Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Άμεσα μέτρα για του ποδηλάτες!

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ
Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κατερίνης
Image 
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συμμετέχει στην ...

Πρόγραμμα ομιλιών του υποψηφίου δημάρχου Πύδνας-Κολινρού Βαγγέλη Λαγδάρη

 Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010
Τρίτη 26/10/10
Παλιό Ελευθεροχώρι στις...

ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ


Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΩΡΑ 11 π.μ
POSIDON PALACE ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ 

25/10 ΝΕΑ ΕΦΕΣΣΟΣ ΩΡΑ ...

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΠΑΟΝ Επιβατών - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-1

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010
Μεγάλη νίκη  του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που συμμετέχει.Κέρδισε με σκόρ 1-0 την αντίστοιχη του ΠΑΟΝΕ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιγνιδιού, απο το πρώτο λεπτό , πίεσε ψηλά,έκλεισε την αντίπαλο ομάδα στα καρέ , κυκλοφόρησε πολύ καλά την μπάλλα και έχασε πολλές ευκαιρίες.Στο πρώτο ημίχρονο καλές ευκαιρίες είχε σε δύο σούτ του Συμεωνίδη και σε σούτ του Σταθακόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση συνεχίστηκε, ο τερματοφύλακας της τοπικής όμάδος έκανε δύο συνεχόμενες καλές αποκρούσεις σε εκτέλεση κόρνερ του Καλαιτζή.
Τελικά η λύση του γκόλ ήλθε απο τον πάγκο, στο 45 λεπτό,ήρθε το γκόλ (0-1) με σούτ κεραυνό του Παπαθανασίου  λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή.Ο ιδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο γκόλ και ακυρώθηκε ώς οφσάιντ. Επίσης σε σούτ τέτατέτ μέσα απο την περιοχή ο Τζίνοβιτσ δέν βρήκε δίχτυα, αφού ο τερματοφύλακας και πάλι απέκρουσε.
Η τοπική ο μάδα του ΠΑΟΝΕ δέν είχε καμμία ευκαιρία αφού οι παίκτες της ομάδος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δέν επέτρεψαν την αντίπαλη ομάδα να μπεί μέσα στην περιοχή της.
Ηταν ένα πολύ καλό παιγνίδι, με πολύ καλό καιρό,πολύ καλή η ομάδα του ΠΑΟΝΕ, με παίκτες αθηλτικότατους, με άριστη σμυπεριφορά, όπως αρμόζει πραγματικά σε αυτές τις ηλικίες.Η ομάδα του πιερικου ΔΈΧΤΗΚΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ απο τον αντίπλαο ππορπονητή και απο τους ποδοσφαιριστές της αντιπάλου ομάδος για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε.
¨Ολοι οι παίκτες της ομάδος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είχαν πολύ καλή απόδοση, με πρώτο παίκτη τον Παγωνίδη.
Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ:Τσιλεγγερίδης, Μαυρόπουλος, Καλαιτζής,Τόσκας, Χατζηδίμπας Β.,Δαλαμήτρας, Παγωνίδης,Καρτσαμπάς, Σταθακόπουλος, Συμεωνίδης,Αμπατζίδης.
Επίσης αγωνίστηκαν:Παπαθανασίου,Τζίνοβιτσ, Οικονόμου,Τζήμας, Μπαλαχάτζε, Σιδερίδης, Χατζηδίμπας Κ.
ΦΩΤΟ:οι παίκτες και των δύο ομάδων ΠΑΟΝΕ και ΠΙΕΡΙΚΟΥ μαζί.
ΕΙΔΟΣ ΑΓΩΝΑ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΜ - ΠΑΙΔΕΣ - 11ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Αγίας Τριάδας - Σάββατο 23-10-2010
Ώρα: 12.00 
ΠΑΟΝ Επιβατών - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-1

Υ.Γ Αύριο  Κυριακή 24-10-2010, στις 14.30 στο γήπεδο της Ν.Εφέσσου, η ομάδα αγωνίζεται και πάλι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, με αντίπαλο την ομάδα του ΚΟΡΙΝΟΥ.Η ομάδα μας διαθέτει 25 ποδοσφαιριστές, γιαυτό και συμμετέχει σε δύο πρωταθλήματα.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Αναγέννηση Καρδίτσας - Πιερικός

Στην αποστολή και ο Παναγιώτης Γιατζιτζόγλου
Στην Καρδίτσα βρίσκεται από χθες το βράδυ η αποστολή του Πιερικού για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση για την 7η αγωνιστική της Football ..