Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Δέν τόχετε ξαναδεί, όπως και εγώ... δείτε το βίντεο.. φανταστικό...
 
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Ο ΠΑΝΈΜΟΡΦΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Ο ΠΑΝΈΜΟΡΦΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΥΓΚΡΙΤΕΣ....
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ.. ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ
....

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Μόλις πρίν λίγο μίλησε στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.. και ο Γιώργος Παπακωσταντίνου παρουσίασε τον προυπολογισμό στο υπουργικό συμβούλιο ..Ακούστε στο αποκλειστικό βίντεο τις δηλώσεις...

http://www.youtube.com/watch?v=33LxsP5HNss&layer_token=ece601620699721c
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΚΤΟΣ REAL FM, ΛΟΓΩ ΝΤΟΡΑΣ;

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2009

 http://politikosafari.blogspot.com


ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ....
Πράγματι μετά απο αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα φίλων το ακούσαμε και εμείς.
Ο Τράγκας απο το πρωϊ σήμερα στην REAL FM, προαναγγέλει την αναγκαστική παραίτησή του απο τον ραδιοφωνικό σταθμό, καταγγέλοντας αφόρητες πολιτικές και επιχειρηματικές πιέσεις και .....

ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ - ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΠΑΛ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009


Γεννήθηκε στο Παρίσι. Ακολουθώντας τις επαγγελματικές μετακινήσεις του πατέρα της,  έζησε τα παιδικά της χρόνια στη Γαλλία, την Γερμανία και την Ελλάδα όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα.
Μετά από σπουδές κοινωνιολογίας δούλεψε στο χώρο της Μόδας κοντά στον Γιάννη Τσεκλένη και δημιούργησε το δικό της ατελιέ.
Το 1997 ξεκίνησε μία συνεργασία με την πολιτιστική εκπομπή της τότε ΕΤ2 «Συν και Πλην» και στη συνέχεια ανέλαβε μαζί με τον σκηνοθέτη Χρόνη Πεχλιβανίδη την δημιουργία μιας ταξιδιωτικής εκπομπής. Έτσι ξεκίνησε το 1999 το «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα» στη ΝΕΤ που με τα χρόνια εξελίχθηκε στην εκπομπή «Ταξιδεύοντας με τη Μάγια Τσόκλη».
Σήμερα, η σειρά αυτή κλείνει τα 11 χρόνια ...... ΔΕΊΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ME TΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ STAGES


ΠΕΜΠΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Ακούστε τί μας λένε οι των stages, δέν πέρασαν λέει απο βουλευτικά γραφεί, μπήκαν στα προγράμματα αυτά με ασξιοκρατία... τα απήρε ο Καμπουράκης και ακούστε τους.. απολάυστε τους.....

Ρέ παιδιά να μονιμοποιηθείτε.. να σας βοηθήσουν,, αλλά μή μας λέτε ότι δέν μπήκατε με μέσον.. γιατί οι ομοιδεάτες σας που δέν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη.. βρίζουν.....

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Νέα κινητοποίηση των εργαζομένων με Stage Πορεία στη Βουλή


ΠΕΜΠΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009




Εκτός επιδόματος αλληλεγγύης  οι νέοι  των stages. Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι με συμβάσεις Stage, αντιδρώντας στην κατάργηση των προγραμμάτων. Το πρωί της Πέμπτης, πραγματοποιούν συγκέντρωση στην Ομόνοια και πορεία προς τη Βουλή.









ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ - ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 5 11 2009

ΠΕΜΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ....


ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - Μέσω του ΑΣΕΠ θα καλυφθούν τα κενά...


ΠΕΜΠΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009



Μέσω του ΑΣΕΠ θα καλυφθούν τα κενά που αφήνουν οι απασχολούμενοι με τα stages.Θα γίνει η επιλογή αξιοκρατικά, με τα προσόντα, μέσω ΑΣΕΠ και όχι χωρίς κριτήρια.Ετσι θα καλυφθούν οι κενές οργανικές θέσεις.Οσο για τους απασχολούμενους στα stages θα γίνει δημόσια διαβούλεση και θα δούμε τί θα γίνει και πώς θα αξιοκλογηθεί η επαγγελματική τους εμπειρία..






Παρεμβάσεις βουλευτών της Πιερίας


ΠΕΜΠΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 - ΔΙΟΝ
Την ανάγκη να υπάρξουν μόνιμα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης της Πιερίας υπογράμμισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν στην ευρεία σύσκεψη που έγινε στη νομαρχία υπό τον υφυπουργό Γιάννη Μαγκριώτη.
Παράλληλα οι βουλευτές υπογράμμισαν και την ανάγκη η κεντρική διοίκηση να στρέψει την προσοχή της και στον 13ο οδικό άξονα.



......

Ραντεβού το 2010

RANTEBOY_1
Άγγιξαν τους 8.000 οι επισκέπτες της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης  Πιερίας, που ολοκληρώθηκε σε πανηγυρικό κλίμα χθες βράδυ. Η Έκθεση, που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου, στο χώρο της εμποροπανήγυρης του δήμου Κατερίνης στην Ανδρομάχη, πρόβαλε την τοπική παραγωγή και στήριξε τις Πιερικές επιχειρήσεις.

Την έκθεση συνδιοργάνωσαν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης, το Επιμελητήριο Πιερίας, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Πιερίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης.
Η πρώτη εμφάνιση της διοργάνωσης μετρά ....

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009 - ΤΟΠΙΚΗ

 
Και εγένετο και το επίδομα αλληλεγγύης. 2,5 εκ. οικογένειες θα πάρουν ένα βοήθημα που σε τέτοιους δύσκολους καιρούς μάλλον αυτονόητο είναι και δεν θα μας αιφνιδίαζε η απόφαση.
***
Αυτό που μας  αιφνιδίασε ευχάριστα είναι ότι το 1,1 δις που θα χορηγηθεί,  θα προέλθει από τη φορολόγηση των κερδών 300 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της χώρας.
***
Πρόκειται ουσιαστικά όπως ειπώθηκε για μια ουδέτερη δημοσιονομικά κίνηση που σηματοδοτεί την αρχή μιας μεγάλης πολιτικής απόφασης με αιχμή του δόρατος την αναδιανομή του πλούτου.
***
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η πολιτεία θα ....

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου


Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

a2_04-11
«Έκλεψαν» την παράσταση Πόντιοι και Ανατολικορωμυλιώτες, οι οποίοι παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς στην 1η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση. Μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, ο Ποντιακός Σύλλογος διένυσε χορεύοντας την έκθεση μεταφέροντας πανηγυρικό κλίμα σε εκθέτες και επισκέπτες.

a1_04-11

Σε τρείς κοινοβουλευτικές Επιτροπές  συμμετέχει η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας Μαρία Μίχου. Ειδικότερα, η  κ Μίχου συμμετέχει στη.....

«Βήμα» αναδιανομής

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009
Ανοίγει ο διάλογος εν μέσω διαφωνιών για το νομοσχέδιο που αφορά το επίδομα αλληλεγγύης
«Βήμα»
αναδιανομής
Ανοιχτό άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής το ενδεχόμενο για «κάποιες βελτιώσεις, όπου δεν δημιουργείται δημοσιονομικό ζήτημα» στο νομοσχέδιο για το έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης, μετά τις αντιδράσεις -πολλές από τις οποίες προήλθαν από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- για το μέτρο.
Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Mega, ο Γιώργος Πεταλωτής τόνισε ότι το νομοσχέδιο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο για δημόσια διαβούλευση και εκεί ο καθένας μπορεί να διατυπώσει τις παρατηρήσεις του. Οι όποιες αντιρρήσεις ή προτάσεις θα ληφθούν υπ' όψη, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για να καταλήξει: «Όπου δεν υπάρχει ζήτημα δημοσιονομικό, μπορεί να γίνουν κάποιες βελτιώσεις».
Ο κ. Πεταλωτής απέρριψε τον χαρακτηρισμό «ψίχουλα» για το επίδομα αλληλεγγύης, επισημαίνοντας ότι αποτελεί «ανάσα» για ορισμένους. Πρόκειται για μια αδιανομή φορολογικών βαρών και έχει τόσο ουσιαστική, όσο και σημειολογική σημασία, παρατήρησε.
Αντιδράσεις εκ των έσω
Βέλη εκ των έσω δέχθηκε την Τρίτη το νομοσχέδιο και προσωπικά ο Γ.Παπακωνσταντίνου, ο οποίος λίγο πριν από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το παρουσίασε στον ....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

PEMPTH 5 NOEMBRIOY 2009


http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2005-11-2009.jpg
 ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/