Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η ώρα της Σοσιαλδημοκρατίας - Κι όμως, η κρίση μπορεί να αναδιατάξει την ελληνική Κεντροαριστερά

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Στην πατρίδα μας υπήρξαν και άλλες εποχές που στη θέση της λογικής έμπαινε ο παραλογισμός. Ποτέ όμως αυτός ο παραλογισμός δεν διεκδικούσε δάφνες του αυτονόητου. Οταν σήμερα στην ουσία υποστηρίζεται πως μπορούμε να καταγγείλουμε το...

Ο Σόιμπλε, ο ΓΑΠ και η αφήγηση της ήττας

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να κάνει δηλώσεις για την Ελλάδα. Πολύ περισσότερο που ο νυν και ο πιθανόν επόμενος..

Η ευθύνη είναι δική μας

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Τελικά τίποτα το ανατρεπτικό δεν συνέβη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και η χώρα βρίσκεται από χθες σε προεκλογική περίοδο. Στη διάρκειά της θα ειπωθούν πολλά και θα ακουστούν περισσότερα. Αλλά..

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Ξανά λοιπόν εκλογές. Στις 17 Ιουνίου. Άντε άλλος ένας μήνας αντιπαραθέσεων, διχασμών, υποσχέσεων, υψηλής ρητορικής. Αναρωτιέμαι τι καινούργιο έχουν να μας πουν.
Δεν τα μάθαμε; Τα μάθαμε. Δεν τα εμπεδώσαμε; Τα ...

Ο ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ ΤΟΠΕ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΑΛΛΑ....

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

,

Πολιτικός σεισμός από το ημερολόγιο του κ. Τσοχατζόπουλου «Κάθε σελίδα και ένα έγκλημα» δηλώνει στο «Βήμα» ανώτερη εισαγγελική αρχή - εμπλεκόμενα και πρόσωπα κόμματος που υπηρετούσε την ιδέα της κάθαρσης

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Πολιτικός σεισμός από το ημερολόγιο του κ. Τσοχατζόπουλου
«Κάθε σελίδα και ένα έγκλημα», ανέφερε στο «Βήμα» ανώτερη εισαγγελική πηγή ..

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΝΔ Η ΝΤΟΡΑ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Έκλεισε η Ντόρα Μπακογιάννη με τη Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με καθόλα αξιόπιστες και ανεξάρτητες πηγές του matrix24.gr, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συμφώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά να επιστρέψει στη ΝΔ και να..

Εκλογές στις 17 Ιουνίου - Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης έλαβε ο νέος Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 17 Ιουνίου, έλαβε ο νέος Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, κατά τη..

ΞΥΠΝΑ ΑΛΕΞΗ..ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ...

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

.

Δήλωση Ευάγγελου Βενιζέλου, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ μετά τη σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 
 Οι μέρες που μεσολαβούν από σήμερα έως τις νέες εκλογές, που δυστυχώς δεν μπορέσαμε να...

Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς...

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 
Προσπαθώ να καταλάβω αν βρισκόμαστε ακόμα στη δεκαετία του '80 ή στο 2012 και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Ακούω τον κ.Τσίπρα να υπόσχεται στους..

Στήριξη ή κηδεμονία;

Στήριξη ή κηδεμονία; 
Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Ανεξάρτητος Ελληνας... υπό κηδεμονία! Ο λόγος για τον Π. Καμμένο, ο οποίος όχι μόνο εκτέθηκε λόγω των ερασιτεχνικών χειρισμών του στο θέμα του ..

«Να τελειώσουμε ό,τι αρχίσαμε - μας λείπουν λίγες χιλιάδες ψήφοι»

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a4/Alexis_Tsipras_Komotini_cropped.jpg/225px-Alexis_Tsipras_Komotini_cropped.jpg 
Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Η φράση του Αλέξη Τσίπρα πως για «λίγες χιλιάδες ψήφους» ο ΣΥΡΙΖΑ, στις 6 Μαϊου, έχασε την πρωτιά και την ευκαιρία να «μπλοκάρει» αποτελεσματικότερα το Μνημόνιο, δείχνει και την τακτική που θα ακολουθήσει η Κουμουνδούρου εν όψει των νέων εκλογών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ποντάρει όσο μπορεί στο ...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

http://www.presidency.gr/wp-content/uploads/events/3068/resize-of-1792209.jpg 

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Ολοι οι Ελληνες πρέπει να διαβάσουν τα πρακτικά απο τη προεδρία της Δημοκρατίας, για να έχουν προσωπική άποψη για τη στάση των κομμάτων και να βγεί ασφαλές συμπέρασμα ποιοί επιζητούσαν τις εκλογές, στις οποίες έσυραν την Ελλάδα.

1922 - Του Ι. Κ. Πρετεντέρη

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θεωρείται από τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων κάτι σαν εθνική καταστροφή. Ενα σύγχρονο ισοδύναμο του 1922.
Αν συμφωνήσουμε μαζί τους (και συμφωνώ απολύτως...), τότε απομένει να δούμε τι σημαίνει ...

Με στόχο την αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ

syriza_logoΜε τον στόχο να αποσπάσει την αυτοδυναμία στις εκλογές του Ιουνίου αρχίζει η προεκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Τώρα είναι η ώρα να ολοκληρώσουμε το μεγάλο βήμα που έγινε στις 6 Μαΐου, να σχηματίσουμε μια..

Νέα πολιτική κολοκυθιά: Ποιος θα χρεωθεί τις εκλογές που έρχονται;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVF55zkB16VeK8244FrV5ZJo1_e3B5FwNqU28on85nqnF0MZPsbkEkoHXIcdEUvUSyP6KhQeXqjYQ7ADipWoTU3fMzls26_4cjbF7aW6lporMwndp8_afAA9kCxpX2yHdDtfeGN_opegC4/s1600/galanos.jpg 

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Στις 6 Μαΐου, εν μέσω πρωτοφανούς κρίσης, έγιναν εκλογές στην Ελλάδα, προέκυψε επτακομματική βουλή, ανέκυψε όμως ένα νέο πρόβλημα: Αυτή την κυβέρνηση ποιος θα την πάρει; Οι πολιτικοί μας το ‘ριξαν στην «κολοκυθιά», αν και ...

Μοιραίοι, ανίκανοι και πονηροί.(Το σενάριο της δραχμής)

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Οι πολιτικοί αρχηγοί που αποφάσισαν σήμερα να πάμε σε εκλογές θα μείνουν στην ιστορία για την ανευθυνότητα τους. Ας μείνουν μόνο για αυτήν. Μακάρι ,αλλά...

ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Μικρογραφία
Βγάζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια καθημερινά, τα οποία με ειρωνείες και περισσό κομπασμό δικαόπτουν όλους τους συνομιλητές του, αλλά τα βάζουν και με τους δημοσιογράφους και τους υβρίζουν ώς εξυπηρετούντες συμφέροντα.Τέτοιο θέμα δημιούργησε σήμερα και ο Παπαδημούλης και βγήκε απο τα ρούχα του ο Οικονομέας.Δείτε το βίντεο και απολαύστε τον..ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ!!

Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι των φετινών Πανελλαδικών

Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι των φετινών Πανελλαδικών
Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Δυσκολότερη θα είναι φέτος η πρόσβαση στα ΑΕΙ της χώρας για τον κύριο όγκο των μαθητών (κατηγορία 90%), ενώ οι υποψήφιοι ειδικών κατηγοριών ..

Η Ελλάδα και η Ευρώπη μπροστά σε νέα εποχή

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Η νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας έχει τρία κύρια χαρακτηριστικά: την αποτυχία της πολιτικής Μέρκελ που κρίνεται εκ νέου, την ...

Σιχάθηκα τα κόμματα όσο δεν παίρνει άλλο Προσφυγή στη Χάγη, όχι στην κάλπη!

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 
Δεν ξέρω αν θα προλάβουμε τις κάλπες αλλά θυμηθείτε το. Στη δραχμή θα 'μαστε και θα τσακώνονται ποιο πρόσωπο θα χει στο κορώνα ή στο γράμματα... Ποια...

Εκλογές μέσα σε ναρκοπέδιο

http://content-aka.ethnos.gr/filesystem/images/20120516/engine/assets_LARGE_t_942_43379629_type11484.jpg 

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Μέσα στη δίνη της κρίσης η χώρα οδεύει προς τις εκλογές, μετά το ναυάγιο της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια. Την επικίνδυνη πορεία σηματοδοτούν οι προειδοποιητικές βολές από..

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 16 05 2012

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ

Σούλης Παπαδόπουλος: "Δεν χάθηκε τίποτα για τον Πιερικό"


 Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 Αθλητισμός
"Όταν ερχόμουν τις άλλες φορές, τέτοιο καιρό στον Πιερικό, η ομάδα κινδύνευε. Θέλαμε πέντε-έξι νίκες για να παραμείνουμε στην κατηγορία και τα καταφέρναμε. Τώρα..

Ναυάγησαν οι προσπάθειες για τον σχηματισμό κυβέρνησης ενότητας Εκλογές ολοταχώς

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Σε ναυάγιο κατέληξε η σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Σήμερα το μεσημέρι στη 1, θα υπάρξει νέα σύσκεψη όλων των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια για τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο »

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ - Εφυγαν καταθέσεις 700 εκατ. μετά τις εκλογές

Εφυγαν καταθέσεις 700 εκατ. μετά τις εκλογές
Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Με έκδηλη αγωνία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέφερε, σύμφωνα με τα πρακτικά της σύσκεψης, στους προέδρους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ., την Δευτέρα το..

CRAZIE DEL PIERO - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Μικρογραφία
CRAZIE DEL PIERO : Δείτε το αποκλειστικό βίντεο με τον μεγάλο ποδοσφαιριστή, ενώ ταυτόχρονα ακούτε και το όμορφο τραγούδι του.ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ!!

Μέρκελ - Ολάντ: «Η Ελλάδα ανήκει στην ευρωπαϊκή οικογένεια και θα μείνει στο ευρώ» «Στις νέες εκλογές οι Έλληνες πρέπει να δείξουν πόσο τάσσονται υπέρ της Ευρώπης»

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Κοινό μήνυμα πως η Ελλάδα ανήκει στην ευρωπαϊκή οικογένεια και «θα μείνει στο ευρώ» απηύθυναν από το Βερολίνο η Άνγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ μετά..

Η Κατερίνη υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα - Παρουσία πλήθους κόσμου χθες στην πλατεία Ελευθερίας


Τετάρτη 16 Μαίου 2012 Τοπικά
Τον βωμό άναψε ο λαμπαδηδρόμος Κώστας Καρυώτης, Ολυμπιονίκης στο άθλημα της κωπηλασίας
Στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Ελευθερίας, η...

Αντώνης VS Αλέξης

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Οι πολιτικοί αρχηγοί δεν κατάφεραν, όπως αναμενόταν να σχηματίσουν οικουμενική ή άλλη κυβέρνηση και πλέον οδεύουμε προς επαναληπτικές..