Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΚΑΤΑΓΕΛΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.....

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

http://toaftonoito.blogspot.com

Θέλω να κάνω την εξής καταγγελία: Σήμερα στον Ι. Ναό της Αγίας Τριάδος στην Κατερίνη, κυρίες της ενορίας συγκέντρωναν δωρεές από τους εκκλησιαζόμενους για την προμήθεια λουλουδιών για τον Επιτάφιο. Πράγματι, οι πιστοί έδωσαν μαζικά τον οβολό τους για τον στολισμό. 
ΟΜΩΣ κανείς δεν έδωσε απόδειξη!!!!!!!Στερείται έτσι το κράτος μας ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ εσόδων και μάλιστα σε χαλεπούς καιρούς και ενώ βρισκόμαστε στο χείλος της χρεωκοπίας!!!!!
Για άλλη μια φορά η Εκκλησία δείχνει την ...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 1 4 2010

ΠΕΜΠΤΗ 1-4-2010

Τα μέτρα της Τροχαίας ANOIXTA ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

Πέμπτη, 01 Απριλίου 2010 (ΠΗΓΗ)

Μπλόκα ανά 20 με 30 χιλιόμετρα, τροχονόμοι που θα δίνουν οδηγίες στους σταθμούς διοδίων και αυξημένη αστυνόμευση σε αεροδρόμια, λιμάνια και σταθμούς είναι τα βασικά μέτρα που λαμβάνει η Τροχαία για τις μετακινήσεις του Πάσχα.
Όσοι πρόκειται να μετακινηθούν καλούνται να ...

Προσφορά καθημερινού φαγητού από την Μητρόπολη

ΠΕΜΠΤΗ 1-4-2010
Tι είπε στο “Ο.Β.” Ο π. ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Την φροντίδα της καθημερινής σίτισης 180 άπορων συνανθρώπων μας έχει αναλάβει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. Το συσσίτιο οργανώνεται και διανέμεται από το χώρο της Μητρόπολης δίπλα στο εκκλησιαστικό γηροκομείο στο Σβορώνο, με υπεύθυνο τον πατέρα Κυριάκο, ο οποίος μίλησε στο «Ολύμπιο Βήμα» για τη λειτουργία του συγκεκριμένου προγράμματος, το ...

Γιορτή για τα παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών

 
ΠΕΜΠΤΗ 1-4-2010
Πασχαλινή γιορτή για τα παιδιά των μονογονεϊκών οικογενειών διοργάνωσε ο σύλλογος προστασίας παιδιών «Βενιαμίν». Η αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του δήμου Κατερίνης γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές, μπαλόνια και δώρα, τα οποία στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν στα παιδιά.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Χάρης ...

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2 - 0

ΠΕΜΠΤΗ 01.04.2010 Αθλητισμός
Με 10 ποδοσφαιριστές από το 37΄ Οι μελανόλευκοι
Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα της Κατερίνης καθώς επικράτησε με 2 - 0 του Διαγόρα αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 37'. Ο Θάνος στο 21' και ο Φρέντερικς στο 60' πέτυχαν τα δύο γκολ που έβαλαν και πάλι τον Πιερικό μέσα στην πρώτη εξάδα.
Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να ανοίξουν πρώτες το...

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Μ. Πέμπτη 1 Απριλίου

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
KOMBOS
Στολίστηκε χθες ο νεότευκτος κυκλικός κόμβος της οδού Τερζοπούλου.
Συνεργεία του δήμου, πρωί-πρωί με τη δροσούλα, φύτεψαν ανθισμένες πολύχρωμες πετούνιες και τοποθέτησαν (για το φόβο των Ιουδαίων) και σύστημα ποτισμού.
Να δω τώρα τι θα βρούνε να πουν (πάλι) τίποτε κακόπιστοι εθελοντές, που αντί να κάτσουν στο σπιτάκι τους να δουν τηλεόραση, επιμένουν να ανακατεύονται με τα κοινά και να παρενοχλούν τους καθ’ ύλην ....

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Συγκέντρωση κατοίκων και δημοτικών συμβούλων

  
ΠΕΜΠΤΗ 1-4-2010
Συγκεντρώθηκαν και σήμερα το πρωί κάτοικοι, καταστηματάρχες και δημοτικοί σύμβουλοι της Παραλίας, ώστε να αποφασίσουν τι θα πράξουν για να μην πληγεί η εικόνα της ακτής της πόλης. Ήδη χθες με την παρουσία τους είχαν σταματήσει τα φορτηγά που ξεφόρτωναν άμμο, καθώς δεν ήταν της ποιότητας που προέβλεπε το έργο για την καταπολέμηση της θαλάσσιας διάβρωσης της...

Ο Α. Φαρμάκης νέος διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης - Ο Μανώλης Κοσμαδάκης Διοικητής στο ΨΝΠΟ

ΠΕΜΠΤΗ 1-4-2010
Αναλαμβάνουν σε λίγες μέρες  τα καθήκοντά τους οι νέοι διοικητές στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου.
Νέος Διοικητής  του Γενικού Νοσοκομείο Κατερίνης  αναλαμβάνει  ο Αστέριος Φαρμάκης και του  Ψυχιατρικού Νοσοκομείου ο Μανώλης Κοσμαδάκης. Υποδιοικητής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζήκας, δάσκαλος.
Οι νέοι διοικητές θα βρίσκονται στις θέσεις τους μετά τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ....

7 στις 10 Πιερικές επιχειρήσεις

Σύμφωνα με έρευνα του Επιμελητήριου Πιερίας σε συνεργασία με την ICAP A.E.
Στο κλείσιμο (από τον περασμένο Δεκέμβρη) του δρόμου των Τεμπών αποδίδουν την πτώση του τζίρου τους εφτά στις δέκα επιχειρήσεις του νομού.
Στον τομέα του τουρισμού οι επιπτώσεις είναι δραματικότερες, ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες μετρούν οι επιχειρήσεις των δήμων Ανατολικού...

"Να αξιοποιηθεί το ανθρώπινο δυναμικό"

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010
«Τριάντα αιώνες και πλέον ο άνθρωπος πασχίζει να βάλει τη μία λέξη κοντά στην άλλη με τέτοιον τρόπο που η σκέψη να εξαναγκάζεται να παίρνει καινούργιες, αδοκίμαστες στροφές. Ιδού που για πρώτη φορά η λειτουργία αυτή σταμάτησε. Είμαστε πανέτοιμοι για τη βλακεία»
Τη διαπίστωση αυτή έχει κάνει ο..

«Καλή Ανάσταση»

ΠΕΜΠΤΗ 01.04.2010 Πολιτικό Σχόλιο
Γράφει ο Γ.Π. Μασσαβέτας
giorgis@massavetas.gr
Τούτες τις μέρες, η ευχή «Καλή Ανάσταση» ακούγεται τελείως διαφορετικά από ό,τι συνήθως. Παίρνει ένα άλλο νόημα. Το βλέπεις στο εξωλεκτικό μέρος της έκφρασης των ανθρώπων που την ανταλλάσσουν. Το αισθάνεσαι καθαρά ότι δεν αναφέρονται μόνο στην Ανάσταση του Χριστού. Αλλά εννοούν πρωτίστως την Ανάσταση του τόπου, τον ....

Εν ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010
Σήμερον κρεμάται επί ξύλου, όχι μόνο ο Χριστός αλλά ένας ολόκληρος λαός. Ολόκληρος που λέει ο λόγος, γιατί απέναντι στην άλλη πλαγιά στέκονται και βλέπουν ατάραχοι το θέαμα, Γραμματείς, Φαρισαίοι, κουμπάροι κι όλο το κακό συναπάντημα.
***
Κι αντί να ποτίσουν το λαό τους ροδόσταμο, όξος και χολή κι αυτοί, χωρίς να περιμένουν ...

Γιάννης Αμοιρίδης: Εννιά προτάσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του ΕΣΠΑ

Εννέα σημεία-προτάσεις για την απλοποίηση για την καλύτερη οργάνωση λειτουργίας και στελέχωσης των υπηρεσιών υλοποίησης του ΕΣΠΑ, κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής κατά τη διάρκεια σχετικής συζήτησης, ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης.
Στόχος των προτάσεων, όπως δήλωσε ο βουλευτής, είναι να απλοποιηθούν οι διαδικασίες εφαρμογής του ΕΣΠΑ, να αποφευχθούν αλληλεπικαλύψεις...

"Όχι άλλα βάρη στις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών"





Πέμπτη 1 Απριλίου 2010
Αναστάτωση στην αγορά - Το "σκέφτεται" το υπουργείο
Την απόσυρση της διάταξης, με την οποία επιβάλλεται παρακράτηση φόρου 8% σε όλα τα τιμολόγια άνω των 300 ευρώ, που εκδίδουν οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών από την 1η Ιουλίου 2010 και η οποία περιλαμβάνεται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ζήτησε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κ.Μίχαλος, με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου.
Η Διάταξη

Διορθώσεις σε διατάξεις προανήγγειλε ο Γ. Παπακωνσταντίνου Σειρά αλλαγών στο φορολογικό

 
ΠΕΜΠΤΗ 01.04.2010

Σε αλλαγές επί των άρθρων του φορολογικού νομοσχεδίου, που δεν θα θίγουν, ωστόσο, τη δομή και τη φιλοσοφία του, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ύστερα και από την κριτική που δέχθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, τόσο από βουλευτές της αντιπολίτευσης, όσο και της συμπολίτευσης, για συγκεκριμένες ρυθμίσεις, οι οποίες θεωρήθηκαν υπερβολικές ή άδικες.

Ο υπουργός Οικονομικών....

ράβε-ξήλωνε το φορολογικό

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010
Σειρά αλλαγών προανήγγειλε ο Γ. Παπακωνσταντίνου
ράβε-ξήλωνε
το φορολογικό
Σε αλλαγές επί των άρθρων του φορολογικού νομοσχεδίου, που δεν θα θίγουν, ωστόσο, τη δομή και τη φιλοσοφία του, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ύστερα και από την κριτική που δέχθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, τόσο από βουλευτές της αντιπολίτευσης, όσο και της συμπολίτευσης, για συγκεκριμένες ρυθμίσεις, οι οποίες θεωρήθηκαν υπερβολικές ή άδικες.
Ο υπουργός Οικονομικών....

Μυστικός δείπνος

BASIKO_1
Τη Μεγάλη Τετάρτη, ημέρα του Μυστικού Δείπνου και λίγο πριν ο Ιούδας παραδώσει για 30 αργύρια τον Ιησού στους Εβραίους, πραγματοποιήθηκε ένα άλλο δείπνο (επίσης μυστικό), μεταξύ του αντιδημάρχου Κατερίνης Ζήνωνα Σατραζέμη και συγκεκριμένων εκδοτών εφημερίδων της Πιερίας.
Το κυρίως πιάτο της συνάντησης είχε να κάνει με τη διευθέτηση της «παρεξήγησης» που δημιουργήθηκε μετά την κατάθεση έγκλησης του αντιδημάρχου Κατερίνης εναντίον των τριών ημερήσιων εφημερίδων της Πιερίας....