Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Κ. Λαγκάρντ: Η ανεργία των νέων στην Ιταλία θα «έσβηνε» το χαμόγελο της Τζοκόντα

Το ποσοστό της ανεργίας των νέων στην Ιταλία, το οποίο βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων σχεδόν 30 ετών, θα μπορούσε να ..

Εκλογή Προέδρου: Εξαιρετικά θολό παραμένει το τοπίο. Κλειδί οι ΑΝΕΛ: Ή ρίχνουν την κυβέρνηση ή βγάζουν Πρόεδρο

Εκλογή Προέδρου: Εξαιρετικά θολό παραμένει το τοπίο 
Κινούμενη άμμο θυμίζει το πολιτικό σκηνικό καθώς η κυβέρνηση αναζητά 180 βουλευτές έως την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή του ..

Η απάντηση της CIA στην έκθεση για τις ανακρίσεις-βασανιστήρια

Η απάντηση της CIA στην έκθεση για τις ανακρίσεις-βασανιστήρια «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΣΩΣΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ» Η απάντηση της CIA στην έκθεση για τις ανακρίσεις-βασανιστήρια.

ΔΗΜΑΡ: Τα βρήκαν για τον Πρόεδρο, γκρινιάζουν για τις «διαρροές»

ΔΗΜΑΡ: Τα βρήκαν για τον Πρόεδρο, γκρινιάζουν για τις «διαρροές»
To κόμμα ξεκαθάρισε ότι συνεχίζει στο δρόμο προς τις εκλογές αυτόνομα.ΔΗΜΑΡ: Τα βρήκαν για τον Πρόεδρο, γκρινιάζουν για τις ..

Όλα τα γκολ του Champions League της 9-12-2014 (video)


Όλα τα γκολ του Champions League (video) Δείτε τα όλα τα γκολ από την πρώτη μέρα της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.
Αναλυτικά τα highlights:

Ο «χάρτης» των ανεξάρτητων στη Βουλή και η προεδρική εκλογή


Ένας ένας ανοίγουν τα χαρτιά τους για τη στάση που θα τηρήσουν στις κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της..

Ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο αντικείμενο σε τράπεζα στο Χαλάνδρι - Άγνωστος προειδοποίησε για βόμβα - Μίλησε για κίνηση αλληλεγγύης στον Ν. Ρωμανό

 

Έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο που έδωσε ο άγνωστος για την έκρηξη της βόμβας.- Αποκλεισμένη η περιοχή από την αστυνομία..