Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Πανίκας ο άπαιχτος. Φορτωμένος με πλαστικά μπουκαλάκια νερό ο Ψωμιάδης, που είχαν στην ετικέτα τη φωτογραφία του, τα μοίραζε στα φανάρια της.. Θεσσαλονίκης σ’ολους τους γιωταχήδες. Είναι αυτό που λένε πίνουν νερό στο όνομά του.
***
Για τη Μακεδονία ρε γαμώτο, μέχρι και παρμπρίζ θα’πλενε ο Ψωμιάδης. Μόλις πέσουν οι ζέστες το πρόγραμμα έχει σαλέπι.
***
Δυστοκία και πάλι για τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ στην Κατερίνη, αφού χθες οι υποψήφιοι χτύπησαν από πέντε πέναλτι  όπως προαναγγείλαμε αλλά δεν προέκυψε νικητής. Έτσι τώρα θα κληθούν να συμμετάσχουν στο Survivor και θα δοθεί το ανάλογο έπαθλο.
***
Που είναι εκείνες οι γαλιάντρες και τα παπαγαλάκια που έλεγαν ότι και με τρεις δήμους στην Πιερία θα σκίσουν το Σάββα. Όντως κολλούσαν μπρίκια.
***
Εκτός κι αν ψάχνουν για άλλοθι και ρίξουν την ευθύνη στο κεντρικό ΠΑΣΟΚ για την αργοπορία.
***
Τελικά με κριτήρια ΑΣΕΠ θα κάνει ο Σάββας το ψηφοδέλτιό του, όπως γράψαμε, λόγω συνωστισμού. Οι επιλαχόντες θα γραφτούν σε λίστα αναμονής για την επόμενη τετραετία.
***
Αγκύλωση στα άκρα έπαθαν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, αφού πού τους χάνεις πού τους βρίσκεις κινούνται και κοιμούνται με το κινητό στο χέρι.
***
Ζήνων, να η ευκαιρία, έχεις κολλητό και τον Τσούρα. Αν είχες λίγη υπομονή… Το πολύ-πολύ να σε πουν κωλοτούμπα. Ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος.
***
Συνάντηση Μπόλαρη με τους γραμματείς των νομαρχιακών του ΠΑΣΟΚ για τη διερευνητική. Η μάχη δεν θα δοθεί μεταξύ Ψωμιάδη και Μπόλαρη στους νομούς αλλά πρωτίστως μεταξύ υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών.
***
Τι λένε τα γκάλοπ του ΠΑΣΟΚ για Σάββα και τους 4 υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ. Στην παράσταση νίκης ο Σάββας έχει 42,8%, από 3,8 έως 1,1% οι άλλοι αλλά με το εκπληκτικό 51,2% «δεν γνωρίζω -δεν απαντώ».
***
Καταλληλότερος δήμαρχος ο Χιονίδης με 34,6% και οι υπόλοιποι από 6,6% μέχρι 2,4% και με 30% «δεν γνωρίζω –δεν απαντώ».
***
Στο ισοζύγιο θετικών-αρνητικών ο Χιονίδης έχει 33,8%, ενώ οι υπόλοιποι από 15,9% έως 5,4% με πολύ μεγάλο ποσοστό ο «κανένας».
***
Στην αναγνωρισιμότητα ο Χιονίδης έχει 95,5% και οι άλλοι από 53 έως 43%.
***
Μια προσεκτική ανάγνωση των στοιχείων και των ποιοτικών χαρακτηριστικών δείχνει ότι ο Χιονίδης δεν είναι παντοδύναμος, οδηγείται στη δεύτερη Κυριακή. Όσο για τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ που για λόγους δεοντολογίας δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες, εναλλάσσονται στις πρωτιές και χαρακτηρίζονται ως ισοϋψείς.
***
Αυτά με την εγκυρότητα και την υπογραφή της στήλης και όχι από ράδιο αρβύλα. 
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: