάθη του παρελθόντος και ζήτησε τη συμμετοχή όλων αφενός «για να βγει η.....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΕΠΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21-11-2009
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/epta%2021-11-2009.jpg
ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)