Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ολο το νομοσχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό

ΤΡΙΤΗ 11 Μαΐου 2010


ΚΡΑΧΤΗ

Νέες καταθέσεις για το Βατοπαίδι

ΤΡΙΤΗ 11-5-2010
By ANT1 Internet, www.ant1online.gr,

Με τις καταθέσεις του Γιάννη Αγγέλλου, του Γιώργου Βουλγαράκη και του Γιώργου Αλογοσκούφη συνεχίστηκαν τη Δευτέρα οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που ασχολείται με το σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου.
Νέες καταθέσεις για το Βατοπαίδι
Με τις καταθέσεις του Γιάννη Αγγέλλου, του Γιώργου Βουλγαράκη και του...

Μικρά και Θεϊκά από το Δία


ΤΡΙΤΗ 11-5-2010
@ Οι αγρότες της Βροντούς στον Νομάρχη για το θέμα των αλλοδαπών εργαζομένων και τις εγγυητικές των 895 ΕΥΡΩ..δίκαιο έχουν και ελπίζουμε το δυσκίνητο κράτος να λειτουργήσει... συμφώνησε και ο Νομάρχης να λυθεί το πρόβλημα... μόνο που ξέχασε να μας πεί τίς έκανε 12 χρόνια η Νομαρχία, γιατί αυτό το πρόβλημα υπήρχε και πρίν ,


@ Ενα πουλάκι μου είπε το ΣΔΟΕ θα μπουκάρει σε δημοσίου ενδιαφέροντος υπηρεσία... ΔΕΚΟ ή πώς αλλιώς λέγεται δέν ξέρω... και θα κάνει φύλλο και φτερό "τα χαρτιά τους", γιατί οσμίστηκαν ξεζούμισμα του χρήματος.. ή όπως αλλιώς λέγεται "κατάχρηση"...

@ Η διαβούλευση για τον Καλλιράτη στην Πιερία συνεχίζεται.. συνεχίζονται και τα ονομαζόμενα δημοψηφίσματα... οι  θέσεις όμως των πολιτικών παραμένου οι ίδιες.. τώρα μαθαίνουμε ότι στην Αθήνα σήμερα θα βγεί απόφαση.. δέν ξέρουμε άν ανακοινωθεί τίποτε διαφορετικό.. μάλλον το 4σάρι θα κατακυρωθεί και ο ορεινός Δήμος θάναι πραγματικότητα.. και άν θέλετε τη γνώμη μου.. μακάρι να γίνει έτσι..

@ Ενας άλλος  τρόμαξε απο την υποψηφιότητα Δημόπουλου και έτρεξε να μας πεί, ότι "!!!τώρα που θα είναι υποψήφιος ο Δημόπουλος, εμείς οι κηνοί θνητοί τί θα απογίνουμες πάει το Δημαρχιλίκι.. φτού τη γκαντεμιά μας" τρέμε Ολυμπε!!!!

@ Στο Δήμο Κατερίνης και στο ΠΑΣΟΚ, άκρα του τάφου σιωπή.. τί γίνεται ρε παιδιά περιμένετε τον ορεινό όγκο  των Πιερίων να πέσει πάνω σας για να αποφασίσετε; ή φοβάστε το βουνό;

@ Μας έστειλαν email και ρωτούν να μάθουν ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του blog ΔΙΑΣ.. γιατί βρέ φίλε μου επιμένεις.. το καλό πρ΄γαμ αργεί αν γίνει ή αγάλια αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.. περίμενε να γίνουμε το μέλι του διαδικτύου και μετά τα λέμε..

Τι είπε η Α.Δημητρίου στην Πρωινή Μελέτη;

ΤΡΙΤΗ 11-5-2010

Η κ.Δημητρίου μίλησε στην ''Πρωινή Μελέτη'' μέσα από το νοσοκομείο και ακούστηκε αρκετα καταβεβλημένη.

ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΡΙΝΓΚ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ... ΑΛΛΑ...

ΤΡΙΤΗ 11-5-2010
Αυτή την ώρα η Ντόρα σφυροκοπείται απο τους δμηοσιογράφους..οι ερωτήσεις είναι ζουμερές και οι απαντήσεις μπορώ να πώ ξεκάθαρες.Η Ντόρα  απαντά, αλλά πίσω απο την άκρη του κεφαλιού της υπάρχει η δεύτερη σκέψη που δέν την αποκαλύπτει όσο και άν επιμένει η Ελλη Στάη και οι άλλοι συνάδελφοί της.
Η Ντόρα παίζει με μοναδική μαεστρία με τα νεύρα των δημοσιογράφων που προσπαθούν να βγάλουν λαβράκι. Να δούμε άν στη συνέχεια καταφέρουν κάτι..

19η Μαΐου-Ημέρα Εθνικής Μνήμης

GENOKTONIA
Ημέρα πένθους και μνήμης η 19η Μαΐου, ημέρα που ξεκίνησε, πριν από 91 χρόνια, η δεύτερη και τελευταία φάση της σφαγής των Ελλήνων του Πόντου από το τουρκικό καθεστώς. Φέτος η «μαύρη» επέτειος θα τιμηθεί την .

40 χρόνια προσφοράς στο Δίον

PROSFORA_1
Τον καθηγητή αρχαιολογίας Δημήτρη Παντερμαλή τίμησε η Ομοσπονδία των Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε με την ευκαιρία συμπλήρωσης..

Γιώργος Παπαστεργίου: Οι αγρότες δεν είναι αστυνομικοί

AGROTES_1
Το ζήτημα των εγγυητικών των αγροτών για τη μετάκληση και απασχόληση αλλοδαπών εργατών γης έθεσε στο Νομάρχη Πιερίας Γιώργο Παπαστεργίου αντιπροσωπεία αγροτών από το δήμο Δίου...

Κώστας Κουκοδήμος: Βλάπτει σοβαρά την επαρχία

Ζημιά όχι μόνο στους επαρχιακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και στις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις της επαρχίας προκαλούν τα μέτρα εφαρμογής του μηχανισμού στήριξης, που υπαγορεύουν την καταβολή ειδικού φόρου 20% στις διαφημίσεις που προβάλλονται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, επισημαίνει ο βουλευτής ....

Προγράμματα κατάρτισης

SEMINARIA
Το Επιμελητήριο Πιερίας συνεχίζοντας την συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προγραμματίζει την υλοποίηση των παρακάτω εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατά τους μήνες Μάιο-Ιούνιο 2010:

Πιερικός - Προπονήθηκε χθες ο Πιερικός


Τρίτη 11 Μαΐου 2010
Την πρώτη του προπόνηση έκανε χθες ο Πιερικός αρχίζοντας την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εκτός έδρας με την Κέρκυρα.
Η χθεσινή προπόνηση άρχισε με το ζέσταμα στο οποίο πήραν μέρος όλοι οι ετοιμοπόλεμοι αλλά συνέχισαν με πρόγραμμα αποκατάστασης όσοι έπαιξαν την Κυριακή και κανονικό πρόγραμμα οι υπόλοιποι.
Ατομικό πρόγραμμα έκανες ο νεαρός Τσιντώτας, ενώ απόντες ήταν ο Τσιτλακίδης, Λαζαρίδης, και ο Γκουγκουλιάς. Σήμερα φιλικό παιχνίδι με Βατανιακό.

ιδιώνυμο η φοροδιαφυγή

Τρίτη 11 Μαΐου 2010
Ηχηρή παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών
ιδιώνυμο
η φοροδιαφυγή
Κλίμα συναίνεσης επικράτησε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για την πορεία της οικονομίας, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε χθες χωρίς τα κόμματα της Αριστεράς.
Ηχηρή ήταν η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ο οποίος τόνισε ότι θα ....

Το σπαθί του Χατζή Μπαμπά = Το σπαθί του Δ.Ν.Τ

4:29 π.μ. by giorgis · 0 σχόλια


Το οικονομικό σύστημα της Ελλάδας ήταν Σουλτανοσατραπικός Καπιταλισμός.
Τώρα η ξενόδουλη κυβέρνηση μας υποδούλωσε ακόμα μία φορά κάτω από την μπότα του ξένου Κατακτητή. Αυτό ονομάζεται Νέος Πατριωτισμός.

doctormarkon

Το blog "troktiko" είναι ότι πιο άθλιο και παρακμιακό κυκλοφορεί στην μπλοκόσφαιρα.

4:09 π.μ. by giorgis · 0 σχόλια
Ετικέτες
Το blog "troktiko" είναι ότι πιο άθλιο και παρακμιακό κυκλοφορεί στην μπλοκόσφαιρα.
Απ’ όλα τα δημοσιεύματα του είναι ξεκάθαρο ότι παίρνει γραμμή κατευθείαν από την ΓΑΔΑ. Μάλιστα όταν ξεκίνησε η επιχείρηση «εξάρθρωσης του Επαναστατικού Αγώνα» διέσυρε άτομα δημοσιεύοντας τα ονόματα τους που μέχρι τώρα δεν...

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ, ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!!!!

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα
Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜΕ:
6979112273
Αθήνα 10 Μαΐου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Πατριωτικό Μέτωπο, χαιρετίζει την απόφαση του
αγωνιστή για την Πατρίδα τη Δημοκρατία και τον Λαό μας καθηγητή Κώστα Ζουράρι, νασυστρατευτεί στους αγώνεςτου.
Σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, τονίζεται ο ....

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΙΟΥ 2010



Πηγή: Του Κώστα Μητρόπουλου
ΚΡΑΧΤΗΣ

Άλμα 7,60% στο Χρηματιστήριο - Βουτιά 600 μονάδων στο spread

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010
Κάθετη πτώση στο κόστος δανεισμού της Ελλάδας και εκτίναξη του γενικού δείκτη στο Χρηματιστήριο έφεραν οι ανακοινώσεις για την δημιουργία "ταμείου στήριξης" για όλες τις χώρες της Ευρωζώνης.
Λίγο μετά το ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ - ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ "ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ" ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ... ΓΙΑΤΙ;

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΙΟΥ 2010

Τί γίνεται εκεί την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης; 
Διάβασα κάπου... προχτές. κάποιες αόριστες αναφορές του Θόδωρου Καράογλου του βουλευτή της ΝΔ για τη νέα Διοίκηση, για τα πεπραγμένα της, κατηγορίες και αιχμές για μή σωστή λειτουργία και παρόμοια σχετικά Βέβαια, επειδή παλιότερα γνώριζα κάποια πράγματα με την απελθούσα Διοίκηση, θεώρησα καλό να κάνω ένα μίνι ρεπορτάζ για τα σημερινα δεδομένα, για να δούμε πώς λειτουργεί με νέα Δεδομένα η επιχείρηση... Τί διαπιστώσαμε; Ακούστε..
- Ο μισθός των νέων της Διοίκησης μειωμένος περίπου κατά το ήμισυ με  σύγκριση με τους προηγούμενους.
- Ο μισθός του Διευθύνοντα Συμβούλου μείωση κατά το ίδιο ποσοστό..
- 85 άτομα στη Λάρισα "εργάζονταν" χωρίς κανένα αντικείμενο εργασίας, έγινε μετάταξη των 48 και μειώθηκε το λειτουργικό κόστος μισθοδοσίας της επιχείρησης..
- Μειώθηκαν τα λειτουργικά έξοδα, οπως υπερβολικά ποσά για seciurity, οδηγούς αυτοκινήτων κλπ
- Υπάρχει έντονη αντίδραση της ομοσπονδίας των εργαζομένων που ελέγχετια απο την αντιπολίτευση, γιατί ο νέος Διευθύνων σύμβουλος, πήρε απόφαση να κόψει επιδότηση, εκδρομών και διακοπών ύψους 56000,00 ΕΥΡΩ, αφού επιδοτούνταν 560 εργαζόμενοι με 100 ΕΥΡΩ έκαστος...
- Στο εξάμηνο που πέρασε η Νέα διοίκηση, εξαφάνισε το αρνητικό πρόσημο σε θετικό, αφού δέν υπάρχουν μιά μικτές ζημίες, αλλά μικτά κέρδη..
- Το νέο Διοικητικό εργάζεται συνεχώς, μειώνοντας κάθε λειτουργικό υπερβολικό κόστος.. μάλιστα κυκλοφορούν με τα δικά τους ΙΧ, γιατί το κακό με δύο οδηγούς του παλιου Διευθ.Συμβούλου είχε παραγίνει... 
- Προγραμματιστηκε η αυξημένη παραγωγική διαδικασία πυο θα φέρει την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης μποστά.. και άλλα πολλά που δέν είναι της ώρας να τα αναφέρουμε, αλλά θα επιφυλαχτούμε για το μέλλον..
- Ολα αυτά τα διαπιστώσαμε κάνοντας ένα ιδίαιτερο ρεπορτάζ, στην πηγή των πληροφοριών..
- Διαπιστώσαμε ότι κάποιοι έχουν χάσει τα "κεσάτια τους".. γι αυτό αρχίζουν να διαρρέουν ανυπόστατες ειδήσεις, εκτός και άν μας αποδείξουν για τα όσα λένε..
Θεόδωρος Καράογλου- Κύριε Καράογλου οφείλετε να μας αποδείξετε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος  και οι λοιποί.. συμμετέχουν σε επιτροπές και δή παράνομες και με τί αμοιβές; Αλλοιώς θα έχετε πράξει ένα ανφέρ και θα ασκείτε πολιτική του παρελθόντος..Εμείς σύμφωναμε τα όσα ερευνήσαμε έχουμε στοιχεία περί του αντιθέτου..
- Και το λέμε αυτό γιατί δέν γίνεται σε τούτο τον τόπο, όταν βρίσκονται άνθρωποι ακέραιοι και ηθικοί να λιθοβολούνται γιατί έχουν χαλάσει την "πιάτσα" και δέν λειτουργούν σύμφωνα με την πεπατημένη των προηγουμένων...
Αυτά απο την ομάδα σύνταξης του ΚΡΑΧΤΗ

Η πρόγνωση του καιρού της Δευτέρας - ΒΙΝΤΕΟ

Πρόγνωση καιρού για τη Δευτέρα 10/05/2010
 
ΚΡΑΧΤΗΣ

Σε ένα 24ωρο καταφθάνουν τα πρώτα χρήματα


ΔΕΥΤΕΡΑ 10/05/2010

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ενέκρινε το δάνειο, ύψους 30 δισεκατομμυρίων ευρώ, για την Ελλάδα, στο πλαίσιο του ευρύτερου πακέτου βοηθείας, συνολικού ύψους 110 δισεκατομμυρίων...

Κανένας πριν από τα 60 στη σύνταξη μετά το 2015 - 15 μεγάλες ανατροπές στο Ασφαλιστικό που παρουσιάζεται σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο και κατατίθεται κατεπειγόντως στη Βουλή

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010
Ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας  Λοβέρδος καταθέτει σήμερα στη  Βουλή,
 το νέο Ασφαλιστικό με τις  15 ανατροπές για του  ασφαλισμένους
Μείωση των συντάξεων και αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης προβλέπει μεταξύ άλλων το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας για το Ασφαλιστικό, το οποίο παρουσιάζεται σήμερα το απόγευμα στο Υπουργικό Συμβούλιο και θα εισαχθεί στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Τα συνδικάτα...

"Ευρώ-Ασπίδα" κατά των κερδοσκόπων

ecofin3_mΔίχτυ ασφαλείας κατά των κερδοσκοπικών επιθέσεων που δέχεται η ευρωζώνη δημιουργεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις, που κράτησαν σχεδόν 10 ώρες το Ecofin  κατέληξε σε συμφωνία για την δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού.....

Νίκη... χρυσάφι στο 90' ο Πιερικός!

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΙΟΥ 2010
Φάση από τον αγώνα Πιερικός - Εθνικός Πολύτιμη νίκη με 1-0 σε βάρος του Εθνικού πέτυχε ο Πιερικός με γκολ του Τασίδη στο 90' και διατηρεί τις ελπίδες του για συμμετοχή στα πλέι οφ. Οι Πειραιωτες, πάντως, παραμένουν πέμπτοι, ένα βαθμό μπροστά από τους έκτους Κατερινιώτες, οι οποίοι κέρδισαν δίκαια το...

Λύγισε ο Ολυμπιακός


Ο Βασιλόπουλος μαρκάρει τον ΝαβάροΔΕΥΤΕΡΑ 1- ΜΑΙΟΥ 2010
Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Οι «Μπλαουγκράνα» νίκησαν με 86-68 στον τελικό της Ευρωλίγκα και κατέκτησαν το τρόπαιο. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ κακοί στο επιθετικό κομμάτι, ενώ δεν είχαν το ...

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 4-2- Εννιάψυχη! (video)


ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΙΟΥ 2010
Ο Τζιμπούρ πανηγυρίζει το γκολ επί του Αρη Η ΑΕΚ μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε με 4-2 του Αρη και έμεινε "ζωντανή" στην κούρσα της διεκδίκησης της πρώτης θέσης των play off! Η "Ένωση", προηγήθηκε στο 27' με τον Τζιμπούρ και έμεινε με δέκα παίκτες στο 36' λόγω της αποβολής του Γιάχιτς. Ο Αρης που ...

Νίκη για Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ (video)


ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΙΟΥ 2010
Ο Μουσλίμοβιτς μόλις έχει σκοράρει εναντίον του Ολυμπιακού Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play off της Σούπερ Λιγκ έκανε ο ΠΑΟΚ που νίκησε με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας τον Ολυμπιακό, χάρη σε τέρμα του Μουσλίμοβιτς μόλις στο 11ο λεπτό. Σοβαρό το λάθος του Νικοπολίδη στη φάση του γκολ, καλό το ...

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Δευτέρα 10 Μαΐου

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

SKITSO
Παλιό, το σκίτσο αλλά διαχρονικό. Ιδιαίτερα μετά το άνοιγμα των Τεμπών.

Προτιμότερο ...

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010
Και ψηφίστηκαν τα μέτρα. Ο Γιώργος ψήφισε για τη μη πτώχευση, η Ντόρα για την Ελλάδα, ο Καρατζαφέρης για την πατρίδα, ο Σαμαράς για τη Νέα Δημοκρατία και...

Ο αόρατος εχθρός είναι εδώ

AORATOS_1
Εκδηλώσεις για τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, πραγματοποιήθηκαν χθες στην Κατερίνη, παρουσία της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και της πολιτικής ηγεσίας του ..

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010
Μύρισε καλοκαίρι αλλά η χειμωνιάτικη διάθεσή μας σε ο,τι αφορά τα οικονομικά μας …παραμένει. Και πώς να μην παραμείνει όταν ...

Θανάσης Παπαγεωργίου: Εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση για την αποπεράτωσή του

PAPAGEORGIOY
Κανονική και χωρίς καθυστερήσεις θα είναι η χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του νέου κλειστού γυμναστηρίου Κατερίνης στο Σ. Σταθμό, σύμφωνα με δέσμευση του υφυπουργού ..

“ξύπνησε” η Ευρώπη

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010
Για «ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερότητας» αποφασίζουν οι υπουργοί  Οικονομικών της ΕΕ
“ξύπνησε”
η Ευρώπη
Για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας, ο οποίος θα δραστηριοποιείται με ταχύτητα όταν μια χώρα του ευρώ αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα, αποφάσιζαν χθες οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ σε έκτακτη συνεδρίαση του Ecofin στις Βρυξέλλες.
Το σύστημα...

Εκφραστείτε παρακαλώ!

Με διάφορους τρόπους, τοπικοί παράγοντες, σύλλογοι και φορείς διαφόρων περιοχών της Πιερίας, προσπαθούν να αποτυπώσουν τη λαϊκή βούληση για τον «Καλλικράτη».
Στο Δήμο Πιερίων ξεκίνησαν «μαραθώνιο» συλλογής υπογραφών για το αν επιθυμούν οι δημότες συνένωση με την Κατερίνη ή τη δημιουργία ορεινού δήμου, στο Δήμο Μεθώνης προχώρησαν χθες σε ...

Οι 5 τσομπαναραίοι... και ο Καλλικράτης

Να ζει κανείς ή να μη ζει;
(σ’ ένα ορεινό δήμο με 5 τσομπαναραίους και έναν δημαρχάκο)

BASIKO_EIKONA
Σαιξπηρικό ερώτημα που μένει ακόμη χωρίς απάντηση. Επίκαιρο όμως, μεταφορικά μιλώντας, στην περίπτωσή μας με την επιχειρούμενη συγχώνευση δήμων στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης που φέρνει ο «Καλλικράτης».
Μας αφορά ως νομό ....