Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Για το πρωτάθλημα των Νέων Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009
Σήμερα στις 11 το πρωί στο γήπεδο Καρίτσας
Μόνο τη νίκη βλέπουν οι Νέοι του Πιερικού
Πιερικός – ΟΦΗ

Με νίκη επί του ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι θέλουν ν’ απαντήσουν οι Νέοι του Πιερικού μετά την ήττα από τον Εθνικό Αστέρα την περασμένη Κυριακή.
Οι Νέοι του Πιερικού υπερέχουν σ’ όλους τους τομείς απέναντι των αντιπάλων τους, του ΟΦΗ, και είναι το φαβορί για τη νίκη. Μια νίκη που θα τους διατηρήσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο σημερινό παιχνίδι οι Νέοι μας αναμένεται να προσφέρουν το καλό ποδόσφαιρο που ξέρουν και που μας έδειξαν στα προηγούμενα παιχνίδια.
Είναι το φαβορί για τη νίκη και αναμένεται να συνοδευτεί και με καλό θέαμα. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Καρίτσας σήμερα και θ’ αρχίσει στις 11 το πρωί.
Ο προπονητής των Νέων κ. Κώστας Μυστακίδης ολοκλήρωσε την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του και οι δεκαοκτώ από τους οποίους θα καταρτίσει την αρχική εντεκάδα είναι οι: Τσιντώτας, Αλεξίου (οι δύο τερματοφύλακες), Νίκου, Πανανός, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Μετενίδης, Τσικαδέρης, Μπαρέκας, Κόιτς, Τσιτλακίδης, Μίγκος, Σεχολάρι, Μάρκογλου, Τσανάκας, Καμπερίδης, Ντόσης και Καραγκούνης.
(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: