Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΟΣΟΧΟΙΔΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ..Μιχαλάκη πόσα θές να μας τρελλάνεις; ΒΙΝΤΕΟ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhIcsI_DNE7QpPwtn8hWa44UtHrwvGY9fwjpTv2X6ad1d4V84-kRWAsy7lHX2O4mRQcrXiP8PxoB9ysVo8g7PwTHltlPJQ9GN2KO__5_sh566oA2yGnBivh3Pru3S3-wakZv5_Npht0t3xG/s1600/xrysoxoidis-miden-pilikio.jpg 


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Μιχαλάκη πόσα θές να μας τρελλάνεις; Τέτοια λές και άν νομίζεις ότι σε παίρνουν σοβαρά οι ΠΑΣΟΚΟΙ κάνεις λάθος. Εκτός και άν το κάνεις επίτηδες γιατί σκοπεύειες για άλλα.Τί είναι αυτά που δήλωσες;Βρέ τόσο στρουθοκαμηλισμός; Προσπάθησες να απαντήσεις.. (ΕΔΏ!! ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)..
στους επικριτές και δηλώνεις στο ΣΚΑΙ: «Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Δεν ήταν δική μου δουλειά».
Τί κουφά είναι αυτά;τί πολιτικός λόγος;τί γκάφα είναι αυτή;καλά το είπε σήμερα και ο Χατζηνικολάου στην εκπομπή του.. δίκιο είχε..
Δήλωσες πως συμφωνείς με τον Κώστα Σημίτη, ο οποίος την Δευτέρα σε ομιλία του στο Βερολίνο επέκρινε το μνημόνιο, γιατί συντάχθηκε πρόχειρα και έχει πρόβλεψη για συνάρτηση των στόχων με τις πραγματικές εξελίξεις;Αντε και καλά ο Σημίτης.Εσύ δέν ήσουν υπουργός;
Πόσα θές να μας τρελλάνεις.
Δείτε το βίντεο και ετοιμάστε τις παλάμες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: