Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο αντικείμενο σε τράπεζα στο Χαλάνδρι - Άγνωστος προειδοποίησε για βόμβα - Μίλησε για κίνηση αλληλεγγύης στον Ν. Ρωμανό

 

Έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο που έδωσε ο άγνωστος για την έκρηξη της βόμβας.- Αποκλεισμένη η περιοχή από την αστυνομία..

- Πυροτεχνουργοί μετά την ελεγχόμενη έκρηξη θα ερευνήσουν το ύποπτο δέμα
- Δείτε το βίντεο από την ελεγχόμενη έκρηξη



Άγνωστος με τηλεφώνημά του προειδοποίησε ότι στις 06.00  θα εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός σε υποκατάστημα τράπεζας στο Χαλάνδρι.

Ελεχόμενη έκρηξη σε ύποπτο αντικείμενο σε τζα στο αλάνδρι - Άγνωστος προειδοποίησε για βόμβα - Μίλησε για κίνηση αλληλεγγύης στον Ν. 
Ο μηχανισμός όπως είπε ο άγνωστος έχει τοποθετηθεί σε κτήριο στη συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Όπως είπε η ενέργεια θα γίνει για να εκφραστεί αλληλεγγύη στον Νίκο Ρωμανό.

Πηγή φωτό Antenna
Πηγή φωτό Antenna
Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο και έχουν αποκλείσει την περιοχή. Ως και αυτή την ώρα είναι κλειστές  οι οδοί Παπανικολή και Αγίας Παρασκευής.
Πηγή φωτό Antenna
Πηγή φωτό Antenna

Στις 07:35 οι πυροτεχνουργοί προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη και τώρα τα υπολείμματα θα ελεγχθούν καθώς δεν αποκλείεται να υπήρξε πράγματι εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος δεν λειτούργησε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: