Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Τραγουδάμε για μια... Ανάσα ζωής-Συμμετέχει η Ορχήστρα Νέων Δίου

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012


Το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Νομικού Προσώπου του Δήμου Βέροιας οργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση στον Χώρο Τεχνών της Βέροιας την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, με στόχο και έμπνευση να δώσει μια ανάσα ζωής σε άπορους συμπολίτες μας.
Θα συμμετάσχουν και θα τραγουδήσουν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Γιώτα Νέγκα, ο Νίκος Ζιώγαλας και η Σοφία Παπάζογλου. Τους πλαισιώνει η Ορχήστρα Νέων Δίου υπό τη ..

Απίστευτο ρεκόρ κόσμου για την Εθνική

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012
Με μόλις 3 ήττες σε σύνολο 31 (επίσημων και φιλικών) αγώνων στην μετά-Μουντιάλ εποχή, η Εθνική Ελλάδας είναι η κορυφαία ομάδα του πλανήτη στη λίστα με τις πλέον δυσκολοκατάβλητες ανάμεσα στις top του FIFA Ranking! Μετά τη νίκη στην Ιρλανδία και την ήττα των Άγγλων από τους Σουηδούς η «γαλανόλευκη» ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου, ούσα η μόνη χώρα ανάμεσα σε όσες βρίσκονται στο top της παγκόσμιας κατάταξης με ποσοστό ηττών μικρότερο του 1 ανά 10 παιχνίδια!
Του Δημήτρη Κωτσέλη
Ήττα από την Τσεχία και τη Γερμανία στο Euro 2012, ήττα...

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΩΝ - Για τα βιομηχανικά απόβλητα στον Όλυμπο


Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012


Image

Πολίτες, σωματεία και φορείς κατέθεσαν σήμερα 16.11.2012 εξώδικη διαμαρτυρία κατά της
Δημοτικής Επιχείρησης  Αμμορυχείου Δίου - Ολύμπου Α.Ε. (Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε.), και άσκησαν αίτηση ακύρωσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Πολίτες, πείτε ΟΧΙ!Υπογράψτε εδώ και στηρίξτε το αίτημα των πολιτών!
Ο Όλυμπος δεν θα γίνει ποτέ χωματερή βιομηχανικών αποβλήτων!


Προς κάθε
αρμόδιο Δικαστήριο...

Mε νέες 48ωρες αποχές αντιδρούν οι δικηγόροι

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012


Με νέες κυλιόμενες 48ωρες πανελλαδικές αποχές από τα καθήκοντά τους συνεχίζουν την αντίδρασή τους στα νέα μέτρα, οι δικηγόροι.
Οι κινητοποιήσεις ξεκινούνς στις 21 και 22 και θα επαναληφθούν στις 26
και 27 Νοεμβρίου 2012, καθώς και στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2012, όπως
αποφασίσθηκε το βράδυ του...

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΜΥΡΝΑΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 1-2 στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ




Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012
Σε ανοδική πορεία και νίκη ΜΕ ΣΚΟΡ 1-2 το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με το αντίστοιχο τμήμα του ΣΜΥΡΝΑΙΚΟΥ ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ για το πρωτάθλημα υποδομών του 11ου ομίλου ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, το Σάββατο 18-11-2012 στο γήπεδο των Μαλγάρων.
Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ συνεχίζει το σερί των...