Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Μοιρασε τη Μακεδονια η Ντοριτσα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.6.09


"Βατερλό" η συγκέντρωση της ΝΔ...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΙΟΥ 2009

Μεγάλη αποτυχία στο Πεδίο του Άρεως. Έξαλλοι οι βουλευτές με τον Ζαγορίτη που δεν τους έφησε να κάνουν κινητοποίηση...

.

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.

Παρά την καλή τηλεοπτική σκηνοθεσία, η συγκέντρωση της ΝΔ στο Πεδίο του Άρεως με ομιλητή τον Κ. Καραμανλή ήταν μια αποτυχία. Είχε λίγο κόσμο, η ηττοπάθεια ήταν διάχυτη και δεν είχε καθόλου πάθος. Ορισμένοι μιλούσαν και για "βατερλό" που σφραγίζει την εκλογική ήττα της Κυριακής.
Δημιουργήθηκε επίσης κι ένα άλλο θέμα. Οι βουλευτές, εκτός από απογοητευμένοι, ήταν και έξαλλοι με την Ρηγίλλης διότι δεν τους άφησαν να κάνουν κινητοποίηση για τη συγκέντρωση λέγοντας ότι "τα έχει αναλάβει όλα τα κόμμα". Φυσικά την ευθύνη επωμίζεται ο -υπηρεσιακός πλέον- γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Λευτέρης Ζαγορίτης εναντίον του οποίου το κόμμα βράζει.

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΛΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΙΓΚ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

Ο υπάλληλος του δημοτικού πάρκινγκ, της πλατείας Δημαρχείου, που είχε καταγγείλει ότι άγνωστοι τον ξυλοκόπησαν και αφαίρεσαν χρήματα από το ταμείο, ενώ ομολόγησε πως ο ληστής ήταν ο ίδιος, σήμερα αφού του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες και μετά και την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγυοδοσία.
Να υπενθυμίσουμε το ιστορικό:
Σύμφωνα με την αστυνομία και το κατηγορητήριο, ο συμβασιούχος υπάλληλος τον δήμου Κατερίνης, περίπου δύο ώρες πριν αναλάβει βάρδια, λίγο μετά τις τέσσερις τα χαράματα της Δευτέρας, πήγε μαζί με έναν 21χρονο φίλο του να ληστέψουν το ταμείο του υπόγειου δημοτικού πάρκιγκ, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες. Ο συμβασιούχος με έναν πυροσβεστήρα έσπασε το παράθυρο του φυλακίου, ενώ ο φίλος του με ένα αεροβόλο πιστόλι (απομίμηση αληθινού πιστολιού, τύπου SMITH & WESSON) απείλησε τον δημοτικό υπάλληλο που εκείνη την ώρα εργαζόταν στο πάρκιγκ, απαιτώντας να τους παραδώσει τις εισπράξεις.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΙΟΥ 2009

Απαράδεκτη συμπεριφορά γιατορύ του ΙΚΑ στην Κατερίνη. Πήγε η ασθενής να εξεταστεί και ο γιατρός πρίν κάνει το καθήκον του θεώρησε καλό να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις εναντίον της κοπέλλας. Μάλιστα ήταν τοσο πιεστικός που η κοπέλλα όταν είδε ότι εκτός απο λόγια περνά και σε έργα και αφού άρχισε να "απλώνει χέρια" για ασελγείς πράξεις, σοκαρισμένη βγήκε έξω και τηλεφώνησε στην Αστυνομία.Ηλθε περιπολικό μετά απο λίγο, ο γιατρός συνελήφθη επ αυτοφώρω, οδηγήθηκε αμέσως (σήμερα το πρωί Παρασκευή) στον εισαγγελέα Κατερίνης και απαγγέλθηκε κατηγορία και ο γιατρός ετοίμαζε την απολογία του. Το νέο δέν κυκλοφόρησε αμέσως στην μικρή κοινωνία της Κατερίνης. Εγινε γνωστό το απόγευμα, παρά του ότι τον συγκεκριμένο γιατρό ο συντάκτης του άρθρου τούτου τον είδα το πρωί έξω απο το γραφείο του εισαγγελέα, αλλά δέν καταλάβαμε γιατί ήταν εκεί.Περιττό να πούμε ότι είναι πολύ γνωστός γιατρός στην κοινωνία της Κατερίνης που σοκαρίστηκε όταν πληροφορήθηκε το γεγονός, άν και κάποιες φήμες έφεραν τον γιατρό αυτό να έχει κάνει ξανά απόπειρα με άλλη κοπέλλα.Το λόγια πιά έχει η δικαιοσύνη για να αποδώσει όσα αξίζουν σέ ένα σάτυρο γιατρό που αντί να γιατρέψει μιά σωματικώς παθούσα κοπέλλα, της δημιούργησε ψυχολογικά τραύματα απο την πράξη του και την επιμονή του.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Επίθεση κουκουλοφόρων στο ΠΑΣΟΚ... ...αλλά η είδηση "εξαφανίστηκε" από τα media!

Παρασκευη 5 ιουιου 2009 ( http://www.greekalert.com/)


Εχθές το βράδυ μετά την συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο πεδίο του Άρεωςη εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ που κινείται στην νεολαία ΠΑΣΟΚ έκανε εκδήλωση σε μαγαζί στην οδό Κωλέτη 25. Ανάμεσα 1 με 2 μετα τα μεσάνυχτα στο μαγαζί κατέφθασαν 25 κουκουλοφόροι με ρόπαλα (ένας εξ αυτών κρατούσε πιστόλι φωτοβολίδων)
Οι κουκουλοφόροι επιτεθήκαν αδιακρίτως στον κόσμο που βρισκόταν στο μαγαζίόταν λέμε αδιακρίτως όμως το εννοούμε αφού από την μανία τους δεν γλύτωσε ούτε μία έγγυος!!!! που βρισκόταν εκεί. Για 5 λεπτά κατέστρεφαν ό,τι έβρισκαν και χτυπούσαν τον κόσμο και φυσικά αστυνομία πουθενά (αλλού φτάνει σε 1 λεπτό)
Το αποτέλεσμα της επίθεσης, αρκετοί τραυματίες ...δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν στον νοσοκομείο... και ένα μαγαζί βομβαρδισμένο...μετά από 10 λεπτά έφτασε και μια διμοιρία που βρισκόταν παρακάτω, αφού βέβαια πήγε κάποιος από αυτούς που βρισκόταν στο μαγαζί και τους έφερε από το χεράκιαλλά οι κουκουλοφόροί βέβαια είχαν εξαφανιστεί προς την μεριά της Νομικής.
Και είναι απορίας άξιο... αυτη την είδηση γιατί δεν την έπαιξε κανείς;

Οι Νέες δημοσκοπήσεις: Από 4,6% μέχρι 5,3 % μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή, 5 Ιούνιος 2009 (ΓΡΕΚΙ)


Σε λίγο όλες αναλυτικά
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Η Ώρα της Πληρωμής!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 Ιουνίου 09
http://diaporon-l.blogspot.com
Η στιγμή της πληρωμής των πολλών υποσχέσεων των λίγων έργων και των πολλών λαθών φθάνει! Τα μηνύματα που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή μιλάνε για την χωρίς προηγούμενο απογοήτευση που θα αντικρίσει ο διοργανωτής της σημερινής κεντρικής συγκέντωσης! Τα πούλμαν που φορτώνουν λένε τώρα έχουν το πολύ 10 άτομα μέσα! Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο μαέστρος της ορχήστρας είναι ότι το βράδυ της 7ης θα πέσει πολύ κοιλιακός πόνος και αδιαθεσία που θα αναγκάσει το ένα μετά το άλλο τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους στα πάνελ της Κυριακής κατά την διάρκεια ή και μετά τα exit polls. Προφανώς προαισθανόμενοι το τι θα συμβεί το απόγευμα της Κυριακής. Την ίδια στιγμή, ηρωϊκες μορφές των τηλεοπτικών παραθύρων όπως ο Γιάννης Μανώλης εκπαιδεύονται βλέποντας πολύ Μάρθα Βούρτση! και Αρτέμη Μάτσα ! έχοντας δηλώσει συμμετοχή σε διαφορετικά καναλοπάνελα! Όλοι καταλαβαίνουνε ότι πίτσες και καναπέδες θα πάρουν φωτιά!.....
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δημοσκόπηση της MARC για τον ALFA : Ευρωεκλογές

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ (http://greki-gr.blogspot.com)
Πρόθεση ψήφου

4,2 % μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Πρόθεση ψήφου : Χωρίς Λευκό - Άκυρο -Αναποφάσιστους
2,7 % μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος
Κεντρική τιμή: 5% μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Συσπειρώσεις - Μετακινήσεις ΝΔ

Συσπειρώσεις και μετακινήσεις ΠΑΣΟΚ

Θα πάτε να ψηφίσετε;

Θα ψηφίσουν σίγουρα



Για συγκρίσεις με παλαιότερες δημοσκοπήσεις της Marc αν υπάρχουν, παρακαλούμε πληκτρολογήστε στο πεδίο που βρίσκεται κάτω από το «Αναζήτηση» Marc , και πατήστε το Search
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Να ψηφίσω ή να ψοφήσω;

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 (http://itsaousa.blogspot.com)

Όπως έχω δηλώσει, την Κυριακή θα πάω να ψηφίσω.

Δεν έφαγα το παραμύθι της αποχής, γιατί έχει πολλούς δράκους.

Καταρχάς τι μαλακία είναι αυτή με το χτύπημα στον δικομματισμό, με ΚΚΕ ισχυρό, με ΣΥΡΙΖΑ χωρίς κούρεμα και τα λοιπά κατσαρόλια;

Φωνέςπου να μας εκπροσωπούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση ψηφίζουμε, καμία σχέση με τις βουλευτικές εκλογές ρε μανουάλι, τενεκέ ξεγάνωτε και μπριάμ αλάδωτο.

Ψήφισε ρε άθρωπε έναν σοβαρό άνθρωπο από κάποιο σοβαρό, έστω και σοβαροφανές κόμμα κι ας μην είναι κι από το κόμμα που ψηφίζεις.

Αν εξαιρέσουμε τη Νέα Δημοκρατία, τα περισσότερα κόμματα στις Ευρωεκλογές κατεβάζουν ως υποψήφιους, ορισμένους αξιόλογους ανθρώπους.

Καλά, δεν το δένουμε και κόμπο ότι εκτός από τη Νέα Δημοκρατία όλοι οι άλλοι βρίθουν από προσωπικότητες στα ψηφοδέλτια τους.

Τα περισσότερα κόμματα είναι για τα κάρβουνα, αλλά και οι πιο απαιτητικοί βρίσκουν ξαπλώστρα κάτω από μια ιδεολογία.

Είπαμε, ψηφίζουμε για την εκπροσώπηση μας στην Ευρώπη.

Αν κάποιος διαφωνεί με την ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση δυο πράγματα έχω να πω:

1) Είναι μαλακία 20 τόσα χρόνια να κουβαλάει αυτόν τον καημό

2) Αν οι Έλληνες βρίσκονταν εκτός Ευρώπης σήμερα, θα έπαιρναν ακόμη τηλέφωνο από την ΕΒΓΑ της γειτονιάς.

Επειδή λοιπόν εγώ κρίνω θετικά το γεγονός πως είμαστε ένα τσιμπούρι της Ευρώπης που προσδοκεί να γίνει άνθρωπος, θα πάω να ψηφίσω γιατί δεν θέλω να με εκπροσωπήσει το Λ.Α.Ο.Σ

Πρώτα απ΄ όλα ντρέπομαι.

Με θεωρούν που με θεωρούν τριτοκοσμική οι εταίροι, να ανοίξει μικρόφωνο ο Ναζί και να αρχίσει να εκσφενδονίζει βρισιές για τους Εβραίους ώστε να με πουν και αρχίδι;

Επίσης δεν θέλω να στείλω εκπρόσωπο των Οικολόγων.

Μας έχουν πρήξει τα παπάρια με τα δέντρα και το νερό, τους πάγους και το ενεργειακό, ενώ για το σοβαρό ζήτημα της κακοποίησης των ζώων αλλά και των αδέσποτων στην Ελλάδα που ζουν, δεν έχουν πει λέξη.

Βλέπεις το δέντρο ρε μαλάκα, αλλά δεν βλέπεις το αδέσποτο που το κατουράει;

Άντε και γαμήσου ρε αρχίδι, που θες να κάνεις διακοπές στις Βρυξέλλες και θα σε στείλω εγώ. Μάθε ρε μουνί πρώτα τι εστί οικολογία. Μάθε ότι υπάρχει χλωρίδα και πανίδα, δυάδα αδιαίρετη και ομοούσια και όταν μάθεις, μίλα επιπλέον για πολιτική άμα γουστάρεις και για το δικαίωμα των Σκοπιανών να προσδιορίζονται όπως θέλουν.

Το ξέρεις ρε κομπινεζόν για μεγάλους κώλους, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μας έχει στείλει πακέτα αρκετές φορές για σχεδιασμό προγράμματος περίθαλψης και ανακούφισης των αδέσποτων και τα κατασπατάλησε το Υπουργείο τότε Γεωργίας-Αγροτικής ανάπτυξης τώρα, σε άλλους τομείς, μεταξύ αυτών και κάποιες τσέπες;

Εγώ το ξέρω ρε μπουρδολόγε, γι αυτό δε σου δίνω όχι την ψήφο μου, αλλά ούτε τη ροχάλα μου.

Επίσης, δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί μου τη σπάει ο Τσίπρας και οι μαλακίες με τις οποίες εκπροσωπεί το κόμμα του. Μου το έχει κάνει καμινέτο, που όποτε τον ρωτάνε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, απαντάει ότι εμπόδισε τον Βωβό που έχτισε τη μισή Αθήνα, να χτίσει και τον Ελαιώνα.

Εντάξει ρε μεγάλε, τότε να τον χτίσει εκείνος που έχτισε την άλλη μισή Αθήνα.

Αφού ρε τσουτσούνι επικυρώνεις τη συνθήκη του ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ο Βωβός σε πείραξε;

Τι είναι ο Ελαιώνας αυτή τη στιγμή ρε ανεγκέφαλε; Μια άθλια, βρωμερή περιοχή με ξερά δέντρα, που αντί για καρπούς κρέμονται πάνω τους χρησιμοποιημένες καπότες. Και έτσι θα μείνει στον αιώνα τον άπαντα. Έχεις την ελπίδα ότι θα γίνει Σέντραλ Παρκ;

Τα αρχίδια σου θα γίνει αν δεν το αναλάβει ο Βωβός ή ο άλλος που λέγαμε.

Η περιοχή είναι τίγκα στη λάσπη και στο σκατό, μια χαρά θα την αναβάθμιζε ο Βωβός, πολύ καλύτερα από ό,τι σκέφτεται το ξερό σου το κεφάλι.

Αν δεν υπήρχε ο Βωβός, οι Λάτσηδες και οι Βαρδινογιάννηδες, ακόμα νερό με τη στάμνα θα κουβαλάγαμε.

Και μην ακούω τις αρχιδιές της Παπαρήγα πως αεροδρόμιο, Αττική οδό, και όλα τα μεγάλα έργα θα τα φτιάχναμε μόνοι μας, ώστε να μην παίρνουν χαράτσι οι ξένοι και οι Έλληνες μεγαλοεργολάβοι.

Είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης που δεν παράγει τίποτα, ούτε τσίχλες δεν φτιάχνουμε και θα εκπονούσαμε μεγάλα έργα;

Αλλά τι περιμένεις να σου πει ένας εγκέφαλος σαν της Παπαρήγα, που δεν αναφέρει τους χρηματοδότες του κόμματος της γιατί θεωρεί ότι οι Κομμουνιστές ακόμη κρύβονται.

Αγκαλιά με τον Βελουχιώτη κοιμάται η γυναίκα, τι να πεις;

Σήμερα αγαπητή μου, ο σώφρων άνθρωπος δεν κρύβει ότι είναι Κομμουνιστής. Σήμερα ο σώφρων άνθρωπος ντρέπεται να πει ότι είναι Κομμουνιστής.

Δοκιμάστηκε το γαμιοσύστημα και απέτυχε. Τελεία.

Μας αρέσει δεν μας αρέσει, το χρήμα έχει ισχύ, το χρήμα κάνει πολιτισμό και το χρήμα το έχουν οι καπιτάλες.

Οι καπιτάλες στηρίζουν και υποστηρίζουν τα πάντα. Και την τέχνη και τις επιστήμες και τα σώβρακα.

Το χρήμα είναι η κινητήρια δύναμη του κόσμου και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Ωραίες οι ιδεολογίες και τα όνειρα, η αλήθεια είναι άλλη. Ο νόμος της ζούγκλας. Ο απόλυτος νόμος της φύσης.

Η επικράτηση του ισχυρού, μην τα ξαναλέμε, βαριέμαι.

Η επικράτηση εκείνου που ΕΤΥΧΕ να γεννηθεί ισχυρός.

Έτσι πορεύεται η ανθρωπότητα και το σύμπαν ως τώρα.

Όποιος δεν αντέχει τον νόμο, το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να παραμυθιάζεται και να ελπίζει σε κόμματα και ανεπρόκοπες ιδεολογίες μέχρι να βγει η ψυχή του.

Ως προς αυτό, ως προς τον νόμο, τα δυο μεγάλα κόμματα είναι περισσότερο ειλικρινή σε σχέση με όλα τα άλλα.

Η διαφορά τους είναι ο τρόπος που διαπραγματεύονται τη μερίδα του λέοντος και τα αποφάγια.

Πάω τώρα να δω τι θα φορέσω την Κυριακή γιατί έρχεται ζέστη. Ποιο ζώο θα στείλω να με εκπροσωπήσει στην Ευρώπη, το έχω ήδη αποφασίσει.

Δεν θα ψοφήσω εγώ ρε. Θα ψηφίσω. Για λίγο ψαχνό παραπάνω, για λιγότερες πέτσες και κόκκαλα.

ΥΓ.

Από Δευτέρα η συνέχεια της τρενοϊστορίας, έχω κατέβει να ψηφίσω.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Το καλύτερο επιχείρημα κατά της αποχής

Παρασκευή, 5 Ιούνιος 2009 (ΚΕΝΤΡΙ)


Δεν χρειάζεται κανένα άλλο επιχείρημα, για να πάει κάποιος να ψηφίσει...
Ούτε για να χτυπηθεί ο δικομματισμός, ούτε υπέρ συμμετοχικής δημοκρατίας, ούτε για να αλλάξουμε τον κόσμο, ούτε "χάσε ένα μπάνιο για να χάσουν τον ύπνο τους", ούτε τίποτε άλλο.

Μόνο και μόνο που τα λαμόγια με τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια προτρέπουν τον κόσμο να απέχει, εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει...

Μόνο και μόνο που οι γλύφτες της εκάστοτε εξουσίας λένε να φύγουμε για τριήμερο, μου αρκεί να καταλάβω ότι η αποχή βολεύει τους νταβαντζήδες!!!
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Νέα δημοσκόπηση με μεγάλη διαφορά του ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή, 5 Ιούνιος 2009 (ΤΡΟΚΤΙΚΟ)


Μια νέα δημοσκόπηση παρουσίασε ο Αντώνης Σρόιτερ στο δελτίο του ALPHA. Το Πασοκ 31,6 η Ν.Δ. 27,4 το ΚΚΕ 7,5 οι Οικολόγοι 5,5 το Λ.Α.Ο.Σ. 5,1 και το Σύριζα 4. Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση αν γινόντουσαν σήμερα εκλογές η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα ήταν 5 μονάδες.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και οι έδρες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 June 2009

http://orfni.blogspot.com/2009/06/blog-post_7091.html

Λοιπόν, ας το ρισκάρουμε με βάση το ρεπορτάζ μας....και να σας πούμε το συμπέρασμα ΑΠΟ ΟΛΕΣ τις "κρυφές" και κυλιόμενες (μέχρι και απο μέσα στο...βούρκο, που λένε...) δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους τα επιτελεία των κομμάτων (και άλλων ενδιαφερομένων) για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής (όπως αποτυπώνεται ΑΥΤΗ τη στιγμή και είναι η πραγματικότητα ΤΩΡΑ).

Η διαφορά φαίνεται να παγιώνεται γύρω στις 4 μονάδες υπέρ του ΠΑΣΟΚ και με τους αναποφάσιστους να έχουν περιοριστεί περίπου στο 3% (απο τους οποίους όμως σχεδόν το 90% δηλώνουν οτι το 2007 ψήφισαν την ΝΔ - άρα, θεωρητικά, ΕΑΝ η ΝΔ καταφέρει σήμερα και αύριο να τους πείσει να την ξαναψηφίσουν, μπορεί και να μειώσει θεαματικά τη διαφορά...σε αντίθετη περίπτωση μπορεί και να...αυξηθεί θεαματικά και να δει κανένα 6άρι κατακέφαλα και να παραμιλάει....).
Εαν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, οι δημοσκόποι καταλήγουν στα εξης ποσοστά:
ΠΑΣΟΚ ........ 36% (8 Ευρωβουλευτές)
ΝΔ..................32% (7 Ευρωβουλευτές)
ΚΚΕ...................8% (2 Ευρωβουλευτές)
Λα.Ο.Σ............6,5% (2 Ευρωβουλευτές)
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ...5,5% (2 Ευρωβουλευτές)
ΣΥΡΙΖΑ...........5,2% (1 Ευρωβουλευτής)
Φυσικά, λίγο πάνω ή λίγο κάτω μπορεί να έρθουν τα ποσοστά (όπως και οτι η τελευταία έδρα θα παιχτεί στα μεγαλύτερα υπόλοιπα και μπορεί να την πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ κια να έχει και αυτός 2 ευωρβουλευτές ή ένα απο τα δυο μεγάλα κόμματα και να μείνει τελικά με 1 ευρωβουλευτή ο ΣΥΡΙΖΑ)- και βέβαια βάζουμε δυο αστερίσκους σήμερα με αγκάθια για τα δύο μεγάλα κόμματα. Ο πρώτος αστερίσκος αφορά την συμπεριφορτά του περίπου 2,5% των Νεοδημοκρατών που ακόμη ΔΕΝ αποφάσισαν να ψηφίσουν την ΝΔ και προφανώς θα το σκεφθούν πάρα πολύ μέχρι την κάλπη...(είναι το σημείο-κλειδί για την μεγάλη η μικρή νίκη του ΠΑΣΟΚ) και ο δεύτερος αστερίσκος προέκυψε σήμερα και αφορά την Ιπποκράτους. Διακινούνται email, φήμες κλπ οτι το "ρεύμα" Βενιζέλου έδωσε γραμμή "να κοντύνουν την νίκη του Γιώργου" δηλαδή να ΜΗΝ ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ "για να μην πάρουν τα μυαλά του...περισσότερο φρέσκο αέρα". Με άλλα λόγια καταγγέλεται -μιλάνε για...προδότες και άλλα τέτοια ωραία - οτι βρίσκεται σε εξέλιξη "υπόγειο ρεύμα" μέσα στο ΠΑΣΟΚ για την...καταψηφιση του! Τώρα τι θα γίνει με το 2,5% περίπου των Νεοδημοκρατών που ΔΕΝ θέλουν να ψηφίσουν την ΝΔ και τι θα γίνει με το "υπόγειο ρεύμα" των Πασόκων που επίσης ΔΕΝ θέλουν να ψηφίσουν τον Γιώργο, θα το δούμε πως θα εκφραστούν...
Πάντως ποσοστά και έδρες, είναι αυτά που σας αποκαλύψαμε τώρα....
Και βέβαια ο ...πάτος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η είδηση των εκλογών!
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Η DREAM TEAM ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ - ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ


Παρασκευή, 5 Ιούνιος 2009

ΔΕΙΤΕ εδώ στο makelio.gr

Ο Βενιζέλος δεν θέλει μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ;

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 (http://kostasxan.blogspot.com)

Φήμες για εκλογική προδοσία στο ΠΑΣΟΚ;

Μηνύματα από όλη την Ελλάδα φτάνουν στα αυτιά μας, φήμες διασπείρονται από στόμα σε στόμα και από πόλη σε πόλη, τα τηλέφωνα βουίζουν και μεταδίδουν φήμες για εκλογική προδοσία μελών του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες ευρωεκλογές.
Αφήνουν οι φήμες να εννοηθεί ότι αυτό προέρχεται από την πλευρά κορυφαίου πολιτικού του ΠΑΣΟΚ, κυκλοφορώντας και διασπείροντας έτσι στο εκλογικό σώμα μία «εντολή» που ποτέ δεν δόθηκε. Είναι σαφές ότι κάποιοι οπαδοί του πολιτικού αυτού ακούγοντας τις φήμες αυτές θα τις εκλάβουν ως εντολή του για εκλογική συμπεριφορά, μια εντολή που κατά τα γνωστά σε εμάς ποτέ και ούτε κατά διάνοια υπήρξε. Αυτός είναι ο πρακτικός στόχος τους.
Για εμάς, είναι σαφές ότι οι φήμες αυτές διασπείρονται από χώρους εκτός ΠΑΣΟΚ, από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και τους περί αυτά πολιτικούς χώρους και έχουν σαφή στόχευση:
Στόχος και επιδίωξή τους είναι η περαιτέρω εξάρτηση της πολιτικής ζωής του τόπου από τα ίδια τα μεγάλα συμφέροντα και τις επιδιώξεις τους. Διότι μία κυβέρνηση ή ένα κόμμα που δεν εξασφαλίζει επαρκή και άνετη πλειοψηφία είναι δεδομένο ότι είναι περισσότερο εξαρτώμενο από τα μεγάλα συμφέροντα και την «βοήθειά» τους, από ό,τι ένα κόμμα που λαμβάνει συντριπτική λαϊκή πλειοψηφία μέσω μιας εκλογικής διαδικασίας.
Στόχος τους λοιπόν είναι το ψαλίδισμα, ει δυνατόν και η εκμηδένιση της καταγραφόμενης στις δημοσκοπήσεις διαφοράς στις εκλογές της Κυριακής, στόχος είναι το ψαλίδισμα των εκλογικών ποσοστών, ώστε να εξαρτάται η πολιτική ζωή εντονότερα και αμεσότερα, από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και τις επιδιώξεις τους.
Στόχος τους είναι για μία ακόμα φορά η δημοκρατία και η ανόθευτη και ανεπηρέαστη έκφραση της βούλησης του ελληνικού λαού.
Στόχος τους είναι η φαλκίδευση του εκλογικού αποτελέσματος με την έμμεση πλάνη του εκλογικού σώματος.
Το γεγονός ότι οι φήμες οχυρώνονται πίσω από πρόσωπα και εκθέτουν πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ στρέφεται άμεσα και κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που επανειλημμένα διακήρυξε την αντίθεσή του προς τα μεγάλα συμφέροντα και την πρόταξη του δημοσίου κοινωνικού συμφέροντος έναντι πάντων. Αποζητούν τα μεγάλα συμφέροντα μιαν επίδειξη ισχύος έναντι όσων θέλουν να αμφισβητήσουν τον ρόλο τους και την αριστοκρατική δουλική ηγεσία που έχουν επιβάλλει στον τόπο μας.
Στρέφονται όμως οι φήμες και κατά του πολιτικού και των πολιτικών που εκθέτουν ως υποψήφιους πολιτικούς προδότες, καθώς επιδιώκουν να τους εμφανίσουν ως εξαρτώμενα των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, ως αποστάτες και ως προδότες του πολιτικού χώρου στον οποίο ενεργούν.
Στην ουσία οι φήμες αυτές στρέφονται κατά του ίδιου του ΠΑΣΟΚ, κατά της ανόθευτης έκφρασης της κοινωνίας και της έκφρασης της βαθύτατής δυσαρέσκειάς της για όσα ζει, στρέφονται κατά του ίδιου του ελληνικού λαού για να τον έχουν ξανά υποχείριο και αδύναμο να εκφράσει την αντίθεσή του απέναντι σε όσα βιώνει..
Επιδιώκουν την περαιτέρω εξάρτηση της πολιτικής ζωής από τις επιδιώξεις τους.
Επιδιώκουν την σύγχυση και την πολιτική αδυναμία, την διάσπαση της λαϊκής βούλησης για αλλαγή πολιτικής πορείας, για κοινή πρόοδο όλων, για επανασυγκρότηση της κοινωνίας με γνώμονα και στόχο το κοινό καλό και όχι το δικό τους ολιγαρχικό συμφέρον.
Επιδιώκουν την εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ και την προσωπική και όχι πολιτική διάσπαση για να έχουν ένα λόγο παραπάνω στα μορφώματα θα δημιουργηθούν ή σκοπεύουν τα οικονομικά συμφέροντα να δημιουργήσουν.
Επιδιώκουν την απρόσκοπτη συνέχιση της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας που ξεπούλησε τον τόπο στα ξένα και ντόπια συμφέροντα και δημιούργησε ένα λαό επαίτη και εξαρτημένο από την αβέβαιη και φτηνή εργασία.
Στην μελετημένη διασπορά φημών για εκλογική προδοσία καλούμε τον κόσμο που ψηφίζει ΠΑΣΟΚ ή σκέπτεται να το πράξει να αντιδράσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, με την προσέλευση στις κάλπες και την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι για εμάς η μοναδική απάντηση σε όσους επιδιώκουν να ελέγξουν ακόμα εντονότερα την πολιτική ζωή του τόπου δημιουργώντας ανίσχυρες μηδενικές και εξαρτώμενες πλειοψηφίες και τούτο είναι πλέον αναγκαίο για όλους, ακόμα και με τις τυχόν πολιτικές αντιρρήσεις που μπορεί και εμείς να έχουμε απέναντι στις πολιτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και με την καθαρή υποψία της πολιτικής αναξιοπιστίας κάποιων από αυτούς. Αυτό που προέχει σήμερα είναι να πάρουν τα οικονομικά συμφέροντα μια σαφή απάντηση, να τους αποδείξει ο ελληνικός λαός την δική του ισχύ, ότι θέλει και μπορεί να προχωρήσει με τις δικές του αξίες και πιστεύοντας στον εαυτό του. Ο ελληνικός λαός πρέπει να απαντήσει στις προκλήσεις και στις δόλιες φήμες των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο κατά του οποίου αυτοί βάλουν.
Κανείς να μην ακούσει τις φήμες και κανείς να μην υπακούσει σε αυτές, παραπειθόμενος ότι με τον τρόπο αυτό κάνει καλό στον πολιτικό που πιστεύει ως ικανό ή στην ελληνική κοινωνία.
Οι φήμες δεν προέρχονται ούτε από τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ούτε από κανένα άλλο πολιτικό του ΠΑΣΟΚ, οι δόλιες φήμες που έχουν σκοπό να εμφανιστούν ως εντολή του στους φίλους του, προέρχονται από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και τους υπηρέτες τους και έχουν σκοπό να θίξουν ακόμα περισσότερο την ανεξαρτησία του ελληνικού λαού.
Καλούμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο, γιατί μόνο αυτός μπορεί, να βγει απόψε και να τους «τρίψει την αλήθεια στην μούρη», να ακυρώσει τα σχέδιά τους και τις δολερές φήμες που σκόπιμα διαδίδουν εις βάρος όλων.
Καλούμε τον ελληνικό λαό να εκδηλώσει την αντίθεσή του απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα ψηφίζοντας καθαρά το ΠΑΣΟΚ και εκφράζοντας την αντίθεσή του απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και στην άθλια θέση που τον έχει φέρει με την πολιτική της, με τις πράξεις και τις παραλήψεις της, που κατάντησαν την Ελλάδα τόπο που κυβερνάται μόνο από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και εις βάρος του συνόλου της κοινωνίας μας.
5 Ιουνίου 2009
Μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Για φτύσιμο; Ούτε το σάλιο δεν αξίζει. Ο Πρετεντέρης όπως θέλατε να τον δείτε ...αλλά φοβόσασταν να το ζητήσετε, το κάναμε εμείς για σας

Παρασκευή, 5 Ιούνιος 2009 (http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com)

Αντί να γράψουμε δικό μας ποστ, παραθέτουμε ένα εξαιρετικό σχόλιο του Γιώργου Πήττα στο tvxs.gr από το σχετικό τόπικ με το αυθεντικό βίντεο που πήραμε για να το σατιρίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο παρά να συνυπογράψουμε απόλυτα τα λεγόμενα του Πήττα.
Πρετεντέρης: ένας απέραντα αμόρφωτος,απαίδευτος και ακαλλιέργητος τύπος, ένας βαθύτατα κομπλεξικός χωριάτης που αφήνει πίσω του τον Αρχοντοχωριάτη του Μολιέρου. Καλογυαλισμένος και επηρμένος ως τον ουρανό, με «ανάστημα» γεμισμένο από το απέραντο τίποτα. Αν κάποιος τον τσιμπήσει με μία βελόνα, θα σκάσει όπως το μπαλόνι. Είναι ένα τίποτα που έρχεται από πουθενά και δεν εκπροσωπεί κανέναν. Το γεγονός πως αυτός ο τύπος πληρώνεται αδρά για να περιφέρει το παθολογικό του υπερεγώ αναδεικνύει εκτός των άλλων και την έκταση της αλλοτρίωσης της κοινωνίας μας. Πρετεντέρης, the Great Pretender-is. Ένας «άνθρωπος» ίσως ο μόνος, που θα ήθελα να τον δω να τα «χάνει όλα» γιατί έχει πολλά ενώ αξίζει το τίποτα. Αν τον θεωρούσα Δημοσιογράφο –με την πλήρη και ακαδημαϊκό προσδιορισμό- θα συμφωνούσα με τον Vagios και θα έλεγα και εγώ, «ναι, ασφαλώς και να λέει τη γνώμη του εφ όσον κάποιοι τον καλούν να σχολιάσει την επικαιρότητα». Σας διαβεβαιώνω όμως φίλες και φίλοι (αν και το ξέρετε, είμαι σίγουρος) πως αυτός ο άνθρωπος, με το συγκεκριμένο απύθμενης χυδαιότητας ύφος, σε οποιοδήποτε BBC ή Chanel4 ή CNN θα είχε απολυθεί κακήν κακώς στο 2ο λεπτό του στον αέρα. Αυτός ο «τύπος», αυτόκλητος εισαγγελέας, αυτόκλητος υπερασπιστής της δημοσίας τάξεως έτσι όπως την αντιλαμβάνεται, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας Γεώργιος Γεωργαλάς της εποχής μας. Δεν έχει καμία διαφορά από τον γνωστό στους παλαιότερους σχολιαστή και προπαγανδιστή της δικτατορίας. Την ίδια δουλειά ακριβώς κάνει: απροκάλυπτη στήριξη του όποιου καθεστώτος κυβερνά. Η μόνη διαφορά με τον Γεωργαλά είναι η κουστουμιά και το life style ύφος που υπακούει στους σύγχρονους κώδικες της ευρωτριτοκοσμικής μας χώρας. Για φτύσιμο; Ούτε το σάλιο δεν αξίζει. Θα μπορούσε να μεταβαπτισθεί ως His Majesty the King of Nothing. Αν και, έχει κάτι : είναι η επιτομή της αηδίας.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)


Συλλυπητήρια Παπανδρέου στην οικογένεια του αστυνομικού

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 (enet.gr)

Συλλυπητήριά στην οικογένεια του Σπύρου Θεοδώρου, του αστυνομικού που σκοτώθηκε από τα πυρά κακοποιών, έστειλε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου.

"Είναι βαθιά η οδύνη μας, από τον θάνατο του αδικοχαμένου αστυνομικού, Σπύρου Θεοδώρου.Ο Σπύρος Θεοδώρου, που χτυπήθηκε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, έδωσε γενναία μάχη για την ζωή του", αναφέρει στο μήνυμά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

"Η Πολιτεία οφείλει να συμπαρασταθεί σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, που επιτελούν το έργο τους σε σκληρές συνθήκες", υπογραμίζει και καταλήγει: "Αυτές τις δύσκολες ώρες, η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του, στην οποία εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια".

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΤΟΥΣ «ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ», ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ «ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ελευθεροτυπία

Απειλεί το άσυλο ο Καραμανλής!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταργήσει το άσυλο, αν οι πρυτανικές αρχές συνεχίζουν να επιδεικνύουν απροθυμία στην εφαρμογή του νόμου, άφησε ο Κώστας Καραμανλής τρία 24ωρα πριν από τις ευρωεκλογές.

«Εάν δεν δούμε πρόοδο άμεσα, θα πάμε σε ακόμη μεγαλύτερη αυστηροποίηση του νόμου για το πανεπιστημιακό άσυλο», τόνισε ο Κ. Καραμανλής «Εάν δεν δούμε πρόοδο άμεσα, θα πάμε σε ακόμη μεγαλύτερη αυστηροποίηση του νόμου για το πανεπιστημιακό άσυλο», τόνισε ο Κ. Καραμανλής Ο στόχος του είναι να προσελκύσει ψήφους από τους λεγόμενους «νοικοκυραίους» που δεν θέλουν καταλήψεις και βανδαλισμούς και να σταματήσει τις διαρροές που έχει η Ν.Δ. προς τον ΛΑ.Ο.Σ.

Θα το σκεφθεί...

«Θα μπορούσα να το σκεφθώ», είπε στον «Αντέννα». «Τον νόμο για το άσυλο εγώ τον άλλαξα, η κυβέρνησή μου. Για να εφαρμοστεί πρέπει να ζητήσει την παρέμβαση της Αστυνομίας η Πρυτανική Αρχή, ένα πολύ πιο ευέλικτο σχήμα. Εάν δεν δούμε εκεί πρόοδο άμεσα, θα πάμε σε ακόμα μεγαλύτερη αυστηροποίηση του νόμου. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την ελευθερία του πολίτη, του ανθρώπου, του φοιτητή να μην καταδυναστεύεται, να μην εκφοβίζεται, να μην προπυλακίζεται, να μη δέρνεται, να μην τραυματίζεται, από μικρές ομάδες ανθρώπων, οι οποίες κάνουν εγκληματικές δράσεις».

Σε μια προσπάθεια να μειώσει την ψαλίδα με το ΠΑΣΟΚ, που άνοιξε ξανά μετά τη δυσλειτουργία που επιδείχθηκε στον χειρισμό της υπόθεσης Καραβέλα, το κυβερνών κόμμα ποντάρει στα φοβικά σύνδρομα της κοινωνίας και την ανασφάλεια που αισθάνεται. Ο Κώστας Καραμανλής προανήγγειλε νέα μέτρα μεγαλύτερης αστυνόμευσης. «Πρέπει να έχουμε το θάρρος και να πάρουμε τις αποφάσεις που χρειάζεται σε ό,τι αφορά συγκεκριμένες εκδηλώσεις εγκληματικής συμπεριφοράς».

Για τους αλλοδαπούς

Σε σκληρή γραμμή κινήθηκε και σε ό,τι αφορά τους αλλοδαπόύς και τους λαθρομετανάστες, προσεγγίζοντας σε μεγάλο βαθμό την ατζέντα του Γ. Καρατζαφέρη. «Δεν εννοώ ότι οι άνθρωποι αυτοί και πάντως η μεγάλη τους πλειοψηφία δεν είναι φιλήσυχοι, που ψάχνουν μια μοίρα στον ήλιο, να φάνε ένα κομμάτι ψωμί», είπε. «Ομως δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία, για να είμαστε απόλυτα έντιμοι μεταξύ μας, περισσότερο απ' το μισό των κρατουμένων σήμερα στις ελληνικές φυλακές είναι αλλοδαποί. Δεν το λέω ως κατηγορία, προς Θεού. Αλλά προσπαθούμε όσο μπορούμε να βάλουμε τάξη και κανόνες στο παιχνίδι αυτό».

Για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, είπε ότι θα το λάβει σοβαρά υπόψη του, αλλά δεν θα επηρεάσει την κυβέρνησή του. «Ξέρω ποια είναι η αποστολή μου και το χρέος μου όχι μετά την Κυριακή, και χθες και σήμερα και μετά την Κυριακή», είπε. «Είναι η αντιμετώπιση της κρίσης».

Εστειλε μήνυμα και σε όσους βουλευτές επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν την ισχνή αυτοδυναμία των 151 εδρών για να του επιβάλουν τις απόψεις τους. «Σε κανένα εκβιασμό δεν είμαι ευάλωτος», είπε. «Αυτό είναι το βέβαιο. Εκβιασμό στα 53 μου χρόνια δεν δέχτηκα ποτέ και από κανέναν. Είτε εντός είτε εκτός κόμματος».

«Ολοι από το μηδέν»

Παραδέχτηκε εμμέσως, όμως, ότι αν και θα ήθελε να διώξει κάποιους, δεν το έκανε τελικά. «Μέσα στο 2008, έχεις κάποια προβλήματα στην Κοινοβουλευτική σου Ομάδα που θα έκρινες υπό άλλες συνθήκες ότι θα έπρεπε να πας σε ποιο δυναμικές λύσεις», τόνισε. «Παίρνεις την ευθύνη γι' αυτό τον λόγο να σπρώξεις τη χώρα σε εκλογές;»

Για τα ψηφοδέλτια είπε ότι όλοι οι υποψήφιοι (και όχι μόνο οι «βατοπεδινοί» και ο Παυλίδης) θα αξιολογηθούν από το μηδέν.

Πίνακες αποτελεσμάτων Ευρωεκλογών από το 1981 έως το 2004













Κλικ στους πίνακες για μεγέθυνση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Ο σφυγμός του 24ώρου


Ο σφυγμός του 24ώρου

  • Κορυφώνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Siemens, δύο ημέρες πριν τις ευρωεκλογές Βρήκε και τους... ενόχους ο Ευάγγελος Αντώναρος
    Σκληρή απάντηση από τον Γ. Παπακωνσταντίνου Μετά την προαναγγελία της προφυλάκισης του κατηγορούμενου για τη Siemens, Γ. Σκαρπέλη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βρήκε σήμερα και τους ενόχους για την υπόθεση. «Κάποιοι άλλοι επιτίθενται στις διωκτικές αρχές, γιατί δεν θέλουν να μιλήσουν για ενόχους και υπόπτους που προέρχονται από τον πολιτικό τους χώρο», είπε ο Ευάγγελιος Αντωναρος και διευκρίνισε: «Είναι τα ονόματα, τα οποία πριν από λίγες μέρες ανέφερα εδώ». Συνεχιζόμενες αθλιότητες και λασπολογία καταλόγισε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, τόσο στον Ευαγγ. Αντώναρο, όσο και συνολικά στην κυβέρνηση.

  • Συνάντηση Σανιδά με τον συνήγορο του Χρ. Καράβελα - Διαψεύδονται οι πληροφορίες περί παράδοσής του Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία των κατηγορούμενων της Siemens
    Απορρίφθηκε το αίτημα για σύγκληση της ολομέλειας εφετών Τη σύγκλιση της Ολομέλειας Εφετών, προκειμένου να ανατεθεί η υπόθεση της Siemens σε ειδικό εφέτη ανακριτή, ζήτησε ο συνήγορος του Χρήστου Καραβέλα, σε κατ' ιδίαν συνάντησή του με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργο Σανιδά, αίτημα που απέρριψε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Την ίδια στιγμή, ανώτατες δικαστικές πηγές αλλά και ο συνήγορος του πρώην στελέχους της γερμανικής εταιρείας διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να διαπραγματεύεται με τις ελληνικές αρχές την παράδοσή του.

  • Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο αστυνομικός της Κυψέλης
    Νοσηλευόταν στον Ερυθρό Σταυρό Την τελευταία του πνοή άφησε, σήμερα, ο αστυνομικός Σπύρος Θεοδώρου της ομάδας «Δ», ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό από τις 3 Απριλίου, όταν είχε δεχτεί στο κεφάλι τα πυρά από άγνωστο δράστη στην Κυψέλη. Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε ο αναπληρωτής υφυπουργός Εσωτερικών, Χ. Μαρκογιαννάκης, τονίζοντας ότι η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στους οικείους του.

  • Φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην "El Pais" "καίνε" τον Ιταλό πρωθυπουργό Σάλος από τη «βίλα των οργίων» του Μπερλουσκόνι
    Απολογητικός εμφανίστηκε σήμερα ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά τη δημοσίευση φωτογραφίων στην ισπανική εφημερίδα «El Pais», που απεικονίζουν γυμνόστηθες κοπέλες και γυμνούς υψηλούς προσκεκλημένους του «Καβαλιέρε» σε ιδιαίτερα προκλητικά στιγμιότυπα. Σε μία από αυτές μάλιστα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι απεικονίζεται ολόγυμνος ο Τσέχος πρώην πρωθυπουργός, Μίρεκ Τοπολάνεκ.

  • Το μακρύ ταξίδι του Homo Sapiens
    Από πού κατάγεται ο σύγχρονος άνθρωπος (homo sapiens) και πώς έφθασε να είναι εξαπλωμένος -και κυρίαρχος- σε όλη τη Γη; Είναι ένα από τα πιο σημαντικά επιστημονικά ερωτήματα και συνεχώς νέα στοιχεία (κυρίως από παλαιολιθικά ευρήματα, ανασκαφές αρχαιολόγων και γενετικές έρευνες DNA) έρχονται στο φως, μεταβάλλοντας διαρκώς την εικόνα που έχουν οι επιστήμονες για την ανθρώπινη προϊστορία.

Αποκάλυψη! Πάνε να φέρουν πίσω μέχρι την Κυριακή τον Καραβέλα...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 Ιουν 2009

Πλήρης  στοίχιση

Συνάντηση - μυστήριο του δικηγόρου του με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά. Συμφωνίες παρασκηνίου για να βοηθηθεί η ΝΔ που καταρρέει και να κρατήσει το στόμα του κλειστό ο καταζητούμενος της Siemens. Αντιδράσεις για την εμπλοκή της Δικαιοσύνης σε πολιτικά παίγνια


Από τον Στάθη Παλαιολόγο
.
Μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε πριν από λίγες ώρες στον Άρειο Πάγο γύρω από την υπόθεση της Siemens και το οποίο αποκαλύπτει το Press-gr.
Σύμφωνα με καθ' όλα αξιόπιστες πληροφορίες, στις 12 το μεσημέρι επισκέφθηκε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδά ο συνήγορος του Χρ. Καραβέλα κ. Ι. Μαρκουλάκος. Η συνάντηση διήρκησε μια ολόκληρη ώρα - διάρκεια που θεωρείται ιδιαίτερα ασυνήθιστη.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της συνάντησης, ορισμένοι δημοσιογράφοι που ήταν στο κτίριο του Αρείου Πάγου το έμαθαν και περίμεναν τον κ. Μαρκουλάκο τον οποίο και ρώτησαν σχετικά. Αιφνιδιασμένος ο κ. Μαρκουλάκος απάντησε ότι υπέβαλε αίτημα να ανατεθεί η υπόθεση σε εφέτη ανακριτή και να φύγει η δικογραφία από τον κ. Ζαγοριανό. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Μαρκουλάκος διέψευσε ότι κατά τη συνάντηση αυτή συζητήθηκε θέμα επιστροφής του πελάτη του κ. Καραβέλα και παράδοσής του στις αρχές.
Μία περίπου ώρα αργότερα
, ο κ. Σανιδάς δήλωσε ότι απορρίπτει το αίτημα για σύγκληση της ολομέλειας Εφετών προκειμένου να οριστεί εφέτης ανακριτής.
Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν ότι τα περί σύγκλησης της ολομέλειας εφετών αποτελούν πρόσχημα ή εν πάση περιπτώσει τη μισή αλήθεια. Κυρίως διότι ήταν ένα θέμα που είχε συμφωνηθεί να τεθεί από όλους τους κατηγορουμένους την επόμενη εβδομάδα. Αλλά και πέραν αυτού δεν δικαιολογείται, όπως λέγεται, μιας ώρας συζήτηση για ένα τέτοιο θέμα παραμονές εκλογών...
Οι πληροφορίες, τις οποίες έχουν υπόψη τους και κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες της χώρας, υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μυστική διαπραγμάτευση της πλευράς Καραβέλα με τον Άρειο Πάγο προκειμένου ο καταζητούμενος να εμφανιστεί και να παραδοθεί στις ελληνικές αρχές αύριο το βράδυ ή μέχρι την Κυριακή το πρωί στο πλαίσιο μιας...
παρασκηνιακής συμφωνίας και ύστερα από την προφυλάκιση της οικογένειάς του.
Η εκτίμηση που γίνεται είναι ότι μπροστά στην εκλογική κατάρρευση η κυβέρνηση παίζει το τελευταίο της χαρτί σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις και να επηρεάσει την κομματική της βάση την ώρα που θα πηγαίνει να ψηφίσει. Να παρουσιάσει δηλαδή μια "επιτυχία" με την παράδοση του Χρ. Καραβέλα ύστερα από μια και πλέον εβδομάδα καταγγελιών και αποκαλύψεων για τις ευθύνες της σχετικά με την "απόδραση" των δύο πρώην κορυφαίων στελεχών της Siemens.
Επίσης, πέρα από τον εκλογικό εντυπωσιασμό, η κυβέρνηση ενδιαφέρεται πολύ να έρθει στην Ελλάδα ο Χρ. Καραβέλας για να είναι "ελεγχόμενος" και να μην υλοποιήσει τις αρχικές απειλές του ότι θα κάψει τουλάχιστον οκτώ πολιτικά πρόσωπα, όπως ανάφεραν σχετικές πληροφορίες.
Το ερώτημα που τίθεται όμως από νομικούς και πολιτικούς κύκλους, με έντονο σκεπτικισμό, είναι κατά πόσο επιτρέπεται ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να εμφανίζεται ότι μετέχει σε διαβουλεύσεις πολιτικού τύπου, ότι συμμετέχει σε συμφωνίες παρασκηνίου και πόσο βοηθά εντέλει την Δικαιοσύνη να δίνεται η εντύπωση ότι εμπλέκεται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σε πολιτικά παίγνια.
Σε κάθε περίπτωση, το θέμα αυτό που δημιουργήθηκε σήμερα και αποκαλύπτουμε τώρα αναμένεται να πάρει μεγάλες διαστάσεις τις επόμενες ώρες...
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

http://www.xanthiblogs.gr

Ξάνθη η πόλη

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΧΤΗ
Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους της Ξάνθης.
Αργήσαμε αλλά το είδαμε

Διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Κατερίνης

Παρασκευή, 5 Ιούνιος 2009 (ΤΡΟΚΤΙΚΟ)


Κλειστή λόγω τροχαίου ατυχήματος είναι η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης - Κατερίνης στο ύψος του κόμβου Αγαθούπολης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτηρίους...
Πληροφορίες αναφέρουν, πως δύο οχήματα συγκρούστηκαν και στη συνέχεια πήραν φωτιά. Ευτυχώς, όπως έγινε γνωστό, οι οδηγοί πρόλαβαν και εγκατέλειψαν τα οχήματα.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΤΑΧΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ






ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

Την εκτίμησή του ότι στη χώρα θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις μετά τις ευρωεκλογές εξέφρασε από τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Καρατζαφέρης. «Μαλώνουν όχι για το ποιος έκλεψε περισσότερα, αλλά για το ποιος έκλεψε καλύτερα» δήλωσε για την αντιπαράθεση των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Μίλησε και είπε για κάποιον Δημητριάδη και οικοσκευές που πήραν κάποιο πολιτικοί (όρα Κυριάκος Μητσοτάκης) ώς δώρα....
Τον κύριο Δραγουμάνο τον έδιωξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μετά τον έβαλε πρόεδρο....
Τάχωσε και γαι τα χοντρά λάθη της Ντόρας.....
Βγάλτε τα συμπεράσμτά σας απο αυτά που είπε ο Καρατζαφέρης στον Αυτιά..
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Αυξάνει η διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/6/2009 (http://piazzadelpopolo.blogspot.com)
6% δίνει η VPRC, 5% η Public Issue…

Ανοίγει θεαματικά η ψαλίδα ανάμεσα στα δύο κόμματα, καθώς η εικόνα που προκύπτει για τους εκλογικούς συσχετισμούς ενόψει των Ευρωεκλογών στην δημοσκόπηση της VPRC φέρνει τη ΝΔ στο 32%, το ΠΑΣΟΚ στο 38%, το ΚΚΕ στο 8%, τον ΣΥΡΙΖΑ στο 7%, τους Οικολόγους Πρασίνους στο 5.5% και τον ΛΑΟΣ στο 5%. Η καμπύλη επιρροής των κομμάτων δείχνει κάμψη της ΝΔ, άνοδο του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ, σταθερότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ και μείωση της δημοσκοπικής επιρροής των Οικολόγων Πρασίνων, των οποίων η δημοσκοπική μείωση είναι εντυπωσιακή και το ενδεχόμενο να συνεχιστεί δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, στην δημοσκόπηση της Public Issue, που δεν περιλαμβάνει την αποχή και τις αρνήσεις, το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 37%, η ΝΔ ακολουθεί με 32%, ΚΚΕ και Οικολόγοι Πράσινοι σημειώνουν από 7%, ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει 6% και ΛΑΟΣ 5%. Τα υπόλοιπα κόμματα συγκεντρώνουν το 6%.
  • Δείτε την μέτρηση της VPRC, εδώ…
  • Δείτε την μέτρηση της Public Issue, εδώ…
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Από μια άλλη οπτική γωνία

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.6.2009 (ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ)


του συνεργάτη μας
Δημητρίου Μοσχοτέλια (ΔΗΜΜΟΣ)

- Αν και έχουμε Ευρωεκλογές, οι οποίες στην Ελλάδα έχουν και αρκετή δόση εθνικών εκλογών, εμείς ασχολούμαστε με το νερό της Μόρνας και τα καμώματα των πρωταγωνιστών της ιστορίας.
Το θέμα του νερού της Μόρνας δεν είναι σημερινό. Πριν τις εκλογές του 1998, ο τότε Νομάρχης, το παρουσίαζε ως το μεγαλύτερο επίτευγμά του.
Μάλιστα ήταν τόσο σίγουρος ότι θα έλυνε το πρόβλημα της ύδρευσης της Βόρειας Πιερίας, που μας είπε ότι θα γίνει αγωγός διαφυγής του περίσσιου νερού στον Αλιάκμονα.
Ο σημερινός Νομάρχης πήρε τη σκυτάλη και κάθε τρεις και δύο μας έλεγε ότι φτάνει η πολυπόθητη ημέρα, όπου θα υδροδοτηθεί επαρκώς η Βόρεια Πιερία.
Καλά έκαναν και οι δύο που πανηγύριζαν για το έργο. Είναι πράγματι κάτι σημαντικό και άξιο μνημόνευσης.
Το θέμα για μας είναι αλλού.
Αφού όλα όσα λεγόντουσαν τα άκουγε ο Δήμαρχος της Πέτρας, τότε και σήμερα, και όλοι οι παράγοντες της περιοχής, για ποιο λόγο δεν εξέφραζαν τις αντιρρήσεις τους, όπως κάνουν σήμερα;
Όλα τα γνώριζαν και τα έργα τα έβλεπαν.
Γιατί τότε σιωπούσαν και με τη σιωπή τους παραπλάνησαν τους Δημάρχους και γενικά τους κατοίκους της Βόρειας Πιερίας;
Αν τα έλεγαν τότε, όσα λένε σήμερα, ασφαλώς οι Δήμαρχοι της Βόρειας Πιερίας θα είχαν στραφεί αλλού, για την ανεύρεση νερού.
Αυτό είναι εκείνο που εμείς εδώ σχολιάζουμε και όχι αν το νερό φτάνει ή όχι. Αν οι κάτοικοι του Δήμου Πέτρας έχουν δίκαιο ή αντιδρούν για συναισθηματικούς λόγους.
Το ηθικό μέρος βαρύνει και πρέπει να βαρύνει στις πράξεις μας.
Εκτός αν ο κ. Δήμαρχος Πέτρας και οι παράγοντες της περιοχής είναι οπαδοί του δόγματος του βουλευτή και πρώην Υπουργού κ. Βουλγαράκη, ο οποίος είπε ότι «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό».
- Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου δείχνει καλοπροαίρετος άνθρωπος. Έτσι βέβαια έδειχνε και ο κ. Καραμανλής, ο οποίος αποδείχθηκε αδύνατος, για να διοικήσει ένα κόμμα, όπου μεγάλο μέρος των στελεχών του δεν είναι και τόσο υπέρ των... ορθόδοξων διαδικασιών.
Είπε ο κ. Παπανδρέου, ότι όταν εκλεγεί Πρωθυπουργός, όλες οι προσλήψεις στο Δημόσιο και τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, θα γίνονται μέσω ΑΣΕΠ.
Καλόηχο αυτό που είπε. Μόνο είναι αμφίβολο αν αυτό το ενστερνίζονται τα στελέχη του.
Θα θυμίσω κάτι, που ίσως δεν είναι σε πολλούς γνωστό. Ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Σημίτης είχε αποφασίσει και νομοθετήσει τέτοιες διαδικασίες. Συνέπεια αυτής της απόφασης, ήταν να διαλυθούν οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ.
Έδειξαν όλοι ότι... έτρεχαν πίσω από το κόμμα και τις οργανώσεις του, για άλλους σκοπούς και όχι για έντιμες και διαφανείς διαδικασίες.
- Πριν τρία χρόνια ζητήθηκε από τους Δημάρχους, στα πλαίσια αυτού του Νόμου, να προβούν σε προσλήψεις υδρονομέων άρδευσης, με τις νόμιμες διαδικασίες.
Δυστυχώς επαναστάτησαν όλοι. Μάλιστα στο Νομό μας όλοι οι κ. Δήμαρχοι, με επικεφαλής τον κ. Νομάρχη, πήγαν στο Υπουργείο Εσωτερικών και ζήτησαν την επαναφορά ενός Βασιλικού Διατάγματος της δεκαετίας του 1950, όπου οι προσλήψεις γινόταν με «ρουσφετολογικό» τρόπο.
Καταδέχτηκαν, Νεοδημοκράτες και ΠΑΣΟΚοι να ζητήσουν διαδικασίες ενός Βασιλικού Διατάγματος, όπου προέβλεπε μέχρι και έλεγχο των Κοινωνικών Φρονημάτων των υδρονομέων.
Αυτό το περιστατικό μνημόνευσα για να δείξω ότι παρά τις καλές του προθέσεις ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντήσει πολλές δυσκολίες με τα στελέχη και τους οπαδούς του κόμματός του, οι οποίοι διψούν για αδικίες και ρουσφέτια.
Μακάρι, αν το θελήσει κάποτε ο λαός, να γίνουν οι διακηρύξεις του κ. Παπανδρέου πραγματικότητα.
- Μέσα στα πολιτικά παιχνίδια και τις σκοπιμότητες εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις το φαινόμενο να προηγείται το ΠΑΣΟΚ και καταλληλότερος πρωθυπουργός να θεωρείται ο κ. Καραμανλής.
Το βρίσκω λίγο χοντροκομμένο.
Κάτι μας κρύβουν και κάπου θέλουν να μας οδηγήσουν.
Θα τολμήσω μια... αμαρτωλή σκέψη.
Ο κ. Παπανδρέου δεν δείχνει για τόσο εύκολος όσο δείχνει η φυσιογνωμία του και ο τρόπος ζωής του.
Έτσι φαίνεται ότι όσοι θέλουν Αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ, κάποιον του χεριού τους, να ετοιμάζονται.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν πολίτες, οι οποίοι θέλουν να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα να έχουν πρωθυπουργό τον κ. Καραμανλή.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Για ποιους τελικά δουλεύουμε

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

Γράφει ο Γ.Π. Μασσαβέτας
giorgis.massavetas.gr

Δικαίωμα κάθε κατηγορούμενου, να μετέρχεται οποιοδήποτε νόμιμο, αλλά και νομότυπο μέσο προκειμένου να αποφύγει μια καταδίκη είτε να πετύχει μια ελαφρύτερη εκδοχή της.
Όλα όμως έχουν τα όρια τους, όταν τα τεχνάσματα συνιστούν μια προκλητική επίδειξη περιφρόνησης προς τη δικαιοσύνη και το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Όταν γελοιοποιούν θεσμούς. Όταν εκπέμπουν διά των πράξεων κατηγορούμενων και δικηγόρων το μήνυμα, προς τους απλούς ανθρώπους, ότι για τους έχοντες, ακόμη και αν το «έχειν» τους στηρίζεται σε μαύρο χρήμα, κλεμμένο από το λαό, πάντα υπάρχουν «παράθυρα».
Η δικαιοσύνη έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα πριν από χρόνια, όταν πολύφερνος κύριος, με την συνδρομή πολλών «επωνύμων» αρνήθηκε να εμφανισθεί στο ειδικό δικαστήριο, αν και ήταν κορυφαίο πρόσωπο του σκανδάλου Κοσκωτά, με το παραμύθι ότι τάχα ήταν ...ετοιμοθάνατος. Κτυπημένος από ανίατη αρρώστια.
Και βέβαια όταν τελείωσε η δίκη, ως εκ θαύματος, κατέστη τόσο υγιής, ώστε να είναι αρχηγός ποδοσφαιρικού τμήματος μεγάλης ΠΑΕ.
Οι μεν διορισμένοι από τους κατηγορουμένους ως συνήγοροι υπεράσπισης, κάνουν τη δουλειά τους. Kατά τον τρόπο που επιβάλουν οι ηγεμονικές αμοιβές και δε η άφθονη δωρεάν επαγγελματική διαφήμιση που εξασφαλίζουν.
Οι φωνές κάποιων άλλων, πολιτικών και δημοσιογράφων, που στριγγλίζουν ότι καταπατώνται βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα όταν οι ανακριτές προσπαθούν να στριμώξουν κάποιον από τους «χλιδάτους» πρωταγωνιστές του σκανδάλου Ζίμενς, μου προκαλούν μια υποψία. Ότι το μόνο «ανθρώπινο δικαίωμα» περί του οποίου πράγματι κόπτονται, είναι το πως θα διασφαλισθεί η «ομερτά» εκείνων που γνωρίζουν πολλά, πως θα λειτουργήσει αδιατάρακτα ο νόμος της σιωπής. Οτι «δεν θα χαλάσει η πιάτσα». Δεν θα διασυρθούν οι άρπαγες με τα άσπρα κολάρα. Δεν θα θιγούν κόμματα και πρόσωπα, με συγκεκριμένες αποκαλύψεις κάποιων, που, αν στριμωχτούν, μπορεί να μπουν στον πειρασμό να θελήσουν να ελαφρύνουν την θέση τους «καίγοντας» κάποιους άλλους. Διότι άλλο είναι να διαμορφώνεται μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα κατά την οποία «ε, όλοι τα πιάνουν» και άλλο να ομολογήσει κάποιος «ναι έδωσα τόσα στον άλφα και τόσα στον βήτα», προσκομίζοντας και στοιχεία.
Δυστυχώς όλα αυτά τα καμώματα, προστιθέμενα στη βραδύκαυστη αντίδραση της Δικαιοσύνης και τις μνημειώδεις γκάφες τις εκτελεστικής εξουσίας, -αν δεν πρόκειται για κάτι άλλο- λειτουργούν τελικά ως «πρώτη ύλη» για τις προκηρύξεις που θα συνοδεύουν τις επόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)