Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Για το Πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Την Κυριακή στις 11:30 το πρωί Στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Σερρών Πανσερραϊκός – Πιερικός


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Τον πρωτοπόρο και αήττητο εντός και εκτός έδρας Πανσερραϊκό αντιμετωπίζει αύριο στις Σέρρες η ομάδα Νέων του Πιερικού.
Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η ομάδα των Σερρών είναι πάρα πολύ καλή και στα 13 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα έχει μόνο νίκες (επτά εντός και έξι εκτός) και επιπλέον έχει την πιο παραγωγική επίθεση και την καλύτερη άμυνα (40-4) και είναι φυσικό το έργο των παικτών του Πιερικού να είναι δύσκολο, με δεδομένο ότι δέν θα βρίσκονται στην αποστολή οι Τόσκας ,Κόιτς και ο Νίκου (είναι στην αποστολή των ανδρών). Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των Σερρών την περσινή περίοδο ήταν η πρωταθλήτρια ομάδα στην σούπερ λίγκα ,ομάδα που αγωνίζεται με τον ίδιο κορμό.
Ο Πιερικός προέρχεται από εντός έδρας νίκη και μεταβαίνει στις Σέρρες έχοντας για στόχο να σταματήσει το σερί των επιτυχιών του γηπεδούχου Πανσερραϊκού. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά συγχρόνως και μία πρόκληση για τους Νέους του Πιερικού.
Ο προπονητής των Νέων του Πιερικού Κώστας Μυστακίδης, ολοκλήρωσε χθες την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του στι γήπεδο της Ν Εφέσσου και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι παίκτες:
Τσιντώτας, Γκεβρέκης, Πανανός, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Μετενίδης, Τσικαδέρης, Μπαρέκας, Μίγκος, Σεχολάρι, Μάρκογλου, Τσανάκας, Πουτσίκης, Ντόσης, Καραγκούνης, Παναγιωτίδης, Μυστακίδης Γρηγόρης και Ατανάσοφ.
Η αποστολή θ’ αναχωρήσει στα 7:45 το πρωί της Κυριακής και το παιχνίδι θα γίνει στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Σερρών και θ’ αρχίσει στις 11:30 το πρωί.
http://sfkpierikos.blogspot.com/  

Δεν υπάρχουν σχόλια: