Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Από σήμερα ο Πιερικός στις Σέρρες Αύριο 15:00 Πανσερραϊκός – Πιερικός


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Μετά την ελαφρά προπόνηση που θα κάνει σήμερα στις δύο το μεσημέρι θ’ αναχωρήσει ο Πιερικός για τις Σέρρες για το αυριανό παιχνίδι με το Πανσερραϊκό.
Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η ομάδα των Σερρών που είχε για στόχο την άμεση επιστροφή στην Α’ Εθνική Κατηγορία βρίσκεται μαζί με τον Πιερικό στην 9η θέση και προέρχεται από εκτός έδρας λευκή ισοπαλία με την Ηλιούπολη.
Στον Πιερικό επανήλθε η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση και οι ποδοσφαιριστές που με τη χθεσινή προπόνηση ολοκλήρωσαν την εβδομαδιαία προετοιμασία τους είναι απόλυτα έτοιμοι και αισιόδοξοι ότι θα συνεχίσουν τις πολύ καλές μέχρι τώρα εκτός έδρας εμφανίσεις τους (2 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα) και θα επιστρέψουν από τις Σέρρες με θετικό αποτέλεσμα.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος μετά τη χθεσινή προπόνηση ανακοίνωσε και την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε είκοσι ποδοσφαιριστές που είναι οι παρακάτω:
Καρακούτσης, Κουδουνάς (οι δύο τερματοφύλακες), Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Παστός, Αγγελόπουλος, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Πέντα, Θάνος, Γκουγκουλιάς, Ολγκίν, Τόσκας, Τσιτλακίδης, Κόιτς και Νίκου.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Παπαδόπουλος από τη Θεσ/νίκη με βοηθούς τους κ.κ. Κούλα από την Ξάνθη και Πετρόπουλο από την Αρκαδία.
Τέταρτος διαιτητής είναι ο κ. Τοπούζης από τη Θράκη.
Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα παρακολουθήσουν και φίλοι του Πιερικού από την Κατερίνη και τη Θεσ/νίκη και θα δώσουν το δικό τους χρώμα και το δικό τους παλμό ενισχύοντας τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα που δεν αποκλείεται να είναι και η νίκη.(ΤΟΠΙΚΗ)
http://sfkpierikos.blogspot.com/  

Δεν υπάρχουν σχόλια: