Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός! (video)


Σαββατο 24 Απριλιου 2010
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν το γκολ του Λέτο Ένα γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο στο 64ο λεπτό ήταν αρκετό για να χαρίσει στον Παναθηναϊκό και το Κύπελλο Ελλάδος! Σε έναν αμφίρροπο τελικό οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0 του Αρη και κατέκτησαν το νταμπλ, ολοκληρώνοντας με ονειρικό τρόπο μια ....

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΑΧΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...

Η Φωτό Μου
ΣΑΒΒΑΤΟ 24-4-2010
Μήνυμα έστειλε συμπολίτης μας που σχολίασε την δημοσκόπιση που τρέχει στον ΚΡΑΧΤΗ για πιθανά ονόματα υποψηφίων για το Δήμο Κατερίνης.. 
Ο συμπολίτης μας λέει μεταξύ των άλλων.." συμφωνώ απολύτως και εγώ όπως πιστεύω και οι πλειοψηφία των συμπολιτών μας, ότι η πόλη μας έχει ανάγκη  απο νέα πρόσωπα, που θα φέρουν το νέο και το φρέσκο στην πολιτική ζωή του τόπου μας...."
Εμείς να ευχαριστήσουμε τον φίλο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, να υπενθυμίσουμε ότι η δημοσκόπηση τρέχει ακόμη και τώρα και μέχρις στιγμής δικαιώνεται αυτή η θέση του φίλου αναγνώστη, αφού το "άλλος" προτιμάται απο την πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην δημοσκόπηση..
Θα δούμε στο τέλος τί ακριβώς θα ψηφίσουν οι αναγνώστες του ΚΡΑΧΤΗ, παρά του ότι δέν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη και υπάρχει σαφής ένδειξη ενδιαφέροντος υποψηφιων γισ το Δήμο Κατερίνης, πλήν εκείνης του κ Μωυσιάδη που ανακοίνωσε στον τύπο την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για το Δήμο Κατερίνης.

ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ


ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010
Εσπασαν τα τηλέφωνα των ενδιαφερομένων απο τον Δήμο που "υποννοείται" στο χθεσινό άρθρο μας " με τίτλο ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ..... ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ .. ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΦΑΞ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ...!!!
Στο άρθρο μας και στα σχόλια που μας έστειλε φίλος αναγνώστης δέν αναφέρεται πουθενά για ποιόν δήμο πρόκειται, αλλά αποκαλύφτηκαν οι φίλοι αυτοί απο μόνοι τους με τις σημερινές τληεφωνικές επαφές με τον ΚΡΑΧΤΗ, όπου ζητούσαν διευκρινήσεις για τα αναφερθέντα.
Εμείς βέβαια, όπως είναι φυσιολογικό΄δέν αποκαλύψαμε τον συντάκτη του άρθρου, άν και οι " ενδιαφερόμενοι" αποδέχτηκαν το αληθές των γεγονότων..
Τα σχόλια στην κρίση Σας.

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010
Την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ζήτησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο Ελληνικός λαός μπαίνει σε ....