Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 6+45 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 24-12-2009






Σε ένα αρκετά εδιαφέρον ΤΟΥΡΝΟΥΑ στο Λουτράκι, θα λάβει μέρος το ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, στις 27 έως και 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009.

Το τουρνουά διοργανώνεται απο το ΤΗΕ FOOTBALL TEAM, και θα συμμετάσχουν ομάδες όπως ο ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ, ο ΟΣΦΠ, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ, η ΠΑΛΛΗΝΗ και άλλες ακαδημίες ποδοσφαίρου.


ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΑΘΛΗΤΕΣ

1.ΓΚΑΡΑΤΖΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ,2.ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ,3. ΚΑΡΤΣΑΜΠΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ,4. ΤΣΙΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,           
5.ΚΩΝΣΤΑΝ/ΝΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ,6.ΜΠΑΛΑΧΑΤΖΕ ΓΙΩΡΓΟΣ, 7.ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,
8.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ,9.ΚΡΟΜΥΔΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, 10.ΤΣΙΟΥΧΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

11.ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,12.ΜΠΕΓΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,13.ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ,                  
14.ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,15.ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΣ, 16.ΒΑΒΑΤΣΙΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ,

17.ΤΖΗΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ,   18 ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,19.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ,20.ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ...........

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ....

ΠΕΜΠΤΗ 24-12-2009
Επίσκεψη  ανθρωπιάς στο Νοσοκομείο Κατερίνης απο του μικρούς ποδοσφαιριστές του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, την Πέμπτη παραμονή Χριστουγέννων. 
Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, συνοδευόμενοι απο τους προπονητές των παιδικών τμημάτων Τερζόπουλο Στέφανο,Αγγελο Κούτο,Βαγγέλη Τσιαμπέρα,Μπάμπη Πείδη και απο τους εφόρους Καλαιτζή Δημήτρη,Γιώργο Ναρίνογλου και Γιώργο Γκιάτα και απο την γραμματέα του ΣΦΚ κ Κατερίνα, επισκέφτηκαν την ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, μοίρασαν δώρα (αθηλτικό υλικό του Πιερικού) σε πολλά παιδιά που νοσηλεύονται, τραγούδησαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά, στους μικρούς που θα περάσουν τις; άγιες μέρες των Χριστουγέννων στο κρεβάτι του Νοσοκομείου.
Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν την ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ και μοίρασνα γλυκά και ευχές στους νοσηλευόμενους εκεί.
Αξίζει ένα μπράβο στα παιδιά αλλά και στους προπονητές για την πρωτοβουλία τους αυτή...


ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ !!



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!



 
 




 
 

 

http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ - ΒΙΝΤΕΟ - 24 12 2009

ΠΕΜΠΤΗ 24-12-2009
ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ!!

http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 24-12-2009
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2024-12-2009.jpg

Μειωμένη η κίνηση και στην αγορά τροφίμων της Κατερίνης

 ( ΠΕΜΠΤΗ 24/12/2009 )


Έμποροι κάνουν λόγο για πτώση 20% με 30%, σε σχέση με πέρυσι
Το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι φέτος θα έχει τα… απολύτως απαραίτητα!
Η έλλειψη ρευστότητας φαίνεται πως δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ψώνια, με αποτέλεσμα οι πιεριείς να είναι αρκετά συγκρατημένοι στις αγορές τους, μία μέρα πριν τα Χριστούγεννα.


«Παγωμένη» εξακολουθεί να είναι η αγορά της Κατερίνης, αναφέρουν στο «Ο.Β.» ιδιοκτήτες μίνι μάρκετ της πόλης, με τους καταναλωτές να εμφανίζονται διστακτικοί να προβούν στις απαραίτητες αγορές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Το κέντρο της πόλης μπορεί να είναι εορταστικό και τα καταστήματα να λειτουργούν με το Χριστουγεννιάτικο ωράριο όμως, οι περισσότεροι φαίνεται ότι «ξεχύθηκαν» στους δρόμους περισσότερο για βόλτα, παρά για ψώνια, καθώς η έλλειψη ρευστότητας δεν αφήνει περιθώρια για αγορές. «Σε γενικές γραμμές ο κόσμος είναι συγκρατημένος και δεν ξοδεύει εύκολα. Υπάρχει .....

Αβεβαιότητα για την οικονομία του 2010

(ΠΕΜΠΤΗ  24/12/2009 )





Νέα, ηπιότερη, μείωση του ΑΕΠ

- Σε οριακό σημείο η οικονομία
- Συνεχής άνοδος της ανεργίας
- Απαιτούνται μέτρα άμεσης εφαρμογής και μακρο-σχέδιο ανάταξης


Η ραγδαία επιδείνωση των δημοσιονομικών μεγεθών μετά τα μέσα του 2009 και οι επιδράσεις των διαδοχικών εκλογικών κύκλων, με την προσωρινή αβεβαιότητα που προκαλούν λόγω των εκτιμώμενων αλλαγών πολιτικής, συνθέτουν το περιβάλλον στην ελληνική οικονομία τους τελευταίους μήνες του 2009 και στις αρχές του 2010, επισημαίνει το ΙΟΒΕ στην τριμηνιαία έκθεσή του για την οικονομία.


Η συρρίκνωση του ΑΕΠ εκτιμάται ότι κλιμακώθηκε στο τελευταίο τρίμηνο του 2009, εντείνοντας την ύφεση και στο σύνολο του έτους, στην περιοχή του 1,5%. Αλλά και οι προοπτικές για το 2010 προεξοφλούν τη στιγμή αυτή και νέα μείωση του ΑΕΠ τον επόμενο χρόνο, αν και σημαντικά ηπιότερη της φετινής, σημειώνει το ΙΟΒΕ.
Απόκλιση
Όπως αναφέρεται στην έκθεση, το 2009 το έλλειμμα της κεντρικής κυβέρνησης και το χρέος παρουσίασαν ραγδαία αύξηση, υπερβαίνοντας έτσι κατά πολύ τους στόχους που είχαν τεθεί.
Οι πηγές αυτής της μεγάλης απόκλισης ήταν κυρίως η υπερβολική χαλάρωση του δημοσιονομικού μηχανισμού, τόσο από την πλευρά των εσόδων, όσο και από την πλευρά των δαπανών, που οφείλεται εν μέρει στο αποτέλεσμα του «πολιτικού-εκλογικού» κύκλου, καθώς και η συνεχής επιδείνωση, τα τελευταία έτη, της διαρθρωτικής διάστασης του δημοσιονομικού προβλήματος της χώρας.
Ζήτημα εμπιστοσύνης
Το ΙΟΒΕ θεωρεί επείγουσα ανάγκη τη βελτίωση της εμπιστοσύνης των διεθνών αγορών. Οι πρόσφατες υποβαθμίσεις της πιστοληπτικής ικανότητας του ελληνικού δημοσίου αντανακλούν μια γενικευμένη στάση επιφυλακτικότητας και δυσπιστίας απέναντι στην ελληνική οικονομία. Είναι σήμερα απολύτως αναγκαίο το κλίμα να αντιστραφεί.
Γι' αυτό, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ, απαιτείται να αποκατασταθεί η αξιοπιστία των στατιστικών στοιχείων, κυρίως όμως να ενισχυθεί η αξιοπιστία της οικονομικής πολιτικής με συγκεκριμένα μέτρα.
Εξειδίκευση
Ειδικότερα, θα πρέπει όσο το δυνατόν συντομότερα να υπάρξει λεπτομερής εξειδίκευση των μέτρων που θα περιλαμβάνονται στο τετραετές Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης προκειμένου να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι που εξαγγέλθηκαν από τον πρωθυπουργό στις 14 Δεκεμβρίου, στο Ζάππειο.
Τα μέτρα αυτά πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν προτάσεις για εξυγίανση του ασφαλιστικού συστήματος, συγκεκριμένους στόχους για έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις προκειμένου να αντιστραφεί η δυναμική του δημοσίου χρέους, καθώς και μέτρα που αφορούν στον ανταγωνισμό.
Το έλλειμα
Σύμφωνα με το ΙΟΒΕ, π στόχος του προϋπολογισμού για μείωση του ελλείμματος κατά 4% περίπου είναι «φιλόδοξος, αλλά όχι ανέφικτος».
Υπόκειται ωστόσο σε μεγάλες αβεβαιότητες, που συνδέονται με την εξειδίκευση και άμεση εφαρμογή των μέτρων που προβλέπονται. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι ακόμα και αν επιτευχθεί ο στόχος του προϋπολογισμού, το πρωτογενές έλλειμμα παραμένει υψηλό (περίπου 4% του ΑΕΠ).
Έτσι, όπως επισημαίνει το ΙΟΒΕ, η σταθεροποίηση του δημόσιου χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ τα επόμενα δύο έτη απαιτεί σημαντικά έσοδα από αποκρατικοποιήσεις και αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου που ξεπερνούν το 2% του ΑΕΠ ετησίως.
Ανεργία
Καθώς η παραγωγική δραστηριότητα παραμένει ιδιαίτερα αποδυναμωμένη και το οικονομικό κλίμα σε σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας επιδεινώνεται στα τέλη του 2009, δεν αναμένεται ανακοπή της ανοδικής τάσης στην ανεργία στο τελευταίο τρίμηνο του φετινού έτους, με αποτέλεσμα το ποσοστό της για το σύνολο του έτους να διαμορφώνεται στο 9,4%.
Η παρούσα κρίση κατέστησε πλέον σαφές ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε οριακό σημείο και το οξυμένα χρόνια προβλήματα δεν επιδέχονται άλλο ευκαιριακή αντιμετώπιση ή αναβολή, επισημαίνει το ΙΟΒΕ.
Η ελληνική οικονομία, παράλληλα με τα μέτρα άμεσης εφαρμογής, χρειάζεται ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο ανάταξης με συγκεκριμένους στόχους, μέσα πολιτικής και πηγές δυνητικής ανάπτυξης, όπου οι δημοσιονομικοί στόχοι θα συμπλέκονται με τους στόχους προσΑρμογής του φθίνοντος σήμερα αναπτυξιακού προτύπου της ελληνικής οικονομίας.
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση από σύσσωμη την αντιπολίτευση Προϋπολογισμό ανάγκης ενέκρινε το Κοινοβούλιο

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009

Ψηφίστηκε χθες από την Ολομέλεια της Βουλής, έπειτα από πενθήμερη συζήτηση ο προϋπολογισμός του 2010 με την κυβέρνηση να διαβεβαιώνει ότι η οικονομική πολιτική δεν θα θίξει μεσαία και ασθενή στρώματα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά να ξεκαθαρίζει ότι είναι διατεθειμένος να στηρίξει κάθε θετική κυβερνητική πρωτοβουλία που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.
Στην κρισιμότητα του Προϋπολογισμού του 2010 συμφώνησαν όλες οι πλευρές της Βουλής.
Υπέρ του προϋπολογισμού ψήφισαν οι 160.....