Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Έτσι εξιχνιάστηκε η μεγάλη ληστεία στην Αρχαία Ολυμπία


Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Έτσι εξιχνιάστηκε η μεγάλη ληστεία στην Αρχαία Ολυμπία
Εξιχνιάστηκε η μεγάλη ληστεία στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, που είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο. Τρία ατομα συνελήφθησαν ενώ...

ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ - Κοντά σε συμφωνία για δόση και χρέος στο Eurogroup

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2012
Κοντά σε συμφωνία για δόση και χρέος στο Eurogroup
Βρυξέλλες του Βαγγέλη Δεμίρη και της Ελευθερίας Αρλαπάνου
Το σημερινό Εurogroup αποτελεί την «ώρα της αλήθειας» για την έμπρακτη αλληλεγγύη της Ευρωζώνης απέναντι στην Ελλάδα, τη στιγμή που το ΔΝΤ ζητά περαιτέρω εγγυήσεις από τους ευρωπαίους, ώστε να καταστεί βιώσιμο το ελληνικό χρέος.
Σύμφωνα με πηγές της ..

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ - Ο βουλευτής που έγινε ανέκδοτο

sotiris_me_to_onoma. Φήμες λένε ότι ο @KostasVaxevanis ετοιμάζει έκτακτη έκδοση με τα ονόματα της μισής Αθήνας που έχει π... ο Τατσόπουλος.
Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 

Το απόγευμα της Κυριακής των εκλογών ο Πέτρος Τατσόπουλος ανέβηκε τα γραφεία του Συνασπισμού ...στην πλατεία Κουμουνδούρου... μαζί με άλλους υποψήφιους βουλευτές, περιμένοντας τα αποτελέσματα της κάλπης. Σε έναν χώρο όχι τόσο οικείο για τον ίδιο. Η ..

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 25 11 2012 - ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2012

Μικρογραφία

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 26 11 2012

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2012
 
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Ο Διαιτητής Κατανάς έκανε το θαύμα του και ήταν φυσική και άδικη η ήττα του Εθνικού Ν.Κεραμιδίου, απο τον Ερμή Εξοχής με σκορ 2-1 , ΣΤΗΝ 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Β ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012
Καλό ποδόσφαιρο, απο τους μικρούς του Εθνικού και υπέστησαν μία ήττα με άδικο σκόρ 2-1 απο μία πολύ  δυνατή ομάδα τον Ερμή Εξοχής.Βέβαια η απαράδεκτη για άλλη μία φορά διαιτησία του κ Κατανά καθόρισε το αποτέλεσμα.
Ομολογήθηκε και απο τη τοπική ομάδα, ότι όχι μόνο ο Εθνικός ήταν η καλύτερη ομάδα που είχαν μέχρι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και ότι η ήττα του Εθνικού ήταν άδικη. 
Ο Εθνικός στο πρώτο ημίχρονο, είχε δοκάρι με...

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-1 Διπλό ψυχολογικής και βαθμολογικής ανάτασης

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012


Ήττα σοκ υπέστη εντός έδρας η Καβάλα από τον Πιερικό με σκορ 0-1 και
παρέμεινε χωρίς νίκη μέσα στο «Ανθή Καραγιάννη». Η Καβάλα δεν έπεισε σε
κανένα σημείο του αγώνα ότι άξιζε την νίκη, καθώς παρά το γεγονός ότι, σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχε την πλήρη υπεροχή των κινήσεων, δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά την εστία του τερματοφύλακα της Κατερινιώτικης ....