Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

O ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΣΠΑΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΡΝΑΝΤΕΖ ΤΖΙΣΠΕΡ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ''OLYMPUS MARATHON 2009''

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009
Όπως και στον περσινό Μαραθώνιο έτσι και στον φετινό πρώτος τερμάτισε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Ισπανός Μαραθωνοδρόμος Χερνάντεζ Τζίσπερ σήμερα στο Λιτόχωρο...Δεύτερος επίσης για δεύτερη συνεχή χρονιά ήρθε ο Έλληνας αθλητής Νίκος Καλοφύρης. Στον "Μαραθώνιο του Ολύμπου" έλαβαν φέτος μέρος 585 αθλητές από 24 χώρες με σημείο τερματισμού το Λιτόχωρο.

Θεόδωρος Παυλίδης επί της υποδοχής...



Ο νομαρχιακός σύμβουλος Πιερίας Θεόδωρος Παυλίδης σε αναμνηστική φωτογραφία με τους δύο ξένους αθλητές, οι οποίοι τερμάτισαν αμφότεροι στην τρίτη θέση στον "Μαραθώνιο του Ολύμπου' σήμερα στο Λιτόχωρο... όπου έλαβαν μέρος στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός 585 αθλητές από 24 χώρες....

Θεόδωρος Παυλίδης, ενώ...τερματίζει...



Αλλοδαπός φωτορεπόρτερ από το cnn σπεύδει να φωτογραφίσει τον νομαρχιακό σύμβουλο Πιερίας Θεόδωρο Παυλίδη που εισέρχεται πανηγυρικά στο τέρμα του "Μαραθωνίου του Ολύμπου" στο Λιτόχωρο, τερματίζοντας πρώτος από το ... τέλος...

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ "ΚΤΗΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ"

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

Μιά βόλτα παρέα με τον Νίκο Βογιατζή στον Βελβεντό Κοζάνης. Παρέα, ξενάγηση στον
αμπελώνα, ξενάγηση στο ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ "ΚΤΗΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ".Τα αδέλφια Νίκος και Γιάννης Βογιατζής, συνεχίζουν την παράδοση και παράγουν σπάνιας ποιότητας κρασιά, σε ένα σύγχρονο οινοποιείο, με αμπελώνες δίπλα στη λίμνη του Πολυφύτου, σε ένα υπέροχο μέρος και κλίμα μοναδικό.
Η παρέα μου και εγώ ξεναγηθήκαμε εκεί και μείναμε κατάπληκτοι.
Ευχόμαστε στον φίλο Νίκο, να είχει όρεξη και μεράκι να συνχίζουν αυτή την παράδοση ετών και να μπορούμε εμείς να απολαμβάνουμε τα πυέροχα κρασιά τους.. Ευχαριστούμε για; την φιλοξενία, εκ μέρους όλης της παρέας Δημήτρης Καλαιτζής.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)




























.