Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ο Γιάννης Μυστακίδης και ο Δημήτρης Γιαννούλης δανεικοί απο τον ΠΑΟΚ, σταθερά στην 11άδα του Πιερικού και με αξιόλογη απόδοση.Τι έκαναν οι δανεικοί του ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο 7, 8 Δεκεμβρίου αλλά και στις 13,14 Δεκεμβρίου

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/5f352f5f5c34f7f5e9621e52919c5d63_XL.jpg Τι έκαναν οι δανεικοί του ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο 7, 8 Δεκεμβρίου  και 13,14 Δεκεμβρίου.Κάθε άλλο παρά καλή ήταν η συνολική παρουσία των ποδοσφαιριστών του ..

Φακελάκια και όργιο φοροδιαφυγής από γιατρούς

Φακελάκια και όργιο φοροδιαφυγής από γιατρούς Από τη διεύθυνση οικονομικής αστυνομίας ολοκληρώθηκε έρευνα, στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας για διενέργεια προκαταρκτικής ..

Μπαράζ παραιτήσεων κυβερνητικών παραγόντων προκειμένου να είναι υποψήφιοι σε πιθανές εκλογές

Την παραίτησή τους προκειμένου να μπορούν να είναι υποψήφιοι στις πιθανές πρόωρες εκλογές, έχουν υποβάλλει παράγοντες της κυβέρνησης
Το ολοένα και πιο πιθανό ενδεχόμενο να υπάρξουν πρόωρες εκλογές έχει προκαλέσει μπαράζ παραιτήσεων από παράγοντες της κυβέρνησης που ..

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ:Θα ζητήσει τη παραίτηση του Στουρνάρα ο ΣΥΡΙΖΑ;

Θα ζητήσει τη παραίτηση του Στουρνάρα ο ΣΥΡΙΖΑ; Βαρύτατες ευθύνες για τη στάση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας καταλογίζει η αξιωματική αντιπολίτευση δια του εκπροσώπου, Πάνου..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ: Δύσκολες ώρες για τον Πασχάλη Τερζή

Τον τελευταίο καιρό... πολλά λέγονται και ακούγονται για την υγεία του δημοφιλούς και αγαπητού τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή.  Σύμφωνα..

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ:Ζήτησαν από ένα ηλικιωμένο να μιλήσει για την γυναίκα του. Η απάντηση του πάγωσε την αίθουσα.

Ένας φοιτητής κάθονταν στην καφετέρια της πανεπιστημιούπολης και μελετούσε όταν πρόσεξε δύο ηλικιωμένους άνδρες να πλησιάζουν και να κάθονται..

Podemos: Είμαστε κοντά σε μια ανατροπή στην Ευρώπη

Podemos: Είμαστε κοντά σε μια ανατροπή στην Ευρώπη Ο Χουάν Ντομίνγο Σάντσεθ Εστόπ είναι ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ηγεσίας του ισπανικού πολιτικού κινήματος Podemos, που τα..

Αυστραλία: Δημοσιογράφος κλαίει live όταν ακούει ότι ένα θύμα ήταν φίλη της [βίντεο] Η ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ

Αυστραλία: Δημοσιογράφος κλαίει live όταν ακούει ότι ένα θύμα ήταν φίλη της [βίντεο] 
Με φωνή που έτρεμε και με δάκρυα στα μάτια προσπάθησε να ανταποκριθεί η δημοσιογράφος Natalie Barr στην είδηση του θανάτου δύο ..

Βαρουφάκης:Ναι, μπορούμε να παίζουμε λύρα κι οι αγορές να χορεύουν πεντοζάλη…

 
Ο Γιάννης Βαρουφάκης είναι ο μόνος μέχρι στιγμής οικονομολόγος που συμφωνεί με την άποψη του Αλέξη Τσίπρα ότι η Ελλάδα μπορεί ..

Στη Βουλή οι φυλακισμένοι βουλευτής της Χ.Α. για τις ψηφοφορίες για ΠτΔ

Οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πήραν άδεια για να προσέλθουν στη Βουλή και να ψηφίσουν για την εκλογή Προέδρου..

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Νέο σοκ: 14χρονος ξάδελφός της, ο πατέρας του παιδιού της ανήλικης που έγινε μάνα στα 11 [εικόνες & βίντεο]

Νέο σοκ: 14χρονος ξάδελφός της, ο πατέρας του παιδιού της ανήλικης που έγινε μάνα στα 11 [εικόνες & βίντεο]
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παραμείνει στο νοσοκομείο το 11χρονο κορίτσι που το βράδυ της Κυριακής έφερε στον..

Μα, πιστεύει κανείς, αυτές τις δημοσκοπήσεις?...Η GPO έχει στην τρίτη θέση 4 κόμματα και τον Καμμένο να παίρνει την άγουσα προς τα αποδυτήρια...

Αφού δημιούργησαν μια τέλεια σύγχυση με τις μετρήσεις του καταλληλότερου  και της απροθυμίας των πολιτών για εκλογές (μέσα στην τόση δυστυχία που βιώνουν, ποιος..

Κομάντος Ταλιμπάν κρατούν ακόμη ομήρους παιδιά και δασκάλους! Αιματοκύλισμα σε ομηρία στο Πακιστάν: Στους 126 οι νεκροί-Τουλάχιστον 80 τα παιδιά . ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ


Αιματοκύλισμα σε ομηρία στο Πακιστάν: Στους 126 οι νεκροί-Τουλάχιστον 80 τα παιδιά

Τουλάχιστον έξι οι δράστες - Έδωσαν οδηγία να σκοτωθούν τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Al Jazeera - Συγκλονίζει ..

Πάγκαλος για Τσίπρα: Είναι ένα «νούμερο», ένα γελοίο, παλαβωμένο παιδί

pagkalos-gia-tsipra-einai-ena-noymero-ena-geloio-palabwmeno-paidi Με σκληρούς χαρακτηρισμούς ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα.Μιλώντας το πρωί στο Βήμα FM ο κ. Πάγκαλος ..

Κρήτη: Αποκαλύψεις για την 11χρονη που έγινε μητέρα - Η καταγγελία της γιαγιάς και τα στοιχεία της αστυνομίας! ΒΙΝΤΕΟ

Κρήτη: Αποκαλύψεις για την 11χρονη που έγινε μητέρα - Η καταγγελία της γιαγιάς και τα στοιχεία της αστυνομίας! Το κορίτσι, που για την ακρίβεια είναι 11,5 χρόνων, έγινε προχθές το απόγευμα μητέρα, αφού έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι με καισαρική τομή...

Πρόταση-βόμβα γα Μαρτίνες-Πρόταση από την Ασία που υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ για τον Μαρτίνες, φέρεται να έχει στα χέρια του ο Παναιτωλικός

Πρόταση-βόμβα γα ΜαρτίνεςΒαλίτσες φαίνεται πως ετοιμάζει ο Νικολα Μαρτίνες, καθώς η ομάδα του Παναιτωλικού έχει στα χέρια της πρόταση από την Ασία, η..

Βερολίνο ρίχνει Σαμαρά, Σαμαράς στηρίζει Τσίπρα!

Σε μία άνευ προηγουμένου κινδυνολογία, που ξεπερνά ήδη κι εκείνη του 2012, έχει επιδοθεί η κυβέρνηση και οι συν αυτή ως προς το..

Πακιστάν: Νεκροί, τραυματίες και όμηροι σε στρατιωτικό σχολείο - ΒΙΝΤΕΟ






Τουλάχιστον 18 νεκροί -εκ των οποίων τα 16 παιδιά- και 40 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ένοπλης επίθεσης Ταλιμπάν σε..

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
Η Κατερίνα Νικολαίδου αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια στην Ελλάδα για το 2013 όπως αποφάσισαν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι μέλη του ΠΣΑΤ κατά την ετήσια ..

Ο μικρός Τζέι ο φίλος του Γιώργου Σαμαρά ,συγκίνησε τους πάντες - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ





Ο μικρός Τζέι έδωσε το παρών στα βραβεία του ΠΣΑΤ και βρέθηκε δίπλα στον Γιώργο Σαμαρά, τον άνθρωπο που θαυμάζει όσο κανέναν, με τους δυο ..

Ένα αγόρι 14 χρόνων, ο πατέρας του μωρού της 11χρονης!

Ένα αγόρι 14 χρόνων, ο πατέρας του μωρού της 11χρονης! Ένα αγόρι 14 χρόνων, ο πατέρας του μωρού της 11χρονης! Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει αντιληπτό ότι πίσω από την υπόθεση της 11χρονης που..

Η ψηφοφορία της Τετάρτης βαρόμετρο για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας

Η ψηφοφορία της Τετάρτης βαρόμετρο για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας Στην τρίτη ψηφοφορία ρίχνει το βάρος της η κυβέρνηση - Το Μέγαρο Μαξίμου επενδύει όπως και στις εκλογές του 2012 στη στρατηγική του ..

Ομιλία του Μ. Γλέζου διέκοψε ο Μ. Σούλτς ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Ομιλία του Μ. Γλέζου διέκοψε ο Μ. Σούλτς Oμιλία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζου, ο οποίος ζήτησε να παρέμβει επί διαδικαστικού θέματος, αλλά αναφέρθηκε σε ..

BBC: Ο Τσίπρας, η αριστερή κυβέρνηση, η Ρόζα Λούξεμπουργκ - Ρεπορτάζ του καναλιού για το «ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQyIp4FxRR5YIMw_4LX5bMcC4Lsrh_8uSzGULFUXbWk5Tm9TdyC Τα «μυστικά» του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει το βρετανικό κανάλι BBC το οποίο ήρθε στην Ελλάδα και έκανε εκτενές ρεπορτάζ για..

Δημοσκόπηση GPO: Στις 5 μονάδες η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ! Τι κατέγραψε η έρευνα για το νέο κόμμα του ΓΑΠ

Νέα δημοσκόπηση της GPO, για λογαριασμό της εκπομπής Ανατροπή του Mega, καταγράφει μεγαλύτερο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην ..

ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ Tα μεταγραφικά σενάρια για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Tα μεταγραφικά σενάρια για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός φορτσάρουν για την ενίσχυσή ..

Λίγδωσε του Μοσκοβισί το εντεράκι με σπανακόπιτα και... ουζάκι!

Λίγδωσε του Μοσκοβισί το εντεράκι με σπανακόπιτα και... ουζάκι! Με σπανακοτυρόπιτα και... φιλέτα προσπάθησαν  να κάνουν το εντεράκι του Μοσκοβισί να  λιγδώσει μπας και πάει…  χορτασμένος στην Γαλλία,

ΤΡΑΓΚΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ : Ο ΑΛΕΞΗΣ, Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!

ΟΥΤΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ... Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛ...ΚΙΕΣ!
Σε πραγματική παράκρουση από το πρωί ο Τράγκας, πήρε..

Ο Γιάννης Μυστακίδης και ο Δημήτρης Γιαννούλης δανεικοί απο τον ΠΑΟΚ, σταθερά στην 11άδα του Πιερικού και με αξιόλογη απόδοση.Τι έκαναν οι δανεικοί του ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο 7, 8 Δεκεμβρίου αλλά και στις 13,14 Δεκεμβρίου

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/5f352f5f5c34f7f5e9621e52919c5d63_XL.jpg Τι έκαναν οι δανεικοί του ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο 7, 8 Δεκεμβρίου  και 13,14 Δεκεμβρίου.Κάθε άλλο παρά καλή ήταν η συνολική παρουσία των ποδοσφαιριστών του ..

Με τοΝ Σάββα Τοπαλίδη στην 11άδα και τον Βασίλη Χατζηδίμπα ν αγωνίζεται ώς αλλαγή η Κ20 του ΠΑΟΚ στην ευρία νίκη επι της Κέρκυρας.βίντεο με τα στιγμιότυπα του Κ20 ΠΑΟΚ-ΑΟΚ

NIVE6024 
Άνετη νίκη πέτυχε το μεσημέρι της Κυριακής η Κ20 κόντρα στον ΑΟΚ με 3-0. Το PAOK TV ήταν εκεί και κατέγραψε τις καλύτερες φάσεις...

Ποζατζίδης: "Είναι βάρος η σκέψη του +4"

Ο Στέλιος Ποζατζίδης μίλησε για τα ματς με Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, για την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον Ολυμπιακό αλλά και για το..

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ... ΚΟΝΤΡΑ «Πόλεμος» Μπουτάρη - Καλαφάτη για το χριστουγεννιάτικο στολισμό: «Δεν θα κάνουμε τη Θεσσαλονίκη λούνα-παρκ»!

«Πόλεμος» Μπουτάρη - Καλαφάτη για το χριστουγεννιάτικο στολισμό: «Δεν θα κάνουμε τη Θεσσαλονίκη λούνα-παρκ»! Κόντρα, μεταξύ του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σταύρου Καλαφάτη, σημειώθηκε το ..

Εφυγε απο τη ζωή η τελευταία των μεγάλων λαικών ερμηνευτυριών ηΧαρούλα Λαμπράκη:.βιντεο

Φωτό : Σπύρος Στάβερης. η Χαρούλα Λαμπράκη: είχε δηλώσει σε συνέτευξή της «Δεν με φοβίζει ο θάνατος. Είναι κάτι δεδομένο». Είχε δηλώσει ότι για το  πόσο την..

Στο 17% ανέβασε το βασικό της επιτόκιο η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας

Σε μια εντυπωσιακή κίνηση ενίσχυσης του βασικού της επιτοκίου προχώρησε η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας.Ενίσχυσε κατά 6,5 ποσοστιαίες μονάδες..

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ: Στην 69η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα

fakelaki Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας που δόθηκε στη δημοσιότητα, στις χώρες – ουραγούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ό,τι..

ΥΜΝΟΙ DIE WELT: Οι Ελληνες μπορούν να σώσουν την Ευρώπη, αν…

die welt 
Από τη μία η γερμανική εφημερίδα επαινεί την Ελλάδα, αλλά από την άλλη συνιστά… ψυχραιμία στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας...

Πρόεδρος ή ποδαρικό με εκλογές στο 2015;

OI ΤΡΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.Παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για ..

«ΣΕΙΧΗΣ ΧΑΡΟΝ» Διαταραγμένος με εξτρεμιστικές τάσεις ο δράστης του Σίδνεϊ

Διαταραγμένος με εξτρεμιστικές τάσεις ο δράστης του Σίδνεϊ «Ιδιόρρυθμο μοναχικό τύπο» χαρακτήρισε ο ομογενής δικηγόρος Μένι Κοντίτσης τον Ιρανό πρόσφυγα με το ποινικό μητρώο που ήταν ο ..

Καμπανάκι Στουρνάρα για ανεπανόρθωτη βλάβη στην ελληνική οικονομία

Ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας, έλεγε σε συνεργάτες του ότι υπάρχουν κυβερνήσεις στην Ευρωζώνη που θέλουν να αντιμετωπιστεί με μεγάλη αυστηρότητα η Ελλάδα σε περίπτωση επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ και ανατροπής των συμφωνηθέντων.
Ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας, έλεγε σε συνεργάτες του ότι υπάρχουν κυβερνήσεις στην Ευρωζώνη που θέλουν..