Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΣΥΝΕΧΕΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣΜ (ΠΙΕΡΙΚΟΣ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2-0)

 

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Αλλη μία νίκη για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου αγωνίστηκε σε αναβληθέν παιγνίδι  του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας και αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον οποί ο υπέταξε στα πέναλτυ με σκόρ 2-0.

Ο ΑΓΩΝΑΣ:

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης με πολύ καλές καιρικές συνθήκες, αλλά πάντα σε πλαστικό χορτοτάπητα, γεγονός που δυσκολεύει την ομάδα του Πιερικού, αφού τα παιδιά αγωνίζονται και προπονούνται σε γήπεδο με χόρτο.Παρά ταύτα η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ήταν σχετικά καλή στο πρώτο .

Στο δεύτερο ημίχρονο η....

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ... Ο ΘΕΣΜΟΣ.. ΟΧΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Σάββατο 6 Νομεβρίου 2010
του Δημήτρη Καλαϊτζή 
-Η διογκωμένη, η "αλόκοτη", προβληματική,συγκεντρωτική δομή του σημερινού κράτους, η αδιαφάνεια,τα φαινόμενα κατασπατάλησης, δημιούργησαν έντονα ελλείματα  στον παραγωγικό ιστό και πλούτο της Χώρας kαι η κοινωνική ασφάλεια εκατομμυρίων.....

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 - ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


Σάββατο 6 Νομεβρίου 2010
Στις εκλογές της τοπικής και περιφερειακής Αυτοδιοίκησης οι πολίτες καλούνται αφενός να επιλέξουν τους καλύτερους και ικανότερους εκπροσώπους τους, αφετέρου να πάρουν μέρος στην εφαρμογή ενός νέου αυτοδιοικητικού μοντέλου, που υπαγορεύεται από το σχέδιο «Καλλικράτης».
Οι αλλαγές που θα επέλθουν στην καθημερινότητα πολλές, πλην όμως, αναγκαίο καθίσταται στη συγκεκριμένη χρονική...