Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2 - 0

ΠΕΜΠΤΗ 01.04.2010 Αθλητισμός
Με 10 ποδοσφαιριστές από το 37΄ Οι μελανόλευκοι
Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα της Κατερίνης καθώς επικράτησε με 2 - 0 του Διαγόρα αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 37'. Ο Θάνος στο 21' και ο Φρέντερικς στο 60' πέτυχαν τα δύο γκολ που έβαλαν και πάλι τον Πιερικό μέσα στην πρώτη εξάδα.
Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να ανοίξουν πρώτες το... σκορ, κάτι που το έκανε ο γηπεδούχος Πιερικός στο 21' με το πλασέ του Θάνου. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έμεινε με δέκα παίκτες στο 37' εξαιτίας της αποβολής του Τασίδη γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες της στην συνέχεια και έδωσε την δυνατότητα στον Διαγόρα να πιέσει.
Στην επανάληψη ο Διαγόρας θέλησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αλλά ο Πιερικός στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Βελλίδη, διπλασίασε τα τέρματα του με τον Φρέντερικς και ουσιαστικά κλείδωσε την υπόθεση νίκη για τους. Οι Ροδίτες ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν να αντιδράσουν καθώς βασιζόταν κυρίως στα στημένα του Ρούσεφ, ενώ δύο φορές τα δοκάρια του Γουμάγια,
Σταμάτησαν τους φιλοξενούμενους και ο Πιερικός με το τρίποντο που πήρε έφτασε τους 41 βαθμούς και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα του Παναιτωλικού πλασαρίστηκαν στην πέμπτη θέση των play off, ενώ αντίθετα ο Διαγόρας έμεινε στους 35 βαθμούς και στην δέκατη θέση.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 9' Ο Θάνος έπιασε το δυνατό δεξί σουτ που κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη.
Στο 11' Ο Ρούσεφ πήρε την μπάλα μετά από πάσα του Ταραχούλσκι, έπιασε το σουτ και ανάγκασε τον Βελλίδη να διώξει σε κόρνερ.
Στο 17' Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ρούσεφ η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Γουμάγια.
Στο 21' ΓΚΟΟΟΛΛΛ (1 - 0): Ο Θάνος πήρε την πάσα από τον ¨Ολγκιν, πλάσαρε εύστοχα τον Βελλίδη και άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό.
Στο 28' Φάουλ του Ρούσεφ ο Δήμου από κοντά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Γουμάγια.
Στο 33' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ μπλόκαρε ο Γουμάγιας
Στο 55' Σουτ του Σαλαμαστράκη σε ετοιμότητα ο Γιουμάγιας έδιωξε σε κόρνερ
Στο 60' ΓΚΟΟΟΛΛΛ (2 - 0): Ο Φρέντερικς έπειτα από σουτ Θάνου και απόκρουση του Βελλίδη πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα
Στο 83' Κόρνερ του Ρουσεφ, κεφαλιά του Δήμου στο οριζόντιο δοκάρι του Γουμάγια.
Προπονητής: Γιώργος Φοιρός, Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς), Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Στυλιάδης (Καστοριάς), Κόκκινες: 37' Τασίδης
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Παστός (46' Κοντέων), Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδης, Μαρτίνεζ, Πέντα, Φρέντερικς, Θάνος, Ολγκίν (38' Εξουζίδης).
Προπονητής: Σούλης Παπαδόπουλος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Βελλίδης, Δήμου, Σαλαμαστράκης, Κωνσταντινίδης, Σπάρταλης, Κατερίνης, Ακόστα, Τσιάτσιος, Ρούσεφ, Χατζής, Ταραχούλσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: