Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΚΑΤΑΓΕΛΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.....

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

http://toaftonoito.blogspot.com

Θέλω να κάνω την εξής καταγγελία: Σήμερα στον Ι. Ναό της Αγίας Τριάδος στην Κατερίνη, κυρίες της ενορίας συγκέντρωναν δωρεές από τους εκκλησιαζόμενους για την προμήθεια λουλουδιών για τον Επιτάφιο. Πράγματι, οι πιστοί έδωσαν μαζικά τον οβολό τους για τον στολισμό. 
ΟΜΩΣ κανείς δεν έδωσε απόδειξη!!!!!!!Στερείται έτσι το κράτος μας ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ εσόδων και μάλιστα σε χαλεπούς καιρούς και ενώ βρισκόμαστε στο χείλος της χρεωκοπίας!!!!!
Για άλλη μια φορά η Εκκλησία δείχνει την ...κοινωνική αναλγησία της με την συστηματική της φοροδιαφυγή
Θεωρούμε πως πρέπει:
α) Επειδή, ως γνωστόν ο Επιτάφιος στολίζεται το βράδυ της Μ.Πέμπτης, οι ...13 αγωνιστές που είχαν διαδηλώσει στην Παναγούδα (βλ. ΕΔΩ και εικόνα παρακάτω) να αλλυσοδεθούν αιφνιδιαστικά σε Ναό της επιλογής τους και να παραμείνουν εκεί μέχρι να τους επιδειχθούν τα παραστατικά για την αγορά των λουλουδιών καθώς και οι διπλότυπες αποδείξεις δωρεάς, βάσει των οποίων συγκεντρώθηκαν τα χρήματα. Αν δεν τους τα δείξουν να καλέσουν άμεσα την ΥΠΕΕ. 
Οι 13 αγωνιστές
β) Να εφοδιασθούν άμεσα όλες οι εκκλησίες με wireless PDA για τον δίσκο και το παγκάρι, ένα   για κάθε επίτροπο, που θα εκδίδει αποδείξεις  για τις εισφορές των πιστών.

                                                              Προτεινόμενο pda.


γ
) Να εφοδιασθούν άμεσα όλες οι εκκλησίες με διπλότυπα τρυπημένα μπλοκάκια για κάθε γνωστό κόλπο φοροδιαφυγής των επιτήδειων εφημέριων όπως: : φανουρόπιτες, πρόσφορα, κόλυβα, δωρεές λαδιών, δωρεές λουλουδιών και λαμπάδων, παραγγελιές στον ψάλτη, τυχερά και κάθε άλλη πιθανή χρήση.
Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία της εκκλησίας......  
                 
(http://kraxtis-gr.blogspot.com/)                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια: