Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Εκλογές έως τις 8 Απριλίου ζητά ο Αντώνης Σαμαράς Συνέντευξη του αρχηγού της ΝΔ στο Reuters

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Εκλογές έως τις 8 Απριλίου ζητά ο Αντώνης Σαμαράς


Την διενέργεια εκλογών αμέσως μόλις κλείσει η συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση και πάντως όχι μετά τις 8 Απριλίου επιθυμεί η Nέα Δημοκρατία. Αυτό..

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΟΣΟΧΟΙΔΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ..Μιχαλάκη πόσα θές να μας τρελλάνεις; ΒΙΝΤΕΟ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhIcsI_DNE7QpPwtn8hWa44UtHrwvGY9fwjpTv2X6ad1d4V84-kRWAsy7lHX2O4mRQcrXiP8PxoB9ysVo8g7PwTHltlPJQ9GN2KO__5_sh566oA2yGnBivh3Pru3S3-wakZv5_Npht0t3xG/s1600/xrysoxoidis-miden-pilikio.jpg 


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Μιχαλάκη πόσα θές να μας τρελλάνεις; Τέτοια λές και άν νομίζεις ότι σε παίρνουν σοβαρά οι ΠΑΣΟΚΟΙ κάνεις λάθος. Εκτός και άν το κάνεις επίτηδες γιατί σκοπεύειες για άλλα.Τί είναι αυτά που δήλωσες;Βρέ τόσο στρουθοκαμηλισμός; Προσπάθησες να απαντήσεις.. (ΕΔΏ!! ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)..

ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

http://gym-kontar.pie.sch.gr/library/images/stories/two/lib.jpg 

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τι συμβαίνει στα σχολεία της Κονταριώτισσας; Μάθαμε ότι έδιωξαν όλα τα παιδιά για μία εβδομάδα.Υπάρχει πρόβλημα κάποιας ίωσης και το κρύβουν απο τους γονείς; Γιατί κανείς δέν ενημερώνει;Σύμφωνα με πληροφορίες μας κάτι συμβαίνει..

ΠΑΛΙΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ, ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ - ΣΤΕΚΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ... ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Πολλές φορές έχουμε πεί και έχουμε γράψει γι αυτό το χάλι με το πρώην γκαράζ του Δήμου, που αντί για πάρκο, έγινε πάρκιγκ για βρωμόνερα, λασπόνερα,κουνούπια και εστία μόλυνσης.Οι κάτοικοι της..

ΔΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - Σε ανήλικους ανήκουν τα πτώματα που βρέθηκαν στο Λαγκαδά

Σε ανήλικους ανήκουν τα πτώματα που βρέθηκαν στο ΛαγκαδάΤρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Σε ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας 16 και 15 ετών, ανήκουν τα πτώματα που βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου θαμμένα κάτω από..

Το νέο μνημόνιο για τους μισθούς - Η επιστολή προς την κυβέρνηση Τρόικα: Καταργήστε 13ο - 14ο μισθό σε ιδιωτικό τομέα και ΔΕΚΟ, τράπεζες - Καταργήστε τη διαιτησία

Το νέο μνημόνιο για τους μισθούς - Η επιστολή προς την κυβέρνηση



Τις ανατροπές στις αμοιβές του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ και τα σημεία της εργατικής νομοθεσίας που πρέπει να τροποποιηθούν περιλαμβάνει αναλυτικά το «κείμενο εργασίας» της τρόικας προς..

Να σκεφτούμε την άμεση δημοκρατία Aπό το Ρεύμα Νέων Σοσιαλιστών

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012
http://xazoulhs.files.wordpress.com/2011/06/logo_pasok.jpg
Το ΠΑΣΟΚ διανύει την κρισιμότερη περίοδο της ιστορίας του. Και επιπλέον, όχι μόνο απωλέσαμε τα ιδεολογικά μας χαρακτηριστικά αλλά δεν ξέρουμε και με τι να τα αντικαταστήσουμε. Ο κόσμος μπορεί ίσως να μας συγχωρήσει την προδοσία, αλλά δεν μας ..

Διάρρηξη σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Κατερίνης - ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΛΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012


Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης. Οι δράστες έκοψαν τα ρολά που προστάτευαν το κατάστημα, έσπασαν την πόρτα και ..

Ξεσηκώνονται για την αύξηση των ασφαλίστρων του ΕΛΓΑ οι αγρότες - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012


Εντείνεται η διάθεση και οι προεργασίες για κινητοποιήσεις από πλευράς των αγροτών. Ήδη από χθες έγιναν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε κάποιες πόλεις, ενώ από σήμερα αναμένεται να δούμε αντίστοιχες και στην Πιερία, στα διόδια της Λεπτοκαρυάς αλλά..

Νέος πρόεδρος ο Β. Λαγδάρης - Ορίστηκε με απόφαση του Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης η νέα Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/27377_100000803040500_5688_n.jpg 


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Συγκροτήθηκε, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Θύμιου Σώκου, η νέα Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείο Πιερίας για την τριετία 2012-2014. Νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ύστερα από ψηφοφορία μεταξύ των μελών της, ο εκπρόσωπος της ΠΕΔ, δημοτικός σύμβουλος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης, θέση..

Νοικοκυραίοι Έλληνες και απατεώνες…Στην αγωνία οι μεν, στην ευωχία οι δε!

http://www.absatzplus.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/80000/image/10601800-schreibgeraete-_kugelschreiber-_druckkugelschreiber.jpg 

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Του Γαβριήλ Θ. Λαμψίδηlampsidis@gmail.com
Η διχόνοια είναι το …σπορ των Ελλήνων, αλλά και το στίγμα τους, από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Με ευθύνη όχι των πολιτών, αλλά μονίμως και πάντοτε εξαιτίας των ηγεσιών τους. Άλλωστε, όσες φορές αναδείχτηκαν στην κορυφή άξιες..

Ευτυχώς αντέδρασαν οι ξένοι


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012 Πολιτικό Σχόλιο

Γράφει ο Γ.Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣwww.massavetas.gr
Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν. Μόνο που αυτοί δεν είναι οι δικοί μας, αλλά οι ...

Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη...

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Δεν μας λείπει, πλέον, η εμπειρία του πρώτου Μνημονίου και τα σχετικά συμπεράσματα. Ηταν λάθος η αποδοχή στόχων που δεν μπορούσαμε να υλοποιήσουμε, τόσο από πλευράς κυβέρνησης όσο και από πλευράς εκείνων που μας τα επέβαλαν, δηλαδή..

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 24 1 2012

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τα κορόιδα

Του Λευτέρη Π. Παπαδόπουλου

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Κάνουμε τους ξύπνιους. Τους εφευρετικούς. Τους μάγκες. Τους παλικαράδες. Τους εραστές κ.λπ. κ.λπ. Και, τελικά, είμαστε κορόιδα. Μεγάλα κορόιδα! Και σκέφτομαι το τραγούδι του Βίρβου (και του Τσιτσάνη): «Τον..

Κλειδώνουν όλα μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120124/engine/assets_LARGE_t_942_43338705_type11484.jpg 


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup. Συντελέστηκε το απαιτούμενο βήμα για την παραμονή της χώρας στο ευρώ και την κινητοποίηση των δυνάμεων που χρειάζονται για την επιτυχία του εγχειρήματος. Η..

ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.. ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.. Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ

http://www.contra.gr/incoming/article935006.ece/ALTERNATES/w620/stamatopoulos_231208.jpg 

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Αν ο Πιερικός θέλει να αλλάξει ποδοσφαιρική φιλοσοφία, άν θέλει μεσοπρόθεσμα να παράγει ποδοσφαιριστές, καλά θα κάνει να προσλάβει προπονητή τον Γιώτη Σταματόπουλο.Το λέμε έτσι απλά και ταπεινά γιατί κάτι βλεπουμε.. Είναι θέμα του προέδρου του Πιερικού.. και άς σκεφτεί το μέλλον του Πιερικού και του ποδοσφαίρου της Πιερίας...Εκείνος έχει στα χέρια του την ευκαιρία να αφήσει θετική παρακαταθήκη στο Πιερικό ποδόσφαιρο.. και να γράψει ιστορία ο Πιερικός.. δέν χρειάζονται βιασύνες... υπομονή και προγραμματισμός με βλέμμα στο μέλλον... οι Πιεριείς έχουν υπομονή...

Η ανταλλαγή ομολόγων στο Eurogroup - Είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία για το PSI, λέει ο Ευ. Βενιζέλος


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

"Έχουμε πολύ εποικοδομητική συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε την όλη διαδικασία ..

ΕΠΟ: Οδηγός αναπτυξιακών ηλικιών ποδοσφαίρου

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΟ: Οδηγός αναπτυξιακών ηλικιών ποδοσφαίρου
Η ΕΠΟ με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και στα πλαίσια της σωστής ανάπτυξής του, δημιούργησε έναν οδηγό πρακτικής εξάσκησης, με στόχο να παρουσιάσει στα πλαίσια ενός μακροχρόνιου προγραμματισμού..

1ο Τουρνουά Σχολών Ολυμπιακού ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

1ο Τουρνουά Σχολών Ολυμπιακού

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού προκηρύσσει την διοργάνωση τουρνουά, μεταξύ των ..

Παρελθόν από τον Πιερικό ο Σούλης!


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012 Αθλητισμός
Δήλωσε σε χθεσινή συνέντευξη τύπου: "Έκλεισε στον Πιερικό ο κύκλος μου"
Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Πιερικού ο Σούλης Παπαδόπουλος όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στα ΜΜΕ, σε ...