Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΌΠΟ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ...

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Με βάση αυτό το σύνθημα νέος ή νέα θα στρατευθεί στον συνδυασμό του Νίκου Λάππα, φιλοδοξώντας να εκφράσει τη νεολαία του Δήμου Δίου - Ολύμπου. Τι επόμενες ημέρες λεπτομέρειες...
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Ακύρωση του Μνημονίου ζητά η ΑΔΕΔΥ


Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Σε κλοιό διαδηλωτών η 75η ΔΕΘ
Ανοίγει αύριο ο κύκλος κινητοποιήσεων στη Θεσσαλονίκη

Τις προτάσεις της ΑΔΕΔΥ..

Πρώτη άτυπη σύσκεψη συνεργατών του και μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, μετά τον ανασχηματισμό - Ομάδα Σχεδιασμού και Προγραμματισμού

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Την πρώτη άτυπη σύσκεψη συνεργατών του και μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, μετά τον ανασχηματισμό, συγκάλεσε χθες ο ..

Η πρώτη συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Δίου - Ολύμπου Ν. Λάππας: "Άνθρωποι έντιμοι, με ανοιχτά μυαλά θα αποτελέσουν τον συνδυασμό μας"



Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010  Τοπικά
"Αυτοί που θα επιλέξουν να ψηφίσουν τον δικό μας συνδυασμό και το δικό μας πρόγραμμα θέλουμε να είναι υπερήφανοι για την επιλογή τους" δηλώνει χαρακτηριστικά στην πρώτη του συνέντευξη μετά την..

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Πολύ καλημέρα μας. Όσοι πασόκοι είστε καλά ακόμη ακούστε κι αυτό. Την άλλη εβδομάδα η ανακοίνωση για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στο..

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Πανίκας ο άπαιχτος. Φορτωμένος με πλαστικά μπουκαλάκια νερό ο Ψωμιάδης, που είχαν στην ετικέτα τη φωτογραφία του, τα μοίραζε στα φανάρια της..

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΕ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Μια φορα και ενα καιρο στην ομορφη πολη της Κατερινης υπηρχαν καποιοι νεοι & νεες οι οποιοι ηθελαν ν αποδειξουν στην κεντρικη ηγεσια του κομματος τους, οτι ειναι το νεο αιμα της πολιτικης τοπικης σκηνης. Ετσι ξεκινησαν τις..

ΔΙΟΔΙΑ: Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Image 
Αγαπητοί συμπολίτες,
«Δεν πληρώνουμε» ήταν το σύνθημά μας στις 9 Μαρτίου 2009, στο κάστρο του Πλαταμώνα, όταν για πρώτη φορά, πλήθος ..

ΜΑΔΟΥΝ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Γράφουν - γράφουν, λένε λένε τόσα πολλά που χάσαμε την μπάλλα. Πήρε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Κατερίνης,ο τάδε.. για την περιφέρεια ο τάδε, κλπ.
Η αλήθεια είναι ότι για το Δήμο Κατερίνης υπάρχει δυστοκία.Και σας το λέω απο σίγουρες πληροφορίες.Μέχρι αργά το βράδυ τα λέγανε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ με του υπέυθυνους για τις δημοτικές εκλογές του κόμματος.Κοιτάζανε και ξανακοιτάζανε τις δημοσκοπήσεις των υποψηφίων..Δέν τους βγαίνει με τίποτε..Μόνο στράτευση άλλων ελπίζουν.. ελα όμως που οι βουλευτάδες του Νομού δέν λένε να κοιτάξουν προς Δημαρχία μεριά και ο ένας τα φορτώνει στον άλλο.
Βέβαια όπως πολύ σωστά είπε ένας φόλα ΠΑΣΟΚΤΣΗΣ, αφού Γιάννη μου δέν θέλεις ξανά Δήμαροχς γιατί κρατούσες τη θέση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Σάββα και δέν άφηνες άλλον επικεφλή να κάνει αντιπολίτευση και να ανδειχτεί μέσα απο τον συνδυσμό σου;Τώρα που το σκέφτομαι πολύ σωστή η παρατήρηση του φίλου.
Απο την άλλη, λένε κάποιο και σύ Θανάση γιατί δέν την κάνεις προς Δημαρχία αφού ήθελες τρανό Δήμο, με όλα τα πανωχώρια;Αντε τώρα να βγεί συμπέρασμα. δύσκολο έ;
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ...

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Τέτοια στρατιωτική πειθαρχία ούτε ο Στάλιν δέν είχε.Μαθαίνουμε ότι τα "κολητάρια" του Παπαχρήστου δέν αναπνέουν άλλον αέρα απο αυτόν που τους "χορηγεί" μόνον ο παντοδύμος "θεός".Με κομμένη την ανάσα περιμένουν τί θα κάνει ο "αρχηγός, για να πάρουν κατευθύνσεις. Σφίγγες τίποτε δέν λένε.Περιμένουν τα αποτελέσματα της Αντιπεριφέρειας.Αφήστε ρέ παιδιά θα το πάρει το χρίσμα το "παλληκάρι", εξάλλου τώρα στο ΠΑΣΟΚ ασχολούνται με το Δήμο Κατερίνης ,μετά την Έκθεση τα σπουδαία..
ΤΟ ΚΑΡΦΙ...
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
Εφόδους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κλειστούς δημόσιους χώρους πραγματοποιεί..

Όλα της ΔΕΘ δύσκολα κι η «Αιγαίο» ασφαλτοστρώνει!



Την ώρα που σχεδόν όλη η Ελλάδα ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, στην 75η Διεθνή Έκθεση-είτε για..

Μάχη με την ακρίβεια - Την πάταξη της ακρίβειας έθεσε ως βασικό στόχο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
O καλύτερος έλεγχος των τιμών είναι βασική στόχευση του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, όπως είπε χθες ο υπουργός, Μ.Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στους υπαλλήλους του υπουργείου στο κτήριο της πλατείας Κάνιγγος. Ο υπουργός ανέφερε ότι στόχος είναι τόσο..

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - Εθελοντική Αιμοδοσία δώστε ζωή με το αίμα σας



Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010 από τις 9 π.μ - 14:00μ.μ στο Νέο Πολιτιστικό Κέντρο Οδός Ηλιουπόλεως δίπλα στον Πέλεκα
Το αίμα είναι..

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΙΤΣΗ

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Προπόνηση χθές Τετάρτη για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.Μετά απο προπόνηση μίας ώρας δόθηκε αγώνας προετοιμασίας με την ανδρική ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ που αγωνίζεται στην Β Ερασιτεχνική κατηγορία.Τα παιδιά του Πιερικού έδειξαν τα προσόντα τους και στάθηκαν σάν ίσος προς ίσον με ανδρική ομάδα.Το σκόρ ήταν 4-1 υπέρ του Νέου Κεραμιδίου.
Το Σάββατο το πρωί στις 8.30 το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα μεταβεί με πούλμαν στη Λάρισα όπου θα δώσει τον πρώτο του αγώνα σε τουρνουά στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Πλίτση.

Μια καινούρια ομάδα - Ο Πιερικός της περιόδου 2010-2011 Μόνο οκτώ από την περσινή ομάδα


Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Σήμερα στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Πιερικός μαζί με τους μικρούς που προωθήθηκαν από την ομάδα Νέων του Πιερικού είναι...