Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ - ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΗΛΙΩΤΗ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010
Πολύ αθόρυβα, αλλά με καθημερινές επαφές σε προσωπικό επίπεδο κινείται ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Μαλτζάρης στο κυνήγι του σταυρού.Πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι ο Γιάννης θα πιάσει την πρωτιά στο συνδυασμό του Νίκου Μηλιώτη, ο ίδιος όμως άν και αισιόδοξος σε κατ ιδίαν συζητήσεις κρούει καμπανάκι, ότι ο κάθε ψήφος έχει τη σημασία του και δέν επαναπαύεται, γιατί πιστεύει ότι όταν κάποιον τον θεωρούν σίγουρο και πρώτο, ίσως να μήν του δώσουν κάποιους ψήφους με τη λογική ότι δέν τους έχει ανάγκη.Βρέ μπάς και έχει δίκαιο ο Γιαννάκης;

Προπονήθηκε χθες ο Πιερικός - Το Σάββατο στις 15:00 ο αγώνας Αναγέννηση Καρδίτσας – Πιερικός

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010
Το Σάββατο και όχι την Κυριακή θα παίξει ο Πιερικός στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση.
Η αντίπαλος του Πιερικού είναι αήττητη στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της, έχει δύο νίκες σε δύο παιχνίδια αλλά αυτό δεν προβληματίζει τους παίκτες του Πιερικού γιατί βρίσκονται σε θαυμάσια αγωνιστική κατάσταση, όπως το έδειξαν στα Γιάννενα και στο παιχνίδι της Κατερίνης με τη Βέροια. Μοναδικός απών είναι ο Δήμου που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Χθες ο προπονητής του Πιερικού κ. Γιώργος Χατζάρας προπόνησε τους παίκτες του με ένα κάπως ελαφρύ πρόγραμμα γιατί τη Δευτέρα έκαναν υπερπροσπάθεια κάτω από φοβερά αντίξοες καιρικές συνθήκες και σ’ ένα βαρύ γήπεδο.
Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς ήταν χθες παρών αλλά λόγω κάποια ενόχλησης στον αστράγαλο έκανε ατομικό πρόγραμμα. Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση.(ΤΟΠΙΚΗ)

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ στην ψηφοφορία για παραπομπή 5 π. Υπουργών



Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010 
Δοκιμασία για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Πα.σο.κ.* Έντονος προβληματισμός σε μερίδα βουλευτών και υπουργών
* Η στάση των κομμάτων την αντιπολίτευσης
Η μυστική ψηφοφορία που περιμένει το ..

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΑΠΠΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010
Συνάντηση υποψηφίων του συνδυασμού του Νϊκου Λάππα χτές το βράδυ στο Λιτόχωρο.Σε ένα πολύ καλό περιβάλλον,πνεύμα ομόνοιας,πνοή νίκης και αγώνα, οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Νίκου Λάππα,γνωρίστηκαν όλοι μεταξύ τους, με σύντομες τοποθετήσεις μετέφεραν το κλίμα νίκης σε ολόκληρο το νέό Δήμο,κλίμα νίκης που πηγάζει απο κάθε γιετονιά, απο κάθε χωριό.
Ολοι οι παρευρισκόμενοι,δήλωσαν πίστη στο συνδυασμό αυτό,αναφέρθηκαν στην ποιοτική του σύνθεση,στο ηθικό ανάστημα όλων των υποψηφίων και στην ελπίδα που τρέφει στο συνδυασμό αυτό ο κόσμος του Δήμου Δίου - Ολύμπου.
Συγκίνηση επικρατούσε σε πολλούς για το χαρακτήρα, τις ικανότητες, την ηθική,το κύρος, την επιστημονική κατάρτιση του υποψηφίου Δημάρχου Νϊκου Λάππα.

Μεξικό: 20χρονη φοιτήτρια χρίστηκε αρχηγός της αστυνομίας

Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010
MEXICO_POLICE
Μία 20χρονη φοιτήτρια διορίστηκε χθες, ελλείψει άλλου υποψηφίου, αρχηγός της αστυνομίας σε μία παραμεθόριο με τις ΗΠΑ πόλη του Μεξικού, η οποία μαστίζεται από τη βία και το οργανωμένο έγκλημα, ανακοινώθηκε σήμερα από τη δημαρχία της.  Η Μαρισόλ Βάλιες, «ήταν η μόνη που αποδέχθηκε τη θέση της διευθύντριας της δημοτικής δημόσιας ...

Φρένο από το ΕΣ στο δάνειο του Δ. Αθηναίων

Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010
Αρνείται να εγκρίνει τη σύναψη δανείου ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από τον Δήμο Αθηναίων, λόγω έλλειψης διαφάνειας, μη νομίμων διαδικασιών, καταχρηστικών όρων και ανάληψης βαρών χωρίς λόγο το Ελεγκτικό Συνέδριο. Η σύμβαση ψηφίστηκε τον Ιούνιο και είναι ένα μόνο από τα δάνεια που συνήψε η δημοτική αρχή τους τελευταίους μήνες προκειμένου «να συνεχίσουν να πληρώνονται οι μισθοί των εργαζομένων..

Δίκη των έξι: Δικαίωση 88 χρόνια αργότερα

Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010
Δεκτή έκανε το Ζ' Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου την αίτηση αναψηλάφησης της δίκης των έξι, που ασκήθηκε από τον Μιχάλη Πρωτοπαπαδάκη, εγγονό του πρώην Πρωθυπουργού Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη. Κατόπιν αυτής της απόφασης ο Άρειος Πάγος έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη σε βάρος των έξι που κρίθηκαν υπεύθυνοι για την Μικρασιατική Καταστροφή, λόγω..

Συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τον "Καλλικράτη"

Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες για τις επικείμενες αρνητικές εισηγήσεις των συμβούλων Επικρατείας κ.κ. Μαρκουλάκη και Καρλή, που πρότειναν στη μείζονα Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας να απορριφθούν οι αιτήσεις δεκάδων δήμων και κοινοτήτων από όλη την Ελλάδα που ζητούν να κριθεί αντισυνταγματική και παράνομη η...

Στον εισαγγελέα η υπόθεση των αγροτικών ενισχύσεων της περιόδου 2004-2007 «Τα πρόστιμα θα επιβαρύνουν τις τσέπες όλων»


Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010
Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει το θέμα των αγροτικών ενισχύσεων της περιόδου 2004-2007 που χορήγησε η ΝΔ και που η Κομισιόν τις χαρακτηρίζει παράνομες, επιβάλλοντας..

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 21 10 2010

Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010

"Άξιζαν" τουλάχιστον την ισοπαλία... Παίδες Λάρισας - Παίδες Πιερίας 1 - 0

21.10.2010 Αθλητισμός


Στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου Αλκαζάρ αγωνίστηκε χθες η ομάδα των Παίδων της ΕΠΣ Πιερίας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Μικτών Ομάδων ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.
Οι Παίδες της Πιερίας αντιμετώπισαν την ομάδα της Λάρισας και, αν και ήταν ανώτεροι στη ..

"Βαριά" ήττα γνώρισαν οι νέοι στο Αλκαζάρ Νέοι Λάρισας - Νέοι Πιερίας 3 - 0

Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010  Αθλητισμός

Την πρώτη ήττα γνώρισαν οι Νέοι της Πιερίας στο Αλκαζάρ της Λάρισας από την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.
Η ομάδα της Πιερίας δεν θύμισε σε καμία περίπτωση με την εμφάνισή της αυτή των δύο πρώτων αγωνιστικών και δίκαια ηττήθηκε από τη ....

Διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού σε ημερίδα για νέους επιχειρηματίες «Όχι» σε νέα μέτρα


Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010
Τη διαβεβαίωση πως «ό,τι και να γίνει» δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα, ότι δεν θα επιβαρυνθούν περαιτέρω οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, καθώς ότι δεν θα υπάρξει αύξηση των φορολογικών συντελεστών επανέλαβε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας χθες σε ημερίδα για νέους επιχειρηματίες που διοργανώνει το ...

Δεν θα θιγούν περαιτέρω μισθωτοί και συνταξιούχοι, δήλωσε ο πρωθυπουργός "Όχι" σε νέα μέτρα

Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010
Τη διαβεβαίωση πως "ό,τι και να γίνει" δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα, ότι δεν επιβαρυνθούν περαιτέρω οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, καθώς ότι δεν θα υπάρξει αύξηση των φορολογικών συντελεστών ..

Νίκος Μηλιώτης: «Καθαρή και ίση μεταχείριση στις σχέσεις δήμου-προμηθευτών»

 

Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010
Την μονάδα διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών, καθώς και τους συνεταιρισμούς Ηλεκτρολόγων, Αλουμινοκατασκευαστών και Ελαιοχρωματιστών επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Μηλιώτης. Συνομιλώντας ..

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
«Η εμπειρία μου έδειξε ότι το μπάλωμα είναι μπάλωμα. Κοστίζει δυο φορές πιο ακριβά και σύμφωνα με το..

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ - ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ


Πέμπτη 21 Οκτώβριος 2010
Δύο παιγνίδια το Σαββατοκύριακο για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ:
Με την ομάδα   του ΠΑΟΝΕ θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 12.00 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και με την ομάδα του ΚΟΡΙΝΟΥ την Κυριακή στις 14.30 για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ...