Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Νέος πρόεδρος ο Β. Λαγδάρης - Ορίστηκε με απόφαση του Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης η νέα Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/27377_100000803040500_5688_n.jpg 


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Συγκροτήθηκε, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Θύμιου Σώκου, η νέα Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείο Πιερίας για την τριετία 2012-2014. Νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ύστερα από ψηφοφορία μεταξύ των μελών της, ο εκπρόσωπος της ΠΕΔ, δημοτικός σύμβουλος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης, θέση..
που στην προηγούμενη θητεία κατείχε ο Παναγιώτης Σεϊτανίδης, πρώην πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.

Τα υπόλοιπα μέλη που συγκροτούν την Επιτροπή είναι: ο προϊστάμενος του Γ’ λιμενικού τμήματος ως αντιπρόεδρος, Γιώργος Κοντελίδης, ο προϊστάμενος του τελωνείου Κατερίνης, Βασίλης Ανδρεάδης, ο δικηγόρος Γεώργιος Δίντσης, ο εκπρόσωπος του ΕΒΕ Πιερίας Παύλος Συμεωνίδης, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης Βαλάσης Κοτρώνης, ο Ναυτικός Πράκτορας, εκπρόσωπος του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Βασίλης Καμπάκης, ο πλοίαρχος εν αποστρατεία Δημήτρης Παρλαπάνος και ο αγρονόμος τοπογράφος-μηχανικός, Βασίλης Ταβαντζής. 
Χρέη γραμματέα της Λιμενικής Επιτροπής θα εκτελεί ο Πέτρος Κουκιώτης, υπάλληλος του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας.
Έργο της Επιτροπής είναι η διαχείριση των-για λογαριασμό των λιμενικών ταμείων- εισπραττόμενων χρημάτων, η επιτήρηση και εξέλιξη των εισπράξεων καθώς και η επίβλεψη των εκτελούμενων έργων.
Η θητεία των μελών της Επιτροπής αυτής λήγει στις 31-12-2014.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή για την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2012.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: