Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Με τη... μπαγκέτα του Ιβιτς Ο ΠΑΟΚ 0-2 ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ


ΣΑΒΒΑΤΟ 19-12-2009
 
Ο Ιβιτς ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο
Χάρη στα τέρματα των Αραμπατζή (52') και Βιερίνια (65'), που προήλθαν μετά από έξυπνες μεταβιβάσεις του Ιβιτς, ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαίας σημασίας νίκη στο Παγκρήτιο, επικρατώντας του Εργοτέλη με 2-0. Η ομάδα του Σάντος σημείωσε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της, δείχνοντας ότι φέτος τα καταφέρνει καλά και μακριά από την Τούμπα..(NOVASRPOTS)
ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - Ο Γκραντ της έκανε πάλι ζημιά! (videos)

ΣΑΒΒΑΤΟ 19-12-2009

Ο Ναντίρ Μπελχάτζ πανηγυρίζει το γκολ του επί της Λίβερπουλ με τον Καμπούλ Η ουραγός Πόρτσμουθ υποχρέωσε τη Λίβερπουλ στην έβδομη ήττα της στο πρωτάθλημα και ο Αβραμ Γκραντ έμεινε αήττητος απέναντί της. Ο Ράφα Μπενίτεθ εξέπληξε ξεκινώντας τον ξεχασμένο Ντοσένα σαν αριστερό μέσο. Η Λίβερπουλ άρχισε καλύτερα, αλλά στο 33' από ένα λάθος διώξιμο του Τζόνσον, με κεραυνό από τα δεξιά του Ναντίρ Μπελχάτζ, η Πόρτσμουθ άνοιξε το σκορ.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν στο 44', όταν αποβλήθηκε ο Μαστσεράνο για δυνατό μαρκάρισμα στον Μπεν Χαϊμ. Οι ατομικές προσπάθειες του Τόρες δεν αρκούσαν, ο Τζέραρντ γύρισε πολύ πίσω και το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις.
Και στο 82' ο Πεκιόν από τα δεξιά και πάλι από μικρή γωνία με σουτ έκανε το 2-0.

Η Πόρτσμουθ παρά το 2-0, θα κάνει Χριστούγεννα τελευταία στη βαθμολογία. Ο Τζέιμι Κάραγκερ συμπλήρωσε 600 αγώνες με τη φανέλα της Λίβερπουλ.(NOVASRPOTS)






ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19-12-2009
Η Ευαγγελία Πανωλή - Χασιώτη, 26 ετών, μητέρα 2 παιδιών, πάσχει απο λευχαιμία, οξείας μορφής και έχει άμμεση ανάγκη απο αιμοπετάλια.Η Ευαγγελία έχει ομάδα 0+ (ΜΗΔΕΝ ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ).
Η πάσχουσα είναι απο την Βροντού Πιερίας.Βοηθήστε όλοι, να σώσουμε την Ευαγγελία.
Μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο, να αναφέρετε το όνομα της κοπέλλας, για να βρεθούν αιμοπετάλια.Στους blogers στηρίζουμε πολλά.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια..

Υ.Γ Όποιος ανήκει στην παραπάνω ομάδα και μπορεί και θέλει να δώσει Αιμοπετάλια, παρακαλώ να δώσει δείγμα στη μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης, στο όνομα: ΠΑΝΩΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.
Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 6939 327 921. 
ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ!!!



ΣΑΒΒΑΤΟ 19-12-2009

Μετά το ατύχημα στα Τέμπη και τις κατολισθήσεις και το κλείσιμο του τμήματος των Τεμπών,η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές και Υπηρεσίες θα διατηρήσουν το τμήμα αυτό του έργου κλειστό μέχρις ότου γίνουν οι αναγκαίες επιθεωρήσεις και επεμβάσεις, ώστε να εξασφαλιστούν οι ασφαλείς και πάλι συνθήκες κυκλοφορίας. Ετσι οι εκτροπές κατά την διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στο εν λόγω τμήμα του έργου θα ανακοινώνονται στους χρήστες με την απαραίτητη σήμανση από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ.
Αυτό όμως που αντικρίζει ο οδηγός που κινείται στην Εθνική οδό απο Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη, είναι απίστευτο.Μόλις πλησιάσει την πόλη της Κατερίνης, στην γέφυρα του Κορινού, τον οδηγούν σε αναγκαστική πορεία προς Παλαιά Εθνική Οδό Κατερίνης Θεσσαλονίκης, για να "οδηγηθεί εύκολα" προς την 13η οδό, δηλαδή την οδό Κατερίνης -Ελλασώνος, για να ακολουθήσει την πορεία προς Αθήνα.Ετσι ο οδηγός πουθ έλει να κινηθεί μέσα στα όρια του Νομού Πιερίας και μόνο, είναι υποχρεωμένος να κάνει ολόκληρο κύκλο και να υποστεί μεγάλη ταλιαπωρία.Χθές φίλος απο τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε νάρθει Κατερίνη και ξαφνικά βρέθηκε, εκτός Εθνικής δού χωρίς να το καταλάβει και όταν αντιλήφθηκε τί έγινε, βγήκε απο τα ρούχα του.Και πολύ σωστά είπε " ποιό μυαλό σχεδίασε αυτό το πράγμα να του βραβείο της πιό έξυπνης σκέψης...." 
Και αναρωτιέται ο κάθε οδηγός που του έχιε απομείνει λόγο μυαλό και καθαρή σκέψη:
Δέν γίνεται να ήταν ανοικτή η ΠΑΘΕ προς Κατερίνη και το υπόλοιπου του Νομού Πιερίας προς Νότια και να υπήρχε παράλληλα και νταμπέλα που να οδηγούσε  όσους θέλουν να πάνε προς Αθήνα προς δεξιά στην Π.Ε.Ο Κατερίνης - Θεσσαλονίκης;
Δέν μπορεί να εφαρμοστεί αυτό;
Ρωτάμε τόσο δύσκολο είναι; 
Φταίνει οι κατοικοι της Πιερίας που θέλουν να κινηθούν στα όρια του Νομού απο Βόρεια προς Νότια να ταλαιπωρούνται; 
Λίγο μυαλό κουκούτσι!!
Αναγνώστης - οδηγός

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Από σήμερα ο Πιερικός στις Σέρρες Αύριο 15:00 Πανσερραϊκός – Πιερικός


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Μετά την ελαφρά προπόνηση που θα κάνει σήμερα στις δύο το μεσημέρι θ’ αναχωρήσει ο Πιερικός για τις Σέρρες για το αυριανό παιχνίδι με το Πανσερραϊκό.
Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η ομάδα των Σερρών που είχε για στόχο την άμεση επιστροφή στην Α’ Εθνική Κατηγορία βρίσκεται μαζί με τον Πιερικό στην 9η θέση και προέρχεται από εκτός έδρας λευκή ισοπαλία με την Ηλιούπολη.
Στον Πιερικό επανήλθε η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση και οι ποδοσφαιριστές που με τη χθεσινή προπόνηση ολοκλήρωσαν την εβδομαδιαία προετοιμασία τους είναι απόλυτα έτοιμοι και αισιόδοξοι ότι θα συνεχίσουν τις πολύ καλές μέχρι τώρα εκτός έδρας εμφανίσεις τους (2 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα) και θα επιστρέψουν από τις Σέρρες με θετικό αποτέλεσμα.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος μετά τη χθεσινή προπόνηση ανακοίνωσε και την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε είκοσι ποδοσφαιριστές που είναι οι παρακάτω:
Καρακούτσης, Κουδουνάς (οι δύο τερματοφύλακες), Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Παστός, Αγγελόπουλος, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Πέντα, Θάνος, Γκουγκουλιάς, Ολγκίν, Τόσκας, Τσιτλακίδης, Κόιτς και Νίκου.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Παπαδόπουλος από τη Θεσ/νίκη με βοηθούς τους κ.κ. Κούλα από την Ξάνθη και Πετρόπουλο από την Αρκαδία.
Τέταρτος διαιτητής είναι ο κ. Τοπούζης από τη Θράκη.
Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα παρακολουθήσουν και φίλοι του Πιερικού από την Κατερίνη και τη Θεσ/νίκη και θα δώσουν το δικό τους χρώμα και το δικό τους παλμό ενισχύοντας τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα που δεν αποκλείεται να είναι και η νίκη.(ΤΟΠΙΚΗ)
http://sfkpierikos.blogspot.com/  

Για το Πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Την Κυριακή στις 11:30 το πρωί Στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Σερρών Πανσερραϊκός – Πιερικός


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Τον πρωτοπόρο και αήττητο εντός και εκτός έδρας Πανσερραϊκό αντιμετωπίζει αύριο στις Σέρρες η ομάδα Νέων του Πιερικού.
Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η ομάδα των Σερρών είναι πάρα πολύ καλή και στα 13 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα έχει μόνο νίκες (επτά εντός και έξι εκτός) και επιπλέον έχει την πιο παραγωγική επίθεση και την καλύτερη άμυνα (40-4) και είναι φυσικό το έργο των παικτών του Πιερικού να είναι δύσκολο, με δεδομένο ότι δέν θα βρίσκονται στην αποστολή οι Τόσκας ,Κόιτς και ο Νίκου (είναι στην αποστολή των ανδρών). Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των Σερρών την περσινή περίοδο ήταν η πρωταθλήτρια ομάδα στην σούπερ λίγκα ,ομάδα που αγωνίζεται με τον ίδιο κορμό.
Ο Πιερικός προέρχεται από εντός έδρας νίκη και μεταβαίνει στις Σέρρες έχοντας για στόχο να σταματήσει το σερί των επιτυχιών του γηπεδούχου Πανσερραϊκού. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά συγχρόνως και μία πρόκληση για τους Νέους του Πιερικού.
Ο προπονητής των Νέων του Πιερικού Κώστας Μυστακίδης, ολοκλήρωσε χθες την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του στι γήπεδο της Ν Εφέσσου και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι παίκτες:
Τσιντώτας, Γκεβρέκης, Πανανός, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Μετενίδης, Τσικαδέρης, Μπαρέκας, Μίγκος, Σεχολάρι, Μάρκογλου, Τσανάκας, Πουτσίκης, Ντόσης, Καραγκούνης, Παναγιωτίδης, Μυστακίδης Γρηγόρης και Ατανάσοφ.
Η αποστολή θ’ αναχωρήσει στα 7:45 το πρωί της Κυριακής και το παιχνίδι θα γίνει στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Σερρών και θ’ αρχίσει στις 11:30 το πρωί.
http://sfkpierikos.blogspot.com/  

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – Συμφώνησε με Φώτη Κωνσταντινίδη


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009


Πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης η πρώτη μεταγραφή του Πιερικού. Ο λόγος για τον δεξιό μπακ-χαφ Κωνσταντινίδη Φώτη του Πανθρακικού. Για τους επόμενους 18 μήνες, μέχρι δηλαδή το τέλος Ιουνίου του 2011.

Ο Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στη Δράμα και από την περίοδο 1996-97 μέχρι το καλοκαίρι του 1999 ήταν παίκτης του Πανσερραϊκού που έπαιζε στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Ήταν η ομάδα από την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια έπαιξε στον Πανδραμαϊκό (Δ’ Εθνική) και Ανακάλυψη Δράμας (Δ’ Εθνική) μέχρι την περίοδο 2004-2005.

Το καλοκαίρι του 2005 μεταγράφεται στον Πανθρακικό της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και έχει 30 συμμετοχές και ο Πανθρακικός το καλοκαίρι του 2006 ανεβαίνει στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Τις περιόδου 2006-2007 και 2007-2008 είναι βασικός στον Πανθρακικό και έχει την πρώτη χρονιά 29 συμμετοχές και τη δεύτερη χρονιά 27 συμμετοχές. Είναι η χρονιά 2007-2008 που ο Πανθρακικός ανεβαίνει στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Στην Α’ Εθνική έχει την περίοδο 2008-2009 17 συμμετοχές και από το καλοκαίρι μέχρι πριν από λίγες ημέρες 7 συμμετοχές, συνολικά δηλαδή στην Α’ Εθνικής έχει 24 συμμετοχές.

Ο Φώτης Κωνσταντινίδης είναι 31 χρονών και είναι ένας πολύ έμπειρος και ικανότατος ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει τον Πιερικό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που γνωρίζει πάρα πολύ καλά.(ΤΟΠΙΚΗ)
http://sfkpierikos.blogspot.com/   

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19-12-2009

Θετικά σχόλια ακούγονται στα ποδοσφαιρικά στέκια για τις συντονισμένες  κινήσεις της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για την ενίσχυση της ομάδος στην μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου.Αφενός μέν αποδεσμέυει - ή λύνει κοινή συναινέσει συμβόλαια παικτών που κατά την κρίση του τεχνικού τίμ, δέν μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στον Πιερικό, για τον μελλοντικό προγραμματισμό της ομάδος και αφετέρου αποκτά παίκτες εγνωσμένης αξίας για να καλύψει τα κενά.Ο Φώτης Κωνστασντινίδης είναι ο πρώτος, πιθανόν και ο  Στέφανος Σκέντος, ίσως και άλλα ονόματα που είδαν το φώς της δημοσιότητος.
Αλλά εκείνο ππου κάνει αίσθηση και επικροτείται θετικά, είναι η πρόθεση της ΠΑΕ να προωθήσει και άλλους 5 παίκτες της ομάδος Νέων στην επαγγελματική ομάδα.Με δεδομένο την ύπαρξη ήδη πέντε επαγγελματιών νέων παιδιών απο την Πιερία που έγιναν το καλοκαίρι, άν αυτό πραγματωθεί, θα αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά το κρυφό μεράκι όλης της Πιερίας, να απαρτίζεται ο Πιερικός σε μεγάλο ποσοστό, με ρόστερ που προέρχεται απο τα σπλάχνα της ομάδος, με παίκτες που θα "πονάνε" τη φανέλλα του Πιερικού και έτσι χρόνο με το χρόνο ίσως δούμε τον Πιερικό στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας και με μέλλον.Να αποκτήσει επιτέλους και η ΠΑΕ έμψυχο δυναμικό, που θα αποτελεί το μέλλον και την περιουσία της ομάδος απο τη μιά, αλλά και παίκτες που θά εχουν μέλλον για μιά δεκαετία και θα αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της ομάδος.

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009
Σήμερα ξεκινάμε πιο χαλαρά αλλά το κλείσιμο είναι πολύ σοβαρό…πιστέψτε με.
Να μην ξεκινήσω με τα καλά; Στο φυσικό του χώρο επέστρεψε ο Κώστας Κουκοδήμος. Τομεάρχης Αθλητισμού και με τη βούλα.
Η παραπολιτική το ήξερε…έμενε να μιλήσει και η πολιτική. Αν μη τι άλλο, το κατέχει το αντικείμενο και δεν νομίζω να έβρισκε άλλον πιο κατάλληλο για τη θέση ο Αντώνης Σαμαράς.
Σήμερα λέω να αφιερώσω τη στήλη στους αναγνώστες, γιατί μερικές από τις επιστολές τους, πράγματι παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Πάρτε μια γεύση από την επιστολή του Αγγελίδη Αλεξάνδρου: «Αη Βασίλη, κοιτάξου στον καθρέφτη!  Δεν βαρέθηκες ακόμη τα ....

Θα βγούμε απ' την κρίση!

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009
 Επανέλαβε ο πρωθυπουργός μιλώντας στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της Συνόδου της Κοπεγχάγης
Θα βγούμε
απ' την κρίση!
Με την εφαρμογή του προγράμματός μας θα βγούμε από την οικονομική κρίση, επανέλαβε ο πρωθυπουργός μιλώντας στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της Συνόδου της Κοπεγχάγης. Ο κ. Παπανδρέου άφησε αιχμές για την αξιοπιστία των διεθνών οίκων, δηλώνοντας πάντως αισιόδοξος ότι θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα.
Υπενθύμισε μάλιστα το σχόλιο που είχε κάνει πρόσφατα ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί ότι «αυτοί οι οίκοι που μας αξιολογούν, αξιολογούσαν με Α τράπεζες, που την επομένη κατέρρευσαν».
Συμπλήρωσε ακόμα και την πρόσφατη θέση του πρωθυπουργού της Ισπανίας Χοσέ Θαπατέρο ότι δεν μπορεί μια δημοκρατική χώρα με εκλεγμένη κυβέρνηση που έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα, κάποιοι οίκοι που δεν λογοδοτούν πουθενά, να μπορούν να ανεβάζουν και να κατεβάζουν οικονομίες.
Εξέφρασε μάλιστα την εκτίμηση ότι το ζήτημα αυτό θα απασχολήσει την ισπανική προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, το εξάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2010.
Ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει το πρόγραμμά της: «Θα είμαστε σταθεροί στο πρόγραμμά μας και τα μέτρα τα οποία επιλέξαμε, είναι μέτρα που μας πάνε ακριβώς σε μια πράσινη οικονομία, δεν παίρνουμε ημίμετρα, αν παίρναμε τέτοια, πιθανόν να ακουγόμασταν καλύτερα στη διεθνή αγορά, εμείς έχουμε πάρει εντολή για βαθιές αλλαγές.
» Αυτό είναι το δίλημμα, αυτό είναι και το δίλημμα της Κοπεγχάγης. Η ανθρωπότητα αλλάζει. Βεβαίως τα τελευταία πέντε χρόνια μείναμε εγκληματικά πίσω και κάναμε και βήματα πίσω και έχουμε απόσταση να διανύσουμε» υπογράμμισε, ενώ έσπευσε να προειδοποιήσει ότι η χώρα θα βρίσκεται συνεχώς υπό πίεση.

«Ο ελληνικός λαός, μαζί με την κυβέρνησή του, θα αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε την μεγάλη στροφή, με δικό μας πρόγραμμα και τις προτεραιότητες που βάζει η ελληνική κυβέρνηση».ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)