Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009 (ΤΟΠΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ)

O στρατηγός άνεμος έκανε και πάλι το θαύμα του. Πάει και η άλλη μισή Ελλάς, τσουρουφλίστηκε.

***

Στάχτες ο Βαρνάβας, η Σταμάτω. Ευτυχώς ο Μαραθώνας είναι λίμνη και κάηκε μόνο γύρω-γύρω.

***

Πρόεδρε, γούρι. Κάνε εκλογές. Κάθε φορά που καίγεται η Ελλάς τα πας καλά.

***

Και τώρα παραδάκι με τη σέσουλα. Παρακαλώ, οι πυρόπληκτοι να προσέρχονται για το ταλιράκι. Με τέτοια κεσάτια καλό είναι κι αυτό.

***

Στο πλευρό των πυρόπληκτων η κυβέρνηση. Να κτισθούν άμεσα όλα τα αυθαίρετα, να εξαιρεθούν της «τακτοποίησης» όλοι οι ημιυπαίθριοι και τα υπόγεια.

***

Προϊόν εμπρησμού κύριοι. Σαν να πήρε το μάτι μου στη Σταμάτω τον Λαλιώτη με στουπιά και βενζίνη.

***

Από αέρος ο πρωθυπουργός συντόνιζε την πυρόσβεση. Πάλι καλά που δεν τον αναχαίτισαν τουρκικά πολεμικά.

***

Αυτές οι πυρκαγιές λένε είναι το τέλος του Καραμανλή. Τρίχες. Εκ της τέφρας αναγεννάται το έθνος.

***

Πρόεδρε, μην το βάζεις κάτω. Είδες, εκεί που τον είχαν ξοφλημένο το Σωτήρη Κυργιάκο τον πήρε η Λίβερπουλ.

***

Τα κάψαμε και ησυχάσαμε. Όλη η υπόλοιπη Αττική είναι πυρίμαχη.

***

Χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους στάχτη. Κι εσύ τέκνον Ζήνων για δυο-τρεις μαραμένες πετούνιες, τόσο ντόρο;

***

Σε απευθείας μετάδοση οι πυρκαγιές. Εσπευσμένα γύρισαν οι Ευαγγελάτος, Χατζηνικολάου. Ολονύκτιος τηλεοπτικός μαραθώνιος στο Μαραθώνα.

***

Από «αρτον» μπορεί να μην πάμε καλά αλλά από «θέαμα» αυτή η κυβέρνηση μας χόρτασε.

***

Μέτρα για τη δασοπροστασία. Σχέδιο Σουφλιά. Διόδια σε όλους τους δασικούς δρόμους.

***

Στο ένα χέρι το τσιγάρο, στο άλλο το ουίσκι.

Και στο είπα, υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.

***

Για τις πυρκαγιές φταίει ο στρατηγός άνεμος, για τις πλημμύρες που θα’ρθουν ψάξτε για ναύαρχο.

***

Φέρτε πίσω τον Φούρλα. Σώστε την πολιτιστική μας κληρονομιά.

***

Εκλογές ή πυρκαγιές; Πυρκαγιές-πυρκαγιές.

***

Η εκδίκηση του Χριστοφοράκου. Υποσταθμοί υψηλής τάσεως Ζίμενς επί τω έργω.

***

Κάθε πράμα στον καιρό του και τον Αύγουστο φωτιές. Ακόμη δεν το μάθατε;

***

Να γυρίσει ο Θοδωρής να διαχειριστεί την κρίση. Δεν φτάνει που πνιγόμαστε, καιγόμαστε κιόλας.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Flash στα Γεγονότα με την Κατερίνα Τσαλού


Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009 (ΤΟΠΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ)

Πήραν «φωτιά» τα μπατζάκια μας και όχι μόνο. Φλέγεται η Αττική και χτύπησε κόκκινος συναγερμός στο κυβερνητικό μέτωπο.

Δεν διδαχθήκαμε τίποτε όπως φαίνεται από το πολύ πρόσφατο παρελθόν.

Πολλά κοινά σημεία με τα όσα συνέβαιναν τον Αύγουστο του 2007 διακρίνουμε. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα σ’αυτή την περίπτωση. Κάποιοι όμως βλέπουν κάλπες πολύ σύντομα.

Δύσκολη συγκυρία από όλες τις απόψεις. Οικονομία, τουρισμός, πυρκαγιές. Έρχεται η ΔΕΘ και θα αναστενάξουν τα υπουργικά κοστούμια και πάλι. Σιγά μη σας λυπηθώ κιόλας. Είχατε πολλά χρόνια στη διάθεσή σας για να πείσετε. Δεν θα κάνουμε τώρα «ταμείο».

Πάμε όμως στη δική μας φτωχή επικαιρότητα σε σχέση με την πανελλήνια και ευτυχώς.

Είναι όμως πιο οικολογική από τη δική τους, αυτό είναι σίγουρο.

Διότι στη μια πλευρά της χώρας παλεύουν να σώσουν το πράσινο, κι εμείς μαλώνουμε για τις πετούνιες.

Οι πετούνιες οι αγαπημένες λοιπόν, φυτό καλλωπιστικό που ανθεί και φέρει κι άλλο …έγιναν οι πρωταγωνίστριες αυτού του καλοκαιριού στην Κατερίνη.

Μπορεί οι βυθιζόμενες μπάρες να βυθίστηκαν δια παντός, μπορεί τα προβλήματα στον πεζόδρομο να μη λύθηκαν, μπορεί η πράσινη διαδρομή να έμεινε πράσινη μόνο στη φαντασία μας, μπορεί τα σκουπίδια να ρίχνονται ανεξέλεγκτα όπου βρει ο καθείς, αλλά εμείς θιχτήκαμε για τις πετουνιες που μαράθηκαν γιατί δεν τις πότισαν οι δημότες και κάποιοι το φωτογράφισαν αυτό και το έγραψαν και οι εφημερίδες.

Με ρωτάνε πολλοί συνδημότες μας, γιατί άραγε η δημοτική αρχή επέλεξε να λύσει με αυτόν τον τρόπο τις όποιες διαφορές της και γιατί δεν κατέφυγε σε μια επιστολή προς τον τύπο που δημοσίευσε την εν λόγω επιστολή, όπου θα απαντούσε στις όποιες καταγγελίες.

Απαντώ. Είδατε να απαντάει πουθενά η δημοτική αρχή; Ούτε καν στο δημοτικό συμβούλιο δεν απαντά και περιμένετε να απαντά στις επιστολές αναγνωστών στις εφημερίδες;

Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή στο δημοτικό συμβούλιο από αντιπολίτευση μεριά.

Η μονότονη απάντηση ήταν πως θα απαντήσει ο δήμαρχος γραπτώς. Η αντιπολίτευση ωρύονταν ότι ποτέ δεν πήρε απάντηση. Και η ιστορία επαναλαμβάνονταν.

Γι’αυτό σας λέω.

Αδίκως βασανίζεσθε.

Για ενημερωτικούς και πάλι λόγους αναφέρω ότι στις 7 Σεπτεμβρίου που έχουν κληθεί οι εγκαλούμενοι να καταθέσουν θα καλύψουμε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Και μάλιστα θα έχουμε πανελλήνια κάλυψη. Θα φροντίσουμε ώστε οι συνάδελφοί μας δημοσιογράφοι να «φιλοξενήσουν» στις στήλες τους τα καμώματα μας.

Θα φροντίσουμε επίσης οι δημοσιογραφικές ενώσεις, τώρα που οι διακοπές ετελείωσαν, να ενημερωθούν επισταμένως.

Θα φροντίσουμε ώστε και οι συντάκτες εκείνου του μοναδικού ρεπορτάζ, που δημοσίευε με τίτλο «Φυτεύουν δέντρα στους δρόμους» και που φωτοτυπήθηκε χιλιάδες φορές και διανεμήθηκε και στους δημοσιογράφους από τη δημοτική αρχή για το «θαύμα» της οδού Κασσάνδρου, να μάθουν πως η δημοτική αρχή εκτός από δέντρα φυτεύει και μηνύσεις.

Όλα αυτά θα μας απασχολήσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο. Αφού ολοκληρώσουμε όλοι τα μπάνια μας, τις διακοπές μας, γυρίσουν όλοι από τις άδειές τους και με όρεξη ριχτούν στη μάχη …της καθημερινότητας.

Οι αναγνώστες θα αποζημιωθούν για την απουσία μας όλο αυτό το διάστημα κι εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το σκοπό αυτό.

Καλή μας εβδομάδα.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Την Τρίτη 25 Αυγούστου οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ

Res Cogitans | Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009 | 10:51

Την Τρίτη 25 Αυγούστου καιvaseis ώρα 10.00 π.μ. θα δοθούν στη δημοσιότητα οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, ενώ οι κατάλογοι με τα ονόματα των επιτυχόντων αφού αποσταλλούν ηλεκτρονικά, θα αναρτηθούν στα Λύκεια όλης της χώρας. Οι ενδιαφερόμενοι επίσης, θα μπορούν να πληροφορούνται σχετικά μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου (http://www.ypepth.gr) πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (επώνυμο – όνομα – πατρώνυμο – μητρώνυμο). Η ενημέρωση θα γίνεται παράλληλα και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Αιματηρή ληστεία σε Τράπεζα στη Θεσσαλονίκη

newsblog | Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009 12:47

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στη Θεσσαλονίκη, σε υποκατάστημα της «Εμπορικής Τράπεζας», στην οδό Βασ. Όλγας. Ο δράστης με την απειλή όπλου μπήκε στην Τράπεζα και ζήτησε και πήρε τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία. Στη συνέχεια και στην προσπάθεια του να διαφύγει παρέσυρε με τη μηχανή του ένα 3χρονο παιδί. Δύο διερχόμενοι προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν, ο δράστης τους πυροβόλησε στα πόδια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΚΑΗΚΕ ΟΧΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΝΗ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

Κάηκε όχημα της κοινότητος στη Δίονη

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΣΤΟ 12ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΟΡΧΗΣΤΡΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

Σε νέα μεγάλη εκδήλωση η ορχήστρα του Δήμου Δίου. Ο Νίκος Πατρής με τα 'παιδιά" του ξανά σε καινούργια μουσικά μονοπάτια.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

12ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΟΡΧΗΣΤΡΩΝ
(12th INTERNATIONAL YOUTH BAND FESTIVAL)

Δήμος Εχεδώρου Θεσσαλονίκης, 26 έως 30 Αυγούστου 2009

Το φετινό ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΟΡΧΗΣΤΡΩΝ συνεχίζει την πορεία του με την ίδια αρχή που το καθιέρωσε όλα αυτά τα χρόνια, τη συνεργασία των νέων ανθρώπων από όλον τον κόσμο, με αφορμή τη μουσική.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 5 χώρες και τιμούν με τη συμμετοχή τους 600 μουσικοί :
• Big Band Grosuplje, SLOVENIA
• Ορχήστρα πνευστών "MOR", ΟΥΓΓΑΡΙΑ
• Ορχήστρα Νέων Σίνδου, ΕΛΛΑΔΑ
• Ορχήστρα πνευστών ¨ Dimitar Metcev ¨ Βέλιγκραντ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
• Μπάντα Πολεμικού Ναυτικού, ΕΛΛΑΔΑ
• Ορχήστρα Πνευστών "Goleniow", ΠΟΛΩΝΙΑ
• Ορχήστρα Magic Brass ( Λαμία ) ΕΛΛΑΔΑ
• Φιλαρμονική Δήμου Βέροιας, ΕΛΛΑΔΑ
• Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμων Καλαμαριάς - Αμπελοκήπων, ΕΛΛΑΔΑ
Ορχήστρα νέων Δήμου Δίου, ΕΛΛΑΔΑ
• Ορχήστρα Αρχιμουσικών
Το Διεθνές Φεστιβάλ έχει κερδίσει τη θέση του στον ευρωπαϊκό και διεθνή πολιτιστικό χάρτη και για το λόγο αυτό εισπράττει θετικές κριτικές με ιδιαίτερες αναφορές τόσο από τον τύπο όσο και από τα διεθνή δίκτυα όπως η IFEA (παγκόσμιο δίκτυο φεστιβάλ) και η WASBE (παγκόσμια ένωση αρχιμουσικών).
Μετά από 12 συνεχόμενες διοργανώσεις, έχει αποκτήσει πλέον τη δική του ταυτότητα και κάθε χρόνο προσθέτει νέους στόχους, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για ένα φεστιβάλ ζωντανό, ένα φεστιβάλ που εξελίσσεται, ένα φεστιβάλ που συνδέει την καλλιτεχνική του αξία με ευαίσθητα θέματα της σύγχρονης πραγματικότητας, ένα φεστιβάλ που καλλιεργεί ιδέες και ιδανικά.
Για τη φετινή χρονιά η συνεύρεση νέων μουσικών θα αποστέλλει ένα μήνυμα για το πολυτιμότερο αγαθό που μας παρέχει η φύση, για το Νερό, στο οποίο και είναι αφιερωμένο το Φεστιβάλ.
Με την επιλογή μας αυτή, στοχεύουμε να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΟΡΧΗΣΤΡΩΝ, δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία ενημέρωσης και δράσης για το νερό που σήμερα απαιτεί ορθή και συνετή διαχείριση.
Συνεργοί της περιβαλλοντικής ευαισθησίας του Φεστιβάλ είναι η Greenpeace, το Δίκτυο Μεσόγειος SOS, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ που με την ενεργό συμμετοχή τους σε όλες τις εκδηλώσεις αναδεικνύουν τον ενεργό ρόλο της κοινωνίας των πολιτών.
Η έναρξη των εκδηλώσεων του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΟΡΧΗΣΤΡΩΝ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009 και ώρα 21.00 στο αύλιο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Σίνδου, με την καθιερωμένη φαντασμαγορική τελετή έναρξης σε σκηνοθεσία Ρίτας Πουταχίδου και η τελετή λήξης θα γίνει στον ίδιο χώρο στις 30 Αυγούστου 2009 και ώρα 21.00. Την Κυριακή 30 Αυγούστου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση στο Δημοτικό Στάδιο της Σίνδου με παρέλαση των μουσικών τμημάτων σε πρωτότυπους σχηματισμούς.
Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ πραγματοποιείτε με την υποστήριξη της ΕΤΒΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και με τη στήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας του Δήμου που χρόνια τώρα στέκεται αρωγός σε αυτήν την τόσο μεγάλη προσπάθεια.
«Το Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών είναι ένας θεσμός, που εδώ και 12 χρόνια ενώνει ορχηστρικά μουσικά ρεύματα και νέους μουσικούς διαφορετικών εθνικοτήτων, ηλικιών, εμπειριών και ιδεών, ένας θεσμός που χαρακτηρίζει την πολιτιστική φυσιογνωμία του Δήμου Εχεδώρου και σηματοδοτεί τις εξελίξεις στη διεθνή ορχηστρική μουσική. Για μία ακόμη χρονιά η συνεύρεση νέων μουσικών αναδεικνύει διεθνείς προβληματισμούς και αποστέλλει ένα μήνυμα για το πολυτιμότερο αγαθό που μας παρέχει η φύση, για το Νερό, που σήμερα απαιτεί ορθή και συνετή διαχείριση. Με την πανανθρώπινη γλώσσα της μουσικής, το 12 Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν στο νερό, δίνοντας σε όλους μας μια ακόμη ευκαιρία ενημέρωσης και δράσης.
Ο Δήμος Εχεδώρου υπήρξε πάντοτε αρωγός των προσπαθειών του Πολιτιστικού Οργανισμού που κάθε χρόνο σηκώνει στους ώμους του αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Το Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών συμβάλλει σταθερά στην ισχυροποίηση του Εχέδωρου ως Δήμο του Πολιτισμού, ως Δήμο ζωντανό και άξιο να δημιουργεί, να στηρίζει και να αναδεικνύει τους θεσμούς του.» δηλώνει για το Φεστιβάλ ο Δήμαρχος Εχεδώρου Γεώργιος Αρβανιτίδης. www.echedoros.gr
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Βάσεις 2009-ΑΕΙ- Bάσεις 2009-ΤΕΙ- (ΤΕΕ)

Τρίτη, 25 Αύγουστος 2009

Βάσεις 2009-ΑΕΙ-

http://troktiko.blogspot.com/2009/08/2009_25.html

Οι βάσεις των ΑΕΙ
Σχολή Βάση 2009
127 AΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣAΣ KAI ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ 20147

129 AΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣAΣ KAI ΦIΛOΛOΓIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 20419

131 ΓAΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣAΣ KAI ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ 11812

133 ΓAΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣAΣ KAI ΦIΛOΛOΓIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 11950



135 ΓEPMΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣAΣ KAI ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ 11618

137 ΓEPMΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣAΣ KAI ΦIΛOΛOΓIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13361

139 ITAΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣAΣ KAI ΦIΛOΛOΓIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 12138

182 ΙΤΑΛΙΚΗΣ & ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΤΑΛΙΚΗΣ) ΑΘΗΝΑΣ 11915

183 ΙΤΑΛΙΚΗΣ & ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ) ΑΘΗΝΑΣ 12628

186 ΓΛΩΣΣΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) 12376

101 ΘEOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ 12051

103 ΘEOΛOΓIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 12194

105 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ 11570

107 ΠOIMANTIKHΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 11318

118 ΦIΛ/ΦIAΣ- ΠAIΔ/KHΣ & ΨYXΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ 16401

122 ΦIΛ/ΦIAΣ ΠAIΔ/ΓIKHΣ & ΨYXOΛOΓIAΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 15512

120 ΦIΛ/ΦIAΣ-ΠAIΔ/KHΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16290

138 ΦIΛ/ΦIΚΩΝ & KOINΩN. ΣΠOYΔ. ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) 14533

102 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ 14818

113 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 16173

115 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) 15804

109 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ 17733

111 ΦIΛOΛOΓIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 17350

175 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ 16446

189 ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) 15968

106 ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) 15681

112 IΣTOPIAΣ & APXAIOΛOΓIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16027

114 IΣTOPIAΣ KAI APXAIOΛOΓIAΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 15170

110 IΣTOPIAΣ KAI APXAIOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ 16599

116 IΣTOPIAΣ & APXAIOΛOΓIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) 14813

177 ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) 15094

104 ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛ/ΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΠΕΛ/ΣΟΥ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ) 14503

145 IΣTOPIAΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 14242

108 IΣTOPIAΣ & EΘNOΛOΓIAΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) 14402

121 NOMIKHΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) 18100

117 NOMIKHΣ ΑΘΗΝΑΣ 18893

119 NOMIKHΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 18735

169 ΘEATPIKΩN ΣΠOYΔΩN ΠΑΤΡΑΣ 12806

146 ΘEATPIKΩN ΣΠOYΔΩN ΑΘΗΝΑΣ 14039

362 ΘEATPIKΩN ΣΠOYΔΩN ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΝΑΥΠΛΙΟ) 12367

168 ΘEATPOY ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 14340

163 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ 14396

174 ΕΚΠΑΙΔ/ΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ/ΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) 17323

187 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΚΟΡΙΝΘΟΣ) 14778

159 KOINΩΝΙΚΗΣ ΠOΛΙTIKΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ 14442

342 ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ & ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 12454

355 ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΏΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 16654

179 ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΤΕΙΟΥ 17007

351 ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) 13331

357 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 15676

373 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) 13362

123 ΠOΛIT. EΠIΣTHMHΣ & ΔHM. ΔIOIK. ΑΘΗΝΑΣ 15988

124 ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ 15351

125 ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ 14883

411 ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ(ΚΟΡΙΝΘΟΣ) 14016

181 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) 11477

126 KOINΩNIOΛOΓIAΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ 14826

149 KOINΩNIOΛOΓIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) 13458

348 ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) 12821

165 KOINΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ 14209

167 KOINΩNIKHΣ ANΘPΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) 13301

343 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) 13938

148 EΠIK/NIAΣ & MEΣΩN MAZ.ENHMEP. ΑΘΗΝΑΣ 18518

153 EΠIKOINΩNΙΑΣ MEΣΩN ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ 17410

147 ΔHMΟΣΙΟΓΡΑΦIAΣ & MEΣΩN MAZΙΚΗΣ EΠIKOINΩΝΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 17536

184 ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) 11537

176 ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ, ΣΛΑΒ. & ΑΝΑΤ. ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) 15400

192 ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 13970

188 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 13305

171 ΦIΛOΣ.ΠAIΔ. & ΨYXOΛ. (ΠΡΟΓ.ΨΥΧΟΛ.) ΑΘΗΝΑΣ 17446

151 ΨYXOΛOΓIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) 16745

170 ΨYXOΛOΓIAΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ 17789

172 ΨΥΧΟΛOΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 17574

385 ΞENΩN ΓΛΩΣΣ. METAΦP & ΔIEPM.ΙΟΝΙΟ-ΕΙΔ. ΜΕΤΑΦΡ.ή ΔΙΕΡΜ. (ΚΕΡΚΥΡΑ) 19194

386 ΞENΩN ΓΛΩΣΣ. METAΦP & ΔIEPM.ΙΟΝΙΟ-ΕΙΔ. ΙΣΠΑΝ.ΓΛΩΣΣ.ΚΑΙ ΠΟΛΙΤ.(ΚΕΡΚΥΡΑ) 13436

403 ΕΠΙΣΤ. ΦYΣIK. AΓΩΓHΣ KAI AΘΛHTIΣMOY ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 15027

405 ΕΠΙΣΤ. ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ) 13937

402 ΕΠΙΣΤ.ΦΥΣ.ΑΓΩΓ.ΚΑΙ ΑΘΛ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (ΣΕΡΡΕΣ) 13726

401 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦYΣ. AΓΩΓHΣ & AΘΛHTIΣMOY ΑΘΗΝΑΣ 15718

404 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦYΣ. AΓΩΓHΣ & AΘΛHT. ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) 13323

178 ΠΑΙΔ/ΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) 17601

132 ΠAIΔ/KO ΔHMOT EKΠ/ΣHΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) 18066

164 ΠAIΔ/KO ΔHMOT. EKΠ/ΣHΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) 18585

128 ΠAIΔ/ΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΑΘΗΝΑΣ 18856

130 ΠAIΔAΓΩΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 18406

141 ΠAIΔAΓΩΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΠΑΤΡΑΣ 18467

142 ΠAIΔAΓΩΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) 18070

143 ΠAIΔAΓΩΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) 17941

140 ΠAIΔAΓΩΓIKO ΔHMOTIKHΣ EKΠ/ΣHΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 18887

334 ΠΑΙΔ/ΚΟ ΔΗΜ/ΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ) 18158

154 ΕΚΠ/ΣΗΣ & ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧ. ΗΛΙΚΙΑ ΑΘΗΝΑΣ 17796

134 ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛ. ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 17877

160 ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΘΡΑΚΗΣ (ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ) 16842

162 ΕΠΙΣΤ.ΠΡΟΣΧ. ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠ/ΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΡΟΔΟΣ) 16537

166 ΠAIΔ/KO ΠΡΟΣΧ.ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) 17403

158 ΠAIΔ/KO ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) 16771

156 ΠAIΔAΓΩΓIKO NHΠIAΓΩΓΩN ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 17138

136 ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΚΠ/ΣΗΣ & ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛ. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΤΡΑΣ 17252

341 ΠΑΙΔ. ΝΗΠΙΑΓ. ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΦΛΩΡΙΝΑ) 16851

407 MOYΣIKΩN ΣΠOYΔΩN ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 11901

408 MOYΣIKΩN ΣΠOYΔΩN ΑΘΗΝΑΣ 12316

406 MOYΣIKΩN ΣΠOYΔΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 15819

409 ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) 17321

173 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΙΣΤΟΡ. & ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 13882

354 ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧ/ΓΙΑΣ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) 11422

367 ΤΕΧΝΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 13193

368 ΔΙΑΧ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) 11683

384 ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΑΝΩΤ. ΣΧ. ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΑΘΗΝΑ) 14489

866 ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚH ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 19016

866 ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚH ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 18816

866 ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚH ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β 12993

875 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚH ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 19256

875 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚH ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 19022

875 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚH ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β 15158

413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 9524

414 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 9496

415 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 10024

416 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 9715

417 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 10399

418 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 10111

248 ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 13859

250 ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) 8750

218 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘ. ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΑΜΟΣ) 12874

329 ΣTATIΣTIKHΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 16016

249 MAΘHMATIKΩN ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 15588

247 MAΘHMATIKΩN ΠΑΤΡΑΣ 15687

251 MAΘHMATIKΩN ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 15060

252 MAΘHMATIKΩN ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΑΜΟΣ) 14441

245 MAΘHMATIKΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 17410

243 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 17022

259 ΦYΣIKHΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 15433

257 ΦYΣIKHΣ ΠΑΤΡΑΣ 15948

261 ΦYΣIKHΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 15168

253 ΦYΣIKHΣ ΑΘΗΝΑΣ 17166

255 ΦYΣIKHΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16824

269 XHMEIAΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 15887

267 XHMEIAΣ ΠΑΤΡΑΣ 16726

270 XHMEIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 15694

263 XHMEIAΣ ΑΘΗΝΑΣ 17819

265 XHMEIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 17047

287 ΓEΩΛOΓIAΣ ΠΑΤΡΑΣ 12774

283 ΓEΩΛOΓIAΣ & ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 14747

285 ΓEΩΛOΓIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13916

310 ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) 9559

356 ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ (ΑΘΗΝΑ) 13570

281 BIOΛOΓIAΣ ΠΑΤΡΑΣ 18008

282 BIOΛOΓIAΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 17835

277 BIOΛOΓIAΣ ΑΘΗΝΑΣ 18599

279 BIOΛOΓIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 18333

246 ΕΦΑΡ/ΝΩΝ ΜΑΘΗΜ. & ΦΥΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ 17110

272 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 12020

200 ΕΠΙΣΤ.&ΤΕΧΝΟΛ. ΥΛΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 11155

288 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 11560

323 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 13838

324 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 12881

325 ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 16332

328 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧ/ΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 17166

327 ΑΞΙΟΠ. ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 13035

273 ΓEΩΠONIAΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 14516

275 ΔAΣOΛOΓIAΣ & ΦYΣIKOY ΠEP/NTOΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13209

274 ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) 13701

360 ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ,ΙΧΘΥΟΛΟΓΙΑΣ & ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) 12358

276 ΠEPIBAΛΛONTOΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) 10557

262 ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 15092

333 ΠΛHPOΦOPIKHΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 17035

340 ΠΛHPOΦOPIKHΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 15894

338 ΠΛHPOΦOPIKHΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 17578

339 ΠΛHPOΦOPIKHΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 16449

366 ΠΛHPOΦOPIKHΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ) 15086

330 ΠΛHPOΦOPIKHΣ ΚΑΙ ΤΗΛ/ΝΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 17787

412 ΠΛHPOΦOPIKHΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 16368

369 ΠΛHPOΦOPIKHΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΛΑΜΙΑ) 14891

344 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚ/ΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΑΜΟΣ) 14110

371 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) 15963

216 EΠIΣTHMHΣ YΠOΛOΓIΣTΩN ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 14781

358 EΠIΣTHMHΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ YΠOΛOΓIΣTΩN ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ(ΤΡΙΠΟΛΗ) 14597

335 EΦAPMOΣMENHΣ ΠΛHPOΦOPIKHΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) 16907

359 EΠIΣTHMHΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ(ΤΡΙΠΟΛΗ) 13242

801 ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΣΣΕ)-ΟΠΛΑ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 16431

801 ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΣΣΕ)-ΟΠΛΑ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 14733

801 ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΣΣΕ)-ΟΠΛΑ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β

806 ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΣΣΕ)-ΣΩΜΑΤΑ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 18303

806 ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΣΣΕ)-ΣΩΜΑΤΑ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 17144

806 ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (ΣΣΕ)-ΣΩΜΑΤΑ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β

821 ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ) ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 17303

821 ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ) ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 15524

821 ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ) ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β

826 ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΣΜΑ) ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 19187

826 ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΣΜΑ) ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 18658

826 ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΣΜΑ) ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β 18658

811 ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ (ΣΝΔ) ΜΑΧΙΜΟΙ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 17671

811 ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ (ΣΝΔ) ΜΑΧΙΜΟΙ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 16287

811 ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ (ΣΝΔ) ΜΑΧΙΜΟΙ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β

816 ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ (ΣΝΔ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 18609

816 ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ (ΣΝΔ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 18309

816 ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ (ΣΝΔ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β

862 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ) - ΟΠΛΑ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 9100

862 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ) - ΟΠΛΑ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α

862 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ) - ΟΠΛΑ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β

863 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ) - ΣΩΜΑΤΑ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 15316

863 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ) - ΣΩΜΑΤΑ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 13820

863 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ) - ΣΩΜΑΤΑ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β

864 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Σ.Μ.Υ.Ν ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 13081

864 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Σ.Μ.Υ.Ν ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 9139

864 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Σ.Μ.Υ.Ν ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β

817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 8874

817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΙΔ.ΚΑΤΗΓ ΠΟΛΥΤΕΚ.(10%) 9146

817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΙΔ.ΚΑΤΗΓ ΤΡΙΤΕΚ.(3%) 11460

818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 10219

818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΙΔ.ΚΑΤΗΓ ΠΟΛΥΤΕΚ.(10%) 9931

818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΙΔ.ΚΑΤΗΓ ΤΡΙΤΕΚ.(3%) 13270

301 IATPIKHΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 19105

299 IATPIKHΣ ΠΑΤΡΑΣ 19240

302 IATPIKHΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) 19006

304 IATPIKHΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 19034

300 IATPIKHΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ) 19150

295 IATPIKHΣ ΑΘΗΝΑΣ 19476

297 IATPIKHΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 19360

303 OΔONTIATPIKHΣ ΑΘΗΝΑΣ 19128

305 OΔONTIATPIKHΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 19069

306 NOΣHΛEYTIKHΣ ΑΘΗΝΑΣ 17158

190 NOΣHΛEYTIKHΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΣΠΑΡΤΗ) 15636

307 KTHNIATPIKHΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 18690

308 KTHNIATPIKHΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) 18475

294 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ (ΑΘΗΝΑ) 18831

372 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΛΗΜΝΟΣ) 11685

290 ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΝΕTΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) 17577

293 ΦAPMAKEYTIKHΣ ΠΑΤΡΑΣ 18836

289 ΦAPMAKEYTIKHΣ ΑΘΗΝΑΣ 18939

291 ΦAPMAKEYTIKHΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 18948

280 ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 15956

284 ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ) 16920

831 ΙΑΤΡΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 19436

831 ΙΑΤΡΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 19131

831 ΙΑΤΡΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β 14959

851 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛ.(ΣΑΝ) ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 18098

851 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛ.(ΣΑΝ) ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 16853

851 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛ.(ΣΑΝ) ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β

836 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 19431

836 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 19104

836 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β

841 ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΚΗΣ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 19299

841 ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΚΗΣ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 18929

841 ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΚΗΣ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β

846 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΚΗ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 19336

846 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΚΗ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 19078

846 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΚΗ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β

231 APXITEKTONΩN MHXANIKΩN ΕΜΠ 22583

233 APXITEKTONΩN MHXANIKΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 22212

232 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 21930

236 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) 21727

234 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ) 21167

370 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ) 21194

205 ΠOΛITIKΩN MHXANIKΩN ΠΑΤΡΑΣ 18845

207 ΠOΛITIKΩN MHXANIKΩN ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ) 18496

201 ΠOΛITIKΩN MHXANIKΩN ΕΜΠ 19356

203 ΠOΛITIKΩN MHXANIKΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 19094

208 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) 18756

227 AΓPONOMΩN & TOΠΟΓΡΑΦΩN MHΧΑΝΙKΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 18243

225 AΓPONOMΩN & TOΠOΓPAΦΩN MHXΑΝΙΚΩN ΕΜΠ 18352

209 MHXANOΛOΓΩN MHXANIKΩN ΕΜΠ 19137

211 MHXANOΛOΓΩN MHXANIKΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 18845

219 HΛΕΚΤΡΟΛOΓΩN MHXΑΝΙKΩN & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 19004

217 HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩN MHXΑΝΙKΩN KAI MHXΑΝΙKΩN YΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ 19306

223 HΛEKΤΡΟΛΟΓΩN MHXΑΝΙKΩN & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ) 18238

221 HΛEKΤΡΟΛOΓΩN MHXΑΝΙKΩN & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 18652

239 XHMIKΩN MHXANIKΩN ΠΑΤΡΑΣ 17794

235 XHMIKΩN MHXANIKΩN ΕΜΠ 18359

237 XHMIKΩN MHXANIKΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 17962

214 ΜΗΧ/ΚΩΝ ΠΕΡ/ΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ) 16661

476 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ) 17051

238 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΥΡΟΣ) 14648

213 MHXANΟΛΟΓΩN & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ MHXΑΝΙKΩN ΠΑΤΡΑΣ 18286

363 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ (ΒΕΡΟΙΑ) 16496

228 ΜΗΧ/ΚΩΝ XΩP/ΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ & ΠEPIΦ/KHΣ ANAΠT. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) 17306

332 MHXANOΛOΓΩΝ MHXANIKΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) 18224

220 ΜΗΧ/ΚΩΝ Η/Υ ΤΗΛ/ΝΙΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) 17407

229 NAYΠHΓΩN ΜΗΧ/ΓΩΝ MHX/KΩN ΕΜΠ 18891

241 MHXΑΝΙKΩN METAΛΛEIΩN METAΛ/ΡΓΩN ΕΜΠ 16864

230 MΗΧ/KΩN ΠAPAΓΩΓHΣ & ΔIOIKHΣHΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ) 15764

224 ΜΗΧ/ΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ) 15973

222 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) 12508

215 MHΧΑΝΙKΩN H/Y KAI ΠΛHPΟΦΟPIKHΣ ΠΑΤΡΑΣ 17506

242 MHXANIKΩN OPYKTΩN ΠOPΩN ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ) 12782

331 HΛEKΤΡΟNIKΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ KAI MHXΑΝΙKΩN YΠOΛ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ) 17142

210 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) 17980

212 ΔΑΣ/ΓΙΑΣ & ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΦΥΣ. ΠΟΡΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) 10228

336 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 16361

185 ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 10297

326 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ OIKONOMIAΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 15183

353 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) 11835

271 ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΕΡΙΒ/ΝΤΟΣ & ΦΥΣ. ΠΟΡΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) 11537

240 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 18431

365 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΝΑΟΥΣΑ) 14156

861 ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (Σ.Τ.Υ.Α) ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 16760

861 ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (Σ.Τ.Υ.Α) ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 15434

861 ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (Σ.Τ.Υ.Α) ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β

419 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 9245

420 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 9067

314 ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙAΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 17653

364 ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΕΔΕΣΣΑ) 14618

161 ΔIEΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) 16524

150 ΔIEΘN. KAI EYPΩΠ. OIKON. ΣΠOYΔ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 16952

349 ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝ. ΣΧΕΣ. & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) 14427

155 XPHMATOOIKONOM. & TPAΠEZ. ΔIOIKHTIK. ΠΕΙΡΑΙΑ 17783

337 ΛOΓIΣTIKHΣ & XPHMATOOIKONOMIKHΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) 18358

347 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 18536

157 NAYTIΛIAKΩN ΣΠOYΔΩN ΠΕΙΡΑΙΑ 17113

180 ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) 14234

315 OIKONOMIKΗΣ EΠIΣTHMΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 16938

312 OIKONOMIKΗΣ EΠIΣTHMΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 17779

319 OIKONOMIKΩN EΠIΣTHMΩN ΠΑΤΡΑΣ 15887

309 OIKONOMIKΩN EΠIΣTHMΩN ΑΘΗΝΑΣ 16512

311 OIKONOMIKΩN EΠIΣTHMΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16472

317 OIKONOMIKΩN EΠIΣTHMΩN ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) 17346

321 OIKONOMIKΩΝ EΠIΣTHMΩN ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) 15266

345 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 15781

350 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) 15942

361 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΤΡΙΠΟΛΗ) 15361

152 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ 15516

191 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΛΙΒΑΔΕΙΑ) 14524

322 OPΓAN. KAI ΔIOIK. EΠIXEIPHΣEΩN ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) 17448

313 OPΓANΩΣHΣ KAI ΔIOIKΗΣΗΣ EΠIXEIPΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ 18158

316 OPΓANΩΣHΣ KAI ΔIOIK. EΠIXEIPHΣEΩN ΠΕΙΡΑΙΑ 17286

320 ΔIOIKHΣHΣ EΠIXEIPHΣEΩN ΑΙΓΑΙΟΥ (ΧΙΟΣ) 14802

374 ΔIOIKHΣHΣ EΠIXEIPHΣEΩN ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) 14627

352 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 16495

400 OPΓANΩΣHΣ KAI ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΣΠΑΡΤΗ) 10669

346 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧ/ΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) 11558

144 ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ (ΑΘΗΝΑ) 16853

318 ΣTATIΣTIKHΣ & AΣΦAΛIΣTIKHΣ EΠIΣTHMHΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15834

867 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 19455

867 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 18989

867 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β 19032

865 ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΥΔ) ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 18484

865 ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΥΔ) ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 17786

865 ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΥΔ) ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β

869 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 18553

869 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΔ.ΚΑΤ ΠΟΛΥΤΕΚ.(10%) 17726

869 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΔ.ΚΑΤ ΤΡΙΤΕΚΝ.(4%) 18424

870 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 13124

870 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΔ.ΚΑΤ ΠΟΛΥΤΕΚ.(10%) 10104

870 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΔ.ΚΑΤ ΤΡΙΤΕΚΝ.(4%) 11741

872 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ) ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 17433

872 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ) ΕΙΔ.ΚΑΤ ΠΟΛΥΤΕΚ.(10%) 15963

872 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ) ΕΙΔ.ΚΑΤ ΤΡΙΤΕΚΝ.(4%) 16941

871 ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΥΠΟΠΥΡΑΓΩΝ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 12314

871 ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΥΠΟΠΥΡΑΓΩΝ ΕΙΔ.ΚΑΤΗΓ 12084
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Bάσεις 2009-ΤΕΙ- (ΤΕΕ)

Τρίτη, 25 Αύγουστος 2009

http://troktiko.blogspot.com/2009/08/b-2009.html

599 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 1052
601 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
661 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1441
643 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 1211
641 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ 1363
690 ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 1530
692 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) 1271
694 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1548


524 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ (ΠΥΡΓΟΣ) 1191
696 ΛΑΙΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΑΡΤΑΣ)
743 ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΟΥΣΕΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (ΠΥΡΓΟΣ) 1248
817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 1075
817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΙΔ.ΚΑΤΗΓ ΠΟΛΥΤΕΚ.(10%) 1180
817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΙΔ.ΚΑΤΗΓ ΤΡΙΤΕΚ.(3%) 1238
818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 1288
818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΙΔ.ΚΑΤΗΓ ΠΟΛΥΤΕΚ.(10%)
818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΙΔ.ΚΑΤΗΓ ΤΡΙΤΕΚ.(3%)
537 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ)
538 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΑΡΤΑ)
531 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1159
536 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
535 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 1111
533 ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 1316
556 ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ - ΑΡΧΙΤΕΚΤ. ΤΟΠΙΟΥ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΑΡΤΑ)
550 ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΧ. ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ (ΔΡΑΜΑ)
551 ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΧ. ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ (ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ)
553 ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΧ. ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) 1907
546 ΤΕΧΝΟΛ. ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ)
542 ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΛΩΡΙΝΑ)
539 ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
541 ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ
540 ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΑΡΤΑ)
557 ΘΕΡΜ. ΚΑΛΛ. & ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ TEI ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
554 ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΡΜ. ΚΑΛΛ. & ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
552 ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΚ. ΚΑΛΛΙΕΡΓ. & ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
555 ΥΔΑΤΟΚΑΛ. & ΑΛΙΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ TEI ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
548 ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣ - ΑΛΙΕΙΑΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ)
637 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 1783
639 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1753
633 ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1586
719 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1808
747 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ(ΚΑΡΔΙΤΣΑ) 1580
628 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΣΗΤΕΙΑ) 1507
619 ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1422
621 ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1498
623 ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓ/ΡΙΩΝ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1486
625 ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓ/ΡΙΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 1253
629 ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1418
635 ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 1343
742 ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ(ΑΙΓΙΟ) 1215
627 ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1665
617 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1628
615 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1737
659 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ 1486
616 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ (ΑΙΓΙΟ) 1421
667 ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ & ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1369
620 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) 1285
618 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ 1503
655 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1547
657 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1478
662 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1406
653 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 1195
645 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1509
654 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) 1204
647 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1643
663 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1253
652 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ 1234
651 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 1298
649 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ 1352
744 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) 1225
861 ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (Σ.Τ.Υ.Α) ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 1761
861 ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (Σ.Τ.Υ.Α) ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 1667
861 ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (Σ.Τ.Υ.Α) ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β
862 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ) - ΟΠΛΑ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 1090
862 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ) - ΟΠΛΑ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α
862 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ) - ΟΠΛΑ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β
863 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ) - ΣΩΜΑΤΑ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 1645
863 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ) - ΣΩΜΑΤΑ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 1518
863 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ) - ΣΩΜΑΤΑ ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β
864 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Σ.Μ.Υ.Ν ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 1602
864 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Σ.Μ.Υ.Ν ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/α 1470
864 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Σ.Μ.Υ.Ν ΕΙΔ.ΚΑΤ3648/β
521 ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1562
517 ΤΕΧΝ. ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1466
519 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 1244
750 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ
523 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ TEI ΠΑΤΡΑΣ
738 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ)
520 ΣΥΝΤΗΡ. ΑΡΧΑΙΟΤ.& ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ
449 ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ
447 ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1119
451 ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 1004
443 ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1115
509 ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ
453 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 1197
445 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ 1282
455 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ TEI ΣΕΡΡΩΝ 1106
456 ΠΟΛ. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ(ΤΡΙΚΑΛΑ) 1314
495 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) 1008
493 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ 1135
491 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 1002
498 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ 1529
489 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 1049
487 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ 1101
483 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ 1382
499 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1058
473 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) 1007
471 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ 1045
469 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 1026
467 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 1230
465 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ 1456
461 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ 1619
475 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΣΕΡΡΩΝ 1099
479 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1360
501 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1173
505 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1049
709 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ)
705 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ 1040
503 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ 1062
511 ΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1317
737 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1107
720 ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1465
714 ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ 1419
722 ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1290
753 ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ TEI ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1208
713 ΗΛ/ΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓ/ΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ 1473
711 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1606
712 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1443
697 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ)
727 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΣΕΡΡΩΝ 1158
506 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ TEI ΛΑΜΙΑΣ 1004
735 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ TEI ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΑΣΤΟΡΙΑ) 1010
723 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 1087
529 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ(ΣΠΑΡΤΗ) 1001
508 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ(ΛΕΥΚΑΔΑ) 1154
710 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΑΡΤΑ) 1306
748 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤ. ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ(ΖΑΚΥΝΘΟΣ) 1669
736 ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ) 1026
516 ΟΧΗΜΑΤΩΝ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1421
703 ΣΧΕΔ.&ΠΑΡΑΓ. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (ΚΙΛΚΙΣ) 1612
522 ΣΧΕΔIΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ & ΕΠΙΠΛΟΥ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) 1280
513 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ 1001
724 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ 1181
510 ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ TEI ΣΕΡΡΩΝ 1049
545 ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 1107
544 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1038
721 ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ)
698 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΖΑΚΥΝΘΟ) 1293
512 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1430
725 ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 1112
530 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ TEI ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΓΡΕΒΕΝΑ)
480 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1180
717 ΤΕΧΝΟΛ. ΤΡΟΦΙΜΩΝ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1007
716 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1038
739 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ)
547 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ - ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (ΜΟΥΔΑΝΙΑ)
515 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
532 ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ) 1056
514 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ)
718 ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ &ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ TEI ΑΘΗΝΑΣ
752 ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ &ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ(ΔΡΑΜΑ)
726 ΕΜΠΟΡ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΤ. ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΓΡΟΤ. ΠΡΟIΟΝΤΩΝ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔ.(ΦΛΩΡΙΝΑ)
549 ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (ΚΑΤΕΡΙΝΗ) 1684
518 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1269
644 ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) 1288
701 ΚΛΩΣΤΟΫΦ/ΓΙΑΣ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ
592 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) 1110
528 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΔΡΑΜΑ)
497 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΘΗΝΑΣ 1448
507 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΘΗΝΑΣ 1291
477 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΘΗΝΑΣ 1634
457 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΘΗΝΑΣ 1373
444 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΘΗΝΑΣ 1070
870 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ 1742
870 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΔ.ΚΑΤ ΠΟΛΥΤΕΚ.(10%) 1549
870 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΔ.ΚΑΤ ΤΡΙΤΕΚΝ.(4%)
730 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) 1103
741 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) 1790
586 ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ 1032
580 ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ)
740 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΘΗΒΑ) 1145
749 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΓΡΕΒΕΝΑ)
584 ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔ/ΣΗΣ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1240
631 ΔΙΟΙΚ. ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1267
594 ΔΙΟΙΚ. ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1131
585 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1265
596 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) 1236
587 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ
591 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ
589 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΠΑΤΡΑΣ 1044
715 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ 1169
595 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΣΕΡΡΩΝ 1116
597 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1007
590 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ)
593 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 1191
582 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 1585
731 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1400
732 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΠΡΕΒΕΖΑ) 1244
583 ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦ/ΣΗΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1052
581 ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ TEI ΑΘΗΝΑΣ 1430
526 ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ) 1436
745 ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ TEI ΛΑΜΙΑΣ (ΑΜΦΙΣΣΑ) 1362
746 ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ)
602 ΕΦΑΡΜ. ΞΕΝ. ΓΛΩΣ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡ. TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ)
729 ΕΦΑΡΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ TEI ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1141
525 ΕΦΑΡΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ TEI ΠΑΤΡΑΣ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ) 1000
733 ΕΦΑΡΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝ. TEI ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ(ΛΕΥΚΑΔΑ) 1218
734 ΕΦΑΡΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ TEI ΔΥΤ.ΜΑΚ.(ΓΡΕΒΕΝΑ) 1254
571 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ)
561 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1187
569 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ 1151
567 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 1070
565 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ 1051
579 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
563 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΠΑΤΡΑΣ 1003
559 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ 1489
575 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΣΕΡΡΩΝ 1125
577 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1072
578 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ ( ΠΡΕΒΕΖΑ)
603 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΑΘΗΝΑΣ
604 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ (ΣΠΕΤΣΕΣ)
611 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
607 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΠΑΤΡΑΣ
605 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1309
609 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΛΑΡΙΣΑΣ
610 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ)
558 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟNOΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ)
527 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟNOΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ) 1314
543 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΔΙΟΙΚ. ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1093
598 ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧ & ΟΡΓΑΝ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
728 ΕΠΙΧΕΙΡHΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤHΜΑΤΩΝ TEI ΠΑΤΡΑΣ 1212
751 ΕΠΙΧΕΙΡHΜ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦ. ΣΥΣΤHΜΑΤΩΝ TEI ΚΡΗΤΗΣ(ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ) 1070
613 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ)
614 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΣΤΕΑΝ)
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)


τωρα !! ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ


ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ κατάσταση στο Πόρτο Γερμενό και στην Κάρυστο. Φεύγουν απο το Προσήλι, του Πόρτο Γερμενό κάτοικοι και παραθεριστές. Αναζωπύρωση στην Αιγαίου Πελάγους, στην Διώνη στης Β.Α Αττικής. Ιδιαίτερα δύσκολη η κατάσταση και στη Νέα Μάκρη.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Καταπλακώθηκε από βελανιδιά και σκοτώθηκε

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2009, zoygla.gr

Ένας 47χρονος στη δασική περιοχή του οικισμού Ελαία στη Χώρα Τροπαίων, έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από βελανιδόδενδρο που έκοβε με αλυσοπρίονο, προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως καυσόξυλο.

Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τροπαίων.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ ΤΩΡΑ!! ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

Αβοήθητοι καίγονται στο ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ
Ενα ελικόπτερο λέι ο κάτοικος.Εξη είπαν οι αρμόδιο. ακόμη και τώρα το ψέμμα σύννεφο.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ!!

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - AΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ! "Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ πήρε με χρησικτησία το δίπλα οικόπεδο στην Ραφήνα"

Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2009


ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Αλλάζει η πολιτική ατζέντα με την συγκλονιστική αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός της χώρας έχει πάρει το δίπλα οικόπεδο στην Ραφήνα με την μέθοδο της...δίκης σε ανύπαρκτο πρόσωπο που δεν εμφανίστηκε ποτέ να διεκδικήσει το κτήμα του! Το παράτησε δηλαδή...
Τον πρωθυπουργό της χώρας Κώστα Καραμανλή εννοούσε ο Μάκης Τ. όταν είπε στον ΑΝΤ1 ότι κέρδισε δίκη με χρησικτησία και με μαιμού ιδιοκτήτη στην περιοχή της Ραφήνας!
Ο Μάκης Τ. δεν είπε το όνομα αλλά όλοι κατάλαβαν ότι εννοούσε τον πρωθυπουργό της χώρας και είναι το θέμα που το troktiko φωνάζει ότι δεν...
έχει βγει στον αέρα και είναι στο συρτάρι.




Ο πρωθυπουργός της χώρας καταγγέλθηκε ότι έκανε δίκη με τον δήθεν ιδιοκτήτη του δίπλα οικοπέδου που όμως δεν ανήκε σε ιδιώτη. Επειδή λοιπόν έγινε η δίκη και το φερόμενο "ανύπαρκτο" πρόσωπο δεν βρέθηκε να διεκδικήσει το οικόπεδο του, το πήρε η οικογένεια του Κώστα Καραμανλή.

Μάλιστα υπάρχουν έγγραφα με υπογραφές που δείχνουν τα στοιχεία του οικοπέδου.
Για να μην γίνει όμηρος ο πολιτικός βίος του τόπου, ο Μάκης να βγάλει το όνομα του πρωθυπουργού με ολα τα στοιχεία και ας τον καλέσει εισαγγελέας να τα δώσει. Το ακούμε τόσο καιρό αλλά τίποτα δεν βλέπουμε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης τον προκάλεσε να το δημοσιοποιήσει και ο Μάκης είπε ότι θα το κάνει. Περιμένουμε. Και την παρέμβαση του εισαγγελέα. ΆΜΕΣΑ. Να διαλευκανθεί η υπόθεση για να μην σέρνεται και το ξαναλέμε.

Την ανώνυμη καταγγελία έκανε ο Μάκης Τ. στην εκπομπή του Χαριτάτου και του Καραμέρου στον ΑΝΤ1.

Εμείς βάζουμε το όνομα για να βγούνε ολα τα στοιχεία και το όνομα. Δεν γίνεται ο πρωθυπουργός της χώρας να καταγγέλεται για τόσο σοβαρό θέμα και η δικαιοσύνη να μένει αδιάφορη. Ας κληθεί λοιπόν ο Δημοσιογράφος να δώσει τα στοιχεία. Τα έχει. Απλά εμείς κάνουμε το βήμα. Μην πείτε ότι έχουν ευθύνη τα blogs. Δεν μπορεί να λέγονται τα πάντα εκτός από το όνομα το οποίο και φωτογραφίζεται ξεκάθαρα ότι είναι ο πρωθυπουργός. Ποιος είναι ο κορυφαίος πολιτικός στην Ραφήνα; Αν δεν ακουστεί το όνομα δεν θα μπορεί να παρέμβει η δικαιοσύνη. Είναι απλό. Και ο πρωθυπουργός κρίνεται αλλά μην αδικείται κιόλας αν δεν είναι έτσι. Παρέμβαση εδώ και τώρα της δικαιοσύνης.
Μήπως είναι αυτό το θέμα για το οποίο φωνάζει κάθε μέρα ο Δ.Ρίζος και λέει για μεγάλο σκάνδαλο;
Διαφάνεια σε όλα με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο και του πρωθυπουργού και του απλού πολίτη αυτή της χώρας.
Μόνο η δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει και να τελειώσει αυτό το θέμα που σέρνεται μήνες τώρα μέσα από εκπομπές του Μάκη και διάφορα υπονοούμενα. Πάρτε το όνομα και αν καλέσετε τον Μάκη και σας πει όχι τότε καλέστε και εμάς! Aλλά δεν θα σας πει όχι. Θα καταθέσει όλα τα στοιχεία που διαθέτει.
Αναρτήθηκε από troktiko

ΤΩΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

Τώρα κάιγεται πυροσβεστικό όχημα!!!

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ 2009

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Η ΛΑΣΥ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑΡΑ

Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2009

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Κρανίου Τόπος


ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

Λάβρος ο Τριανταφυλόπουλος για την αναικανοτητα των πολιτικών.Αχρηστοι, ανίκανοι, έλλειψη πρόληψης, αυτοσχεδιασμός, προχειρότητα, εγκληματικές αμέλειες..

δείτε και ένα πλήρες ρεπορτάζ εδώ!! Κρανίου Τόπος

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Κάηκε η Αττική αδέλφια...

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=58764&cid=21

Ευάγγελος Μυγδάλης

Μας άφησαν πολλή σκέψη και λίγες κολόνες μισογκρεμισμένες από τους βάρβαρους. Οι πρόγονοί μας. Και μια Αττική «Θεών νταμάρι». Τα αφήσαμε και κάηκαν, οι άχρηστοι. Ούτε αυτό δε μπορέσαμε να κάνουμε, να τα φυλάξουμε. Έγινε η Αττική Κρανίου Τόπος. Αδιάφοροι, δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, τα φορτώσαμε στην ανίκανη πολιτική ηγεσία και τα κάναμε στάχτη και μπούρμπερη. Το ωραιότερο κομμάτι του κόσμου, το πολυτιμότερο. Ανίκανοι επίγονοι μεγάλων προγόνων.

Πάει η Αττική αδέλφια, κάηκε. Παντού κραυγές απελπισίας: «βοήθεια», «πού είναι το κράτος», «στείλτε αεροπλάνα». Και πόσα αεροπλάνα να στείλεις, όταν ολόκληρη η χώρα είναι δαυλί αναμμένο; Ούτε ολόκληρο αεροπορικό σμήνος δε φτάνει για να σβήσει το κακό. Το κάθε σπίτι που καίγεται φωνάζει για αεροπλάνο. «Στείλτε αεροπλάνα. Πού είναι το κράτος;». Σωστή η ερώτηση. Πού να είναι το κράτος; Διακοπές, φυσικά. Οι φλόγες, όμως, δεν παίζονται, αυτό το καταλαβαίνουμε όταν τα μέτωπα γίνονται πολλά, όταν έχουν φτάσει στα σαράντα πέντε χιλιόμετρα εύρος, όταν αγγίζουν την αυλή μας. Τότε που τρέχουν όλοι, πυροσβέστες, δήμαρχοι, σύμβουλοι - «απευθύνω έκκληση» -, νομάρχες - «σε κατάσταση πολιορκίας ο νομός» -, αστυνόμοι με τις σειρήνες, πολιτικοί και νοικυραίοι με κουβάδες και με λάστιχα να ξορκίσουν το κακό. Και οι δημοσιογράφοι να καταγράψουν.

Κάηκε η Αττική αδέλφια

Γλίτωσε από τους Πέρσες και τους Μήδους, την κάψαμε εμείς. Την ώρα που ο φοβερός βοριάς σήκωνε τις φλόγες, εμείς όλοι ήμασταν στις θέσεις μας. Τρίχες. Με «εφʼ όπλου λόγχη». Πάλι τρίχες. Στις σκοπιές μας, δηλαδή. Άλλοι στις παραλίες, άλλοι στις εξοχές, άλλοι στις καφετέριες, οι αστυνομικοί κόβανε κλήσεις για τις ζώνες, οι πολιτικοί στα τηλεοπτικά παράθυρα με μαγιό, μόνο μάνικα δεν κρατούσαν, σα να μη τρέχει τίποτα, ανάθεμα τον πατέρα του. Σκοπέ κοιμάσαι. Το θυμάστε οι παλιοί; «Και μεις οι τρεις στον καφενέ - τσιγάρο πρέφα και καφέ...». Τώρα ουρλιάζουμε.

