Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2009-2010 Β΄ ΓΥΡΟΣ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΑΘΗΝΑ


 ΔΕΥΤΕΡΑ 8-2-2010
Ακόμη ένα σοβαρό εμπόδιο υπερπήδησε ο Πιερικός Αρχέλαος στη μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα. Ήταν ο αγώνας με το Δούκα, στην Αθήνα, από όπου τελικά επέστρεψε νικητής με 68-74. 
 Στα 10λεπτα:  13 -20, 38-28, 56-43, 68-74.
 Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Αναστόπουλος Α. και Επιτροπάκης.
 Οι συνθέσεις:
 ΔΟΥΚΑΣ (Γιαννόπουλος): Κοκορόγιαννης, Πασσαλιδης 9 (3), Βήτας, Μαγιτόμπε 13 (2), Κακκαβάς 14 (1), Βερτούδος, Αχής, Υφαντής 15 (3), Παπουλίδης 16 (2), Παπαδέας, Μπάλλας 1 Κούκουρας.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μητσάκης 10 (2), Μόρφης, Νίτσιος, Παπαμιχαήλ, Βίλας, Ράπτης 6, Γκογκίδης 4, Γκέρος 4, Ροδοστόγλου 16 (1), Ψαρόπουλος 14 (1) Τσουκ 20 (1).
 -Η Βαθμολογία σε 16 αγώνες: Πιερικός Αρχέλαος 30, Πανελευσινιακός 29, Πανερυθραϊκός 28, Λαύριο 28, ΑΕΚ Άργους 26, Αίας Ευόσμου 25, Δούκας 25, Απόλλων Καλαμαριάς. 24, ΜΕΝΤ 24, Απόλλων Πατρών 23, Αγία Παρασκευή 21, Κομοτηνή 21, Κεραυνός Αιγίου 20, Μαντουλίδης 20, Μ. Αλέξανδρος 20, Αναγέννηση Φλόγα 20.
Ο Κεραυνός Αιγίου έχει έναν μηδενισμό.
 -H επόμενη αγωνιστική – Τετάρτη 17-2-2010. Γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 5 μ.μ. Πιερικός  Αρχέλαος - Απόλλων Καλαμαριάς.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΥΡΑ 5

ΔΕΥΤΕΡΑ 8-2-2010

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΥΡΑ 5 ΣΥΓΧΑΙΡΗ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡ.ΦΟΥΛΙΔΗ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΛΑΚΗ. 
ΤΟΝ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ 1960 ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980 ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ .ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΑΣΣΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 8 2 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 8-2-2010

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΑΣΟΚ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 8-2-2010

απο ΛΕΥΤΕΡΙΑ







Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Λιτοχώρου το βράδυ της Παρασκευής στο "Νερόμυλο" στο Λιτόχωρο.

Όλα τα γκολ της SuperLeague - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 8-2-2010
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!
 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 8-2-2010
http://www.olympio-bima.gr/images/mainimage/Big

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

DEHΟι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
127.500 ευρώ θα κοστίσει το έργο της μετατόπισης του υποσταθμού της ΔΕΗ από την πλατεία Ελευθερίας.
Υποθέτουμε ότι το κόστος θα το επωμιστούμε οι δημότες κι όχι η προηγούμενη διοίκηση που το είχε τοποθετήσει σε λάθος (αν ήταν λάθος) σημείο.
Κανονικά, σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να προβλέπεται διεξαγωγή έρευνας από ανεξάρτητη αρχή. Έτσι ώστε, αν αποδειχθεί ότι οι πρώην έκαναν λάθος, να πληρώνουν (τη διόρθωση) απ’ την τσέπη τους. Αν αποδειχθεί ότι οι νυν τζάμπα μας (ξανα-μανά) βάζουν  σε έξοδα, να επιβάλλεται το αυτό.
Αλλά, δε υπάρχει τέτοια διαδικασία. Άπαξ  κα ψήφισες δημοτική αρχή, είναι σαν να της έδωσε εν λευκώ εξουσιοδότηση για 4 χρόνια.           

PAPAN-KARAT
Για κεντροαριστερά το πήγαινε ο Γ. Παπανδρέου προεκλογικά, κεντρο(ακρο)δεξιά του βγήκε μετεκλογικά.

Αφού μας κυβερνούν οι τραπεζίτες, γιατί μας βάζουν να ψηφίζουμε πολιτικούς;
Διαβάσαμε χθες (σε ρεπορτάζ της εφημ. Μακεδονία) ότι από το πακέτο των 28 δισ.   ευρώ προς τις τράπεζες, τα 15 δισ. δεν χρησιμοποιήθηκαν, τα 4 δισ. ενίσχυσαν τον δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας (με την αγορά προνομιακών μετοχών στις τράπεζες από το δημόσιο)
και τα 9 δισ. χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν στο σύνολό τους για την αναχρηματοδότηση του δημοσίου μέσω της αγοράς ειδικών ομολόγων του ελληνικού δημοσίου. Δηλαδή δώσαμε ως κράτος τη δυνατότητα στις τράπεζες να δανειστούν με τόκο 1% και 1,5% και αυτές αγόρασαν κρατικά ομόλογα που θα τα ξοφλήσουμε με τόκο έως και 5,5%-6%.

Ήταν λίγο «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ» η κυβερνητική βουλευτής του νομού που συμμετείχε στη συνάντηση για τις διεκδικήσεις του Μοναστηριού, ή μας φάνηκε;
«Κατανοώ την αγωνία των πολιτών, οι οποίοι πρέπει να πάρουν αυτό που τους ανήκει, αλλά και την ανάγκη να επέλθει κοινωνική ειρήνη», είπε η κ. Μίχου.

Όσο για τις πιο ρηξικέλευθες (για τα δεδομένα της χώρας και των πολιτικών των κομμάτων εξουσίας) αναφορές των άλλων δυο κυβερνητικών βουλευτών, μήπως (λέμε μήπως) ήρθε η ώρα να μην αναλώνονται πλέον σε δηλώσεις συμπαράστασης, αλλά να φροντίσουν να φέρουν στη Βουλή το θέμα του επανακαθορισμού των σχέσεων εκκλησίας-κράτους;

Λεφτά υπάρχουν
4,7 δις χρέη από εισφορές στο ΙΚΑ έχουν (βεβαιωμένα) 239.000 επιχειρήσεις.
40 εκ. ευρώ χρωστά ο ιδιοκτήτης της Εξπρες Σέρβις στο ΙΚΑ.
400 εκ. ευρώ χρωστάνε οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες στο ΙΚΑ.
Και οι κυβερνήσεις, είτε επειδή αποφάσισαν να τα χαρίζουν, είτε επειδή είναι ανίκανες να τα εισπράξουν, καλούν τους ασφαλισμένους να τα ξοφλήσουν.
Βρε ούστ!

BOYLEYTES
 
Ένας από τους δικηγόρους του Μονής του Αγίου Διονυσίου μας έστειλε ένα με e-mail, για να υπερασπιστεί τα δίκια του μοναστηριού έναντι των δηλώσεων των τεσσάρων δημάρχων.
Αλλά, δεν αρκείται στα νομικά, παρά συμβουλεύει και τους τρεις βουλευτές (που συμμετείχαν στη συνάντηση), να μη δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στους δημάρχους, γιατί, λέει, «αυτό που ζητούν από τη διοίκηση της Ιεράς Μονής, είναι στην ουσία να εκποιήσει χαριστικά και με παράνομο τρόπο περιουσία της, που εξομοιούται απολύτως με τη δημόσια», πράγμα το οποίο  «είναι εύλογα παράνομο και η συνδρομή τους, καίτοι βουλευτές, στην πίεση που ασκείται στους εκπροσώπους της Ιεράς Μονής, να προβούν σε παράνομη παραίτηση από την περιουσία της, είναι θεσμικό και νομικό ατόπημα στην καλύτερη περίπτωση».
Το παραθέτουμε, μπας κα θελήσουν οι βουλευτές να απαντήσουν.      


A_1
 
Περισσότερο από δυο ώρες κράτησε η ενημέρωση των τεσσάρων δημάρχων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το Μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου. Πολύς και ο κόσμος που παρακολούθησε την ενημέρωση, (κυρίως από το Λιτόχωρο) μιας και η αγωνία είναι μεγάλη για κάποιους από αυτούς, που κινδυνεύουν να χάσουν τη γη που καλλιεργούν.
Σε χειρότερη μοίρα οι 34 αγρότες του δημοτικού διαμερίσματος Δίου, που έμειναν στον «αέρα». Και τα χωράφια τους έδωσαν και τίτλους υπό αμφισβήτηση πήραν και κανένας δεν ενδιαφέρεται.

Κανονικά τα «έψαλλε» ο δήμαρχος Βεργίνας, για τα όσα συμβαίνουν στο δημοτικό διαμέρισμα Συκιάς του Δήμου του, όπου οι διεκδικήσεις από πλευράς Μοναστηριού έχουν «φρενάρει» ακόμη και τη μεταβίβαση οικογενειακών εστιών από τους πατεράδες στα παιδιά.
Όπως διευκρίνισε ο κ. Παπαποστόλου, παραμένει δεξιός ψάλτης στην εκκλησία του χωριού του, πράγμα που εξηγεί απόλυτα γιατί απέφυγε τις… παραφωνίες.

Νέα πρόταση για τον Καλλικράτη στην Πιερία, ετοιμάζεται να καταθέσει ο βουλευτής του Πα.Σο.Κ Γιάννης Αμοιρίδης: Όλος ο νομός, ένας δήμος.
Όπως φέρεται να υποστηρίζει ο βουλευτής, μ’ αυτήν την πρόταση δημιουργείται ένας ισχυρός δήμος (δεύτερος σε πληθυσμό στην Κεντρική Μακεδονία), ενώ δεν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος σε ενδεχόμενες εσωτερικές διαμάχες για την έδρα ή το όνομα.
Εξάλλου, αν μπορεί να έρθει ο Άγιος Δημήτριος στην Κατερίνη, γιατί δεν μπορεί να έρθει το Αιγίνιο ή οι Νέοι Πόροι;