Κάηκε η Αττική αδέλφια

Γιατί το λέω; Μα επειδή όλοι ξέρουμε πως το καλοκαίρι τα δάση γίνονται μπαρούτι. Και η Αττική με την ξεραϊλα την καλοκαιρινή, γίνεται δύο φορές μπαρούτι. Και όλοι το ξέρουμε, ανάθεμα το κεφάλι μας, ότι οι περισσότερες φωτιές ξεκινούν από τα σκουπίδια. Ότι όλες οι κοινότητες της Αττικής είναι μικροί σκουπιδότοποι αλλά κανείς δεν απλώνει το χέρι του να μαζέψει ένα μπουκάλι ή ένα χαρτί. Κίνδυνος - θάνατος. Και; Όλοι οι ανίκανοι δήμαρχοι, νομάρχες και Σία, κάνουν αγώνες για τους ΧΥΤΑ (μακριά απʼ το σπίτι μας κι όπου θέλει ας μπει). Και ούτε ένας απʼ αυτούς δεν καθαρίζει προσεκτικά τα δάση, δε στέλνει ένα συνεργείο να μαζέψει το σκουπιδαριό. Κανείς δε σκύβει να μαζέψει τα σκουπίδια, κανείς δεν αισθάνεται ότι, τουλάχιστον η Αττική είναι υποψήφιο μπουρλότο. Και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ότι τελικά μερικά πράγματα δεν έχουμε δικαίωμα να τα απολαμβάνουμε ξέγνοιαστοι. Τι να κάνουμε; Αφού αυτό το «Θεών νταμάρι» που λέγεται Αττική μάς ταϊζει με τον πολιτισμό του, εμείς πρέπει να το προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Κακά τα ψέματα. Πρέπει να είμαστε όλοι εθελοντές αυτές τις επικίνδυνες μέρες. Ναι, εντάξει τα μπάνια του λαού, σωστό, αλλά να φεύγουμε με βάρδιες. Όχι όλοι μαζί. Είναι κουφό, εμείς να είμαστε στην Κάσο, και στο Βαρνάβα το σπίτι μας να καίγεται. Ποιος θα το φυλάξει σύντροφοι; Ο Καραμανλής ή ο Παπανδρέου; Αφού τα ξέρετε, γιατί πρέπει να τα λέω και εγώ; Μόνο εμείς μπορούμε και κανένας άλλος. Και όχι απλοί εθελοντές αλλά και εκπαιδευμένοι. Να κόψουμε το λαιμό μας. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να γυρίσουμε τα δάση της Αττικής και να δούμε τις χωματερές και τα σκουπίδια, εμείς πρέπει να καταγγέλλουμε τα γαϊδούρια που πετούν τα τσιγάρα από τα αυτοκίνητα, εμείς να εμποδίσουμε τους ηλίθιους που κάνουν μπάρμπεκιου Αυγουστιάτικα, εμείς να φυλάξουμε σκοπιές και τελικά, εμείς να γυρνάμε τα σπίτια και να κινητοποιούμε τον κόσμο να καθαρίζει τις αυλές και τους γύρω χώρους από τα ξερόχορτα. Ποιος άλλος; Μην περιμένετε να το κάνει αυτό η αστυνομία, δεν αδειάζει από την επίδοση κλήσεων στους φαλιρισμένους μικρομεσαίους. Μην περιμένετε από την τοπική αυτοδιοίκηση, κινητοποιούν τους κατοίκους μόνο για να ξορκίσουν την υγειονομική ταφή σκουπιδιών, δεν παίζονται. Λυπάμαι αλλά πρέπει κάποτε να το πάρουμε απόφαση και να κινητοποιηθούμε. Να φυλάξουμε οι ίδιοι τη χώρα και τα σπίτια μας. Μόνο εμείς. Γιατί και οι λεφτάδες που θα μπορούσαν να συντηρούν στόλο πυροσβεστικών αεροπλάνων δεν το κάνουν, οι παλιοί χορηγοί δεν υπάρχουν, τελικά μόνο οι πολίτες υπάρχουν και είναι οι μόνοι που μπορούν να κινητοποιηθούν. Αλλιώς την επόμενη φορά η φωτιά θα φτάσει στο Σύνταγμα.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

για την ταμπακιέρα τίποτε!!!


ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
Αύξηση των ανέμων θα έχουμε δήλωσε ο κ Καντερές... βουλευτής της ΝΔ... Αλλά για την ταμπακιέρα τίποτε..... τί έκανε η κυβέρνηση!!Ο Γεωργιάδης καλά του τάπε, αλλά τί;
Η κυβέρνηση παίζει και αναμένει τις δημοσκοπήσεις που θα βγούν ωσονούπω και να δείτε, πώς θα παρουσιάσει το γεγονός.. αφήστε που γλίτωσε και απο τον Χριστοφοράκο!!!
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Εγκλημα χωρίς ελαφρυντικά

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 (ΕΘΝΟΣ)
Υποτίμησαν στην αρχή τη φωτιά που ξέσπασε στο Γραμματικό. Καθυστέρησαν το Σάββατο να στείλουν τα αναγκαία μέσα. Αργησαν να ζητήσουν βοήθεια από το εξωτερικό. Με ελλείψεις και αστοχίες ο συντονισμός και ο σχεδιασμός

Σε ρόλο απλού θεατή, στην ολοκληρωτική καταστροφή του τελευταίου πνεύμονα πρασίνου της Αττικής, περιορίζεται για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση, τα μέλη της οποίας με επικεφαλής τον ίδιο τον πρωθυπουργό παρακολουθούν τα τελευταία 24ωρα την εξέλιξη του πύρινου εφιάλτη ανήμποροι να αντιδράσουν.


Εγκλημα χωρίς ελαφρυντικά

Χωρίς ίχνος προετοιμασίας, χωρίς στοιχειώδη συνεννόηση μεταξύ των φορέων και - κυρίως - χωρίς ίχνος στρατηγικού σχεδιασμού, ο κ. Καραμανλής και οι... αρμόδιοι υπουργοί δηλώνουν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους ότι δεν μπορούν να προστατεύσουν (όπως και πριν από δύο χρόνια στην Ηλεία) τη ζωή και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών.

Εγκλημα χωρίς ελαφρυντικά

Ευχολόγια
Είναι χαρακτηριστικό ότι πέραν των επικοινωνιακών κινήσεων (περιοδεία με ελικόπτερο του πρωθυπουργού, επισκέψεις μέσα στη νύχτα στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής κ.λπ.), το τελευταίο 48ωρο δεν έγινε τίποτε από την πλευρά του κρατικού μηχανισμού προκειμένου να περιοριστεί η πύρινη λαίλαπα.

Από τα επίσημα κυβερνητικά χείλη ακούστηκαν μόνον ευχολόγια και συστάσεις περί ψυχραιμίας, ενώ την ίδια ώρα κυβερνητικοί βουλευτές μιλούσαν για πλήρη διάλυση του κράτους.

Ουσιαστικά, οι διάδοχοι του κ. Β. Πολύδωρα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, επανέλαβαν χθες με άλλη φρασεολογία αυτό που εκείνος είχε πει (και το «πλήρωσε» αργότερα με τη μη είσοδό του στο κυβερνητικό σχήμα το 2007) περί του «στρατηγού ανέμου»...

Σαν να μην πέρασε μία ημέρα, λοιπόν, από την καταστροφή της Ηλείας, τον Αύγουστο του 2007, η κυβέρνηση διέπραξε τα ίδια λάθη. Συγκεκριμένα:

Ολιγωρία κατά τη διάρκεια των πρώτων ωρών. Οπως κατήγγειλε δημόσια ο «γαλάζιος» νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λ. Κουρής, η υπόθεση χάθηκε από τη στιγμή που το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο δεν ελέγχθηκε η σχετικά μικρή - έως εκείνη την ώρα - φωτιά στο Γραμματικό. Εάν αυτό είχε γίνει, τότε σίγουρα η φωτιά θα είχε ελεγχθεί στο σύνολό της πολύ γρήγορα.

Κακή εκτίμηση, σε ό,τι αφορά το αίτημα για συνδρομή ξένων χωρών. Η κυβέρνηση καθυστέρησε σημαντικά να ζητήσει ουσιαστική βοήθεια - σε μέσα και ανθρώπινο δυναμικό - από χώρες της ΕΕ, με αποτέλεσμα να φτάσουν όταν πια ήταν αργά για πολλές περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, δύο αεροσκάφη από την Ιταλία και ένα ελικόπτερο.

Κακός σχεδιασμός στην κατανομή των επίγειων μέσων. Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης επέλεξε να δημιουργήσει με τα πυροσβεστικά δύο ουσιαστικά τεχνητές αντιπυρικές ζώνες (σε Ανθούσα και Ν. Μάκρη) προκειμένου να μην περάσει η φωτιά.

Η επιλογή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν αβοήθητοι οι κάτοικοι στις περιοχές Παλλήνη, Πικέρμι, Μαραθώνας, Διόνυσος, Γραμματικό και Δροσιά και αργότερα, όταν άλλαξε κατεύθυνση ο άνεμος, να καταρρεύσουν και οι αντιπυρικές ζώνες. Είναι χαρακτηριστικές οι καταγγελίες των δημάρχων στις περιοχές αυτές που όλη μέρα χθες αναζητούσαν, μάταια, έστω ένα πυροσβεστικό όχημα.

Αργά χθες το μεσημέρι και αφού είχε γίνει η πρώτη σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, η κυβέρνηση συνειδητοποίησε το μέγεθος του προβλήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο ο κ. Πρ. Παυλόπουλος όσο και ο κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης απέφυγαν να πουν κάτι συγκεκριμένο και περιορίστηκαν μόνο σε ευχολόγια.

«Ψυχραιμία»
Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι «χρειάζεται ψυχραιμία από τους πολίτες, διότι ο χειρότερος σύμβουλος ο οποίος μπορεί να υπάρξει σ' αυτές τις περιπτώσεις, είναι ο πανικός». Από την πλευρά του ο υπουργός Πρ. Παυλόπουλος δεν έκρυψε την αγωνία του σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες που υπήρξαν ακόμη και από γαλάζιους βουλευτές της περιφέρειας Αττικής περί έλλειψης συντονισμού.

«Η κατάσταση η οποία εξελίσσεται» - υπογράμμισε - «είναι εξαιρετικά δύσκολη και εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και εξαιτίας της ιδιομορφίας της συγκεκριμένης περιοχής. Εκείνο που είναι σημαντικό είναι ότι στην όλη προσπάθεια ο κρατικός μηχανισμός είναι ενιαίος και συντονισμένος».

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέλυσε τα δεδομένα, εξέφρασε - σύμφωνα με πληροφορίες - την άποψη ότι η φωτιά πολύ δύσκολα θα ελεγχθεί μέσα στις επόμενες ώρες και ελήφθη η απόφαση να ζητηθεί εκ νέου βοήθεια από το εξωτερικό.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να ζητηθεί από τους αδειούχους του Αυγούστου να παρατείνουν για μία ημέρα την παραμονή τους εκτός Αθηνών, προκειμένου να μην μπλοκαριστούν οι είσοδοι και έξοδοι της Αττικής και να διευκολυνθεί η κίνηση των πυροσβεστικών οχημάτων.

ΕΠΙΡΡΙΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΣΤΕΛΕΧΗ
Δείχνουν Παυλόπουλο και Μαρκογιαννάκη

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πρ. Παυλόπουλος, και ο αναπληρωτής του, Χρ. Μαρκογιαννάκης, βρίσκονται από χθες στο στόχαστρο «γαλάζιων» βουλευτών της περιφέρειας Αττικής, αλλά και δήμαρχων των περιοχών που επλήγησαν από τον πύρινο εφιάλτη.

Η κριτική που ασκείται από όλους αφορά την έλλειψη συντονισμού των πυροσβεστικών δυνάμεων, αλλά και τη δραματική καθυστέρηση τις πρώτες ώρες της πυρκαγιάς στο Γραμματικό. Ο γαλάζιος νομάρχης Αν. Αττικής, Λ. Κουρής, μίλησε δημόσια για αργά αντανακλαστικά, ενώ σφοδρή κριτική έχουν ασκήσει οι δήμαρχοι Παλλήνης και Μαραθώνα και ο κοινοτάρχης Πικερμίου.

Χαρακτηριστικά δε είναι τα όσα λένε στις κατ ιδίαν συζητήσεις τους οι βουλευτές της ΝΔ στη συγκεκριμένη περιφέρεια για την κακή κατανομή των δυνάμεων πυρόσβεσης, όταν πια η φωτιά είχε κυκλώσει περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής.

Ο ίδιος ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος συνειδητοποίησε πολύ νωρίς ότι η κατάσταση θα έπαιρνε δραματική τροπή, επέλεξε (για πρώτη φορά) να μείνει ο ίδιος πίσω από τον κ. Μαρκογιαννάκη. Δεν είναι τυχαίο ότι πρώτος έκανε χθες δηλώσεις μετά την κυβερνητική σύσκεψη ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και μετά ο κ. Παυλόπουλος.

Οι τελικές αποφάσεις για την απόδοση πολιτικών ευθυνών, που αναμφισβήτητα υπάρχουν, ανήκουν προφανώς στον πρωθυπουργό, ο οποίος ωστόσο κατά το παρελθόν έχει αποφύγει συνειδητά να αποδεχθεί την ύπαρξή τους αποπέμποντας τους υπεύθυνους.

Σήμερα, πάντως, το κλίμα στην κοινή γνώμη αλλά και στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ είναι διαφορετικό απ ό,τι το 2007, και βουλευτές της ΝΔ εκτιμούν ότι ο κ. Καραμανλής δεν θα μπορέσει και αυτήν τη φορά να μείνει στις ευθύνες υπηρεσιακών παραγόντων.

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Σόου με ελικόπτερο από τον Καραμανλή

Σε μια σειρά από επικοινωνιακά τρικ, που κάθε άλλο παρά τόνωσαν την εικόνα του πρωθυπουργού, κατέφυγαν τα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, προκειμένου να πείσουν την κοινή γνώμη ότι ο κ. Κ. Καραμανλής είναι «παρών» στις εξελίξεις.

Η αρχή έγινε με τις διαρροές, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, περί συσκέψεων του πρωθυπουργού με τους... στενούς του συνεργάτες και περί διαδοχικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με τον υπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών. Η συνέχεια στην επικοινωνιακή προσπάθεια δόθηκε με τις δύο επισκέψεις του πρωθυπουργού το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου στο συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής.

Ωστόσο, η εικόνα που προέβαλε η κρατική τηλεόραση με τον πρωθυπουργό να βρίσκεται μπροστά στον χάρτη της καταστροφής, ανήμπορος να αντιδράσει, απλά και μόνον επιβεβαίωσε την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να περιορίσει την πύρινη λαίλαπα. Αργά το βράδυ, επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, με τον πρωθυπουργό να περιορίζεται σε ευχολόγια.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ μεγάλη δοκιμασία. Αυτή τη στιγμή καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις επίγειες δυνάμεις, μέχρι το ξημέρωμα που θα ξαναρχίσουν οι εναέριες επιχειρήσεις. Εκείνο που χρειάζεται πάνω απ όλα είναι ψυχραιμία. Και καλό είναι αυτή την ώρα να ακολουθούμε όλοι τις οδηγίες των αρμοδίων», ήταν η ακριβής δήλωσή του.

Νωρίς χθες το πρωί υιοθέτησε εισηγήσεις συνεργατών του και πέταξε με ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας πάνω από τους τόπους της καταστροφής.

Η εικόνα όμως και πάλι ενός πρωθυπουργού να κοιτά -ανήμπορος να αντιδράσει- την εξάπλωση της πυρκαγιάς και πάλι δεν ενίσχυσε το πολιτικό του προφίλ. Προφανώς θέλησε να απαντήσει στην κριτική που δέχεται περί αδράνειας, αλλά είναι βέβαιο ότι όσοι -και μέσα από τη ΝΔ- υποστηρίζουν αυτή την άποψη, μιλούν επίσης και για την ανάγκη αποτελεσματικής δράσης και αντιμετώπισης της μεγαλύτερης πιθανόν καταστροφής που υφίσταται η Αττική.

Τέλος, από τις δύο κυβερνητικές συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των υπουργών κ. Σουφλιά, Μεϊμαράκη. Παυλόπουλου και Μαρκογιαννάκη, δεν προέκυψαν σημαντικές αποφάσεις καθώς έγινε μόνον η καταγραφή της κατάστασης και ένας πρώτος απολογισμός της μεγάλης καταστροφής.

Επίσκεψη στο συντονιστικό της πυροσβεστικής
Την εκτίμηση ότι η μάχη με τις φλόγες θα συνεχίσει να είναι δύσκολη και τις επόμενες ώρες εξέφρασε αργά χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής μετά την επίσκεψή του στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη που προηγήθηκε με τους επιτελείς της Πυροσβεστικής και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Χρ. Μαρκογιαννάκη ο πρωθυπουργός έδωσε έμφαση στο μέτωπο στον Αγιο Στέφανο.

Οι επιτελείς της Πυροσβεστικής τού είπαν ότι η φωτιά έχει οριοθετηθεί και ότι έχει κυκλωθεί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ
Καμένο χαρτί τώρα και το σχέδιο για πρόωρες εκλογές

Σε πλήρη (;) ανατροπή των πολιτικών σχεδιασμών του πρωθυπουργού οδηγεί η μεγάλη καταστροφή στην Αττική.

Ο κ. Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πράγματι αποφασίσει -υπό την πίεση των δυσεπίλυτων οικονομικών προβλημάτων αλλά και με δεδομένα τα προβλήματα στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής του ομάδας- την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες τον Οκτώβρη και την προώθηση ορισμένων αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα λίγο νωρίτερα προκειμένου να εξέπεμπε μήνυμα ανανέωσης πριν από την παρουσία του στη ΔΕΘ.

Ωστόσο, τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στην Αττική, η εικόνα της πλήρους διάλυσης του κρατικού μηχανισμού και η ύπαρξη πολιτικών ευθυνών, είναι πιθανόν να ανατρέψουν πλήρως τα όσα ο κ. Καραμανλής είχε επιλέξει και είχε ανακοινώσει μάλιστα σε έναν πολύ περιορισμένο αριθμό υπουργών.

Οπως είναι φυσικό, πάντως, κανείς αυτή την ώρα στην κυβέρνηση και ειδικότερα στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις για το τι πρόκειται να γίνει τις προσεχείς εβδομάδες. Οπως ανέφερε δε στο «Εθνος» κορυφαία κυβερνητική πηγή, αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν υπάρξει πλήρης έλεγχος των πύρινων μετώπων στην Αττική και πριν γίνει ο απολογισμός της μεγάλης καταστροφής.

Σύμφωνα με το ίδιο στέλεχος, ο ανασχηματισμός μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να αποκλειστεί, εκτός εάν υπάρξει για πρώτη φορά την τελευταία πενταετία καταλογισμός πολιτικών ευθυνών, ενώ σε ό,τι αφορά την προσφυγή στις κάλπες, είναι βέβαιο ότι ο πρωθυπουργός έχει πλέον ένα ακόμη γεγονός να «μετρήσει» στις δημοσκοπήσεις που έχει ήδη παραγγείλει.

Στο εσωτερικό της κυβέρνησης, πάντως, είναι διάχυτη η απογοήτευση, καθώς όλοι θεωρούν δεδομένο ότι η παρουσίαση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, στην οποία και ο ίδιος πόνταρε για την ανατροπή του πολιτικού κλίματος (ορισμένοι συνεργάτες του μάλιστα μιλούσαν για τη ρεβάνς σε σχέση με την αποτυχημένη εμφάνισή του πέρυσι), θα «σκιαστεί» για ακόμη μία φορά από μια μεγάλη καταστροφή.

Ο κ. Καραμανλής θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη να μιλά για μεταρρυθμίσεις, τομές, δύσκολα μέτρα για την οικονομία κ.λπ., την ώρα που η Αττική θα «μετρά» τις πληγές της και την ώρα που ένας σημαντικός αριθμός πολιτών θα έχει χάσει την περιουσία του.

Το θέμα της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες μέσα στον Οκτώβρη παραμένει ανοιχτό», καθώς δεν είναι λίγοι οι υπουργοί που εκτιμούν ότι τα χειρότερα θα έρθουν μέσα στον χειμώνα, εννοώντας προφανώς την οικονομία. Ο κ. Καραμανλής θα εκφράσει την τελική του θέση, το αργότερο μέχρι την 6η Σεπτεμβρίου, ημέρα ολοκλήρωσης των παρεμβάσεών του στη ΔΕΘ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)